Herşey Gülümse(t)mek İçin...:))
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey GuLumse(t)mek İçin.. :)
Herşey Gülümse(t)mek İçin...:))
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey GuLumse(t)mek İçin.. :)
Herşey Gülümse(t)mek İçin...:))
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Herşey Gülümse(t)mek İçin...:))

****
 
AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 Tuzlu, Peynirli Kuru Pasta

Aşağa gitmek 
3 posters
YazarMesaj
innoCénTgiRL
Süper Aktif
Süper Aktif
innoCénTgiRL


Mesaj Sayısı : 265
Rep Gücü : 242
Rep puanı : 1
Kayıt tarihi : 30/06/08
Yaş : 28
Nerden : Mersin


Güç Sistemi
Başarı Puanı:
Tuzlu, Peynirli Kuru Pasta Img_left95/10000Tuzlu, Peynirli Kuru Pasta Empty_bar_bleue  (95/10000)
AktifLik:
Tuzlu, Peynirli Kuru Pasta Img_left150/10000Tuzlu, Peynirli Kuru Pasta Empty_bar_bleue  (150/10000)
GüçLüLük:
Tuzlu, Peynirli Kuru Pasta Img_left90/10000Tuzlu, Peynirli Kuru Pasta Empty_bar_bleue  (90/10000)

Tuzlu, Peynirli Kuru Pasta Empty
MesajKonu: Tuzlu, Peynirli Kuru Pasta   Tuzlu, Peynirli Kuru Pasta Icon_minitimePtsi Tem. 07, 2008 12:37 pm

Tuzlu, Peynirli Kuru Pasta Kokteyltuzlu

Malzemeler:

3 su bardagi un

185 gr. tereyagi veya margarin, soguk (250gr. lik paketin 3/4'u veya 1+1/2 cubuk)

1 silme tatli kasigi tuz

1 cay kasigi hardal tanesi (havanda ogutulmus)

1/2 cay kasigi karabiber

2 hafif cirpilmis yumurta

1/3 su bardagi rendelenmis eski kasar

1/3 su bardagi parcalanmis beyaz peynir

1 tatli kasigi hashas

1 tepeleme cay kasigi corekotu

ufak cesitli sekillerde kurabiye kaliplari


Yapilisi:

Unu genisce bir kaba tuzla birlikte eleyin. Icine karabiber, ogutulmus hardal taneleri, hashas ve corek otunu ekleyip karistirin.

Yagi kup kup kesip parmak uclarinizla una yedirin.

Peynirleri ekleyip karistirin.

Hafif cirpilmis yumurtalari orta sertlikte bir hamur haline gelecek kadar ekleyip yogurarak hamur haline getirin. (Yaklasik 1 bucuk yumurta gerekebilir.)

Plastik filme sarip 30 dakika kadar buzdolabinda sogutun.

Firini 375F (180C) dereceye getirip isitin.

Hamuru ikiye bolup hafif unlu tezgahta yaklasik yarim cm. kalinliginda acin.

Kaliplarla kesip hafif yaglanmis tepsiye aktarin.

Isittiginiz firinda kizarana kadar, yaklasik 10-14 dakika pisirin.

Tepsiden spatula yardimi ile tel izgara, tahta veya baska biryere aktarip sogumaya birakin.

Ilik veya soguk olarak servis yapin.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
d!qmenL€éé
GraFiKer
GraFiKer
d!qmenL€éé


Mesaj Sayısı : 3528
Rep Gücü : 3753
Rep puanı : -21
Kayıt tarihi : 02/07/08
Yaş : 28

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
Tuzlu, Peynirli Kuru Pasta Img_left3495/10000Tuzlu, Peynirli Kuru Pasta Empty_bar_bleue  (3495/10000)
AktifLik:
Tuzlu, Peynirli Kuru Pasta Img_left3500/10000Tuzlu, Peynirli Kuru Pasta Empty_bar_bleue  (3500/10000)
GüçLüLük:
Tuzlu, Peynirli Kuru Pasta Img_left3490/10000Tuzlu, Peynirli Kuru Pasta Empty_bar_bleue  (3490/10000)

Tuzlu, Peynirli Kuru Pasta Empty
MesajKonu: Geri: Tuzlu, Peynirli Kuru Pasta   Tuzlu, Peynirli Kuru Pasta Icon_minitimePtsi Tem. 07, 2008 12:38 pm

teşekkürler
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
EdictShw.
GraFiKer
GraFiKer
EdictShw.


Mesaj Sayısı : 4421
Rep Gücü : 10556
Rep puanı : 61
Kayıt tarihi : 05/07/08
Yaş : 28
Dikkat : Fermaaan. (A)



Güç Sistemi
Başarı Puanı:
Tuzlu, Peynirli Kuru Pasta Img_left3645/10000Tuzlu, Peynirli Kuru Pasta Empty_bar_bleue  (3645/10000)
AktifLik:
Tuzlu, Peynirli Kuru Pasta Img_left3650/10000Tuzlu, Peynirli Kuru Pasta Empty_bar_bleue  (3650/10000)
GüçLüLük:
Tuzlu, Peynirli Kuru Pasta Img_left3640/10000Tuzlu, Peynirli Kuru Pasta Empty_bar_bleue  (3640/10000)

Tuzlu, Peynirli Kuru Pasta Empty
MesajKonu: Geri: Tuzlu, Peynirli Kuru Pasta   Tuzlu, Peynirli Kuru Pasta Icon_minitimeC.tesi Ocak 31, 2009 3:51 pm

saol cnm =)
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Tuzlu, Peynirli Kuru Pasta
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Tuzlu, Peynirli Kuru Pasta

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Herşey Gülümse(t)mek İçin...:)) :: » ● » Pasta-Börek Tarifleri =)=) « ● « :: Tuzlular-
Buraya geçin: