PeLL * EmeKçi
Mesaj Sayısı : 4010 Rep Gücü : 9374 Rep puanı : 23 Kayıt tarihi : 07/11/08 Yaş : 29 Nerden : İçeriden x)
Dikkat : Geri DönüS, geri dönüS oLaLı hic böyLe dönüS qöRmedyy!
Güç Sistemi Başarı Puanı: (650/10000) AktifLik: (850/10000) GüçLüLük: (950/10000)
| Konu: Tuvalet Muhabbetleri . Paz Tem. 19, 2009 4:45 pm | |
| Ev iş ya da umumi tuvaletlerde hep başımıza gelir, bu tür konuşmalar. Tuvaletin dolu olduğunu görerek sorulur hep?
Ev Hali - Kim var tuvalette ?" - Kimi isterdin, Ajda Pekkan mı Cem Yılmaz mı? Ne salaksın ya bu evde iki kişiyiz. Sen dışarıda olduğuna göre burada kim olabilir? - Aman aman iyi ki bir soru sorduk sanada. Ukala şey
- Tuvalette misin? - Evet. Nasıl anladın, Nasadan mi bildirdiler? - Ne yapıyorsun orada ? - Hep tüketici olduğumdan şikayet ederdin ya. Üretime katkıda bulunuyorum.
- Tuvaletten ne zaman çıkarsın? - Niye ülkenin bana mı ihtiyacı var? - Ya ne zaman çıkarsın? - Trafiğe bağlı.
İş ve Umumi Yerler - Tuvalet boş mu? - Hı hı boştu şimdi ben dolduruyorum
- Tuvalet dolu mu? - Evet - Kim var içeride ? - Hüseyin abi, Hayri amca birde ben varım okeye dördüncü bekliyorduk, gelsene içeri
- Abi mesai saati bitti artık çıksan - Dur be koçum ben fazla mesaiye kalıyorum
- Turhan abi kahveni tazeleyim mi ? - Ne kahvesi lan tuvaletteyiz be - Girerken elinde gazete vardı. Bilirim gazete okurken hep kahve içersin sen ondan didiydim he he he - Git ulan işine
- Bunca saat ne yapıyon ya tuvalette? - Borsadaki durumu inceliyom salak, kabız olmuşuz dimi. Gümrükte takıldı.
- Tıktık. Tuvalet dolu mu? - Aradığınız tuvalet kapsama alanı dışında yada kapalı
| |
|
Pemßis Moderatör
Mesaj Sayısı : 2399 Rep Gücü : 7798 Rep puanı : 12 Kayıt tarihi : 13/05/09 Yaş : 29 Nerden : Evden x)
Dikkat : Dikkat ! Otomatik cevap çarpar
Güç Sistemi Başarı Puanı: (0/0) AktifLik: (0/0) GüçLüLük: (0/0)
| Konu: :):):):):):))::):):):):):) Paz Tem. 19, 2009 4:48 pm | |
| | |
|
PeLL * EmeKçi
Mesaj Sayısı : 4010 Rep Gücü : 9374 Rep puanı : 23 Kayıt tarihi : 07/11/08 Yaş : 29 Nerden : İçeriden x)
Dikkat : Geri DönüS, geri dönüS oLaLı hic böyLe dönüS qöRmedyy!
Güç Sistemi Başarı Puanı: (650/10000) AktifLik: (850/10000) GüçLüLük: (950/10000)
| Konu: Geri: Tuvalet Muhabbetleri . Paz Tem. 19, 2009 4:50 pm | |
| - -Pembi$- demiş ki:
- SağoL canım =)
Önemli değil Bahar . | |
|