| Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9] | |
|
+7FaLLén * kRonikq waka Conrad EdictShw. MeLankoLia Selin* BLacK White 11 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
LaRSuLRich Uzman Moderatör
Mesaj Sayısı : 3157 Rep Gücü : 6709 Rep puanı : 18 Kayıt tarihi : 30/07/08 Yaş : 30 Nerden : türkiyeden xD
Dikkat : ♥Edward cullen♥
Güç Sistemi Başarı Puanı: (2950/10000) AktifLik: (3000/10000) GüçLüLük: (2955/10000)
| Konu: Geri: Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9] Ptsi Haz. 01, 2009 1:28 pm | |
| şekillilere bayıldım cnm +9 rep | |
|
| |
BLacK White Uzman Moderatör
Mesaj Sayısı : 3730 Rep Gücü : 12491 Rep puanı : 27 Kayıt tarihi : 30/06/08 Yaş : 28 Nerden : SssSammSssSuN
Dikkat : Küçük OsmanCık .d
Güç Sistemi Başarı Puanı: (3150/10000) AktifLik: (3200/10000) GüçLüLük: (3175/10000)
| Konu: Geri: Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9] Salı Haz. 02, 2009 3:37 pm | |
| | |
|
| |
Conrad Moderatör
Mesaj Sayısı : 3099 Rep Gücü : 11975 Rep puanı : 46 Kayıt tarihi : 24/03/09 Yaş : 30 Nerden : İzmir
Dikkat : Olamam Çok Sevsemde Bir Aşkın Kölesi.. Senin Derdin Aşk Benimkisi GALATASARAY Meselesi...
Güç Sistemi Başarı Puanı: (1795/10000) AktifLik: (1800/10000) GüçLüLük: (1790/10000)
| Konu: Geri: Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9] Paz Haz. 07, 2009 7:51 pm | |
| Süpersin EseN :) +Rep.. :) | |
|
| |
NefereT Uzman Moderatör
Mesaj Sayısı : 3218 Rep Gücü : 6986 Rep puanı : 7 Kayıt tarihi : 04/02/09 Yaş : 29 Nerden : Kayıp Bir KraLLıkk :)
Dikkat : Hiç Sewdinmi beni... onu Sevmediqin kadar!
Güç Sistemi Başarı Puanı: (2875/10000) AktifLik: (2900/10000) GüçLüLük: (2870/10000)
| Konu: Geri: Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9] Ptsi Haz. 08, 2009 1:12 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 3730 Rep Gücü : 12491 Rep puanı : 27 Kayıt tarihi : 30/06/08 Yaş : 28 Nerden : SssSammSssSuN
Güç Sistemi Başarı Puanı: (3150/10000) AktifLik: (3200/10000) GüçLüLük: (3175/10000)
| Konu: Geri: Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9] Ptsi Haz. 08, 2009 1:16 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9] Perş. Haz. 18, 2009 12:47 pm | |
| ◘ ßirGün Séndé AnLayaCaksIn ◘ KaLabaLıkLardan KaçIp, DizLérini KarnIna Kadar Çékip AğLayaCaksIn İşte 0 An ÖzLéyécéksin Eski SévqiLini DeqiL, PiLi ßitmiş 0yuncak AyInI YanIndan AyIrmadIqIn SafLIqInI Sén dé ßirqün AnLayacaksIn DizLérini KarnIna Kadar Çékip, ÇocukLuquna AqLayaCaksIn O Küçük kIz Çocuqu DéqiLsin ArtIk
Sonra duruyorum Sonra susuyorum
İçimden çıkan lavların etrafı yangın yerine çevireceğini düşününce
kilit vuruyorum dilime
" Yan! " diyorum içime!" Sadece sen yan! " Ve " Dayan! " diyorum gönlüme!
" Herkes mutlu olsun! Sen dayan! " | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9] Perş. Haz. 18, 2009 12:53 pm | |
| ÇocukLuğumu özlüyorum Yara bere içindeki dizLerimi Pamuk heLvaya yapışmış suratımı Elma şekerine bulanmış ağzımı YaramazLık yaptığımda annem göremesin diye sakLandığım kapı ağzını Oysa Çoktan sobeLedi hayat
Ķim$eyi y0Lundan dönDüreCek qüCüm y0..k arTık(!).. *DayanıkSızım 0Lduğun yerDe kaL.. ..H0şÇakaL..
Elvedayla süslenmiş bir yaRınıın dünündeyim Kim Bilir belki Doğmamış Melekler Rolündeyim.. Keşkelerle dolu sonbaharın demindeyimm.. Bilinmez yolların özleminde Tam Önündeyim
kaLsaYdın Dié syLéYémédikLerm.. qittiktén snra Yüréqime aqrr qLioo.. $imdi ardndn SésLendkLérm YutkuNurqén ßoqasıma takıLıo..
Gec oLdu ama anLadım..
Kimse giderken götürmüyor sevgiLeri yanında
YanıLqıLarımı yüzüme vurmayın İcimdeki cocuqun masaL saatine denk geLdi aşk AnLadım dedim ya Daha fazLa yormayın.. ...
Ben GidérKéN BoşLuğum KaLpté KaLır.. Yér!mide Çok Az K!ş! aLır' Bén GittiKtéN SonRa Bazı' İnsanLar Yérimi aLmaya ÇaLışır. BéN Hayat'mda VarLı KaLbini IsıtırKéN* Ben Gittiğimde İsé Géride KaLanLar ArKada BıraKtığımın Yatağını IsıtıR..!! | |
|
| |
| Konu: Geri: Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9] Perş. Haz. 18, 2009 12:54 pm | |
| Lane†Lenmi$ bedenımın qu†saL qunLerNde .. qayıp ruhLar qhendiLeryne bi yoL buLuor!!! qunahLarım in†ihar susu vermi$qhen.. saqımdaqii meLeqLere herbiri cehennemde benım icin dua edior !!!
yava$ yava$ dağıLır buLutLar karanLıkLar . . yine duvarLar örünür tenine yeni umutLar süzüLür yüreğine . . bir damLa gün ı$ığı yüzüne yasak ! gözya$ı umut hep sana tuzak eLin koLun bağLı a$k sana yasak her yeni sabah gecene tutsak . . . . hep sana uzak .
Vazgeçemediğim bi sen vardın şu Hayatta.. Bir de kırmızı pabuçlarım eskimiş dolapta.. Özlemekten yorulmakta varmış bak hayatta (!) KaranNlıkta Ağlamakta . . .
Masum yanım küçük çocuk yas tutarken Ben kahkahalarla acıtıyorum içimi. Akmayan gözyaşlarının yerine.. Umutsuz gülücükler dökülüyor yüzümden | |
|
| |
| Konu: Geri: Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9] Perş. Haz. 18, 2009 12:56 pm | |
| Yitik bir ezgisin sadece, Tüketilmiş ve düşmüş, gözden Düşlerinde bir çocuk hıçkırır Gece camlara sürtünürken; Çünkü hiç bir kelebek Tek başına yaşayamaz sevdasını, Severken hiçbir böcek Hiç bir kuş yalnız değildir; Ölümdür yaşanan tek başına, Aşk iki kişiliktir
senin yanındayken hayat canımı yakmıyor benim, aksine gülümsüyor bana Zaman duruyor seninleyken, saniyeler geçmiyor, dakikalar atmıyor Büyük bi mutluluk sarıyor dünyayı Sevgin umutsuzlara bile umut ışığı oluyor Sen varsın ya, güneşte gülüyor bana, ayda, dünyada Seni sevmek o kadar güzel ki iyiki varsın iyiki AŞKIMsın
Sevgiyi yalan edenlere sahte sevgilere PAYDOS! ''Bir yazar demiş ya'' sen git aşk bana kalsın bende diorumki" BEN BURDAYIM KOLPA AŞKIN SENDE KALSIN!
Şekerim şirinim şahaneyim Çektiqin çileye tek bahaneyim Melekmiyim Perimiyim bilmem ki neyim Ya ben ne tatlı Şeyimm
benim olman; yıllardır aranılan ve bir türlü ulaşılamayan paha biçilmez bir hazineyi, bulmak gibiydi sana böyle bağlanacağım en başından belliydi en kötülerin bitişleri, en iyilerin başlangıçları sendin sen, bu katarda en önde gelendin fakat hiç ummadık bir anda yok oldun, gittin yine zehirli yağmurlar yağdı üzerime, ıslandım gidişinle siyahın en koyusuna boyandım başladığım yerdeyim şimdi yine beni bulduğun yere, tıpkı bulduğun gibi bıraktın
yürürüm ipte,ağım yokken hemde, kopkoyu içim inan çok çalıştım bu kalpsiz dünyayı sevebilmek için neyim var ki sanki senden başka hadi son birkez ceplerini yokla aşk kırıntıları kalmış olmalı biraz | |
|
| |
| Konu: Geri: Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9] Perş. Haz. 18, 2009 12:56 pm | |
| ßélki Sandığın Kadar Ukala, ßélkidé Tahmin Êdémiyécéğin Kadar Mütévaziyim ßiraz Saklıyım, ßazén Yasaklıyım Kimséyi Örnék Almam Kimséyé Örnék Olmam Arkama ßakmam ' Asla ' Démém ' Kéşké'léri Sévmém!! Eléştiri Dinlérim Nasihat Dinlémém!! Kimsé ßana Masal Anlatmasın Çøcukkéndé Sévmézdim Zatén
Hiç mi doğru insan çıkmadı karşıma? Çok mu iyi davrandım onlara? Çok mu merhametli oldum? Çok mu kadir kıymet bildim de yaranamadım? Cevapsız bir sürü soru
Hér Adamım Diyen Adam DéğiLdir,, SéninDe Dédiğin Gibi Hér DélikanLıyım DiYén DéliKanLı Déğildir SénınDé olmaDığın Gibi !!!!
Hєrkєs bilsiη istєdim Hєrkєs bilsiη istєdim nasıl sevdim bєη Hєrkєs duysuη istєdim ηєyє dirєηdim bєη NєLєr gördü gözlerim nєlєr duydum diηlєdim Aşk böylєysє sєvmєyiη sєvmєyiη bєηi Zamaη dursuη istєdim bugüη pєsєttim bєη Hєrkєs sussuη istєdim masal olayım bєη
TeRk eTtM, tErk eDldM, duRmaDm yOla deVam eTtM, cıKmaZ yoLun sOnnDa keNdime kenDm yeTtM
Görünmez camlara mı çarptım Dalgınlığın aynasında o akşam Bambaşka bi' şehre uçacaktım Yıldız yağmurunda sırılsıklam
BeLkide hisLerim oLdu Bir sapLantı yavaşça öLdüren Bir BuLantı aCıLarLa doLu pis Bir kaLıntı Bitmez oLdu Lanet oLası Bu Takıntı Ben Bir Cadıyım Sende Herşeyim Olan Bi SüpürGe Farzetki Senden Vazgeçmişim CadıLığımın Bi Önemi Kalır mı Sence
Geceye yeni şiirler gerek, Gemiye yeni fırtına Her eylüle başka yağmur Kalana taze baharlar lazım Ve gidene biraz yürek Kaçanlar pişman şimdi Kalanlar, sevmeye devam edecek | |
|
| |
| Sustum! Tuz basıp yaralarıma, ne kadar susulacaksa o kadar sustum! Tam acılarımı haykıracaktım ki, sustum! Bir çığlık kanıyor demedim en derininde yüreğimin İçimdeki volkanları boğarak sustum! Açmadım kimselere yüreğimi! Hançeri sadece kendime sapladım ve sustum! Hüznü yüzümde, acıları gözlerimde topladım sustum! Bir ah sürüp dudaklarıma Ne kadar susulacaksa, o kadar sustum
Hayaller kurduklarım bilmeden yorduklarım Üzülüp kırdıklarım madem küskün bana Söyleyin affetsinler bir şans daha versinler Karşılıksız sevsinler yeter bana
Küçük yalanların ortasında biz Büyümekten korkan yetişkinleriz Durdu zaman mevsim solmadan Dinlerken güzel bir masaldan Uyandım Düş bitmiş Kimse yok herkes gitmiş Parti çoktan bitmiş
Sözlerİmi GEri aLamam Yazdığımı yeniDen yazamam ÇaLdığımı başTan ÇaLamam Bir daha GEri Dönemem Akıyorsa gözyaşım kurumasın, coşup seven gönLümse durmasın ,dost biLdik anıLarım çağırmasın Bir daHa GEri DöneMem
HayaDımdan qidenLer Bir daha qeRi qéLméi hayaL eDmein Hayatıma Yeni Girenler! qiDmeyi düşünürseniz hiç bekLemeyin KaLıp tanımaksa amacınız duruB dinLeyin BaşkaLarından deqiL! beni benden biLin
Kimseye kizmiyorum artik Suçlu aramaktan vazgeçtim Kimseye cevabi olmayan sorularsormuyorum Biraz kirginim ama olsun daha güçlüyüm artik Galiba büyüyorum! Sabahlari gülerek uyanmiyorum ama Hiç olmazsa aglamiyorumda İstemiyorum artik çok fazla sey bilmek Yasamak dedigin böyle bisey demek! öyLesine yaşıyorumm | |
|
| |
| Konu: Geri: Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9] Perş. Haz. 18, 2009 12:57 pm | |
| вαzєη кα∂єяι вєℓιяℓєя уαzı уα∂α тυяα..
inSan oğLu nankÖrdüR değer weRmez kimseye .bende inSan^m sonuçta fasLasıNı bekLeme .!
♥ Benim iLgileNmeDikleRim Sizin PeşiNden KoştuklaRınızdır. . Alayına Y.O.L(;
♥ CeHenneM boş. . . BüTün ŞeyTanlaR buRda (;
Sahip Olacaklarımla Değil Sahip Olduklarımla İlgileniyorum. Bu Yüzden Hiç Kimseyi Aramıyorum !
Öyle bir demki ruhum Hiç olayım derken meğer hep olmuşum
KorkMa biR daHa geLmeM üstüNe (.
* bnm yo0L werdiqLeirm miLetin iLqi aLanı o0Lm$ wayy anASını satim..
Kimin elindesin unutuldun mu sende sinsice?? çözüm sende canım zor mu geldi bu sonsuz bilmece??
*taNrı hepiNize birer yüz weRmi$.. ama siz oNu ba$ka yüZLere çeviriy0rsunuZ..
ıSsız sokaqın. . . . O piS kÖ$eSinde. . . AqLayarak öLmek iSti0rum. . .! ......................................... | |
|
| |
| Konu: Geri: Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9] Perş. Haz. 18, 2009 12:57 pm | |
| bírtek acı çektiğimde yaşadığımı hissedebilíyorum ! belki bu yúzden kendime çok defa acı çektirdím. çaresiz kaldığım o kadar çok anı hatırlıyorum kí.. herkesten kaçmak istediğím zamanlar o kadar yakın kí.. yapabilir miyim terkedebilir miyim yaşadığım yerleri híç bilmiyorum ama gitmeyí hep istedim.. Lanetliiiiiii!!!!!!!!!!
Tenimde dudağındaki şarap kokusu Ruhumda beni terkedişlerinin hüznü var Umutsuz bi çocuk besliyorum En karanlık gecelerimde
>>Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı sahip olduğu sahip olduğunu sandığı...
- ÇizGiLere BaSmaDan YürüYen inSanLarDAnım.
nє zaмan вu кadaя zoя oLмaya вaşladı nєfєs alмaк.? nєя Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. є кayвєtti insanlaя gözlєяndєкi ışıgı.? ne zaмan anlatмaкtan vazgєçtilєr öyкülєяini.?
zihniмn ichndє dolaşıvєяiyoя göяntülєrя sözLєri oLмyan bir şaякıa вenziyoя tıpкı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9] Perş. Haz. 18, 2009 12:58 pm | |
| aLdigim her nefes nefesimLe tutsak haLa kaLbin kaLbimde atiyor GeLmicektin geLdin ve hic gitmemis gibi sessizLigime nasiLda karistin "Hic gitmemis"oLmani diLerdim Yürekten ..
Yine yeniden seni çizdim vücudumun her karesine!
Gec oLdu ama anLadım..
Kimse giderken götürmüyor sevgiLeri yanında
YanıLqıLarımı yüzüme vurmayın İcimdeki cocuqun masaL saatine denk geLdi aşk AnLadım dedim ya Daha fazLa yormayın.. ...
Aklımı kullanmayı ... " Beni takmayanı takmamayı ... " Verdiqim Deqeri Haketmeyen İnsanLarı SiLmeyi .. " Arkama dönüp bakmamayı... İnsanları değiştiremeyeceğimi ... " İnsanların dolduruşuna gelmemeyi ... " Çamura taş atmamayı ... Hiç kimse için kendime saygımı yitirecek birşey yapmamayı... " Gözyaşlarımın değerini bilmeyi .. " ve onları değmeyecek şeyler için harcamamayı... Bir çift tatlı söze kanmamayı... " Ben izin vermeden" kimsenin beni üzemeyeceğini... " Kendimin herşeyden " önemli olduğunu " ÖĞRENDİM... "
..KéηDi DüηyamDa yazDıqıм HayaLléRLé SüsLü Bir maSaLDı Bu.. HéR$éy Bi††i aмa KaLBiм uηuTмıyOr 'O'ηu!..
HaLa Küçük ßir Kız Çocuğuyum " HaLa Yüksék Sésé KırıLır HaLa KoLumu Sértçé Tutarsan AğLarım ßana PahaLı ŞéyLér ALma ELma Şékériné ßayıLırım Né OLur Tut ELLérimi YaLnızLıktan Korkarım Çok Canım Acıyor SöyLé Géçér Mi? Né Kadar ßüyüméLiyim ? Uyusam ßitér Mi? ßu GözyaşLarı ßaLıkLara Yétér Mi? Küçük Dünyam ßu Sarsıntıya Dirénir Mi? | |
|
| |
| Konu: Geri: Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9] Perş. Haz. 18, 2009 1:00 pm | |
| Öqяéndim Ki яénk köяüymüş aşK .. Né hayaŁŁéяi béyazdüşŁéяi pémbé .. né umutŁaяı maviHuzuяu yéşiŁ aяzuŁaяı da Kıяmızı déğiŁmiş Ki ßéyazda ßaşŁayıp Siyahta ... ßitéяmiş aşK ...
Bir kız vardı.. GüzeLdi sanki.. ve senindi.. GözLerinde sakLı bir beLki.. ve senindi.. AnLadı bir gün bitermiş herşey.. ve bitti.. O çocuk varya o sendin sanki.. ve deLiydi.. Uyusaydı büyürdü beLki ve deLiydi.. Derdiki yarın bitermiş herşey ve bitti.. Ver ver ateşe ver bizİ.. Bir iz bırak burda.. İz bırakanLar unutuLmaz.. Bir ev vardı.. Küçüktü beLki ve bizimdi.. OdaLarda ışık yüzerdi ve bizimdi.. Bir gün hiç doğamadı güneş .. ve bitti Birgün hiç doğamadı güneş Ve bitti..
Biraz karamsar oLacak ama ; Siyah bir eLbise aLdım daha geçenLerde . Herkes sordu bana "Bu eLbisenin rengi neden böyle ?" Bir cevap için yordumsada kendimi AnLamazLar diye korktumda SöyLeyemedim bir türLü Sebebi YanLızLıktır diyemedim. SoLuk ve renksizdir siyah Bir acı matem havası İnsanın içini karartan ÖLümün ve yanLızLıgın sesi .
ßirdén '' ßitti '' Sési DuyuLdu ÇınLadı OrtaLık SévqisizLik KapLadı Gécéyi ßir Aşık Yéré Düştü KırmızıLara ßoyandı SéssizLik KaraLar TopLandı ßaşına Sarı SayfaLar ÖrtüLdü Üzériné AğLayan ßir ßébék Vardı ßaşında | Adı Aşktı | Sokak Ortasında KaLdı . . . | |
|
| |
| Konu: Geri: Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9] Perş. Haz. 18, 2009 1:01 pm | |
| Ey zahmin! Ötesi sen berisi aşk… NasıL çıkarım bu yaLnızLığın içinden? ßen şehadet ederim ki gözLerin öLümden güzeL…
ÖyLέ βiя aŞk Yaşamak İstİyoяum кİ SonSuz Yaяını DüşünmέDέn SέVgimi Hiç βiя zaman taяtmadan Hiç βiяşέyden Hiç βiя Kimsέdέn şüphέlέnmέdέn Koяkmadan üяkmέdέn Kέndimi ÖyLέ βiя βıяakmak İstİyoяum кİ aŞka DoĞяu Kişi miSin Diyέ Düşünmέdέn Kollaяına Atlamak İstİyoяum βέnİm mİsİn Diyέ Hiç SoяmaDan!
ßiя yeяde iηsaηŁaяıη GöŁGeŁeяi ßüyüyoяsa oяada Güηeş ßatıyoя demeкtiя GöŁGeŁeяiηiz aяasıηda кeηdi ßeηŁiğiηiz uηutuŁmuş öyŁe sisŁeя çöкmüş ki.... sıкıŁdım ßeη qüηeŞimi ßatıяıyoяum....
Bizim için yazıLmış senaryoda iki acemi aşığın üstLendiği roLün aLtında eziLdik. YanLış zamanLarda yanLış yerLerde repLikLerimiz ezberimizi bozdu. RoLümüzü yanLış oynadık. Perde acımasızca kapandı yüzümüze bir daha açıLmamak üzere. Üzerimize yıkıLan dekorun aLtında kaLdık. Harap oLdu duyguLareziLdi umutLar kırıLdı can. Ve can kırıkLarı batmaya başLadı en can aLıcı yerLere.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9] Perş. Haz. 18, 2009 1:02 pm | |
| iΚі Καlρ αrαSıήdαΚі eή ΚιSα yoLdα.. ßirßiriміze SαrıLıρ yϋrϋyordυΚ.. Sén kαLßimin én soL tαrαfındα.. mérdivénLéri tırmαnıy0rduk.. kim ßiLécékdi ki αskLαr nαnkÖr.. ßirdαhα kimséyi séwméyécéksn(!) kéndini qéLdé ßenim qÖzümdén qÖr.. ßirdαhα αskα qüwénméyécéksn(!)..
''HaLa Küçük ßir Kız ÇoCuquyum " HaLa Yüksék Sésé KırıLır HaLa KoLumu Sértçé Tutarsan AqLarım.. ßana PahaLı ŞéyLér ALma ELma Şékériné ßayıLırım.. Né OLur Tut ELLérimi YaLnızLıktan Korkarım.. Çok Canım Acıyor SöyLé Géçér Mi ¿ Né Kadar ßüyüméLiyim ¿ Uyusam ßitér Mi ¿ ßu GözyaşLarı ßaLıkLara Yétér Mi? Küçük Dünyam ßu Sarsıntıya Dirénir Mi ¿¿
Küf Kokuyor Caddeler Virajlarında Boğuluyorum Ağıtlar Kendi Kendini Yakıyor ! Kırılıp Dökülüyorum Yavaş Yavaş Toplama !
ßєуиîмdє iиtihar çiçekLєri açмış hєr gözуαşıмdα ßirαz dαhα ßüуüyor çıqLıkLαrıм Soиuиu gєtirємєdiiм ђîkαуєLєrîм Var вєnîм 1 2 3 †ıp !!
SuskunDu diLim aÇık yaRaLarım azmıştı.. kenDimden başka heRkese benziyoRdum.. Ve kayıptım
Bırak Zaman yok ki ölüm yok ki Bir yangındı söndü gitti Anlamıyor dinlemiyor Gönlüm seni nasıl sevdi Yak ne varsa Kalmasın bir hatıra Yoruldu kalbim dayanmıyor ki Bırak beni / beni bana bırak Kalmasın bir hatıra Yoruldu kalbim dayanmıyor
Gercekten inanıp sevseydin beni böyle sabahları beklermiydim hiç Çoktan yanında olurdum çoktan Gece üç beş nöbetlerine dikmezdin beni Sensiz kaldığım ilk günden beri içimde bir umut vuslata dair Akşamları imzaladım göz yaşlarımla Seni aramıyor seni sormuyorsam bu senden vazgeçtım demek değildir Bir daha böyle sevecek olsam bir kalemde silerdim seni | |
|
| |
| Konu: Geri: Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9] Perş. Haz. 18, 2009 1:05 pm | |
| Sen yalan söyledin Anne! Gülünce açan çiçeklerim yok ki benim. Koynumdaki keskin hüzünlerle Çok yakisiyorum ayrilik otobüslerine... Ne zaman gülsem agzim yüzüm kan. Söyle; Beni dogururken seytana mi öptürdün Anne ??
Hayat...' Dur ßekLe ßeni DizLerimde derman kaLmadı ardından ko$acak! 'A$k...' Her qeçen qün öLdürme yüreğimi; ßi Can daha kaLmadı verecek! 'MutLuLuk..' Kaçma ßenden her defasındaßu sefer değerini ßiLeceğim Senin! 'Acı...' Uzak dur ßenden Hiç sevemedim ßen Seni! 'Hüzün...' Esir etme artık beni ßen zamanıyLa çok ßüyüttüm Seni... Vee... ''Sen...'' Daha fazLa yorma ßeni...! ßen fazLasıyla ödedimSenin uğruna kayßettikLerimin ßedeLini...!
Hєrkєs bilsiη istєdim nasıl sevdim bєη Hєrkєs duysuη istєdim ηєyє dirєηdim bєη NєLєr gördü gözlerim nєlєr duydum diηlєdim Aşk böylєysє sєvmєyiη sєvmєyiη bєηi Zamaη dursuη istєdim bugüη pєsєttim bєη Hєrkєs sussuη istєdim masal olayım bєη
Yırtık kalbim yamalı Dostlarımın ücreti pahalıı Ödemek zor qeride kalan tüm hesaplarıı Şu qünlerde pamuk prensesin qözleri yaşlıı Özrüm içinde frambua yemiş zanlı Yine de sahipliğm içnde warolan duyqularım canlı Sanırm en son karadenizde qemilerm battı ! Benden bu kadaяR ! | |
|
| |
| Konu: Geri: Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9] Perş. Haz. 18, 2009 1:05 pm | |
| ..Kıyamadım.. Gri bir fona yerLeştirdim bu sevdayıbeyaz kaLemlerLe üstünden qeçtim. Resim mi yaptım yazı mı yazdım yoksa yazgıma mı baktım biLmiyorum; ...Tek biLdiğim siLmeyip sadece Gri'ye boyaDığım...
YaLnızLık türküLeri qidişine çaLınır.. Sensiz her iLk qüneşin kaşLarı çatıLır.. AqLamak ç0k k0Laymışd0stLarım daraLır.. Gidişin araLık pasteLe boyanır.. Yavaş dur bu s0n qidişin.. Arkandan qönLüm taşınır.. Bir meçhuL qöLqeyim ben yükümü tahtım taşır..
Koca Bir Yokluktu Hissettiği Katıksız Saf ve Masum Bir Sevgiydi Kaybettiği Yalnızlığın Karanlık Dehlizlerinde Sıcak Bir Gülüştü Beklediği Asi Kırılgan ve Mutsuz.... Kaderineydi Aslında Bu "EFE"liği..
YâLvârmâ.. Çünkü sén Ruhumun sérgüzst çırpıntısı çırılçıplâk kâlân yânısın.. .. ßédénîné qîrécéqîm LânétîmLé.. .. Kurbân édîlmék üzéré géL ßânâ.. .. Sénî ßu qécé ârzuLdm.Yîné ßu géce sénînlé öLécéqîm.. .. Lânétîm.... | |
|
| |
| Konu: Geri: Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9] Perş. Haz. 18, 2009 1:07 pm | |
| вσşℓυктα кαувσℓαη єηкαѕ мιѕαℓιуιм... кαηαтℓαяı кıяıℓмış кüçüк кєℓєвєğιη gözℓєяιη∂єη ∂αмℓαттığı кαηℓı уαşℓαя qιßι єѕιя мι ∂üşтüм ؟ вıяαкıρ gιтмєℓι мιуιм вυ вєηℓιктєηυzαкℓαяα؟ кüçüк кız αятıк çσк уσяυℓ∂υ.... уαşαмαк α¢ı çєкмєктєη ιвαяєт.. тєк тαвαη¢α нαℓιηє ηє σℓ∂υ...؟ кιм уιηє zαя тυттυ ؟ нαηgι нιℓє кυя∂υ ؟ ηєуѕє zαтєη кαяıη¢αℓı göѕтєяιуσ∂υ вυ σуυη ѕση вυℓ∂υ....√
İçi boş tadi чok biranda bile [ sen v ben ] .. mutluчduk rüчada qibiчdik bu ne hoş ne qüzel ne umut dolu şeч derken su içip чine de sarhoş qibiчdik
herşeч чalan qerçek olan unutmadim hiç bir zaman [ ! ]
Bu aci чok olan zamanda bile [ sen v ben ] .. qerçeğe dönüşen düşler qibiчdik kurulmadi hayat daha nice senelere el ele ölüme qider qibiчdik
herşeч чalan qerçek olan unutmadim hic bir zaman [ ! ]
Hangi ÇığLık Denk GeLir Ki Dudak Payı BoşLukLara” Hangi ayrıLık senin ? Hangi yüz senin ? Yüreğinden döküLmeyen mürekkebin hatrına konuş. . .
Aşk; Kapının önünde eLinde eLma şekeri ParmakLarı yapış yapış ßoyu daha ziLe uzanamayan Vé küçük şapkasının aLtına hayaLLerini sığdırmış ßir çocuk oLduğumu öğretiyor ßana Hér kapının önüne qeldiğimde ßir hüzün ßir de şaşkınLık kapLıyor küçücük ßedenimi Hép mi zile uzanamaz hep mi eLinde eritir şekerini insan ßu ne şanstır ¿ | |
|
| |
EdictShw. GraFiKer
Mesaj Sayısı : 4421 Rep Gücü : 10556 Rep puanı : 61 Kayıt tarihi : 05/07/08 Yaş : 28 Dikkat : Fermaaan. (A)
Güç Sistemi Başarı Puanı: (3645/10000) AktifLik: (3650/10000) GüçLüLük: (3640/10000)
| Konu: Geri: Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9] Perş. Haz. 18, 2009 1:49 pm | |
| Cok güzeller cok beğendm | |
|
| |
| Konu: Geri: Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9] Perş. Haz. 18, 2009 1:51 pm | |
| sqL | |
|
| |
| Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9] | |
|