İtaaT_eT Süper Aktif
Mesaj Sayısı : 365 Rep Gücü : 438 Rep puanı : -5 Kayıt tarihi : 03/02/09 Yaş : 33 Nerden : GoL
Dikkat : deTayımDaySan ayrıcaLıĞı keŞFéT değiLsen İtaaT_eT!
Güç Sistemi Başarı Puanı: (0/10000) AktifLik: (0/10000) GüçLüLük: (0/10000)
| Konu: Msn Nickleri___ Cuma Mayıs 01, 2009 7:42 pm | |
| fısıldrKen, AnLamalıydım..Senin yüreğime Değil, Defolu dudakLarına DeğdirDiğin bedenime vurgun olduqunu !
Seni tanıdıqımda SüsLü Bir Sokakköpeğiydin..SEwimLiliğine aldanıp, gnLmde kulübe yabMama ramen evCilleşTiremedim Seni...haLa her Aldıqın Kokunun Peşine gidiyorsun !!
Aşk yağıyor ßugün ßardaktan ßoşaLırcasına. ßen şemsiye açmışım Aşk'tan korunmak uğruna.. SırıLsıkLam Aşık oLmak; kimin umurunda?(:+
YıLLaR OLdu SanKi Seni TanıyaLı ama yıLLaRımı GeçiReCeqim İnsan OLmaLısın Sen
Siringayla cekip alsinlar seniii... tum vucudumdannn, ruhumdannn.... kirintin bile kalmasinn..... beynimdeee..kiii ben yineee bennn olayimmm...
Evlilik bir bardak sut icin evde inek beslemektir
Sadece aptallarin ciddiye alindigi bir dunyada yasiyoruz. O halde “beni anlamiyorlar”diye uzulmek niye?
HayaT HoŞTur, AşkLar ßoşTur... SewmE ßoşVeR, PeŞinDe KoşTuR
Sen yoLLarına 29 harfLe acı dö$eyen bir $ahsa Yara değiLde Yar diyebiLir misin?
deTayımDaySan ayrıcaLıĞı keŞFéT değiLsen itaat éT.
AyrıLmazdık AsKı BiLmiş oLsaydık.. Tek KurşunLa Bir Bedende VuruLduk.. (:
zAmaN aKıP giTtiKç£ gözL£riM daHa ç0K doLuYoR.....VakiT giD£r g£Lm£z iŞT£ ßu caNıMı ç0k sıKıYoR...
biLioRsun taLebeyim hafTa aRası qeLeMem , cumaRtesi aNNem evDe, pazaR babaaNNemDe, heLe iqİmİsi qöRürLeRse seyRed siNemayI evDe. aNNasaNa be bNm qözüm yoqh seNde.
Onun benim için ağladığı her bir damla gözyaşında ben derin sularda boğuldum
ilmeZleR naSıl sewdiK biZ, bilmeZleR naSıl yanDık. HaNi durMaz dönErdi düNya, biZ delİ sewDAlıyDık
1 İpte 2 Ki$i Oynayamaz, Ya Sen Dü$érsin, Yada ßén İtérim..! | |
|
~Feyza Moderatör
Mesaj Sayısı : 2539 Rep Gücü : 10605 Rep puanı : 83 Kayıt tarihi : 21/01/09 Yaş : 28 Dikkat :
Güç Sistemi Başarı Puanı: (1900/10000) AktifLik: (1950/10000) GüçLüLük: (1895/10000)
| Konu: Geri: Msn Nickleri___ Cuma Mayıs 01, 2009 9:29 pm | |
| Paylaşım için sağol.. Nick pek kullanmam ama gzl =) | |
|