DaRqhness quench Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 560 Rep Gücü : 1493 Rep puanı : 0 Kayıt tarihi : 31/01/09 Yaş : 31 Nerden : isTanbuL
Dikkat : <marquee>DiqqaD BéN qéLDimm</marquee>
Güç Sistemi Başarı Puanı: (495/10000) AktifLik: (500/10000) GüçLüLük: (490/10000)
| Konu: PheNumm NiJqhLeRumm..! 2 Perş. Mayıs 21, 2009 12:49 pm | |
| BiR Lodos Lazım Şimdi Bana,BiR Kürek bir de Kayık..Söverim gelmişine geçmişine Ayıpsa AyıP!!
.................................................. ................................ Sevgiyi Göstereceksin Söylemek YeTMeZ,Sevgi Gözlerinde Olacak Sözlerin YeTMez..Sevgi Herşeydir Kalbe HapsoLmaz,Seveceksen SeV OnA dA YüReĞiN YeTMeZ......!
Özlemeyi sayende çok iyi bilsem de artık çok geç ne ben dön diyebilirim sana ne de sen dönebilirsin geriye. .
Hafiften Bir Yağmur Ağlıyor Benimle..Bir deli Rüzgar saçlarımda, yalnızlıktan üşüyorumBulamayacağımı Bile Bile Yine Seni Arıyorum
Benim için giden gider, gittiği gün biter!
Zalimsin Ama Lazımsın Bana,Hainsin Ama Zaafımsın Anla...!
SeNi GöRDüĞüM GüNü, SeVDiĞiMi uNuTSaM... BiR BaŞKa DüNYa BuLSaM, iÇiNDe SeN oLMaSaN
AğLayp inLeyp hiç aCı Çekme!Bir aNda GönLündeN SiLiver GitSin..Aldırma ArdınDan ağLyaN Benim..Komik Bir Fıkra Gibi GüLüvr Gitsn!!
Zaman..Ah Zaman!Hem dost,hem düşman.Hem mazlum,hem zalim..Aktıkça köpüren nehir,durdukça kuduran şehir..
Su gibisin içilip hiç kanılamayan..Seveni yanıltmayan sevince yanılmayan..Özlenen sen özleyen sen..Varken bile doyulamayan
Gülümse Erkekler PoZiTiF Kızları Sever
Harcadınız Beni Artıq yeter,Her yeni Sevgili Daha da Beter,Teker Teker gelin ULan Teker tekerSizi Bana Sayıyla mı Verdilerr??
Ah keşke görmeseydi gözlerim gözlerini,kavuşmasaydı ellerimiz.Ne tuhaf bir kadermiş benimki;sevdiğim başka,sevenim başka...
.................................................. ...............
Sen Bnm Farkımı Fark Edemedn!Ama Artk Fark etsende Fark etmez!Çünkü bnm farkımı fark edenler sendn çok FarkLı
Eğer bir gün grurunu yenip,bana geri dönmek istersen sakın dönme,çünkü senin grurunun bittiği yerde benim grurum başlar
GiDeNe KaL DeMeK ZaVaLLıLaRa,KaLaNa GiT DeMeK TeRBiYeSiZLeRe,DöNMeYeNe DöN DeMeK Acizlre,hak edene sktr gt dmk ASİLLERE yakışr
Yetimim sensiz,yurtsuz yersiz..Dilerim BENSİZ anLayacaksın!! öLürüm yoLuna,öLürüm yoLuna SoNuM OLaCaKsIn...!Günahı Boynuna,Onun Koynuna Ne ZaMan DoYaCaKsIn??
Sarhoşum Bu Gece Kafam Dumanlı Bana Verdikleri Hayat Yalandı Nefret Ettim Gıpta Ettim Kendim Olmak İstedim Beceremedim !
;
SeNi GöRDüĞüM GüNü, SeVDiĞiMi uNuTSaM... BiR BaŞKa DüNYa BuLSaM, iÇiNDe SeN oLMaSaN
Sensizlik acı ölümdende,bu ölü hayatı aradı sende!Artık öldü sevsende,sevmesende....
AğLayp inLeyp hiç aCı Çekme!Bir aNda GönLündeN SiLiver GitSin..Aldırma ArdınDan ağLyaN Benim..Komik Bir Fıkra Gibi GüLüvr Gitsn!!
GÖZN KMİ GÖRMK İSTYRSA KALBNİN DERİNLİĞNDE KMİN ADI WRSA,KULĞINDA KİMN SSİ ÇINLIYRSA MELEKLR HR GECNİN SABHINDA SNİ ONA BAĞIŞLASN
Zaman..Ah Zaman!Hem dost,hem düşman.Hem mazlum,hem zalim..Aktıkça köpüren nehir,durdukça kuduran şehir..
Seni Seviyorum,Sen Beni Sevmesen de Olur..Zaten Aşk Budur!Ama Yine de,Her neyse.
Su gibisin içilip hiç kanılamayan..Seveni yanıltmayan sevince yanılmayan..Özlenen sen özleyen sen..Varken bile doyulamayan
♥ Seni Sevdiğimi Düşündükçe Ölmeyi Diliyorum Tanrıdan... Her Seferinde Kalbim Başka Bir İsyan Çıkarıyor... Elimde Olsa Kalbimi Yerinden Söker Ayaklarımla Çiğnerdim... Ama Elimde Değil Ne Seni Sevmemek Nede Kalbimi Söküp Çiğneye Bilmek... Yapabildiğim Tek Şey Seni Sevebilmek..
♥ Birgün Hayatın Bütün Güzelliklerinden Vazgeçip Ölüme Sessiz Sedasız Gitmek İstersen Yanıma Gel. Yanıma Gel ki; Sana Sensiz Yaşamanın, Sensiz Olmanın Ölüm Olduğunu Göstereyim.
♥ Benim Kalbimi Kırmak Suya Yazı Yazmak Kadar, Gönlümü Almak İse Güneşe Dokunmak Kadar Zordur. Sen Suya Yazı Yazmayı Başardın, Şimdi Güneşin Batmasını Bekle.
♥ Gül Bahçesinde Geçsede Ömrüm, İnan Senin Üstüne Gül Koklamam Gülüm, Seni Koklamak Olsada Ölüm, İnan Uğrunda Ölmeye Değer Be Gülüm.
♥ Ağzımın Tadı Yoksa, Hasta Gibiysem, Boğazımda Düğümleniyorsa Lokmalar, Buluttan Nem Kapıyorsam İnan Hep Güzel Gözlerinin Hasretindendir.
♥ Seni Yıldızlar Kadar Çok Seviyorum. Onlar Kadar Parlak ve Onlar Kadar Yakınsın Bana, Tek Fark Onlar Milyonlarca Sen Birtanesin.
♥ Rüyaların En Güzelini Görürken Tanrının Seni Koruması İçin Gönderdiği Meleklerin Kanatları Öyle Büyük Olsun ki En Masum Anında Bile Sana Kimseler Zarar Veremesin
♥ Gözlerin Nehir, Kirpiklerin Köprü Olsun. Ben Tam Üzerinden Geçerken İpler Kopsun, Düştüğüm O Yer Dudakların Olsun.
| |
|
DapHnééJuq Süper Aktif
Mesaj Sayısı : 589 Rep Gücü : 1924 Rep puanı : 9 Kayıt tarihi : 23/02/09 Yaş : 31 Nerden : Saanee Laa qeLjenn müü xD
Dikkat : <marquee>Daha kaLiteLi hizmet aLabiLmek icin Üye oLmanızı tavsiye ederim </marquee>
Güç Sistemi Başarı Puanı: (195/10000) AktifLik: (200/10000) GüçLüLük: (190/10000)
| |
SoSyéDuqh SHeqüL
Mesaj Sayısı : 38 Rep Gücü : 119 Rep puanı : 1 Kayıt tarihi : 09/04/09 Dikkat : Daha kaLiteLi hizmet aLabiLmek icin Üye oLmanızı tavsiye ederim
Güç Sistemi Başarı Puanı: (0/0) AktifLik: (0/0) GüçLüLük: (0/0)
| Konu: Geri: PheNumm NiJqhLeRumm..! 2 Paz Mayıs 24, 2009 2:27 pm | |
| | |
|
||~~aRDam~~|| Süper Aktif
Mesaj Sayısı : 684 Rep Gücü : 2107 Rep puanı : 11 Kayıt tarihi : 16/04/09 Yaş : 29 Nerden : ArDamın yannnDan xD
Dikkat :
Güç Sistemi Başarı Puanı: (455/10000) AktifLik: (500/10000) GüçLüLük: (450/10000)
| Konu: Geri: PheNumm NiJqhLeRumm..! 2 Paz Mayıs 24, 2009 4:40 pm | |
| | |
|
DaRqhness quench Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 560 Rep Gücü : 1493 Rep puanı : 0 Kayıt tarihi : 31/01/09 Yaş : 31 Nerden : isTanbuL
Dikkat : <marquee>DiqqaD BéN qéLDimm</marquee>
Güç Sistemi Başarı Puanı: (495/10000) AktifLik: (500/10000) GüçLüLük: (490/10000)
| |
EdictShw. GraFiKer
Mesaj Sayısı : 4421 Rep Gücü : 10556 Rep puanı : 61 Kayıt tarihi : 05/07/08 Yaş : 28 Dikkat : Fermaaan. (A)
Güç Sistemi Başarı Puanı: (3645/10000) AktifLik: (3650/10000) GüçLüLük: (3640/10000)
| Konu: Geri: PheNumm NiJqhLeRumm..! 2 Perş. Haz. 11, 2009 2:00 pm | |
| | |
|