| sReny^^dan niCk... | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
NefereT Uzman Moderatör
Mesaj Sayısı : 3218 Rep Gücü : 6986 Rep puanı : 7 Kayıt tarihi : 04/02/09 Yaş : 29 Nerden : Kayıp Bir KraLLıkk :)
Dikkat : Hiç Sewdinmi beni... onu Sevmediqin kadar!
Güç Sistemi Başarı Puanı: (2875/10000) AktifLik: (2900/10000) GüçLüLük: (2870/10000)
| Konu: sReny^^dan niCk... Salı Şub. 24, 2009 7:18 pm | |
| [ i]Allah' M yqmrr yaqdır Yeryüzünde pisliqq coqq..!!
..SöyLénmémi$ sözLéRim vaR
Dalma... Düşünme... Ağlama... Hayat bu!.. mahfeder insanı mesutken... Bak ben ağlıyormuyum?.. herşeyimi kaybetmişken ..
Hiç Hayallerinizden "0" Aldınız Mı_?
sadisttiR insanLar , kendiLerine uygun mazo$ist ararLar.. Sonrada kuLLanır kuLLanır atarLar..
YaRınıMı bRaqTm .. düN'm KaHpE çIkıNca.. !!
' Yeni bir krize giriyorum ellerim titriyor üzgün değilim ama gözlerim doluyor ..!
İstanbul sana susamalı Benim sana susadığım kadar Bu hasret İstanbul’a da koymalı bana koyduğu kadar...
El Değmemiş IntiharLarım Var ßenim.. . MecaLsis YaşamaLarım ..
sefioRum yaLan yoqh !.. umutLaNma aşq biTTi !..
yanqınLar biLe yaqmadı gözLeriN kdR !..
hayaLLeRimi bıRak..umutLaR senin oLsun...döneceksin sanaRak..ya$anmaz biLiyoRsun..!
...oyuncakLaRımın hepsi kısa hafızalı...bir türlü üzemiyorum onları...Elinde sonunda mutlu oluyorlar..bir türlü bana benzemiyorlar...
YaLnızLıktan Midem BuLanır GeL desem GeLir Misin?
'nefess aLma efess aL'
Ey,iKi AdımLık YérKüré Sénin ßütün aRka ßahçéLérini Gördüm ßén .. .
Hayat Né Garip öküzLér FaLan...
ßirBirimzdén ßa$ka ßir céwap ßuLamadık...
"ßén séni séviyorum ama..."Larına kar$ıLık, "...ama ßén séni séviyorum"Larım vardı.. qittikcé dévrikLé$ti.. SiLdim héßsini..
fasLa özénMé aLTında kaLıRsın (,
Hépimiz sorumLuLuk sahiBi oLamayacak kadar ßénciLiz
kaLBim saBrımı durdurur vé diLimidé $éytan doLdurur
вιяçσк кιşι gιя∂ι σ кαℓвє,вιяçσк кιşι çιкмαк ιѕтє∂ι,кιмѕєуι ηє gιямєѕι ιçιη ηє∂є çιкмαѕι ιçιη zσяℓα∂ι..gι∂єηє нσşçαкαℓ ∂ємєуι вιℓє¢єк кα∂αя кιвαя,gєяι ∂öηєηє нαуιя ∂ιуєвιℓє¢єк кα∂αя кαвα вιя кαℓρ σ..σ кαℓρ çσк ιуι вιℓιуσя, gι∂єηℓєяιη çσgυ σηυ υzαктαη тαкιρ є∂ιуσя..νє σ кαℓвιη мιηιк вιя мєѕαנι ναя gι∂єηℓєяє;нєя gι∂єη вιℓιуσяυмкι вєηι υzαктαη ѕєуяєтмєктє , σηℓαяα кσ¢αмαη мυтℓυℓυкℓαя ∂ιℓιуσяυм νє ιуι ѕєуιяℓєя ∂ιуσяυм...вєη∂єη υzαк, ѕєν∂ιкℓєяιηє уαкιη σℓѕυηℓαя..вєηιм кαℓвιмє gιямєѕι кσℓαу, çιкмαѕι∂α кσℓαу αмα вιя кєяє çιктιмι кαℓвιм∂єη, gєяι gιяєвιℓмєѕι ιмкαηѕιz..!!
Giт gidebildigiи кadar ne чapsam degismezsiи. . вeиiм gibi seveяsiи aмa Senin kadaя sevilmezsiи
Uиutma. . .
HİÇKİMSE SEVGİME SENİN KADAR YAKIŞMADI... VE SEVGİM HİÇKİMSEYİ SENİN KADAR YAŞATMADI....
Nèfrètè sevgidèn daha çøk güvènirim demiş Şeytan . . . Çünkü nèfrètin sahtèsi øLmaz!
┼anrı yara┼ırken öylesine unu┼muşki beni.. ┼üm kö┼ülükleri ve karanlıkları çekemicemi biLe biLe üstüme yüklemiş sanki karanLıklar içinde uyur oLmuşum ┼üm kötü rüyalarıma ina┼.
kardan adamLar yaptIm hepsini kahRamanIm sandIm avuçLarImda eridiLer.. teLLi duvakLar taktIm her defa sanki akLadIm çok çaßk kirLendiLer.. ruHum ezeLden yasakLarI sevdi..!
...Ve şimdi o vadide gezinenler Görüyor kırmızı ışıklı pencelerin ardında Devasa formların tuhaf bir şekilde Hareket ettiğini,ahenksiz bir melodi eşliğinde. Bu arada,akıntısı hızlı korkunc bir nehir gibi O solgun kapıdan içeri İğrenç bir kalabalık sonsuzca akıyor Ve kahkaha atıyor-ama artık gülmüyor-
BaZıLaRı BeNİm KorkUnÇ bİr İnSan OldUğUmU SöyLÜyOr HiÇtE BiLe BeNdE bİR ÇoÇUk KaLbİ VaR MaSamDA vE bİr KaVaNOzUn İçİNdE...
Her şey bir hayal gibi uzaklarda öyle yalnızım Ruhum kanatlanıp uçuverdi sanki ansızın Her gün biraz daha unutulmak nasıl zor gelir Ben hiç unutmadım unutmayı kalbim ne bilir
Mühürlendin sen benim ömrüme Darmadağın yorgun gönlüme
Kalplerde son yangınız İki yaralıyız şimdi ayrıyız Biz seninle masum günahsız Başkasında sürgün aşkımızzzz! '
Aradigini Buldugunda Iki Elle Saril... Kaybetmek Kolay ama Kazanmak Cok Zordur...
insan kendinin en güzel aynasıdır hiç yansımanıza baktınız mı? görüntünüzden öte ruhunuzda neler var?
guneşin ufka değdiği yer oraya git ama yine gel döneceksin die söz ver.. böylesi hepsinden güsel git oslet kendini yine gel döneceksın dıe soz ver.. dinle uzaktan çalan şarkı hicazdan yaktık senınle biz bir yangını yeni baştan dınle uzaktan küllerın arasından madem herşey biter yine başlar yeni baştan bana nolur ellerını ver gideceksın ama yıne gel doneceksın dıe soz ver...
Düşkünsém, Kötüysém, Déliysém Kimé Né ßundan ?
Gecelere Sor Beni Ruhumun Öksüz , Sessiz Yürüyüşünü Onlar Bilir. Kimsesiz Hayallerimi Satılığa Çıkarttım Sahininden SATILIK !
Gecenin En Sarhoş Vaktinde Sana Son Bir Şiir Yazacağım, İçinde Sana, Sahte Göz Yaşlarına, Masum Bakışlarına Ve Yalan Aşkına Lanet Okuyacağım.
Erkek kandırdığını sanır, kadınsa herşeyin farkında kendini kendini kandırır. Hep böyledir.. Ve belkide bu yüzdendir beyaz yatak örtülerinin gözümüze hoş gelmesi..
Özenen DeğiL Özendiren oLun,ALayına Gitmeyin KeNDiNiZe GeLiN
BANA BİLMEDİĞİM ŞEYLER SÖYLEYİN..?.....
Geceye yeni şiirler gerek, Gemiye yeni fırtına Her eylüle başka yağmur Kalana taze baharlar lazım Ve gidene biraz yürek Kaçanlar pişman şimdi Kalanlar, sevmeye devam edecek.....
яüzgαя тєяѕ уöη∂є єѕιуσя, уαναşℓıуσяυz... нαуαттα уαηℓış кöşєℓєя∂є ∂υяυуσяυz, σℓαвιℓιя... нєяşєуι вıяαкıρ gιтмєк вєη¢є çözüм ∂єğιℓ... ѕαναşıρ ∂σğяυ кöşєує gєçмєк gєяєк... çєкιρ gιтмєк ∂σğяυ ∂єğιℓ... кαувєтмє∂ιğιм вιя υмυ∂υм ναя, вєηι уαşαмα вαğℓαуαη...
вιя ∂є кöşєм ναя, кαувє∂ιℓмιş υмυтℓαяıη нєρѕιηι вυℓυρ ѕαкℓα∂ığıм ... ιѕтєуєη gєℓιρ αℓαвιℓιя...
Gözℓєя yaℓaи söyℓємєz...Gєçєи güиℓєя gєяi gєℓмєz...
Dönüp bi an geçmişi anımsadığında canın çok acır.. Ama nafile "Geçmiş olsun"lafı binlerce kez kulaklarında yankılanır...
Hiç tanımaz tenim ellerini,
Bilmez yüreğim bilmez yüreğini
Ah bu koku, bu ten, bu dokunuş
Ah bu delilik sarsar bedenimi
YOK OLMA ZAMANI ŞİMDİ!!!.
yalanı sevmem ama gerektiginde söleyenlerdenim. Aldatmayı hiç sevmen ama hakedeni bin kez aldatabilirim. kin duymam duyarsam zaptedilmezim. Aşkı severim ama aptal aşık degilim. Aşkım için canımı veririm gerektiginde almasınıda bilirim...
Yeminler etsen allah biliyor desen.... içini görüyorum sana güvenmiyorum... Yağmur bu, yağar diner.. Gücenen varsa gider... Sebebim aynı... Sana guvenmiorum!!!
Tαηяι AѕLα Dσğяυ zαмαηdα dσğяυ ιηѕαηı çıкαямαz кαяşιηα!!!уα zαмαη уαηLışтιя... уα dα ιηѕαη...
kafayı düzelttim senden sonra kendime yararım bundan sonra ister gelirim ister gelmemm hesapmı werices bundan sonra!!!...
KALBİM SÖZ VERDİ BANA GURURLU OLUCAK,HAKETMEYENİN GÖTÜNÜ KALDIRMICAK!!!
HERKES AYNI HAYATTA KENDİNİ Bİ$EY SANMA!!! [/i]umaRım beeniRsiniz.... | |
|
| |
NefereT Uzman Moderatör
Mesaj Sayısı : 3218 Rep Gücü : 6986 Rep puanı : 7 Kayıt tarihi : 04/02/09 Yaş : 29 Nerden : Kayıp Bir KraLLıkk :)
Güç Sistemi Başarı Puanı: (2875/10000) AktifLik: (2900/10000) GüçLüLük: (2870/10000)
| Konu: Geri: sReny^^dan niCk... Salı Şub. 24, 2009 7:27 pm | |
| deFammm.........
ßugün Sen!n için ß!r Kurßan Kest!m ß!LekLer!m HaLa Kanıyor Ve Acıyor.
Kapat GozLérini Vé Bana Bak Bén! Diyé Né varsa Gordugun i$té O Sénin Yoklugun..
GozLérDé Yas Yoksa Ruh Gok KusagiNa SaHiP oLaMaz!
gozun Aydin Artik Ozgursun . .Artik ßaGimsizzsin SabaHa Butun uCakLAr Vé KucakLAr Sénin.
Sen Benim Hem var oluş ; Hemde Yok Oluş Sebebimsin .
Kimse ßir $eyler İma £tmesin, Kininiz Varsa Suratıma Kusun, Kusamıosanız Susun.!!
Ne çok öğrndi bu gönüL ne çok söndü, ne çok yandı.. Her defasnda bu SoN sndı ama aLdndı.. ßu gönüL uyandı, bu sabah yeniden ba$Ladı..!
ßitmez dediğim her $ey bitti, gitmez dediğim herkesin gittiği gibi.. Yéni ßiR SaYfA AçTıM KeNdiMe içinDe SeN YoKsUn,KaLbim HaYvAnAT ßaHçEsi DeĞiL Ki içinDe KöPeKLeR OLsUn... SiLdim anıLarımdan seni.. Hiç merak etmiorum, sewio musun artık beni.. Kafam, ruhum, bedenim sensiz!! Eminim, mutLusundr ßnsiz..!
SnLe ßen ßu Öykünün Kaybeden iki kahramanıyız.. SnLe ßen Dünya Denen Cehennemde İki Garip YaLancıyız..!
öLdrecktm sni.. İncitecektim.. Unutacaktım.. Ama Lanet oLsn !! Kı-ya-ma-dım!! Oysa ben seni sewmeLere doyamadım ...
кãя∂ãη ã∂ãмℓãяιη ѕãℓтãηãтι güηє$ göяüη¢єує кã∂ãя∂ιя !
вιz öℓмєуι çσктαη gözє αℓ∂ıк ∂α, уαηıмız∂α кιмℓєя göтüяü¢єz σηυ ∂üşüηüуσяυz.
ßυ ƒαηι ∂üηуαуα тєк gєℓ∂ιк тєк gι∂єяιz, ßιzι 3 кυяυşα ѕαтαηℓαяı ßιz ßєℓєşє νєяιяιz ! нαкѕızℓığα gєℓємєм... нαтıя, göηüℓ ∂ιηℓємєм вαвαмıη кızıуıм вєη кυяşυη уєяιм ℓαƒ уємєм…
ѕєη кαℓвιмє gιяєη уαѕαк ѕєν∂α кυяşυηυѕυη.уα ѕєηι σяα∂α вıяαкα¢αкℓαя вєηιм σℓα¢αкѕıη уα ∂α ѕєηι çıкαяıякєη ¢αηıмı αℓ¢αкℓαя ѕσηυм σℓα¢αкѕıη.
düηуα∂α öуℓє вιяιηι ѕєν кι ѕєη öℓ∂ügüη zαмαη σ уαşαмαѕıη..
Rekabet Etmem Rekqabet YARATIRIM ona Buna DeğiL Ben Sâdece DALGAMA Bakarım....!
SaKın üzmesin seni KarşıLıksız SevqiLer, baqrına taŞ basarsın aCıLar birqün diner. Giden qitsin aLdırma yanqınLarda söner.. SaKın dönüp bakma ardına KraL’Lar önde qider..
BENİ BİLEN BİLİR.TANIYAN TANIR.İSTEYEN KALIR.İSTEMEYEN YOL ALIR..
sévgım sınırsız anlayabıléné, dosluğum sonsuz payla$abıléné $£N haRiKaa$ıN aMa ßénım olduğun $ürece......!
beni eskiler tanır,yeniler örnek alır.görenler anlatır: görmeyenlerde gözlerini kapatıp hayal etmekle kalır
Gelme bana canın sağolsun, dönme bana yolun açık olsun, ben şimdi başka kalplerdeyim. bUdA SaNa KaPaK oLsUn..
iN$aNLaR VaRDıR SéVGiY£ LaYıKTıR ! iN$aNLaR VaRDıR SéVGiNiN £N YüCéSiNi V€RSéND€ A$aĞLıKTıR ...
LaF soKmaYa kaLKma kaPaK oLuRSuN, uĞRa$Ma eTiKet oLuRsuN, Yav$aMa KöPéK oLuR$uN iN$aN oL ßeLKi YaNıMDa Y£R ßuLurSuN......!!!
GiDene KaL déMek ZawaLLılaRa, kaLana qit deMék TerßiyésizLeRe: DönMeyene DöN demeK AciZLeRe! HakedéNe YoL VeRMek Bize YaKı$ıR....
Yoku$u ßen CıkTım YoL $eniN oL$un, ZehiRi ßen IctiM $u $enin oL$un ßi tAne ßuLmu$$un HayıRLı oL$un ßi tAne dE ßenßuLdum HaßeRiN oLsun!!!
KaYßeTTiN ßeNDeKi SeNi GeÇMiŞ oLSuN HaDi ŞiMDi GiT uĞuRLaR oLSuN.....!!!
seFmekmi yapma beeee kanqa bizDe sfmediKmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ?? umarım beeeeeeeniRsiniz.... | |
|
| |
AyŞeGüL Admin
Mesaj Sayısı : 2269 Rep Gücü : 3716 Rep puanı : 22 Kayıt tarihi : 30/06/08 Yaş : 30 Dikkat :
Güç Sistemi Başarı Puanı: (1955/10000) AktifLik: (1975/10000) GüçLüLük: (1950/10000)
| Konu: Geri: sReny^^dan niCk... Çarş. Şub. 25, 2009 12:30 am | |
| Çok gzLLer cnm tşk.Ler x) | |
|
| |
FaLLén * GraFiKer
Mesaj Sayısı : 3301 Rep Gücü : 5992 Rep puanı : 28 Kayıt tarihi : 02/07/08 Yaş : 29 Nerden : OrDn BurDn BirasDa ŞurDan xD
Dikkat :
Güç Sistemi Başarı Puanı: (2595/10000) AktifLik: (2600/10000) GüçLüLük: (2590/10000)
| Konu: Geri: sReny^^dan niCk... Çarş. Şub. 25, 2009 2:38 pm | |
| WooowwW Sprr! Benden bu konuya 5 puan :) | |
|
| |
eLLa ÖzeL Üye
Mesaj Sayısı : 1878 Rep Gücü : 69 Rep puanı : 15 Kayıt tarihi : 31/07/08 Yaş : 27 Nerden : ...UzaYıN DErinLiKleRinDen...
Dikkat : =)
Güç Sistemi Başarı Puanı: (825/10000) AktifLik: (900/10000) GüçLüLük: (800/10000)
| Konu: Geri: sReny^^dan niCk... Çarş. Şub. 25, 2009 4:19 pm | |
| | |
|
| |
NefereT Uzman Moderatör
| Konu: Geri: sReny^^dan niCk... Çarş. Şub. 25, 2009 6:10 pm | |
| - AyŞeGüL demiş ki:
- Çok gzLLer cnm tşk.Ler x)
saqL .. canım | |
|
| |
NefereT Uzman Moderatör
| Konu: Geri: sReny^^dan niCk... Çarş. Şub. 25, 2009 6:13 pm | |
| - FaLLen AngeL demiş ki:
- WooowwW Sprr! Benden bu konuya 5 puan :)
saoL qökCemm.. | |
|
| |
NefereT Uzman Moderatör
| Konu: Geri: sReny^^dan niCk... Çarş. Şub. 25, 2009 6:18 pm | |
| - >>eLLa<< demiş ki:
- saol cnm muhteşem
soaL pamuqum sen..... | |
|
| |
DaRqhness quench Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 560 Rep Gücü : 1493 Rep puanı : 0 Kayıt tarihi : 31/01/09 Yaş : 31 Nerden : isTanbuL
Dikkat : <marquee>DiqqaD BéN qéLDimm</marquee>
Güç Sistemi Başarı Puanı: (495/10000) AktifLik: (500/10000) GüçLüLük: (490/10000)
| Konu: Geri: sReny^^dan niCk... Çarş. Şub. 25, 2009 9:55 pm | |
| PayLasım içn saoLL cnm Hepsi Chok qüseLLeRR | |
|
| |
NefereT Uzman Moderatör
| Konu: Geri: sReny^^dan niCk... Çarş. Şub. 25, 2009 11:28 pm | |
| - anqel qiRL demiş ki:
- PayLasım içn saoLL cnm Hepsi Chok qüseLLeRR
saoL cnımmmm............. | |
|
| |
tatLı_qıZ EmeKçi
Mesaj Sayısı : 3086 Rep Gücü : 7418 Rep puanı : 9 Kayıt tarihi : 16/02/09 Yaş : 29 Nerden : q0nia..
Dikkat : tatLı_qıZz büTün FoRumu çq séwiouMm...
Güç Sistemi Başarı Puanı: (2450/10000) AktifLik: (2500/10000) GüçLüLük: (2455/10000)
| Konu: Geri: sReny^^dan niCk... C.tesi Şub. 28, 2009 1:01 pm | |
| cxnım speRLeR pyLsmın için saqL sReny^^ımmm....1!! | |
|
| |
~Feyza Moderatör
Mesaj Sayısı : 2539 Rep Gücü : 10605 Rep puanı : 83 Kayıt tarihi : 21/01/09 Yaş : 28 Dikkat :
Güç Sistemi Başarı Puanı: (1900/10000) AktifLik: (1950/10000) GüçLüLük: (1895/10000)
| Konu: Geri: sReny^^dan niCk... C.tesi Şub. 28, 2009 2:59 pm | |
| | |
|
| |
tatLı_qıZ EmeKçi
Mesaj Sayısı : 3086 Rep Gücü : 7418 Rep puanı : 9 Kayıt tarihi : 16/02/09 Yaş : 29 Nerden : q0nia..
Dikkat : tatLı_qıZz büTün FoRumu çq séwiouMm...
Güç Sistemi Başarı Puanı: (2450/10000) AktifLik: (2500/10000) GüçLüLük: (2455/10000)
| Konu: Geri: sReny^^dan niCk... C.tesi Şub. 28, 2009 3:02 pm | |
| | |
|
| |
NefereT Uzman Moderatör
| Konu: Geri: sReny^^dan niCk... Cuma Mart 06, 2009 11:14 pm | |
| - tatLı_qıZ demiş ki:
- cxnım speRLeR pyLsmın için saqL sReny^^ımmm....1!!
(: biŞhe deiL ptanmm......:) | |
|
| |
NefereT Uzman Moderatör
| Konu: Geri: sReny^^dan niCk... Cuma Mart 06, 2009 11:15 pm | |
| - C!r C!r Böcüğü... demiş ki:
- Paylaşım için saol...
biŞe deiL cnm :) | |
|
| |
| sReny^^dan niCk... | |
|