Herşey Gülümse(t)mek İçin...:))
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey GuLumse(t)mek İçin.. :)
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey GuLumse(t)mek İçin.. :)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

PheNumm NiJqhLeRumm..! 3

+3
SoSyéDuqh SHeqüL
DapHnééJuq
DaRqhness quench
7 posters
YazarMesaj
DaRqhness quench
Süper Moderatör
Süper Moderatör
DaRqhness quench

Rep Gücü : 1493
Rep puanı : 0

Dikkat : <marquee>DiqqaD BéN qéLDimm</marquee>

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
PheNumm NiJqhLeRumm..!  3 Img_left495/10000PheNumm NiJqhLeRumm..!  3 Empty_bar_bleue  (495/10000)
AktifLik:
PheNumm NiJqhLeRumm..!  3 Img_left500/10000PheNumm NiJqhLeRumm..!  3 Empty_bar_bleue  (500/10000)
GüçLüLük:
PheNumm NiJqhLeRumm..!  3 Img_left490/10000PheNumm NiJqhLeRumm..!  3 Empty_bar_bleue  (490/10000)

PheNumm NiJqhLeRumm..!  3 Empty
MesajKonu: PheNumm NiJqhLeRumm..! 3   PheNumm NiJqhLeRumm..!  3 Icon_minitimePerş. Mayıs 21, 2009 12:52 pm

♥ Doğan her günün sabahında, içimde gözlerini görebilmek aşkı olmasa, inan hiçbir şeye değmezdi yaşamak..

♥ Ben sevdanın sokağında oturuyorum? Geceler hiç bitmiyor, ben hiç uyumuyorum.

♥ Yüreğim hafif ıslaktır benim kuytu köşelerde ağlamaktan ve rengi hafif uçuktur kurusun diye kaç kez güneşe asmaktan.

♥ Seni unutmak için and içtim gözlerin geldi aklıma vazgeçtim.

♥ Hadi uyandır beni söyle gördüğüm zamansız bir düş mü? Hadi git, uzaklaş, yokluğuna inandır beni. Gerçekten yoruldum her bulduğum yerde seni kaybetmekten.

♥ Gözlerin nehir kirpiklerin köprü olsa, ben üzerinden geçerken ipler kopsa ve düştüğüm yer dudakların olsa.

♥ Buruk hasret dolu geceleri öldüreceğim bir gün bu ayrılık şarkılarını kurşuna dizeceğim ve seni benden ayırdığı için kaderimi mahkemeye vereceğim.

♥ Güller anlatsın sana olan sevgimi, güller anlatsın yanlızlığımı, çaresizliğimi? Yavaş yavaş eriyen yüreğimi güller anlatsın ben anlatamadım

♥ Bulutlara yükledim hasretimi, rüzgarlarla yolladım sevgimi, yağmurlar yağdırdım gözyaşlarımla küçük melekler gönderdim seni öpmeye! Geldiler mi?

♥ Nasıl ki uzaktaki yıldız parlak gelirse insana, uzakta olduğun için tutkunum sana! Sana yıldızlar kadar yakın olmak isterdim, her baktığında beni görebilmen için, sana bulutlar kadar yakın olmak isterdim, üzüldüğünde gözyaşlarını yağmur olup silebilmek iÇİN

♥ Eğer gökyüzü bir parça kağıt, deniz bir şişe mürekkep olsaydı yine de sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi. Seni o kadar çok seviyorum ki...

♥ Biliyorsun her gökkuşağının bittiği yerde bir hazine saklanırmış. Gökuşağını takip ettim geçenlerde sende bitti... En değerli hazinemsin benim, canımsın.

♥ Bazı rüyalar diğerlerinden çok uzun sürer. Bazıları da çok çok güzel. Benim en uzun ve en güzel rüyam şu an bu mesajı okuyor

♥ Hasret kapımda nöbetler tutuyor. Sevgilim uzak bir şehirde gözlerim onu arıyor...

♥ Bir kuş olup gitsem, aşsam şu enginleri, varsam senin yanına. Öpsem doyasıya, koklasam seni...

♥ En güzel yarınlar senin olsun, sen buna layıksın ömrün mutluluklarla dolsun. Eğer gün gelir de sen beni unutursan, inan ki tatlım canın sağolsun.

♥ Bugün yeni bir meyhane keşfettim mezarlığın karşısında. Bir gün beni arar da bulamazsan ya meyhanedeyim ya da tam karşısında.

♥ Bugün yeni bir meyhane keşfettim mezarlığın karşısında. Bir gün beni arar da bulamazsan ya meyhanedeyim ya da tam karşısında.

♥ Paylaştıkça çoğalan tek şeyin sevgimiz olduğunu hiç unutmayalım ve sevgimizi daima çoğaltalım sevgilim.

♥ Biliyorsun her gökkuşağının bittiği yerde bir hazine saklanırmış. Gökuşağını takip ettim geçenlerde sende bitti... En değerli hazinemsin benim, canımsın. Sana doğru bir kelebek uçurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağına ufacık bir öpücük kondur.

♥ Mutlu olmayı biliyorsan, sevmeyi bileceksin gerçekten seviyorsan, ömrünü vereceksin.

♥ Sesini duysam da her an yüzünü görmek gibi değil, özlediğimi bil her an hiçbir şey seni sevmek gibi değil...

♥ Kimsin sen? Yaşamak isteyip de yaşayamadığım umutlarım, farkında olmadan yıllardır beklediğim mi? Kimsin sen? Sen benim sevdiğimsin, sevdiğimi söyleyebildiğim...

♥ Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, aşkın içimde ve ruhun bedenimde olduğu sürece seni çok sevmeye devam edeceğim...

♥ Seni ben değil gözlerim seçti, onlar sevdi onlar beğendi. Sen benim değil onlarınsın gittiysen bana ne onlar ağlasın...

♥ Geceler seni sevdiğim kadar uzun olsaydı eğer inan ki yeryüzüne hiç güneş doğmazdı.

♥ Sesini duysam da her an yüzünü görmek gibi değil, özlediğimi bil her an çünkü hiçbir şey seni sevmek gibi değil!

♥ Sana dalgalardan kalem yaptım ve kıyıya seni seviyorum yazdım, sen de inandın değil mi? Sen delisin, seni sevmedim, sana bağlandım sana taptım.

♥ Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi... Bizim de sevgimiz hep yaşayacak ve daha da güçlenecek sevgilim. Nice günlere birlikte olmak dileğiyle...

♥ Dün gece sen uyurken kızıla boyadım denizleri, uçurumdan attım sessizliği, haber saldım rüzgarlara, fısıldasınlar seni ne çok sevdiğimi ve özlediğimi...

♥ Sevginin olduğu yerde mantık olmaz derler... Ne kadar doğru! Seni o kadar çok seviyorum ki aklım başımdan gitti... Birlikte daha nice sevgi dolu mutlu günlere sevgilim...

♥ Dün gece sen uyurken kızıla boyadım denizleri, uçurumdan attım sessizliği, haber saldım rüzgarlara, fısıldasınlar kulağına seni ne kadar çok özlediğimi... Gece bir başka giyer siyahını, yıldızlar daha bir sönük olur, yakamozlar başka çizer denize kendini ve hayat daha bir kahpe oynar oyununu sen yanımda yoksan eğer!

♥ Sen en büyük sevgiyi hak edecek kadar mükemmel ama herkesin sevmeyi hak edemeyeceği kadar özelsin.

♥ Seni denizdeki kumlar, gökteki yıldızlar, ormandaki ağaçlar, dünyadaki insanlar, okyanustaki sular, sahildeki martılar ve güneşin ışıklarından daha çok seviyorum. Birlikte daha güzel günlere...
DapHnééJuq
Süper Aktif
Süper Aktif
DapHnééJuq

Rep Gücü : 1924
Rep puanı : 9

Dikkat : <marquee>Daha kaLiteLi hizmet aLabiLmek icin Üye oLmanızı tavsiye ederim </marquee>

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
PheNumm NiJqhLeRumm..!  3 Img_left195/10000PheNumm NiJqhLeRumm..!  3 Empty_bar_bleue  (195/10000)
AktifLik:
PheNumm NiJqhLeRumm..!  3 Img_left200/10000PheNumm NiJqhLeRumm..!  3 Empty_bar_bleue  (200/10000)
GüçLüLük:
PheNumm NiJqhLeRumm..!  3 Img_left190/10000PheNumm NiJqhLeRumm..!  3 Empty_bar_bleue  (190/10000)

MesajKonu: Geri: PheNumm NiJqhLeRumm..! 3   PheNumm NiJqhLeRumm..!  3 Icon_minitimePerş. Mayıs 21, 2009 4:49 pm

saoL aJqomm PheNumm NiJqhLeRumm..!  3 532678
DaRqhness quench
Süper Moderatör
Süper Moderatör
DaRqhness quench

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
PheNumm NiJqhLeRumm..!  3 Img_left495/10000PheNumm NiJqhLeRumm..!  3 Empty_bar_bleue  (495/10000)
AktifLik:
PheNumm NiJqhLeRumm..!  3 Img_left500/10000PheNumm NiJqhLeRumm..!  3 Empty_bar_bleue  (500/10000)
GüçLüLük:
PheNumm NiJqhLeRumm..!  3 Img_left490/10000PheNumm NiJqhLeRumm..!  3 Empty_bar_bleue  (490/10000)

MesajKonu: Geri: PheNumm NiJqhLeRumm..! 3   PheNumm NiJqhLeRumm..!  3 Icon_minitimeCuma Mayıs 22, 2009 12:43 pm

RiJaa PiRDaNem.. PheNumm NiJqhLeRumm..!  3 110299
SoSyéDuqh SHeqüL

SoSyéDuqh SHeqüL

Rep Gücü : 119
Rep puanı : 1
Dikkat : Daha kaLiteLi hizmet aLabiLmek icin Üye oLmanızı tavsiye ederim

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
PheNumm NiJqhLeRumm..!  3 Img_left0/0PheNumm NiJqhLeRumm..!  3 Empty_bar_bleue  (0/0)
AktifLik:
PheNumm NiJqhLeRumm..!  3 Img_left0/0PheNumm NiJqhLeRumm..!  3 Empty_bar_bleue  (0/0)
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: PheNumm NiJqhLeRumm..! 3   PheNumm NiJqhLeRumm..!  3 Icon_minitimePaz Mayıs 24, 2009 2:25 pm

çoq qüzel aşqu^^mmm senıngıbı sözlerinde Very Happy:D:D
kRonikq waka
Gelişmiş Üye
Gelişmiş Üye
kRonikq waka

Rep Gücü : 612

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: ..............saoL Bidanem^s   PheNumm NiJqhLeRumm..!  3 Icon_minitimePerş. Mayıs 28, 2009 10:24 pm

SaoL Jnm süPrLerr ...

deWamını beqLioss ...Hehe PheNumm NiJqhLeRumm..!  3 709587
NefereT
Uzman Moderatör
Uzman Moderatör
NefereT

Rep Gücü : 6986
Rep puanı : 7

Dikkat : Hiç Sewdinmi beni... onu Sevmediqin kadar! PheNumm NiJqhLeRumm..!  3 532678

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
PheNumm NiJqhLeRumm..!  3 Img_left2875/10000PheNumm NiJqhLeRumm..!  3 Empty_bar_bleue  (2875/10000)
AktifLik:
PheNumm NiJqhLeRumm..!  3 Img_left2900/10000PheNumm NiJqhLeRumm..!  3 Empty_bar_bleue  (2900/10000)
GüçLüLük:
PheNumm NiJqhLeRumm..!  3 Img_left2870/10000PheNumm NiJqhLeRumm..!  3 Empty_bar_bleue  (2870/10000)

MesajKonu: Geri: PheNumm NiJqhLeRumm..! 3   PheNumm NiJqhLeRumm..!  3 Icon_minitimePaz Haz. 07, 2009 10:10 pm

PheNumm NiJqhLeRumm..!  3 10872 PheNumm NiJqhLeRumm..!  3 10872 PheNumm NiJqhLeRumm..!  3 10872 PheNumm NiJqhLeRumm..!  3 10872 PheNumm NiJqhLeRumm..!  3 10872 süP"rLer sağol aşkısı..................................
DaRqhness quench
Süper Moderatör
Süper Moderatör
DaRqhness quench

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: PheNumm NiJqhLeRumm..! 3   PheNumm NiJqhLeRumm..!  3 Icon_minitimePtsi Haz. 08, 2009 9:34 pm

RiJa PhiRDaném... Né Déméqh Phénim icHün Pi ZevqhTi aSqoOSuu....
Conrad
Moderatör
Moderatör
Conrad

Rep Gücü : 11975
Rep puanı : 46

Dikkat : Olamam Çok Sevsemde Bir Aşkın Kölesi.. Senin Derdin Aşk Benimkisi GALATASARAY Meselesi...

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
PheNumm NiJqhLeRumm..!  3 Img_left1795/10000PheNumm NiJqhLeRumm..!  3 Empty_bar_bleue  (1795/10000)
AktifLik:
PheNumm NiJqhLeRumm..!  3 Img_left1800/10000PheNumm NiJqhLeRumm..!  3 Empty_bar_bleue  (1800/10000)
GüçLüLük:
PheNumm NiJqhLeRumm..!  3 Img_left1790/10000PheNumm NiJqhLeRumm..!  3 Empty_bar_bleue  (1790/10000)

MesajKonu: Geri: PheNumm NiJqhLeRumm..! 3   PheNumm NiJqhLeRumm..!  3 Icon_minitimePtsi Haz. 08, 2009 9:56 pm

teşekkürler canım (= Çk güzeller ..
EdictShw.
GraFiKer
GraFiKer
EdictShw.

Rep Gücü : 10556
Rep puanı : 61
Dikkat : Fermaaan. (A)

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
PheNumm NiJqhLeRumm..!  3 Img_left3645/10000PheNumm NiJqhLeRumm..!  3 Empty_bar_bleue  (3645/10000)
AktifLik:
PheNumm NiJqhLeRumm..!  3 Img_left3650/10000PheNumm NiJqhLeRumm..!  3 Empty_bar_bleue  (3650/10000)
GüçLüLük:
PheNumm NiJqhLeRumm..!  3 Img_left3640/10000PheNumm NiJqhLeRumm..!  3 Empty_bar_bleue  (3640/10000)

MesajKonu: Geri: PheNumm NiJqhLeRumm..! 3   PheNumm NiJqhLeRumm..!  3 Icon_minitimePerş. Haz. 11, 2009 1:54 pm

bunları biliorm ama emeğin için saol =)

PheNumm NiJqhLeRumm..! 3
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» PheNumm NiJqhLeRumm..! 2
» PheNumm NiJqhLeRumm..! 4
» PheNumm NiJqhLeRumm..!