Herşey Gülümse(t)mek İçin...:)) **** |
|
| niJqLééR ^^^é buYRn [sReny] | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
NefereT Uzman Moderatör
Mesaj Sayısı : 3218 Rep Gücü : 6986 Rep puanı : 7 Kayıt tarihi : 04/02/09 Yaş : 29 Nerden : Kayıp Bir KraLLıkk :)
Dikkat : Hiç Sewdinmi beni... onu Sevmediqin kadar!
Güç Sistemi Başarı Puanı: (2875/10000) AktifLik: (2900/10000) GüçLüLük: (2870/10000)
| Konu: niJqLééR ^^^é buYRn [sReny] C.tesi Nis. 11, 2009 6:32 pm | |
| GöremezLér… İzin vermezsem üzemezLér… ÇözemezLér… Benim bir düşüm var ki asLa biLemezLér!
Kaderimse Çekerim, ÇiLemse GüLer Geçérim !
Üstü sende kaLsın Hayat… Artık bendén aLacağın kaLmadı !
Bir uçurumun kenarındayken biLé sırf Hayata qıcıkLık oLsun diye GÜLÜMSE !
YağmurLu sokakLarda Hayatımı arıyorum !
Béyinde bir trafik, yaraLarım fizikséL değiL, psikoLojik…
éLLerini bırak avuçLarımda kaLsın, Sén oL yanımda yıLLar ömrümü çaLsın ♥
Siyaha çaLan mor düşLerim var bénim
KaranLık oLmadan, aydınLık değersiz bir pırLanta
Kaç dost vardı? Hangisi kaldı?
AcıLar sevménin ruh ikiziymiş
KırıLdım aşka haberi yok !
Kan görmek istiyor gözlerim! Ya akmaLı benden, ya da aktırmaLıyım bir yerden !
Bana aydınLığı unutturmayacak küçük bir ‘sén’ bırak ♥
Acının çalısı battı… Ömrün yarısı aktı… Gözkapaklarımda malubiyet faslı…
DaL rüzgârı affetse de kırılmıştır bir kere…
KaLbim kırıLa kırıLa kırmayı da öğrenecek !
Yanımda olup uzak olanlardansan, uzakta olup içimde olmayı becerebilir misin?
Aşk kolaya itibar etmez, gönüL zora tutsak…
SöyLeyin dünyadan en son çıkanLara ışıkLarı söndürsün !
Kişinin hayatı düşü’nün rengine boyanmıştır!
Bir anDa durdu dünYa ayRılık vuRdu bizi sn ve ben qeçmişde bizDen bizDe bittiK peki neDen ?
büyüK qöRünme küçüLürsün küçüK qöRünme eziLirsN
eN fazla hüzüN aldm dikenLeri kaLmadı ama qüLü kanLısiqaRam aşKımdı küLü kaLdı tanıdıqm heR insanLarın 10 yüzü vaRdı
umRumda mı sanDın hayaD ! aHh neşeSi yeTer (:
Nasılda mecbuRmuşuz sewmeYe öğRenmeye
aDım sözLerime keŦil
süsLü caDDelerde kiRalık bi beDensin sadecE*
iNan sen oLmasanDa bu dünYa dönüyo ama seNin qibi ********Lern hayaTı uzun süRmüo ! x)
Kimisi asLı iLe keRem kimiNin qözLerinDe nemM x(
Herkes kenDine yakışanı yaBtı
Koştum eLimde eskiLerden beTer bir şiiR ‘sanıRım vaR olmaK için düşünMek yeTerLi değiL ’
Dokuz kere seV onunCu olaym qeRçkten sev soNuncu oLaymm [L]
LambaDaki ciNin olaYm okşa beNi dışaRı çıkaRm xD
oH ne qüzeL olDu içmDe bir huzuR var qideN qiTTi kaLan sağLarla qündeLik aşKlara devamM x) uLan maRio çocuKluğum seNin maniTanı kuRTarmaqLa qeçTi umaRm mutLusunduR maniTanla xD
isTer mavi qözLüsünü isTer yeşiL qözLüsüNü seç eRkek miLLeti değiL mi vuR tekmeNi qeç xD
bN seNin bLki umrunDa değiLm ama sN bnm neFesmsiN*
Her tesbiH sallayan deLikanlı olsayDı camii hocası maFya babası oLurdu xD
kıRık döküK yazıLmış yazım iNsan saRaylaRda doqmuyoR aşKım saNa anLatamaDm okuMakla aDam oLmuyoR xD
Kızın yiNe aşıK aNNee (L)
knDime kağıTTan küçüK biR sevDa yabTmm qeceleRce avuTTum knDimi Rehin bırakTım yüReğimi eLLerine ne oluR qeRi ver kaLbimi x’(
umaaaaĞ bnm uçmam qeRek isDemioRm deRs çaLışmaaq ! x)
Sensiz qeçeN qünLern kazaSı yoK be sevqiLii
Dün buqün yaRın umuD edeR bir yanımM bu soN değiL başLanqıç bili0rmm (x
Yaqmurun sesi anLAtıoR bize heRşei yüzüNde bir tebessüm dinLiormm
hayaD qülümsüor akıp qidiorken zaman yine bir gün başlar yepyeni umuTlar qeLseDe SONBAHAR !
ya qeL ya qeLme umRumda değiL ama yeteRki beqLetme !
herşeyi anLatan qözLer vaRken sözLer kolaycıLık oluR yeTmezDe zaTenn
asLa ! biriLerinin umuDunu kıRma bLKi sahiP oldukLArı tek şey o’dur
heR ayRılıkTa yine kahRolsamDa ne başLanqıçLar ne sonLar biteR
beNi ne dokTorlar ne mühendisLer isDedi qüLüm ama qönüL aşK isTer xD
kim demiş muTLu olDuğumu ?
hiçbişeY konTrol aLtınDa değiL
aceLe eTme ama qeçTe kaLma !
hayaDDa 3 şei sewioRemm knDimi knDimi knDimiiii xD
vaKit tamam seNi terK edioRmm )x
Kim demiŞ caDı olduğumu sn eLmanı ye şeqeRmm xD
| éSKidn vazqeÇemediKLerimi Şimdi TeK tEk Si*Tir ediOrm |
kaLbimde sadece kıRıklaRı bırakTn bana qeRi döNdüğünde sokucaM sanaaa xD
BenDe MéLéqim Siyah KanaTLaRımDa KıRmıZı GözyaŞlaRıM vaR
Ummadıklarım adam olurken Adam dediklerim insan bile olamamış!
aY yaLnız bn yaLnz neRdesn kaRarsız sewioRm seni giTTin baq zamanSız
koy yeRine bni koyabiliRsen sew yeRime biRini sewbiliRsen dön qeRiye arTk dönebiliRsen !
ResmLer hayaLLer paRampaRça seNinde qözLern uzakLAra öyLece daLmıoR mu hiç söyLe ?
aRtık kısa cümLeler kuruoRm sewdKlerm sewmedkLerm yanımDa kabuLLendm heRşei oLduğu qibi yoLa çıkTm yaRınlaRa!
qeRi dönme şansımıZ oLsa beLki söyLerdm teK biR şey kaLdı içimDe sewioRm diemeDm
baq ibRet aL yeRe düşeN yapRağa o Da esKiden yukaRıdan baqaRdı toPRağa
siLqin kaLeminden öNce bitioSa yanLış çok demeKtir
ßiri sana git dediğinde kaLmak istiyorum diyebiLmekmiş sevmek !
AşkınLa yanar durur ,, senin için tutuşur bu kaLp sensiz yapamaz seni nasıL unutur ?
Yüreğim ağır yaraLı derinden ,, yanmaz artık istesemde yeniden ! Çok yaraLar sardı bu kaLbim ama bu yara kapanır mı biLemem xS. | |
| | | NefereT Uzman Moderatör
Mesaj Sayısı : 3218 Rep Gücü : 6986 Rep puanı : 7 Kayıt tarihi : 04/02/09 Yaş : 29 Nerden : Kayıp Bir KraLLıkk :)
Güç Sistemi Başarı Puanı: (2875/10000) AktifLik: (2900/10000) GüçLüLük: (2870/10000)
| Konu: Geri: niJqLééR ^^^é buYRn [sReny] C.tesi Nis. 11, 2009 6:34 pm | |
| Yazık ! Acıyorum haLine ,, Zaten 3 kuruşLuk değerin vardı onu da satmışsın kaşarın birine .. ;]
Dünyadaki en güzeL şeyi sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki ?
Daha onsuz bir hayat biLe düşünemiosun peky ona nasıL veda ediceksin .
SiLebiLir misin sende kaLan dudakLarımın nemini ?
Benden sonra kim varsa hayatında mutLuLukLar diLerim sevgiLim ,, beni harcadın onu da harca !!
HayaLLerimi bırak umutLar senin oLsun ! Döneceksin sanarak ,, yaşanmaz biLiyorusun ..
Sen Duyduğum en güzeL cümLenin en güzeL öznesisin ..
ßirşey söyLe ne oLur . ÖyLe ihtiyacım var ki kısacık sözLerine biLe . x(
Ne kadar zormuş birden herşeye * eLveda * demek !! x[
oLsun vaRsın ah çekinme ,, Sen yine yaLanLar söyLe ! Yürek zaten paramparça dert değiL xS.
O şimdi uzakLarda ! Ne rüyaLarda ,, ne hayaLLerde ne de kaLbimin ıssız sokakLarında ! ..
İhtiyacım var sana eskisinden daha fazLa ..
SarmaşıkLar gibi sardın kaLbimi ..!! <3
Huzur buLmak istiyorum ,, gözLerimi kapayıp kimseyi anmadan ..!!
YaLan aşkLarLa doLuydu sokakLar ! Ben sana inandım ,, sen yaLan oLmamaLıydın ..
SiL gözyaşLarını inan değmez bu aşka !! NasıL oLsa bitecekti eninde sonunda .. x(
UsuLca sancısını çekiyorum ayrıLığın . Aynı zamanda özLüyorum ,, özLerken unutmaya çaLışıyorum aMa * UnuTamıyoRum ! *
$imdi kapıdan gireceğini hayaL ediyorum ,, bana güLeceğini ! Sonra kızıyorum kendi kendime . Giden sen değiL mydin en önde ?
SonsuzLuğun ötesi yok sonum sensin benim ! x3.
AyrıLamam ki severken ...
Görmen ,, duymadan mümkün mü yaşamak ! ELLerim dokunmadan aşk yaLan mı gerçek mi sen söyLe hayat ?
ALayını siLer sana geLirim ..
öLümden korkmuyorum da tek korkum unutuLmak !!
ßırak bu pişmanım ayakLarını !! Yoksa pişman oLacak ayakLarında kaLmayacak .. xD
Eskiden aLtını çizdikLerimin şimdi üstünü çiziyorum ! ;]
SuçLu oLan bensem söyLe biLeyim ,, Uzat eLini yanına geLeyim (:
Hep kaşar ,, hep kahpe ! İnsan mı bunLar sence ?
Razımısın ki dönmeye ? Ben hazırım yeniden sevgimi vermeye xL.
Beni tanıyan biLir ,, ßiLen anLar ! anLayan susaR ,, anLamayan uzaR .. !! ;]
ßırak yanakLarımı - dudakLarımı .. Gücün varsa yüreğimden öp beni (:
FuLL Time $erefsiz oLacağına paRt Time inSan oL . ;]
Bir tebessüm oLuyor yüzümde ! KaranLık geceLerde sesini duyduktan sonra !
Nerde o eski aşkLar ? $imdi Mecnun küpeLi LeyLa ise kaşar ! xD
0 oDun beni aşar ,, bi vursam feLeği şaşar ! DeLikanLı kız manitasızda yaşar .. ;]
Çook şerefsiz gördüm ama hiç biri senin kadar profesyoneL değiLdi ..
Dünyadaki bütün kaşarLar eriyecekse küreseL ısınmaya Eveet ! (:
Tesiri çok yoğun acıLar içindeyim ! ÖyLece bırakıp gittin sanki bozuLmuş oyuncak gibiyim ..
Hiç bir yaLanını sevmedim ! Beni sevmenden başka ...
Şimdi çok uzakta kaLmış bir baharsın ! KaLbimin derinLerinde bi yaLansın !!
Severim demiştim ya inan ki sevemedim ,, o 2 keLimeyi senden başka kimseye söyLeyemedim . x(
Sahtede oLsa özLedim bana * a$kım * deyişini ! x(
Bir uçurum sanki gözLerin ! İnsanı habersizce öLüme götüren .. xL.
Hayatımdan giden tüm erkekLere teşekkür ediyorum ! Sonunda aşkın yaLan oLduğunu ispatLadıLar ..
İkiden 1 çıkınca 1 kaLırmış . YaLan ! Sen gidince ben kaLır mıyım sanı0sun ? (:
Yetemiyorum kendi kendime ! İhtiyacım var sana ..
Sanmaki ismini bir başkası siLecek ,, seninLe başLadı seninLe bitecek ..!!
Kaderim sendin 0ysa ama verdiğin 1 tek sözü biLe tutmadın ! Sen beni saF mı sandın 0ğLum o numaraLarın hiç birinide yutmadım .. ;]
Gün geLir intikamın aLınır ,, yaptıkLarının acısı tek tek çıkartıLır ! Ama bu araLar gerçekten çook işim var iLgiLenmiyorum :/
Hayatı çöpLük farzet ,, Sende bir pisLik değiL misin ? Sen sahtekar yaLancının ta kendisisin !! Unutma ! Sahte ve yaLan oLan herşey dünya kapsamında seni bekLiyor ! =)
GüLmek en çok kime yakışıyor ? soRusuna miLyon kere cevabımsın ..
Aşk mı dedin ? SaçmaLadın ! Seni seviy0Rum diyene inanma yoL ver ,, Beni en son bırakıp giden de beni herşeyden çook severdi boşver .. :/
Kasmaz beni p*ç gönüLLerin sahte sevgisi !! Bana asıL koyan sevdikLerimin s*ktr oLup gitmesi ;]
Hepiniz iLetiLerim gibisiniz sadece * anLık * ..!!
Yanımda oLması gerekenLer zaten yanımda ! DefoLup gidenLer kimin umrunda ?
Beni unutturan başka biri mi yoksa kaLbindeki sahte sevgi mi ?
Hayatımda geri dönüşüm kutusu yok benim için ! Benim tek biLdiğim 1 kerede siLdiğim .. ;]
Vazgeçmiştin hani benden ? Neden geri döndün şimdi neden ?
Affet demek için geç ,, ayrıLmak için ise erken ! Karmakarışık düşünceLerim .. xS
ÖzLüyorum ! eLin eLime değdiğinde eLimin titreyişini çook özLüyorum .. x(
Senin bana baktığın kadar hiçbir şey canımı acıtmadı ! İnan ..
ÖLmek dünyada unutuLup gitmekmiş ,, öLmek bir kefen giymekmiş ,, öLmek o soğuk ve o kara toprağa girmekmiş ! Yok be askım asıL öLmek sensizLikmiş .. x(
Gideceğim buraLardan dönmem bir daha s0n 1 kez sarıLayım boynuna ! Seviyorum seny ama dönmem bir daha yüreğim sızLıyor eLveda ! </3
Sen herşey demek değiLsin biLiyorum ama ben herşeyi seninLe yaşamak istiyorum ! (a.
Şimdi o kadar zor ki geri dönmek ,, Seny unutup başkasını sevmek ! Ama 1 şeyi anLadım ki çook zormuş seviLmeden sevmek .. x(
SeninLe işim bitmedi bitmez ! Aşk gün yüzü görmedi görmez ! Sana söyLemeyedi değmedi değmez ! Seni benim kadar kimse sevmedi sevmez ..
Eskiden defterime adını yazıp kaLp içine aLırdım şimdi ise adını yazıp karaLıyorum ! ;]
DostLarım vardı hayaLLerim gibi . HayaLLerim vardı dostLarım gibi . İkiside yaLandı sevdiğim gibi . GözLerin yaLandı neFretim gibi ..
HoşLandığımız bedenLerin içine hayaLimizdeki ruhLarı koyuyoruz sonrada adına aşk diyoruz ..
Titrerim kendi üstüme ! Benden değerLi değiLsin ..
Beni sana bağLayan tek şey aLıpta veremedikLerin .. Kapına dayanırım ! Şaşırma . Sende kaLmış terLikLerim xD xD
BiLiyordum bu şehir bana dardı . BiLiyordum bu şehirde bir yığın insan şekLinde hayvan vardı .. !
Bugün kaLbine kaç gibi girdi en son konuk ? xS.
Ne kadar koLay artık seni seviyorum demek .. Peky yha gerçekten sevmek ?
KaLbimi gözkyüzüne açtım sevgiLim .. GözLerinin pırıLtısını yıLdızLarda aradım !!
Dünyada hiçbir erkek için ağLamaya değmez .. Hiçbir erkek 1 damLa gözyaşına değmez ..!
Sende değiştin heLaL oLsun ,, mutLu edersin sanıordum verdiğim ayLar haram oLsun ,, Yinede bitanem canın sağoLsun !! .
BeLki sevgi bana göre değiL içimde var nefret ama senin gibiLere değiL ..
Beni kaybedersen bir daha asLa buLamazsın o aç gözLü kaLbine rahat batmasın ! .
Aşk dediğin şarkı bitinceye kadarmış ,, sevgiLi dediğin daha güzeLini buLunca satanmış .!
Her gidenin arkasından ağLasaydım terk ederdi beni gözLerim .. Her gidene değiL son gidene bu gözLerim ! ..
AnLadım seninki aşk değiL hevesti .. İşin asLı bende sakLıydı sendeki sahtesiydi ..!!
3 yanLışın 1 d0ğruyu götürdüğü şu aptaL hayatta Tek Doğrum kendimim aLayınız geLse götüremezsiniz ..!!
Yazmak istiy0rm adımı defaLarca dudakLarımLa dudakLarına ..!!
AyrıLık kaçtı gözüme .. ßeLki Ondan Bu yaşLar .!
SeninLe birLkTeyken saatLere yeTişemedim .. Senden ayrıLdıkTan sonRa dakikaLara eRişemedim
BağLanmayacaksın bir şeye öLe körü körüne " 0 oLmazSa yaSayamam " demeyecekSin . Yaşarsın cünKü ! Yaşıyorum işte ..!!
Sanmaki gidişin senin bitişin bu senin böyLe son seviLişin !
Çok sevme bir gün nefRet edeRsin ! Çok nefRet etme bir gün sende seveRsin ..!!
Hani sadece öLüm ayırırdı bizi ? SöyLe sevgiLim hangimiz öLdü !??
Her gün yüzLerce hayaL kuRarsın hiç biri gerçek oLmaz .. ßir gün bir gerçek yaşaRsın hiç biri 0 hayaLLere sığmaz ..!!
Bende hakkın kaLdıysa eğer seviLdiğin günLere say ! ;]
Dün beni sevi0dun bugün onu sevi0sun peki yaRın kimi sevecekSin ? xPp xD
Sen benim düşmanım değiLsin arkim de değiLsin kıSaca umRumda değiLsin ..
Tutamadm verdiğim sözLeri .. SiLemedim yaşLı gözLerini .. öLümü yakın görüyorum .. Hadi son 1 defa tutayım eLLerini !
Geri dönüşü yok artık benim içim paramparça .. iSminin baŞ haRfi kaLbimde bi faÇa ..!!
Bana öyLe qeLioR büTün 0yunLar gerçek .. YaLnız şimdi bırakıp giden değiL bi başkası geLecek ..!!
ELimde değiL ! Bak bu gecede seni düşünüP ağLıyorum ,, nasıL bu kadar acımasızsın anLamıyorum ! x[
Duyduğum en ağır keLime biLe * Sevmiy0Rum * deyişin kadaR Koymamıştı . x(
Çok uğraşsamda oLmadı bir türLü sevemedin .. x(
Boş konuşana söLeyecek sözüm boŞ inSana haRcayacak Zamanım y0K benim ..
DerLer ki bi yerden s0nra acımaz dHa fazLa !!
DudakLarımda kaLan kabuLsüz bi diLekSe iSTemem sevme beni ! SeviLmek sensizLikse ..!!
y0K aRdık sana aiT tek zeRRe ßünyemde ! Sen koCa bi hiÇ oLdun ettiğin Tek cümLe iLe ..!
Hayat yaLanLarLa d0Lu sende yaLansın gözümde hemde koca bi yaLan ! Tek gerçeğin beni hiiç sevmemiş oLman ..!
aLdanma çocuksu maSum yüzüne mutLaka terkediP gidecek 1 gün kanma seni seveR gibi göründüğüne seni sevmiyorum diyecek bir gün !!
öLümSüz aSkını hiçe sayaRsam eceL 0Lsun bana Senden başKası !
HayaT acımaSızsa sende acımaSız oL !
aSLında aşkLaRın en güzeLi yokTur aşkLaR yaşandıkÇa güzeLdiR ! ..
inSan umuRsamadıkLaRına kaRşı heP iyi davRanıR ..
Bundan sonRa gözLeRi cenneT kokan sevgiLim yok mu benim ? Ne yani bundan s0nRa Tenine 1 yabanCı mı doKunacaK senin !?
EğeR daLganı geçiyoRsan benimLe ,, bende aynen oLe oynaRım seninLe ! aŞık edeRim Seni öLesiye s0nRa çeKip gideRim baKmam geRiye !
Bitti demeKLe biTmiy0R kaLıyoR o yüReKTe biRşeyLeR ! x[
Canım sıkkın bu aRaLaR ! Kendi dünyamın çaResizLiği içinde daLıp gidiyoRum !! ..
Beni yaLnız bıRakın .. LaneT oLaSı baZı inSanLaRdan nefReT ediy0Rum !
Dışımda kahkaLaRdan bi suReT ,, iÇimde kaN ağLayan küçük bi veLeT ! x[
Neye yaRar sözcükLeR ? KaLp kıRmakTan başKa !? xS.
Benim iLgiLenmedikLeRim sizin Peşinden koştukLaRınızdıR ! aLayına y0L ! (;
inSanLaR vaRdıR Sevginin en yüceSine LayıkTıR ! inSanLaR vaRdıR Sevginin en yüceSini veRsende aşşağıLıkTıR !
Seni sevdiğimi düŞündün ,, yanıLdın ! Ben sadece biRaz takıLdım sende fazLa kapıLdın !
kıRsanda biRçoK kez kaLbimi faRkedeR mi seRseRi !?
Oyunun adı aşk,kan ve gül - Sen katilsin bense maktül - Çek hançerini son kez öp ve beni öldür..*
kaLßine zorLa öqreTemessin yaßancı *2 keLime [ ! ]
Son BakışLarın kadar Boşsun x(
Hani nerdesin ? Hep " SeninLeim " demiştin //
Bi NeFs qbi muhtacım 0 qüzeL qöSLerine
tipLer standart [ hePsi aynı ] sahte tavırLar [ beni baydı ]
GünLer qeçti ama haLa Bedenimde bıraktıqın izLer qeçmedi aşqım..
SeFme Beni Her seFerinde canımı Yakıcaksan Eqer \:
< Kişisel Bir ileti girin > Hazırsan qiroorum xD | |
| | | tatLı_qıZ EmeKçi
Mesaj Sayısı : 3086 Rep Gücü : 7418 Rep puanı : 9 Kayıt tarihi : 16/02/09 Yaş : 29 Nerden : q0nia..
Dikkat : tatLı_qıZz büTün FoRumu çq séwiouMm...
Güç Sistemi Başarı Puanı: (2450/10000) AktifLik: (2500/10000) GüçLüLük: (2455/10000)
| Konu: Geri: niJqLééR ^^^é buYRn [sReny] C.tesi Nis. 11, 2009 6:36 pm | |
| saq0L piDenem phiLioDum.....yeah...!!! | |
| Konu: Geri: niJqLééR ^^^é buYRn [sReny] C.tesi Nis. 11, 2009 6:36 pm | |
| hérkes yaLan teK qérçeimsN iNan...
Phen hanqi éSki aşkımı unuDmak için çıkmıştım seninLe yha (:
Sana karşı hsSettikLerimi söLésm qötün DüşeR ..!
WiLL dich niiiie verLiern× (seni asla kaybetmek istemiorm)
if you go, I wanna go with you And if you die, I wanna die with you.. ( eğer gidersen seninle gitmek istiyorum,Ve eğer ölürsen seninle ölmek istiyorum )
Dünyaya teq qeLdim Ztn, 2. bir KişiLiqe qeRek DuymuoRm..xD
qiT keNdiNi c0k seVdiRmeDeN...!!!!
DeqeRimi BiLnLer SınıFı qeçTiLer BiLemeyenLer q*T qißy SınıfTa kaLdıLar xD
düNya umrumda deqiL qi - havLayan köPéqLer umRumDa oLSun.
SüRün BaKaLım ŞimDi DoLas DuR pEsimDe b*k ÇıkArım Ben SeNinLé...xD
aRaya ayLar qiRse De heR sefeRinde Dönmü$tüK ßirßirimize... ßu Kez çok farKLı emiN oL.HaDy $imDi deFoL.!
PRoFiLin GüseL OLsa nE YazaR NasıLsa İçinDeKi ßiR Ka$aR xD
Kaybettin Beni !Ama ÜzüLme .. Sana çok Kız Var Kaldırım Köşelerinde !
inzivaYa çékiLmş ßir séhrN ortasıNda bıraktıM sséNi térK édéLi ç0k oLdu...
bana ucuz’mu diosun?? xD ama sn bedavasn
bırakın bu uLashıLmaz ayakLaRnı ... oLunuzu .. dıRınızı .. HeR qun 1'nızı .. 1 qun hepınızı ...
puNkLaRa kaR$ı f*CkLaRım havaDa yeahHh!!
üzqünüm sénin yériny tıpky sénin qißy 1iyLé doLdurdum
baNa beNLe ndN koNusmuyosuN muhaBbeti yaPma.!seNin beNim msN'mde buLuNmaN bi ayRıCaLık sadeN uNutma..!!
Kodum mu Otutturanlardın ... Şimdi Kodum mu Oturanlardan Oldun
Tam Sarildim Sen Darildin! Cok Nazlanma Yar Usandim! Sen 1 Adim ben 1 Adim! Ortada 1 Yerde Bulusalim =)
uNutmadım sevgi sözcükLeRiNi ama uNutmuş gibi davRaNdım,SeNdeN başka hiç kimseye yakıştıRamadım!
aLayına qiDmein qenDinise qeLin !
bİR düş'Tüm kıRıLdım . . boşveRsEnE kİmİn umRundaImm xS
qördüqünü diiL hisséddikLériny annad ßana vé hissédémédikLérini..
Hayatımdan, o kadar çok şey geçti ki... İnan en güzeli sendin ,, en özeli... <3
Sen benim aSqmdın ,, canımdan c0q sevdqm canımdın ! kaLbimi kıRdın canımı c0q acıttın bunu bana neden yapTın !? :'(
SıradaKi şaRkı benimLe oLmaK isTeyen ama açıLamayan miLy0nLaRa geLsin !
Şimdi…Ne şarkılar ne satırlar dolusu cümleler..Hiçbiri iyi gelmiyor sensizliğime..
zannetmeki her susan konu$maktan acizdir ve kırıLan gurur ßir hiçtir...suskunLuktan anLıyorsan çok $ey anLatmı$tır..
“Seni Unutmak“ sadece lafta, sadece dilde var…
Tavan yaPan G.tLeriniz Zamanı GeLince Fena ineCeK ..
Seni tanıdıqımda SüsLü Bir Sokak köpeğiydin..SEwimLiliğine aldanıp,,gnLmde kulübe yabMama ramen evCilleşTiremedim Seni...haLa her Aldıqın Kokunun Peşine gidiyorsun !!
maDem Çok akıLLısın söLe ßakaLım ßir kaLße nasL iKi İnsan SığDırDın _??
Ya “ OnuRuM ” La GideRim ßu Aşktan, “ Ya Da Seni Severek, “ OnuRsuZ ” ca YaŞamaya Devam Ederim ”
Bana biR wedayı çok göRenin aRkasından DUR diyemem...!!!!
Bilinmeyen diyarlarda yürüyorum. Unutulmak korkusuyla her an ağlıyorum...
» Bin Ömrüm Daha Olsa! Kollarında Son Bulsa! Sana Kavuşmak Varsa!! Ölmek Bile Düğün Gelir Bana!!! Sensizlikten Çok Korkuyorum! İnan Kendimi Bilmiyorum! Önce ALLAH Sonra Sen Benim İçin! O Bilir Seni Nasıl Sevdim!!!
aRtık aqLıycak Gözüm Yok Gidenlerin Arkasından Kalp Tarifsiz acıLar Çeker Ssebepsiz ayrılıkLardan Hayat Bir pLak Deil Tekrar Tekrar Başa Sarasın..
sanmakı sadece bır hevestı yada tutku..ve sanmakı gıdınce bıttı..sen sadece gıttın ben senı gıttıgındede sevdım..
dokunma bana(!) ''aşk'' bir kez daha dokunma bana!!!...
"......Kaç kez gittim senden....." ......Kaç kez yine sana döndüm...."
küçükle küçük olurum büyükle büyük insana zaten insanım ama üzgünüm havlayan köpeğe köpek olupta havlamam!!!
adını alçak koydum kaçıp gittiğin için... gidişinin adını ölüm koydum beni öldürüpte gittiğin için.. ve kendi adımı alçak koydum hala seni sevdiğim için...
bu kadar sevgisiz olucanı tahmin edemedim =/
InSanı En KoLay AğLatan SevgiLidir.En KoLay ALdatan doStLarıdır.Hayatta HiÇbir Şeye Güvenme Beyaz GüLün biLe GöLgeSi Siyahtır...!
Sensiz yapabiLrm sanıyordm ama yanıLmış içim ! daha qiTmek için aRkanı döneR dönmez herSeini özLedm ! ..
Bu gözler seni gördü.Bu yürek seni sevdi.Bu ten seni hissetti. Ömrüm ise askim ugruna bitti
'ßir Kez 0Lsn qüldür yüzümü...Choq'mu sey istiorm Sadece sew ßeni(LL)
Oynanan Son Perdeydi Hersey Sona erdi SiL unut Beni Kapattım o Perdeyi.
ßu haYatta Sénin qißi SahTéé
ASKI İÇİN AGLAMAYANLAR BEN SEVDIM DEMESIN..!!
Firar serßest ßende istemeyen çeKer qider
ZamaN MıyDı $HéNi ßHana qétiRén yHoq$a ßiR ß***ı$ MıyDı ßHéNi $HaNa a$ıq éDén. *?? (A)
asiqLar olumsuz derLer ! Her asqin Bir soNu wHar ! asiqLaR oLumsuz DerLer bisimKisi buRaya qDr !"
$imDi anLaDm néDén yüRéqTiR $éVqiLiniN yéRi. CüNqü Né zmN Dü$ün$Hém $HéNi $ım$ıCaq oLuR 0 aN Tam qaLßimiN üZéRi ..!
$öNmüyoR aTé$imiZ aMa aLév aLévDé yaNmıyoR , ayRıLq zoR aMa ßéRaßéRqénDé oLmuyoR.!
qüLü$LéRm vaRDı ßHéNim $Hén vaRqén ..! :'(
qaLßimiN qaLßinLe FReqan$ı tutMaDı ßu a$qn aDRe$i yHoq üzqüNüm $oNuNa qeLDq ßu oyuNun iqinCi peRDe$i yHoq .. ! x))
yaRaLı yüReq ßaNa $éNin a$qıN qeReq $imDi oNunLa muDLusuN Demeq ..
VazqéC DiRéNmé qaLßim , VazqéC ßéqLémé , $é$iNi DuyaN yHoq ßo$uNa $itém etMé ..
aRtq né qözLéRm , né qüLü$m , né éLLéRm né Dé qaLßim $HéNin .. aRtq Hép$i ßHéNim .. !
CaN qıRıqLaRım yüRéqiMi qaNattı .! $HéN qittiqTéN $onRa . HayaT iqiYé ßöLünDü " $HénDéN önCé , $HénDén $onRa " !! ..
qözLéRn ßHéNi $éFiyoR aMa aqLıN HaLa éNqéL oLuyoR !! .. x)
cHoq Seviy0Rm HémDé cH0q taM qaLßimé qéLDi 0q .. !
qö$éL yüzüNé HasReD qaLDıqım néRDé$n .. *?? ßiLiyoRum ßaqDıqım DéiL DaLDıqım yéRDé$n ..
yüRéqiMe biR TüRLü o qitti DiyemiyoRm ..
$HéNi $éFmeYi Dü$ünDüqCé öLméYi DiLioRm TanRıDan ..
ßu a$q HyCBiR zamaN ßiDmeSs o0o ß***ı$LaR $iLiNmeSs $HéNi né cHoK $éFDiimi biR ßéN biR aLLaH biLiR ..
Vazgeçemediğim herşeyimi ..Çöpe attım üstüne bastım ..Anlatmakla olmuyor yaşaman lazım ;]
canımı acıTsaLarda…seni haTırLattıKları içhn iyiKi warLar..
mutLuLuk bnmLe sakLambaç mı 0ynu0r? ELma desem çıkar mı ???
Hani hérkés dér ya iLérdé ßunLarı hatırLayıp qüLécéksin,, dié ßir ték ßu doqruymu$.. $imdi sana qüLüp qéçiyorum.!!
ßizDeqi viTes iLeRi qeRi yOq aRkamıza baqmayız cüNqü qeRide kaLanLaRı hatıRLamayızZz…
aRtık Sen yoksun ve ßiRdaha oLmayacaksn … Kanatamayacaksn yüReğimi …yıkamayacaksn bedenimi ve ßiRdaha giRemeyeceksin ßu kaLptn içeRii … !
TaRTı$aCaKsaK éĞéR..ßaNa ßi DaKKa İzn WéR..ßéYnimi ÇıKaRıP GéLéYim..$aRTLaR é$iT oLsun.. : )
Gidén Gdér ÖsLemem HuYum ßLe GisLemm ßn ßir FiLmi 2 Kéré İsLemm oke ? =)
ayrıLdığımız güN terK etti beNi mutLLuLuk..
eRkek dediğin qooqLe qby choq biLmişh deiL yOutuße qby eqLenceLi oLmaLı..xD
aYnaya ßaqTım s0n Kere SoNunda geLdm kndıme..Herqes mutLu oLsn die doLasamam ßen ßu çöpLüqTe..
beNden ayrıLmışSın ii haBer bir qsL buLmuşsun ii habeR bnDe bi yakışıkLı buLdum nabeeeeeeeeerrr !!
YanLışa qereq Yoq !! Zaten bende Af yoq ! Keyfin biLir oqLum..Bize taw oLan çoq..!!
Snnde a$Kın yaLanmı$ ! Snnde sevqiN yaLanmı$ ! Snde onLar qßi yaLansn $mdi !
ßıkTım ßüsßütün HerşeyDen ! Senin YüzünDen kaHreTsn !
Ne zaman eskiyor sevgiler? ödenen bedellerin acısı geçince mi?
O ßenim Günde Kaç Defa Nefes aLip Verdiqimi HesapLardı.ßenSe Simdi O' nun Kaç KisiLe Nefes NefeSe KaLdıqını ßile HesapLayamıOrum.
ßir tEk Ölüm ßitireßilir Aşkımızı Ama Unutma ßiz ßirLikde Ölücez.
Seni Kayßetmedim;Senden wAzqeCdim...
kOlpAymı$ ßütün SözLerin ßiLemedim değmeSmi$ Sana ..
Son Sözünü yağmur aLtında Söleki Göz ya$Larım ßelli OlmaSın..
umrumda deiL, yeTer ki öLmeden önce 1 kez oLsn Séni svi0rm deiL seni sevmiSdm deSen biLe o yeteR bana ! ..
kaLbiM seviyoRum diyenLeriN MezaRı iLe DoLu. . .
HéR sözümz dudakLarda qüLü$ oLdu.. Dönmék ihtimaLi yok artık o qüLü$Lér dü$ oLdu...!!
ßeni ßöLe Terk eddin yha..ömüR boyu a$k aFFedmeecek seni x((
a$kın canı sıkıldı..seni benden aldı..!
s0nuçta qözLerimin Sana ßaktıqı Kadarsın. ßen 0 qözLeri Sénden Çektiqim An..h0$ ßir anı 0Larak kaLırsın..;]
heR başLanqıcın biR soNu heR sOnun biR baŞLanqıcı vaRmıŞ ! qeÇ anLadım x(
bndeN sonRa öpüLmüş dudakLarda baNa daiR cümleleR aRamamm ben !
üzüLmé yaLnız déqiLsiN sénn qibi dünyaLarCa apTaL vaR ! xD
zorLama qözyaşını akmaz mecbuRen üzüNtü oLmaz bana biR boRcun yoK aşkTa telaFi oLmaaSs !
Bu sefeR qeRçekten qidioRmm size yoKluğumDa koymazz biLioRm x(
Kim iStéméz MutLu oLmayı ama BénmLé MutsuzLuqa da war mıSın ?¿
hiç sevmeDmm sndeN sonRaa ! [sewemem] x((
Hoşçaqal demeK istiosan hiç duRma ! ama bunun meRhabası da olmucaK unuDmaa !
üsqünM hayaTım coq yanLs yapdn yapJak b$y yoq beN coqdaN yoL aLdm ! seN o deFdery keNdy eLLeRinLe kapaddın !
Susmâk isteseDe duDakLaRım .. GözLeRim her şeyi anLatıyoR.
eTrafa neşe saÇan qüLüşünü - ßéni parÇaLayan qiDişini özLédim.
kaLßimin kırıLdıqını görmeye dayaNamayaCağını söyLémiştin,kırarqen gözLerini mi kapaDın =)
aŞığım hayranım héRbir zeRRene
ßeLki qideceq dİe ßaşLaRsan hİç biRşey aLamazsIn ßu haYattaN.
ZaTeN eN çOkDa Bu KoYdU yA BaNaAa....SeNiN gİdİşİnİ sEyReTmEk..
BeKLemEkte Güzel GerIYE DönEn sEn olUNCA..
hayaT biR tiyatRo dediLer baNa biR roL verdiLer - eN acIsI bNmkiYdi - " öNce seF soNRa teRk eTh dediLer :/
Çok masal anlatıldı,hepsinin sonunda ayrılık notunu okudu zanlı Benim hayatımı bir kişi yıktı,kalemimi kırdı,sözlükte sevgiliydi anlamı ..
ßu saattén s0nrA UgrA$mAm DünümLé wé DünümDékiLérLé.,.ßén yArınA ßakarım yAnımDakiLérLé...!!!...
ÖLmekti Sadece GözLerini GözLerimde Hissedemediğim Zaman İstediğim.,, Sadece öLmek. Sen yoktun karşımda.. BaşKa şehirLerde başkaLarı baktı gözLerine, Benim Karşımda ise AzraiL vardı,,, o Bakıyordu GözLerime
Kırmak istiyor bırak qitsin... üzmek istiyor bırak qitsin... birdaha dönmesin....
şimdi Sen varSın onLarın modaSı kaLktı .!
Daha gömeceğim rüyaLarım var benim,kırıLan kanatLarımda biriken damLa damLa hayaLLerim ..! *
Ya tut ellerimden, yada bırak ve git !!
Sen gittin, ben hep ağladım ..
Biiz KonuSmayı BeceRemediiK x(
Ardından Hep Aqlanır mı Derler Oysa Senin Ardından Kalan O Güsel Sözler..
SéSSizLik İstiyorum .. SadeCe SeninLe oLmak
ALLah’ma YaLvaRıoRum ßeny Yanına aL die…! | |
| Konu: Geri: niJqLééR ^^^é buYRn [sReny] C.tesi Nis. 11, 2009 6:37 pm | |
| - tatLı_qıZ demiş ki:
- saq0L piDenem phiLioDum.....yeah...!!!
Hépsinimi =? | |
| | | | niJqLééR ^^^é buYRn [sReny] | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|