İtaaT_eT Süper Aktif
Mesaj Sayısı : 365 Rep Gücü : 438 Rep puanı : -5 Kayıt tarihi : 03/02/09 Yaş : 33 Nerden : GoL
Dikkat : deTayımDaySan ayrıcaLıĞı keŞFéT değiLsen İtaaT_eT!
Güç Sistemi Başarı Puanı: (0/10000) AktifLik: (0/10000) GüçLüLük: (0/10000)
| Konu: Dolmus Muhabbetleri -1- C.tesi Şub. 07, 2009 12:54 pm | |
| Duran ve pek dolu olmayan bir minibüse koşarak bindim pek dolu olmamasına rağmen minibüs hareket etmek üzereydi tam o anda kavga ettikleri her hallerinden belli olan iki arkadaş minibüse bindi birbirlerinin yüzüne bile bakmıyorlardı çocuklardan biri şoföre parayı uzattı - Abi bir öğrenci bir de hayvan alır mısın?
Yolcu: - Mükemmel bir yerde inebilir miyim? (yolcunun kafası karşık sanırım, kendisi de dolmuştakilerle güler söylediine) Şöför kadını indirirken: - Buyrun size layık değil ama!
Yolcu musait bi yerde inmek ister ama dili surcer; - Musait bi yerde iner misiniz? Şöför : - Niye sen mi kullancan
indir sofor. -in yolcu
bi de sey olur bazen, ineceğin yere yaklaşmışsındır, böyle 100-200 metre filan kala salagin teki cikar musait bi yerde inebilirmiyim der. onunla birlikte iner, mal mal yurursun onca yolu
Ankara'da, çok sıcak bir günde, dolmuştaki bir kokona yelpazesiyle - "Şöfeer bey klimayı acar mısınız cok sıcak olduu" demisti. Pala bıyıklı şöfer amca teyzeyi bi sure suzdukten sonra, kapıyı acıp acıp kapatmaya başladı, ki ondan sonra dolmuşca yarıldık gülmekten.
Ankarada otobüslerin kartlı değil biletli olduğu bir dönem. Bir arkadaşım ve ben sabaha kadar üniversitede gireceğimiz ilk sınava çalışmışız. Otobüse bir adam biner ... Utangaç, sıkılgan bir tavırla şöföre; - Afedersiniz şöför bey biletim yok, acaba ineceğim duraktan alabilir miyim? Şöför:- Istersen yolculara bir sor... Adam: - Afedersiniz yolcular biletim yok, acaba inceğim duraktan alabilir miyim.!!
gün arkadasla öyle sersem sersem yürüyoruz. Bir anda yanimizdan son sürat bir münibüs geçti. Biz 'Freni patladi' filan demeye kalmadan,minibüs kafadan elektrik diregine bindirdi. Hemen kostuk, yardim edelim diye. Minibüse ulastigimizda manzara suydu. Yolcularin kiminin kasi açilmis, kiminin dudagi patlamis... Dagilmis vaziyetteler yani. Ama bir tuhaflik var. Çünkü o hallerine ragmen,
gözlerinden yaslar gelecek sekilde gülüyorlar. Biz ne yapacagimizi sasirdik. 'Ne oldu?' diye sorduk. Bir iki tanesi, güçlükle 'So-för, so-för...' diyebiliyor ama yine gülmeye basliyorlar.
Bu sarsici manzaranin aslini ögrenebilmek için 2-3 dakika geçmesi gerekti.
Meger soför, tükürürken minibüsten düsmüs. Hani, bizim soförlere özgü, giderken kapiyi açip disari tükürme hareketi vardir ya. Baba, dengeyi tutturamamis, tükürükle beraber, gümbürt asagi düsmüs. Minibüs de kontrolden çikip direge bindirmis...''
Sahil yolundan bostancı istikametinde gitmekte olan dolmuşa yasli bir bayan biner.bayan tam bir eski istanbul hanimefendisidir. Gerek giyimi, gerek oturusu, gerek konusmasindakı kibarlik ile çevresindekilerin saygi ve ilgisini ceker. Teyzemiz gitmek istedigi yer icin parayi uzatır: - Pardon beyfendi, rahatsız ediyorum ama suradan bir suadiye uzatırsanız cok memnun olurum. - Tabi hanfendi, ne rahatsızlıgı ... para şöföre uzatılır ve yolculuk devam eder. Yaslı ve kibar teyzemizin kıbarlıgı, sık giyimi ve guler yuzu diger yolcuların icini ısıtmıstır adeta ... Suadiye'ye gelindiginde teyzemiz inmek ister ve bunu şöföre yine o kibarlıgı ile bildirir: - Pardon şöför bey, mumkunse musait bir yerde indirir misiniz? şöför saga yanasır ve kapıyı acar fakat arac hala yavasca hareket halindedir ... Teyzemiz yaslı olması nedeniyle inemez ve dolmuşun tamamen durmasını bekler. Fakat şöför acelesi varmıscasına yavasca ilerlemekte ve bayanın inmesini beklemektedir ... Dolmuşun bir turlu tamamen durmamasına kızan kibar teyzemiz şöföre seslenir: - Ulan peze...k parasutle mı inicez!
Bir gün minibüste gidiyorum adamın birini cep telefonu çaldı o da açtı konuştu, şöför ona bağırdı kardeşim cep telefonunu kapa diye, adam da niye senin minibüsünde abs yok ki dedi, minibüscü de herhalde çok içerlemiş olacak bu duruma motor hararet yapıyo dedi. Bütün herkes kırıldı gülmekten.
[Alıntıdır] | |
|
d!qmenL€éé GraFiKer
Mesaj Sayısı : 3528 Rep Gücü : 3753 Rep puanı : -21 Kayıt tarihi : 02/07/08 Yaş : 28
Güç Sistemi Başarı Puanı: (3495/10000) AktifLik: (3500/10000) GüçLüLük: (3490/10000)
| Konu: Geri: Dolmus Muhabbetleri -1- C.tesi Şub. 07, 2009 12:57 pm | |
| | |
|
wefwefwe9weew8rwe5wefwer5 Süper Aktif
Mesaj Sayısı : 268 Rep Gücü : 114 Rep puanı : 0 Kayıt tarihi : 05/02/09 Yaş : 25
Güç Sistemi Başarı Puanı: (0/0) AktifLik: (0/0) GüçLüLük: (0/0)
| Konu: Geri: Dolmus Muhabbetleri -1- Paz Şub. 08, 2009 5:41 pm | |
| | |
|
AyŞeGüL Admin
Mesaj Sayısı : 2269 Rep Gücü : 3716 Rep puanı : 22 Kayıt tarihi : 30/06/08 Yaş : 30 Dikkat :
Güç Sistemi Başarı Puanı: (1955/10000) AktifLik: (1975/10000) GüçLüLük: (1950/10000)
| Konu: Geri: Dolmus Muhabbetleri -1- Paz Şub. 08, 2009 8:00 pm | |
| Yolcu musait bi yerde inmek ister ama dili surcer; - Musait bi yerde iner misiniz? Şöför : - Niye sen mi kullancan BayıLdm buna yha Tşk.Ler.. | |
|
NefereT Uzman Moderatör
Mesaj Sayısı : 3218 Rep Gücü : 6986 Rep puanı : 7 Kayıt tarihi : 04/02/09 Yaş : 29 Nerden : Kayıp Bir KraLLıkk :)
Dikkat : Hiç Sewdinmi beni... onu Sevmediqin kadar!
Güç Sistemi Başarı Puanı: (2875/10000) AktifLik: (2900/10000) GüçLüLük: (2870/10000)
| Konu: Geri: Dolmus Muhabbetleri -1- Cuma Şub. 13, 2009 5:55 pm | |
| aySeqüLe katıLııoooM bide motoR hararet yapiiioooo :face: | |
|