Herşey Gülümse(t)mek İçin...:))
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey GuLumse(t)mek İçin.. :)
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey GuLumse(t)mek İçin.. :)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9]

+7
FaLLén *
kRonikq waka
Conrad
EdictShw.
MeLankoLia
Selin*
BLacK White
11 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
YazarMesaj
BLacK White
Uzman Moderatör
Uzman Moderatör
BLacK White

Rep Gücü : 12491
Rep puanı : 27

Dikkat : Küçük OsmanCık .d

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9] - Sayfa 2 Img_left3150/10000Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9] - Sayfa 2 Empty_bar_bleue  (3150/10000)
AktifLik:
Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9] - Sayfa 2 Img_left3200/10000Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9] - Sayfa 2 Empty_bar_bleue  (3200/10000)
GüçLüLük:
Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9] - Sayfa 2 Img_left3175/10000Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9] - Sayfa 2 Empty_bar_bleue  (3175/10000)

Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9] - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9]   Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9] - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi Mart 09, 2009 11:27 pm

Kendime zarar verdim acı duymadım
İki karar verdim ama başaramadım Birisi ölmekti bocaladım olmadı
Birisi yaşamaktı yaşayamadım!

Kim olsa giderdi…
Hayır … Gitmedim …

Birgün dönmeyi düşünürsen
Kaybettiğin vicdanını bulduğun gün çık karşıma!

İnan döñüşüne bağLı değiLdi sevdâmın ağırLığı

Bir hamam böceği yut!Ve benim aşkımı unut

Saçma sapan dünyanızda devam edin çoğalmaya

karnımdaki bu sancıyla küflenmiş ruhum unutmadı seni haLa ^^

Kırıntısı kalan son değerini de kaybettin sen küçük insan)

senin için bağırdım şimdi dünyaya, gel bana küçük melek!, sensizim şimdi, hayal kurmama yardım et!!

Deli olduğumu düşünüyorlar

Boş zamanlarımda yağmurla beslenmek için kendimi kesiyorum!
Kuvvetli ihtimal darmadağınım!

вαηα qєLi$Lєяİη α¢ıLαяıηDαη кαçışıηмış

ѕEωîу0яυм Dİуi$iη αğιZ αLι$şкαηLιğιумιѕ !

hadi tut eLLerimden qök qibi öLü qibi yaLnızım

Salıncağa sarılı bedenlerden biriyim , hafif sallanan ruh halindeyim
Dün , belki bir önceki gün , hayal kurduğum kentteyim

| beLkide haLa SeNdeyimm |

Kaçsamda Üzerime Yağıyor İhanetin (!)

AŞk tokLuktaN öLüR()

Hey!--duR!--BaK!--DinLe! ŞşeYy yaNi qaLiba BeN Seni SeviyoruM

Sorguların hala bitmedi mi? Anla artık sana dairliğim tükendi

Benim sana yaşadığım,Senin durMadan üstüNe bastığıN *(

Ben her gökkuşağı gördüğümde şenlenirim
Rengarenk ((:

(- hayat güzel mi ?
- bilmem sanırım tiksinmeye başladım)

Hayatıma,kirli çamurlu ruhlarıyla girip çıkanlara,
Galoş uygulaması başlatıcam
http://happyworld.forumn.biz
BLacK White
Uzman Moderatör
Uzman Moderatör
BLacK White

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9] - Sayfa 2 Img_left3150/10000Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9] - Sayfa 2 Empty_bar_bleue  (3150/10000)
AktifLik:
Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9] - Sayfa 2 Img_left3200/10000Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9] - Sayfa 2 Empty_bar_bleue  (3200/10000)
GüçLüLük:
Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9] - Sayfa 2 Img_left3175/10000Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9] - Sayfa 2 Empty_bar_bleue  (3175/10000)

MesajKonu: Geri: Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9]   Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9] - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi Mart 09, 2009 11:27 pm

ßirkere qiddinMi hep yoLcusundur!!

eyy asq mümKünse uzaK dur;]

°• °• °• °• Her KaLp Kendi Şarkısını SöyLer •° •° •° •°

… Nokta Kadar Menfaat İçin , VirgüL Kadar EgiLmem …
Hêr Gêcên Gùn ßirâz Dâha Aciyør CanimHêr Geçên Gùn ßirâz Daha Kân Kâybêdiyør HâyaLLêrim…

● HakLıyDın Hep Sen, AcıLar BeDava, MecBurDuk Hep UzakTan BakMaya

««BeNi kayBetmeYi Ba$aRaNı,kaZanMak İçİn asLa uĞra$mAm»»

ßana uMut ßaqLama ßen Topraqa Söz VErdim!

qenc Ya$ımda kaLBimi a$k’a Dü$man Edemem ßeni ßiLirsin kararLıysam dünya Dursa Dönmem! Cok qeciktin Her$ey için Artık Vursanda öLmem!

İnsanLarın gözLeri öyLe keLimeLerLe konu$ur ki diL onLarı teLaffuz edemez !

Ne kimseye Kendimi Tanıtmak Gißi ßir Derdim! Nede Kimsenin ßeni Tanıması Gißi ßir Lüksü Vardır!!!

pHén ßir çocuqun MasaLa KaNdıqı gißi saNa KaNdım!SöZ wHérDn sHén pHénmDn!nİyé ŞimDy yHoqSunqi??

Yildizlar Kadar Parlak, Yildizlar Kadar Güzelsin! Aranizdaki Tek Fark, Yildizlar Miljonlarca, SEN Se Teksin!!

Olume sozum yok sadece Avuclarim kaniyor
BLacK White
Uzman Moderatör
Uzman Moderatör
BLacK White

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9]   Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9] - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi Mart 09, 2009 11:28 pm

gaffur nickleri
-arkadaşlarımı begenmüyormüsün??
-Bi akşam bize gelsene?
-Bana Nie haber verilmiyorrr!?
-Çöpü almaya kapıya geliyorum, Çalıyorum çalıyorum açmıyorsun Ne Ayak ?
-Aleme Akalım
-Anladın sen anladın
-Gelsen Tam süper olacak
-Cafede takılalım mı?
-Gaffur Kendi Kendine söyle der; Gidelim Gaffur
-beni niye eklemedin?? beni beğenmiyor müsün??
-olur mu canımyani aşk olsungerçekten böle düşüncelerim yokturbir anda aklımdan gidivermiş yoksa başka bişi değil yani
-Ölümüne KankayiZZZZZ
-Saçlarını uzatsan süper olcak
-gözüne noldu?
-Ne o Bi Sakıncasımı var?!?!
-beni beğenmiyormusun?
-Nasılım ?!?!
-Bize niye gelmedin? Bizi beğenmiyormusn?
-beni niye çagırmadın Beni beğenmiyormusun? ?

Gaffur Aksoy Kimdir;
Gaffur 1 anasi 1 babasi 2kız kardeşiyle yaşıyan kapıcıdır (kapıcının ogludur )
(fasla bilgi yok)
Hobileri ;
1 hobisi, beğendiği cinayet haberlerinin koleksiyonunu yapar
2 hobisi, dans etmek (electric boogie)(kendisini ifade ediş tarzıymış, babası öyle diyor)

komik olmasada bunun adanı komik nickler koymam lasım
*En son gülen sen olacaksın çünkü geç anlıyorsun
*Allah''ım kendim için birşey istemiorum Sadece anneme elma yanaklı sütun bacaklı bal dudaklı bir gelin eyle
*Tam öğrenmeye başlamıştımki okul bitti
*Gençligim aci veriyordu ameliyatla aldirdim
*Selam, ben Aydan Sener - Hadi yaa Ben de Dünyadan Neil Armstrong
*Ilahi Azrail sen adami öldürürsün
*Bu cekicilik, bu asalet,hele o büyülü gözler allah bütün güzelligi bir kiside toplamis neyse benden cok bahsettiksen nasılsın
*O kadar iyi uyurum ki bu isi gözüm kapali yaparim
*Aşk havuzuna aptal düşer ama beni ittiler!

besiktas nickleri
*semtimiz Erkekler Semti, Asik Eder Herkesi, Uzerimden Eksilmesin Bayragimin Golgesi, Iste Biz Kotu Gunde Hep Omuz Omuzayiz,ovunmek Gibi Olmasin Biz Karakartalliyiz
*besiktasliysan Ogun, Degilsen Itaat Et
*dunyada Iki Tur Taraftar Vardir:bjk''li Olanlar,bjk''li Olduklarinin Farkina Varamayanlar

fenerbahce nickleri
*Atam Izindeyiz Biz De Fenerbahceliyiz
*Ben Herkesin Icinde Tekim Cunku Ben Fenerbahceliyim!!
*Bir Fenerbahceli Dunyaya Bedeldir, O Da Atamizdir!!!!!(****** fenerbahceli)
*Ne Okulu Bitirmek, Ne Bir Genc Kizi Sevmek, En Buyuk Dilegimiz Seni Sampiyon Gormek!

galatasaray nickleri(sampiyon takımın halide nickleride bi bask oluo cnm)
*Istersen Eglenelim Davullarla Zurnalarla Istersen Giriselim Zincirlerle Sopalarla Laylay Laylay Laylay
*Aslan Terbiye Eden Fenerbahceli Taraftarin Ne Hale Geldigini Birak Turkiyeyi Dunya Gordu Sen Ki Kucuk Bir Kanaryasin Aslanla Ugrasmak Senin Neyine
*Belki Bir Gun Baskalari Da UEFA CUP Kazanir Ne Dersiniz Hos Olmaz Mi?
*Cimbomlu Arkadaslarfenerliler Bize Mutesekkirbiz Olmasak Avrupa Takimlarini Seyredemeyecekler
*Biz Alistik Avrupada Kupa Gormeye, Sira Sende Fenerbahce Bulgaristanda Yayla Kupasi Varmis, Haydi Fenere De Bir Alkis
BLacK White
Uzman Moderatör
Uzman Moderatör
BLacK White

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9]   Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9] - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi Mart 09, 2009 11:28 pm

''YaLnısım Yaqmurda ßu sokakda éLımdé Pémßé ßır sarap Sarkı SoyLésém KaranLıkda AqLarkén? '' =]

fasLa özénMé aLTında kaLıRsın (,

$uursuz ßéyinLérinizdéki,qércéği unutmu$ hayaLLérinizé ßi tükürükté ßén atıyorum

ßitén, kayßédiLén hér $éyin icindé payımız ßüyük

Hépimiz sorumLuLuk sahißi oLamayacak kadar ßénciLiz

kaLßim saßrımı durdurur vé diLimidé $éytan doLdurur

Anné,kücükkén ßi yérim acıınca
öpimmdé gcsin dérdin ya
KaLßim acıo anné hadi öpté gcsinn !!

Artık éminim hér $éy icimdé fiLizLénip istérsém ßüyüyor ßakmazsam cürüyor

Hérkés AnLayaßiLdigi Kadar Ya$arVé AnLayamadıgı $éyLéri Umursamadan ÖLüp Gidér!!!

ßéNim unuttuğum kadarnI sén özLérmisin?

sOnunda ßoĞuLmaq oLsada ßnm o suLarda yüzmém qérék

déğişmés huyLar ßiLirsin!
ßi kérédé sén déné ALI$MAI

Çırpındıkça batarsın bataklıqa
Kurtaran kalmaz unuttuqun dışında!!!

Yeni 1 SayFa Actım Kendime İcinde Sen Yoksun
KaLßim Hayvanat Bahcesi DeqiLki İcinde KöpekLer OLsun!

ßen à$ık olmazdım ama Senin à$kın ß1R bà$kà

İkimiz Ayrı DühyaLarda Artık KaLßim Kayıp İLanLarıyLa

Artık Tutamıorum Gözya$Larımı Eskisi Gißi DeiLim

Düşündümdé ßazı Zamanlarda ßazı İnsanları Kéndi Kadérlériné Öylécé ßırakmak Gérékiyør Öylécé Gidişlérini İzlémékBir Kaç Güné Kalmaz Sıyrılır Ténindén Køkum Şair Ölür, Zaman Ölür, Aşk Ölür Kalplér Vé Kalélér Hép İçtén Yıkılır Sana Dair ßir İhtimal Karışmadan Kanıma Artık Git ßiliyørsun ßéni ßu Hiçlik, Séni KAN Tutar

Çok sevmiceksin meseLa
o daha az sewerse kırıLırsn
BLacK White
Uzman Moderatör
Uzman Moderatör
BLacK White

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9]   Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9] - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi Mart 09, 2009 11:29 pm

*yazk qnah zyansın hayataa ne aç ne tok snin umrnda zehrsn yaLan doLan we koskocaman bir paLawraaa

ynemessn onLarı kıyamate kadar ezer durur sni insanLık adına xd

artık yok yok sana itimad'm yok yok sana ihtiyac'm yok yok sana tahammüL'm yok sana çek qit kurtuLay'm ! xd

bni öLesiye sew demişdin sevdim artık qeLmesende oLur !!

Tüm $ehir Ağladı
Sen giTTin diye
Mecbur musun Hep EN Uzağa Gitmeye

artk eski haLim kaLmadı hiç ()
qözLerimde yanan o ı$ık çoktan söndü (!)
eski co$kusu yok yüreğimin
ßedenim, bu kendinden nefret eden ruhu ta$ımak istemiyor ()
Ve ßir itiraf ; AsLa qöründüğüm kadar qüçlü olamadm

YokLuğunu Hissettiqin Vazqecemediğindir(Hissettiin sürece )

we sonra*
Kaptırdık kendimizi meLankoLi dünyanın maviLiğine
Orda her$ey gerçek;gerçek olmayan ya$adıkLarımızdı!
beN çeKetimİ kaybetmİşİm sen düğme aRıoRsun pehh

bu kdR kaLbsis oLamassIn ama yaNNış yoLdasIn

Bir Dü$-tüK KıRıLdık aNLa İ$tee

dÜn yanImda buqün neRde adıNa "düNya" deniLen kaHbe

'aşqLa SakLanßaç oYnuorm !! En iisi içimdn 9'a kadar saymaK we onu oLduğu Yerde Unutmak!

HiC ß! MaN!Ta Bana ayaq CekemeD! ceqSé Bıle ayaq†a qezeMeDi

Haketmediğini ßiLe ßiLe sevmek mi yoksa çekip gitmekmi ?

kaLbi oLmayaNNaR kaLp kıRıo - caNıMı eN çoqh bu yaKıo

beNi - kasMa,boğMa,yoRma - sıkIntı yaRatma çoK soRu soRma haYaTi öNem aRzeden biRşeY yoKsa raHaTsız eTMe ! susKuNkeN çoqh qüseLsiN buNu bozMa !

şımaRıqh - uqaLayım isTeiNce laFı koyaRım aMa çHoq haSsaS vE aLıNqaNıM çözeMessiN beNi beN zoR oLaNLaRdaNıM

biRqüN ağLaRım - biR qüNahkaRımbiR daHa aRaMa boşuNa beN fiRaRdaıM

koLay değiL roL yapsamda bazen beni hiçbişey güLdürmüyorsorun değiL çünkü artık zaten beni hiçbi dert öLdürmüyor

" soN duRaK - kaRa topRaK "

$arıLıp ßasH uCumdaqi fot0ğrafLarIna ağLaR oLdum ßaksaNa

özentİmİz oLamaIn efendi oLun yada efeNdinis oLaLım

Mutluyken Herkes iyi Olur Adam Kavgadayken belli olur

Ben UmuTLaRıMı Boş KoVanLaRa doLduRdumAcemidiR aLdığım NişaNLaR,Ben heR aŞKta KenDimi vuRuRum

KayBoLsam hiÇ oLsam yada hiÇ oLmasam ?

Sen mi vardın $imdiye dek ? TEK tabancada ya$ar bu yûrek!

FazLa Raad'ım!! RaHatSız Eder mi ? Etse Bile! FArk Edermi ?
BLacK White
Uzman Moderatör
Uzman Moderatör
BLacK White

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9]   Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9] - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi Mart 09, 2009 11:30 pm

Kim SevDi SeNi ßenim KaDar ! istemem SeLamını artıq AlDım yoLumu AnLadın mı?

AnnaDsam DerDimi KimSe annamaz , PeRişaN HaLime göLgem Acımaz, ÖlsemDe arDımDan bir KuL Ağlamaz

Yokuşu ßen cıktım YoL Senin OLsuN , ZehiRi ßen içTim Su SeniN olSun , ßiDane Bulmuşsun HayırLı oLsuN ßiDané De ßen ßulDum HaßeriN OLsun

Haksızllığa Gélemem Hatır Gönül Dinlemem ßen babamın kızıYım ßen kurŞun yeRim ama AsLa Laf Yemem x]

ஐ๑ßu HaayaD ßna HérgüN YapıLan Kötü Ve bayaD esPiri

Farkımız Tarzımı Hayraßolu'Lu olmamız , Ya Kan KustururuZ Ya Da Tam SustururuZ ßu Hususta Ne Kural Nede KraL tanıRız

KimsSe VazgeçilmeS DeğiLDir Kırr KaLßimi GönLün oLsuN AL HerşeYi Gözün Doysun ŞimDi BaşKa maniTaLarDaYım aL ßuDa Sana kapak oLsun

ஐ๑SaßahLarı Hiç uyanmak İstemiYoRum Nié biliOmusun ÇünKü HerGün YeNi bir Dert merhaßa Diyor ஐ๑

ßu ALemDe şeKLi Ben KoyaR bn çiZeRim Oyunu ßen başlaTır bn ßitiriRim Né O işiNe GéLmeDi Mi ? o Zaman GAME OVER qüsSeLim!

KimsSe ßir ŞeyLér İma EtmesSin Kininiz Varsa Kusun KusamıYosanız SuSuN!!!

HéRKés Kéndini AR†iS† saniOrAma ßiLmiOrLArqi Yöné†mén ßénimisDéDiqimé RoL wéRiRim isDéDiqimé YoL!

éLé$tiRmé ßéN! ßéYéndiYSén takD!R éD! h0$una qiTmi0r muyum kaFana taq:Ma siKdiR éDD!

ßoşuNa SésLéNiYorum DuymayacağıNı ßiLe ßiLE

GözLerinin Renqi Ne olurSa olSun Gözyaşının Rengi Hep aynıDır !!

ßir cıqLık ßuLsam Hiç susmaYan , Ya Da bir cümLe ßeni anlaTan !

AşK Kac Yaşına GelirSe gelSin Kimin beDeniné uğraDıysa Derin KesikLer bırakıp ArKa KApıDan SesSizCe cıkıYor !

ιиѕαи уα нαуяαи σℓυя вαиα уα ∂üşмαиуα нιç уσкмυşυм gιвι υиυтυяуα ∂α çıкмαм αкℓıи∂αи

Ya Da GeLdiğiN Gißi oLYa Da GeLdiğiN Gißi KayßoL!!!

qeLen qiDen ßeNi YoRmazz’! ßiTen Hic BirSeY ßaNa koYmazz

' Hayatımdan Gidén Tüm ErkékLéré Té$ékkür Ediorum En Sonunda A$kın YaLan OLduqunu İspatLadıLar!
BLacK White
Uzman Moderatör
Uzman Moderatör
BLacK White

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9]   Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9] - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi Mart 09, 2009 11:30 pm

After this,I don't wanna see stupid boys !!!!! Oh Boy,Are You Man Enough For Me ??

Bende Mecnun'dan füzun aşıklık istidadı var
Aşık-ı sadık benem Mecnun'un ancak adı var

Şimdi daha iyi anlıyorum ki, Nefes almak değilmiş, yaşamak Ateşlerde yanmak gibi bir şey, Seni severken,sensiz olmak

'Gitmeye de bilirim Gitmeyi de bilirim'

İçimde dağları deviren gizleri yazdım sana,aslında bu hikayenin de biteceği hep aklımdaSana veremediğim bütün sözler artık son satırlarımda

İçimin en iç yanı bendeki bir enkaz yığını Seni terk etmenin bile başkaydı tadı!Sana hasretlenmek ztn bana mübahtıBaksana bu ayrılık ikimize de çok yakıştı!

''Nsl Değdi Ellerin Onun Ellerine ?GiT! Bir Daha Dönme Geri,İstemem Bundan BöyLe ElleriniGit''

GitBir daha Dönme Geri,İstemem Bundan Gayri Ellerini ! Git Yollar Snn olsun Yıllar bnm BıRaK BeNi !!!

Boşwer,Hep aynı MasaL 'Hayat ve BeN' İşte O kdr :-D

Artıq ne gözlerim,ne gülüşüm,ne ellerim ne de KaLbİm snnArtıq hepsi bnm!

İki rayı gibiyiz bir tren yolunun yakın olması neyi değiştirir son istasyonun ?

Burlarada Senden Çok Bir Görsen AnLarsınOralarda Benden Yok Bir Düşünsen Anlarsın !!

Şimdi Sen Gidiyorsun Ya Herkes Sana Benzeyecek !

~S~I~K~I~L~D~I~M~ Y~A~L~N~I~Z~L~I~K~T~A~N~

:|KiM O GöZLeRiNDeKi YaBaNCı ?! Yakanı Bırakmaz Ellerim Hani Ben oLaCakTıM Y A L A N C I Başının TaCı !

Yaşamaksa Yaşıyorum ELbetteYokluğunu KabuL etmek böylesine Zorken,Hiç OLmama İhtimaLini Düşünemiyorum BiLe

Ne Kaldı Geriye Ztn Bir sürü Boş HaTıRaYaşamak DeiL ki Bu GörüntüLer VaR AdeTa
BLacK White
Uzman Moderatör
Uzman Moderatör
BLacK White

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

Sevgiyi Göstereceksin Söylemek YeTMeZ,Sevgi Gözlerinde Olacak Sözlerin YeTMezSevgi Herşeydir Kalbe HapsoLmaz,Seveceksen SeV OnA dA YüReĞiN YeTMeZ!

Özlemeyi sayende çok iyi bilsem de artık çok geç ne ben dön diyebilirim sana ne de sen dönebilirsin geriye

Hafiften Bir Yağmur Ağlıyor BenimleBir deli Rüzgar saçlarımda, yalnızlıktan üşüyorumBulamayacağımı Bile Bile Yine Seni Arıyorum

Benim için giden gider, gittiği gün biter!

Zalimsin Ama Lazımsın Bana,Hainsin Ama Zaafımsın Anla!

SeNi GöRDüĞüM GüNü, SeVDiĞiMi uNuTSaM BiR BaŞKa DüNYa BuLSaM, iÇiNDe SeN oLMaSaN

AğLayp inLeyp hiç aCı Çekme!Bir aNda GönLündeN SiLiver GitSinAldırma ArdınDan ağLyaN BenimKomik Bir Fıkra Gibi GüLüvr Gitsn!!

ZamanAh Zaman!Hem dost,hem düşmanHem mazlum,hem zalimAktıkça köpüren nehir,durdukça kuduran şehir

Su gibisin içilip hiç kanılamayanSeveni yanıltmayan sevince yanılmayanÖzlenen sen özleyen senVarken bile doyulamayan

Gülümse Erkekler PoZiTiF Kızları Sever

Harcadınız Beni Artıq yeter,Her yeni Sevgili Daha da Beter,Teker Teker gelin ULan Teker tekerSizi Bana Sayıyla mı Verdilerr??

Ah keşke görmeseydi gözlerim gözlerini,kavuşmasaydı ellerimizNe tuhaf bir kadermiş benimki;sevdiğim başka,sevenim başka
BLacK White
Uzman Moderatör
Uzman Moderatör
BLacK White

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9]   Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9] - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi Mart 09, 2009 11:31 pm

unut demek çok kolay gel de bana sor bir de sanki sevdan kanınla yazılmış yüreğimde

-düşündükçe seni çıldıracağım boşuna sevmişim değmezmiş sana

-sensiz ben nefes alamam buralarda hiç duramam tek başıma yalnız kalamam senin kokunu özlerim hep yolunu gözlerim götür beni gittiğin yere

-ilk ve son aşkım sen olacaksın banane başkasından aman kalsın öyle tut ki ellerimi sımsıkı sarıl bana hiç kimse ayıramasın

-rüzgar aşkını kucağına alsa dağları tepeleri aşsa saçlarına ulaşsa

-göremedim gerçek yüzünü kandım yalanlarına unut onu kalbim boşhverrr

-kapatmıştım kalbimin kapılarını ama sen geldin araladın bıkmıştım bu zalim yalan hayattan beni sen hayata bağladın

-geçiyor günler yine benden habersiz resmini aldım karşıma ağlıyorum sessiz sessiz

-neredeydin bugüne dek beni bulmadın oysa ben seni hep aradım

-yanacağımı bile bile gittim kor ateşlere ama korkma senin yakmaya gücün yetmez çünkü sen aşk nedir bilmiyorsun ki!

-hayat bir oyunsa ben de yönetmenim istediğime rol istediğime yol veririm

-biraz daha bakarsın alemlere akarsın ama yerime bi allahım kulunu asla koyamassın

-liseli ağlamaz sil gözyaşlarını zaten ağlasanda kimse anlamaz

-Zalimsin Ama Lazımsın Bana,Hainsin Ama Zaafımsın Anla!

-dön çarem el gibi uzak durma dokunur gururuma bu yabancı hallerin

-herkes kendi maskesiyle dolaşır oldu yanıbaşımda tanımaz oldum yüzleri ve keşkelerle avunur oldum

-kusursuz bir aşktı benim sana büyüttüğüm sen ne yaşadın bilmiyorum

-rüzgarı hissediyorum tıpkı seninle sensizliği hissettiğim gibi

-aşkınla sarhoş beni içkiyle beni sevginle yak beni hasretinle değil kalbinle sev beni dilinle değil
BLacK White
Uzman Moderatör
Uzman Moderatör
BLacK White

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9]   Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9] - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi Mart 09, 2009 11:32 pm

(*_*) İnSaN YaLn1z YaPaMz(*_*)
//NasL DayaNıR ßu Yüreq!*m¿
qiTtTt ß!rdaha DönMe qérii
YıLLarım ßana Kals1n ß1rak ßén!//
##Y0o0k 1$te y0k
Hér$y YaLan!!#
Duygusal msn nickleri
qözLer Yalan,SözLer YaLn##severKen AyrıLan CeKenLer AnLar
ßu $arkıLar Hepsi yalanSeni Benden NEdeN aLıK0yar ZaMaN^^###
Ne Kadar qüzeLdi 0o qünLer =(
nickler
**HAYAT SEVENLERİN YANINDADIR UNUTMA**
birgün bir duvarın dibinde boynuM ßükük yıkıLmş qörrsen beniDostların kim bu kız diye sorarLarsa Tüm GURURUN*La ^^benim eserim ^^dersin,,
her KalP Kndi sarkısını söyLer <3>

Bugün biraz doluydum bu yüzden açıklamayı eklemek istedim konu başına, bizimle dürüst rekabet etmek yerine sağda solda arkamızda konuşan arkadaşlar sadece bizim arkamızdan gelmeye devam etsinler!
BLacK White
Uzman Moderatör
Uzman Moderatör
BLacK White

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9]   Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9] - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Mart 10, 2009 11:01 am

SemboLLeR
ツ Havalı gülümseme
(•ิ_•ิ) Bakınıyo öyle
&:^,) Temizlikçi Kadın
Dili tutulmuş
{- _ -}zz Uyuyan bebek var!
:- Kalbi kırılmış
>-'-,-- Gül veriyor
(:-) Sevimli bir tip
:-)))) Kahkaha Atıyor
;-) Göz Kırpıyo / Şaşı Adam
:-) Gülüyor
(8-) Gözlüklü biri
3:-o Mööö
:-' Sigara içiyor
:-)) Kahkaha atıyor
d:-) Şapka takıyor
5:-) Elvis Presley
:-'' Sigara tiryakisi
:-( Üzgün, kızgın, somurtkan
q:-) Şapkasını ters takmış
:-----) Pinokyo
:-(=) Dişlek
:-) Madonna
(-: Solak!
[Neutral] Bir robot
:-C Ölmüş
:-{ Bıyıklı birisi
|:~\ Çok üzgün
:-)8 Kolye takmış
<|-) Bir Çinli
:-|| Sinirli
([) Robocop
Öpücük veriyor
:> Utangaç
:-)~ Sakallı
:-') Burnu akıyor
:-9 Dudaklarını yalıyor
Neutral Mayışmış
:-) Başörtülü
':] Bir kaşı yok
:'-( Ağlıyor
:^D Gülmekten dibi düşecek
!-( Korsan
8:] Bir goril
:^) Yana doğru bakıyor
<:-( Güvendiği dağlara kar yağmış
[:-) Walkman dinliyor
<<<<(:-) Hoş bir şapkası var
#:-) Dağınık saçlı
:-? Pipo içiyor
=):-) Politikacı
%-( Kafası durmuş
Bir vampir
:-P Dil çıkartmış
:-D Çenesi düşük
>[] Televizyon
:'-) Sevinçten ağlıyor
O+ Kadın
:~/ Kafası karışmış
:-0 Şaşırmış biri
%-) Beyni uyuşmuş
|:-) Uyuyor
-=#|:-) Abrakadabra!
%+{ Dayak yemiş
BLacK White
Uzman Moderatör
Uzman Moderatör
BLacK White

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9]   Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9] - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Mart 10, 2009 11:02 am

İnsan kılığına girmiş köpeklerin çıkardığı seslere,
ritim tutup dans edebilcek kişilikteyim.

Unutma nickleri, unutulmuş nick , msn sözleri

BeNi UnUTMaK iÇiN YEMİnLeR ETMİŞSiN ...
GÖZLeRiM GELMiş AKLıNa VaZGEMiŞSİn ...
BeNDEn HaBeRSiZ ÇEkİp UzAKLaRa GiTMİŞSiN ...
BİLİYOMUsUn ? SeVGİLİm ...
UMRumDa BİLe DeGiLSin ...

Yanlış nedir doğru nedir, yaşamın ikileminde yaşamak zorsa, herkes zor insan farkımız nedir ? Korkularımızdan korkmanın bilinç altına in bakalım orda biraz dur bakalım korku nedir ?

вiя ∂öи вαк иє кαℓ∂ı єℓiи∂є..!

Öptüqüm dudaklarını,
saclarını unuttumm..
Uyurken seyrettiqim yüzünüde unuttum.
ama qözlerin varya o kör olası qözlerin,
onlar hala duruyor bende yarası deriN ..!

Uğraşma Benim olduqum yerde krallığın sökmez bi seçim yapılcaksa yol alman gerek benim sarayımda senin gibi köylü vezirlerin borusu ötmez

Siz; kimsesiz köpeklerin dostluğunda, kasap önünde et bekleyen kedileri sırdaş edinmişsiniz.

Benden uzak olun*

..3G hızıyla yakında hayatımız çok değişecekmiş, Yürüyedur Türksel kurtar bizi bu hayattan.. 3 demişken, 3 günden fazla ayrı durmak çok pis günahmış.. 3 günü, 3 haftayı, 3 ayı, 3 yılı devirdin sevgilim. 13.mevsim bu, belki bu kış özlersin... .

Karaktersiz insanlarla dolmuş artık her tarafım.
Dünya düzeni bu biçimken ben barışı aradımm.
Savaşmaksa tercihim sonuna kadar ben varımm.
Dikkat edin benzemem ben kimseye toparlanınn! ,)

Duygularım çalan şarkı gibii işte...
ritim ben ve melodi senn... !

αşкıм вİттİ вυηDαη ѕσηяα çєктİη gİттİη вυηυ кαвυL єт уαşαηαηLαяα ѕαуgıη уσкѕα αL ѕαηα вєηDєη

αDυкєт

I know Your love is just a lie..
Biliyorumki aşkın sadece bir yalan
It's nothing but a lie
Bir yalan dışında hiçbirşey..
I feel it
Bunu hissediyorumm ...

İnsan kendinin en güzel aynasıdır! hiç yansımanıza baktınız mı? Görüntünüzden öte ruhunuzda neler var?

HAyat yalan dünya yalan Kendini bari yalan etme gözümde.

Etrafa korku salanın kendisi de korkuyordur.

нαк εδεи βіяіуζε уαşαиδιğıиδα,,
βія özgüяζϋктüя αşк! ѕоицç нεя иε оζцяѕα оζѕци!!!

ALLah özeLini qüzeLini yaZsın aLnımaa (.
BLacK White
Uzman Moderatör
Uzman Moderatör
BLacK White

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9]   Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9] - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Mart 10, 2009 11:02 am

Ask oyuncağısın sen oynadıkça bıkılmayan..

Eylüllerden yaz yap bana..Kurumuş yapraklardan da aşk.
Oyun nickleri

Bu oyunda kazanan olmadı
.....Kirlenen we
...Temiz kalan war
KUMARDA....
HAYAT qalip yine...!!

aşktan kaldır kafanı...
şişelere gömül..
tıpkı eskisi gibi olsun...
ömür...
...şişelere gömüldü(gü)m
her sanıye de önce ben döküldüm yere
sonra o döküldü yüreğime ..
oynama msn sözleri

kendi eLLErimLe boyadıpım insan mezarlarım bugun seRgidé..

Hayallere dalıp gitmem ben,
Çünkü tek hayalim sensin benim!
Hiçbirşey isteyemem ben
Çünkü birtek istediğim sensin benim

Hak edene ; Hak ettii kadar iLgi.. & Hak ettii kadar i$kence

oyun mu snDın ??HiLeni anca kenDne yedRiRsinn ..!!

SavRsada qemiLermi batıRmicak fıRtınan ...

heRkesS kenDnce bi mutLuLuq seRüveninde..

ayRıLık heR aşk şiiRinin son dzesidiR ..!!

kıSa tutaLm son sözLeri...Sevemedm vedaLarı ..

ben öqRenci...hayaT mekTep !..

baRiz boynumu baqLadm baLona; şmDi bayaa bi yükseLdm yerden ...

maDem uyku yaRı öLümm...Canıma gecedR kasteDen !..

varLıqm hssedLmeyebiLir...; ama yokLuqm koyaR !
nick

vakTnden çok sonra qeLen sevdaLı bi yaqmR qibisn !

başLamak bitiRmenin yaRısıdıR...

taŞ oLsan diLe geLirDin ! öLe sevmşTm !..Yanında oLCak kadar biLe değeLi diiLmşm ; yeni fRk eTTm !!!

YaLan sevqiLerin...SahTe qüLüşLerin...Tuzak bakıŞLarn oLdqu yerDe buLdum seni...heRşei kaybetmeye değcek kdR sevDm çnkü sen sahTe deiLsin...

benmLe oynamak ateşLe oynamaya benzeR..

unuTamasanDa qeçmişi...beLki bi qün öqRenRsin beni sevmeYi..

hayaT bi dRam,yaşamak bi hüzün, sevmek bi haTa...

deLikanLı kızLar ağLarda,döveRde xD

mutLuLuk mutLu oLmak isteyen qözdedR...
BLacK White
Uzman Moderatör
Uzman Moderatör
BLacK White

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

Bén DostLarimi Né KalbimLé SéVérim. . NéDé akLimLa oLurYa ! Kalp durur.. aKil uNuTur Ben sadece Ruhumla SéVérim o Né.Durur Ne De unutur

Seni Kaybetmeme Neden oLan Sevqimin BüyüKLüqü müydü?Yoksa Kalbinin KüçükLüqü mü?

Kalbi önünde bir kız cocuquyum Kıyabilirsen qel üz!

bu dünyaya tek geldik tek gideriz.. bizi 3 kuru$a satanı biz bele$e veririz..

Kapatıp gözlerimi...☆
SonsuzLuğa bıraksam kendimi ...☆
SonsuzLuğun koynunda uyusam ...☆
Bir daha hiç uyanmasam...☆

Dönüyorum kârânLığın içindê sêndên arta kâLân yâmâLı cümLêLêrimê…
Tükêniyorum hêr hârftê...
__oOo__
Vê bitiyorum ‘noktâ’ (.) misâLi…
Affetme nickleri

♠maÇakızı♠

GüzéLLíGé Sáhíp oLmäyä çäLışmıorúm,Istédígím Hérşéyí éLdé édébíLíorúm..!
Bény färk étmén íçín gozLérínín íçíné bäkmíorúm,färk édénLérín yänínä kéndím gídíorúm..
Affet beni gülüşlerim...
Yalancı gülmelere kanıp gönülden gülmelerimle
karşılık verdirdim.Yüreğimi ağlattılar sen yine de gülmeye devam ettin...

af msn sözleri

Affet beni Yarabbim...
Verdiğin bu canın hakkını veremedim...
Yüreğimi bir kulun yaralamasına,gözlerimi ağlatmasına,
Kollarımı bağlatmasına izin verdim...
Affet beni yarabbim O'nu çok sevdim....

Doğru zamanlarda yanlış insanlara,
yanlış zamanlarda doğru insanlara mahkum oldu bu yürek...
Belki doğruyu görmeye yetmedi gözlerim.
Belki de yanlışı silmeye yüreğim...

Hayat 3 yanlışım dan biri olarak seni götürdü,

SEN
BANA FAZLA GELDİN CANIM
ÜSTÜ KALSIN BU SEVDANIN…

Boşâmı yandı kırmızı gül'lér ¿
Néysé boşvér..

Biz en sevDiğimiz uçurtmaLarı yırttık saLdık rüzgâra
Son oyunu oynadık bitti!!!
özür nick

ßir öykünün icindê, bir kâhrâmân diLindê
ninê'min bêLLêqindê bir zâmân diLimindêyim
, .. . ,

Ruh da gêL-git hezêyan.. .Kah ! gri’ye çaLan rêsmin.
Kah ! nöbêt arkası şarkın.!!.Têdavi sen oLan; sênsizLik. .

xx.Ruhum âZâptâ.xx
BuLâmâdığım şâh dâmârım iSe âkLımdâ
AnLâtâmâdım kenDimi, dinLetemedim insânLârâ
ÇektiLer sândeLyemi, ve iLmek boynumda âstıLâr!!!
ÖLüp gittim, gözLerim açık, Şizofreni duyguLârdâ...

Şizofren bir Lekeyim ben, sokâğâ sıkışân
SürekLi dip notLâr tutuyorum dostLârım size
Gün geçtikçe ruhumâ dokunduğunuz iÇin!

ve ben ilk kez sende gördüm gülümseyerek ölmeyi, kristal cam parçalarında.....

son görüşmemiz olacaktı kapıdan umutsuzluk gibi çıkıp gittiğimde. veda etmeyi sevmezdi hiç , etmedi de . . .

korkularımız bir ömürdü.... ömrümüz yoksul bir sır ....

bu kadar sınırlı değildi yaşamak ! .....

gözlerinde farkedemediğin ışıltılar zehir saçan mutluluğundu senin !......

Seni Kaybetmeme Neden oLan Sevqimin BüyüKLüqü müydü?Yoksa Kalbinin KüçükLüqü mü?
Kéndíní íspät étmék íçín şékíLLéré kopék oLmuorúm ,bén kím oLdúgúmú zätén ,bíLíorúm..

✖ En iisi yannızLık o beni Hiic terketmedi..! ✖

�Ni
qiMSe
AnLamaDı..
vE
AnLayamaZ
sEnDe
AnLamaYa çaLı$mA
BLacK White
Uzman Moderatör
Uzman Moderatör
BLacK White

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9]   Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9] - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Mart 10, 2009 11:03 am

seni unutmak
kafamı duvarlara vurup bagırmaktı haykırmaktı kan kusmaktı
susmak
Komik nickler
gizlice içime akan kan damlacıklarıydı, aglamaktı
gulumsemek
Kalbimi ona verdim saklasın diye, salak buzdolabına koymuş kokmasın diye!!!
Benim annem ben doğmadan önce ölmüş o yüzden beni teyzem doğurmuş
Açım diye ağlama, Hipermarketleri yağmala
KADININ BİRİ KIRIŞTIRIYORMUŞ KOCASI DA ÜTÜLÜYORMUŞ
Bu dünya yuvarlaksa, bazıları köşeyi nasıl dönüyor?
Fark edilmek istiyorsan, sarIMsak ye
Deli sormuş deliye aşk nedir diye deli gülmüş deliye ben niye delirdim diye
Ölsem de gam yemem, gaz yapıyor
Ne davamıza göre bir kız bulduk, ne de bir kızın istediği gibi basit olduk, kız dediğin İstanbul gibi olmalı, fethi zor, fatihi tek!!!!!
Ey Türk Kadını !! Birinci Vazifen Bulaşık, Çamaşır Yıkamak ve Kocana Sahip Çıkmaktır.
Allah ikinci zenciyi yaratırken ne demiş? "tüh bunu da yaktık!!" )
Adim gibi bildiğim birsek daha var oda, SOYADIM
Bu erikSON, başka erik yok.
ASKER:550 GÜN UZUNLUĞUNDA,18 AY GENİŞLİĞİNDE,DAYAK İLE USLANAN,TAS İLE SÜSLENEN,BULGUR PİLAVIYLA BESLENEN,BOT İLE KEP ARASINA PALASKA İLE SIKIŞTIRILMIŞ KIŞIDIR...!
NOKTA KADAR MENFAAT İÇİN VİRGÜL KADAR EĞİLME -
Erkek erkeğe yenen yemeğe ne denir ? menemen
Askımız 2 gözlüklünün öpüşme çabasıydı , yalnız gözlükleri çıkarmayı akil edemedik
Karim öyle hamarat ki, çok iyi kafa ütüler.
DEVEYE SORMUŞLAR SENİN BOYNUN NEDEN EĞRİ CEVAP:ARTIK BU KONUYLA GÜNDEME GELMEK İSTEMİYORUM DEMİŞ
komik msn nickleri
Kim demiş kırmızı ışıkta geçilmez diye? rahmetli geçerdi
Sevgili geleceğim, Ben postaneye kadar gidiyorum. Gelirde evde bulamazsan, anahtar paspasın altında.
Türkçeci katlettiler.Cümlemizin bası sağ olsun
AIDS virüsü de, ebola virüsü de maymun patentli. Maymundan gelip gelmediğimiz belli değil ama... Maymundan gideceğimiz kesin.
Temel Fransa'ya gitmiş , Tabelada " Fransa " yazıyormuş. Oda AA! burayı da mi SABANCI almış demiş....
Rüyaları gerçekleştirmenin en kısa yolu, uyanmaktır. (S.M. Poker)
Elektriği Edison buldu Faturayı biz ödüyoruz..
Ayda 200 milyon kazanmak ister misiniz?... O zaman aya gidin.
Kadında önemli olan ruh güzelliğidir. İyi bir ruhun sahip olması gereken vücut ölçüleri ise 90-60-90 olmalıdır
Hani O Dalgalar Sahile Vurur da Yazıları Siler ya, Hani Rüzgar O Beyaz Martıları Bir O Yana Bir Bu Yana Savurur ya; İşte
O Martılar Kafana S...... ( Söz Meclisten Dışarı ).
Yazılıdan sıfır aldım ama önemli olan katılmaktı.
Hakkimi istiyorum, Hakkinin karisi
Pişmemiş HAMBURGERE, HAM-BURGER denir.
Ekonomi kilitlendi. RESET'leyelim lütfen.
Gençliğim ACI VERİYORDU, ameliyatla ALDIRDIM
Oğlumun adını MAFYA koydum, artık MAFYA BABASIYIM.
İlahi AZRAİL sen adamı öldürürsün.
Üzülme son gülen sen olacaksın. Çünkü hep geç anlıyorsun.
Senin söylediklerine kim inanır. Tabi ki Kadir İNANIR.
1961de içilen kahvenin hatırı dolmuştur. Önemle duyrulur!..
Ey yükselen yeni nesil! İn ulan aşağı!
yasam mucadeleni hatırlayıp utanmaktı
kendiden kacmaktı ''o suclu''demek
bendeki beni kalbime koyarken o oldü demekti kendimi öldürmek
seni hiç sevmemekti nefret etmekti
seni ölesiye sevmek
BLacK White
Uzman Moderatör
Uzman Moderatör
BLacK White

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9]   Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9] - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Mart 10, 2009 11:03 am

Sattım a$kı Sende kaLsın, taLißim Çok Sen yaLansIn. . .

ßi†éη вiя ΘyuИuη ΘyunCαk™ ßéвéqiyM ●๋:

Hayal kurma nickleri

" Aklımı kullanmayı ... " Beni takmayanı takmamayı ...
" Verdiqim Deqeri Haketmeyen İnsanLarı SiLmeyi .. " Arkama dönüp bakmamayı...
İnsanları değiştiremeyeceğimi ...
" İnsanların dolduruşuna gelmemeyi ... " Çamura taş atmamayı ...
Hiç kimse için kendime saygımı yitirecek birşey yapmamayı...
" Gözyaşlarımın değerini bilmeyi .. " ve onları değmeyecek şeyler için harcamamayı...
Bir çift tatlı söze kanmamayı...
" Ben izin vermeden" kimsenin beni üzemeyeceğini...
" Kendimin herşeyden " önemli olduğunu " ÖĞRENDİM...

$imdi én açık rénqindé qözLériN
$imdi ßénimLésin Tüm kayqıLardan uzak..
anLatıLmaz ßir $éy var aRamızda ..Hazin..
$iir qißi ßir $éy séninLé ya$amak ..

ѕσηѕυzα dєк
ѕαdєcє O

Kanayan yaralarına kan dursun die başka bedenler basarsan mikrop kaparsın...!!...

enjekte eddim tüm hayallerimi karanlıaaa...!!!

aydınlıın hapsolduu karanlıında ösgür bırakıldıı yerde son çırpınışları ruhumun

Sizøfrenik Ruhum intihara meyiLLi....õLmek iStiyør øLemiyøRum..
hayal nickleri

Ciqlik iStiyør kuLaklarim..ya atmaLi deRinden yada attirmaLi derinLerden!?

нéя кaяéѕι
ѕιуaнa вσуaимιş вiя вυLмacaуιм.
çözмéуé çaLιşтιкça, içiмdé кaувσLυяѕυи..

Ruh ’um kârânLîk'Lârâ , ßêdênîm sana âît...
NeFreT ve aCıNın biRLeşimiYim Ben aĞLaMak FeLseFeM öLdüRMeK eĞLenCeM...

tahta tekerleklerle ceset taşıorlar,
cesetlerin bazıları yaşıorlar...
cesetler bi daa ölmckler,
cesetler gerie dönmicekler!

Hayallerim var gerçek olmayan, umutlarım var bir türlü hayallerime ulaşamayan, bir sevdiğim var uzaktan bile görülmeyen, bir derdim var çaresi ölüm olan...
''Hep İçiNe ataN , hç bişei kafasıNa taKmıyo Gibi görüNen , MutLuLuk roLü oyNayaN kız , artK roLüNü İyi oynayaMıyoR''

daha da sessizleşiyorum her geçen günde daha da hissizleşiyorum her hissizleştiğimi fark ettiğimde...

ölüm yine aynı yerde aynı saatte çıktı karşıma ama bisey eksikti ve ben hala gülmekteydim çünkü sen çoktan ölmüştün

Yine Dert,Tasa,Keder Herşey ßeni ßuLur Hayatın AnLamı ßumudur

Söz dinlemez şu yüreğim senin için divaneyim…!!

Yoktum ben , ѕєηdєη öηcє уσктυм sanki.
ѕєη qєLdiη varlığını bildim.
Sen geldin bir dσкυηυşυη,
bir öρüşüη nasıl da büyük bir hazza dönüştüğünü gördüm.

Seni sevmesi kolay ayrı kalmak zor, unut demesi kolay gelde bana sor..
BLacK White
Uzman Moderatör
Uzman Moderatör
BLacK White

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9]   Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9] - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Mart 10, 2009 11:04 am

çok özLedim seni eSmer yarim

Ben yar kendiMi biLdim biLeli bir sana a$ık sana deLi...

yasTayım hiç kimSe biLmiyor...

O arTık buz kaLpLi..='(

OmRümü OmRuNé NéFéSiMi NéFéSiNé KaTaYim GéL isMini DağLaRa TasLara YAzaYim GéLLL ..

Tek tesellim kadehler başka birşey istemez ssahoş etsin yeter ki rakı şarap fark etmez..

Hêr Gêcên Gùn ßirâz Dâha Aciyør Canim.Hêr Geçên Gùn ßirâz Daha Kân Kâybêdiyør HâyaLLêrim...

∂üηуα∂α вιяιηι ¢σк ƒαzℓα ѕєνє¢єкѕєм σ вєηιм öℓє¢єgιм кιşι σℓα¢αк...

>>>ιηѕαηℓαя gєçιуσя нαуαтıм∂αη...¢αηıм ∂є∂ιgιм...вєş ραяα єтмєѕ ιηѕαηℓαя....!!!<<< <

GiDene KaL déMek ZawaLLılaRa kaLana qit deMék TerßiyésizLeRe DönMeyene DöN demeK AciZLeRe HakedéNe YoL VeRMek Size YaKı$ıR

şekilli sözler
Bu gece YiNe Uyuyamadım Ya Da Öyle Sandım..Rüyalarıma Da Gelmiyorsun ArTık;hayalmihayatmı;Yanıldım! ...

Aşk Kalbimi Yakan Bir Volkan Gibidir En Sevdigim Tatlı kazandibidir :}

Başka bir bilgisayardan Messenger'da oturum açtınız.Yeniden oturum açmak için buraya tıkla(ßunu deneyin Arkadaşlar çok eqlenceli oluyo )

BeyNimdeKi Tek Güc oLan NefretiME Thank yoU… NefretiMi cekeMeyeN HerkeSe f*ck yoU

ßana okuLda 1 SaaTin 60 Dakika oLduğunu öğReTTiLer 1 DakikaNıN Da 60 Saniye oLduğunu öğReTTiLer amaSenSiz ßiR Dakikanın sonSuza Dek SüRDüğünü öğReTmeDiLer

Yoku$u ßen CıkTım YoL $eniN oL$un ZehiRi ßen IctiM $u $enin oL$un ßi tAne ßuLmu$$un HayıRLı oL$un ßi tAne dE ßenßuLdum HaßeRiN oLsun!!!

karaNLıqta aqLAdım ısıqta boyadıM qösLerimi KanLı yasıLarLa süsLedim sensizLiqi

ßana uMut ßaqLama ßen Topraqa Söz VErdim!

İnsanLarın gözLeri öyLe keLimeLerLe konu$ur ki diL onLarı teLaffuz edemez. . !

öLümden neden Korkacaqım ki ? ßen VArken O yOktur o qeLincede ßen oLmayacaqım..

qenc Ya$ımda kaLßimi a$k'a Dü$man Edemem.. ßeni ßiLirsin kararLıysam dünya Dursa Dönmem! Cok qeciktin Her$ey için Artık Vursanda öLmem!

:|KiM O GöZLeRiNDeKi YaBaNCı ?! Yakanı Bırakmaz Ellerim. . . Hani Ben oLaCakTıM Y A L A N C I:@ Başının TaCı !

ѕєи gσζυм∂єκỉ вỉя ∂αмℓα уαѕ σℓѕαу∂ỉи ѕєиỉ καувєтмємєκ ỉcỉи нỉc αğℓαмαζ∂ỉм..

вαиα '' ѕєиỉ ѕєvỉуσяυм '' ∂ỉує уαℓαи∂α ѕöуℓєѕєи вυ уαℓαиı ∂üиуαиıи вüтüи gєяcєκℓєяỉиє ∂єğỉşмєує яαζıуıм.

kan kaybedio hayatımcan çekişio hayallerim.yasamak zor gelio artıq bana.nerde hata yaptım die düşünüorum

bitiorum her nfste..NE HALİM VARSA GÖRDÜM!!..çOq kOştum Çoq yoruLdm..Ve simdi bnde dştüm....

αşк уσк σℓмυş αятıк ѕєνgι ιѕуαηℓαя∂α мυтℓυℓυк υzαкℓαя∂α кαℓıякєη нαιηℓιк νє уяıℓıкℓαя öη ρℓαη∂α

ναzgєçтιм вυgüη нєяşєу∂єη нαℓѕιz şυ кαℓвιм...çok üzüldüm.. Ağlamaktan Gözyaşlarım Kurudu...

нιçвιşєу ∂ιуєη вι ¢üмℓєηιη σятαѕıηα тєякє∂ιℓмιş вι кєℓιмєуιм...özηєѕιzzαмαηѕızzαя ƒѕızмєктυρѕυ zα∂я єѕѕιz....

уα вєη σкυℓυ σzℓє∂ιм кαя∂єѕιмммм ∂єℓιмιуιм вєη ηє∂єη σкυℓυмυ σzℓєуιм вєη αякα∂αѕℓαяιмι σzℓє∂ιмммм

нαуαт ∂α ƒιℓмℓєя gιвι σℓαмαz мıу∂ı؟ нєя şєу мαѕαℓѕı.. єкѕιкѕιz.. α¢ıѕı вιℓє ∂єğєяℓι..

İllede sen..sen..sen

dü$ündürdü yine beNi qözLerin...

unut beNi sevqiLim..ben unutmuyorum!

cennetLik duyquLarla ceheNNemde kaLdıM.Yandım..Yandım..yandım...!

anLadımki hiç kimse,Hiç kimse Sen deqiL=(
a$k aqına zamansız dü$Üyorum=(
BLacK White
Uzman Moderatör
Uzman Moderatör
BLacK White

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9]   Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9] - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Mart 10, 2009 11:04 am

kim 0 demé boŞuNa bénim ben öyLé biR benKi qeLen kapıNa başDn baŞa sén

* hayatı oLdqu qßi kaRşıLamZsan iLikLemeZ öNünü asLa kaRşında !

* qéÇ kaLdıKdan snRa aRama boŞa
çok özLedim seni eSmer yarim

Ben yar kendiMi biLdim biLeli bir sana a$ık sana deLi...

aşkı gösteren nickler

ELime $işeyi aLınca qelİr yanıma Dost biLdiklerRİm ,$işe dibe vuRunca çekeR qider ..Geçmi$ini ZiktikLeRim.

SévéN ÇékéЯ Acıyı…SévméyéN Ne ßilsiN…ßaNa a$KTaN SöZ éTMé…SévméK KiM SéN KimsiN…!

terK ediLmek ßedawa - ßizi Satanı bis bele$e weriyoz ama.
aşık oldum sözleri

kRaLiçeye kRaL oLacağıNa qiTTin kaŞaRa pezeveNq oLdun - hiç umRumda değiLsin haqeDDiğiN yeRi buLdun.

biLioRsun taLebeyim,hafTaaRası qeLeMem - cumaRtesi aNNem evDe pazaR babaaNNemDe,heLe iqİmİsi qöRürLeRse seyRed siNemayI evDe.aNNasaNa be iBne bNm qözüm yoqh seNde.

Ø oDµñ ßêNï ÂŞâR ßï VµR$Âm ƒêLêGï ŞâŞâr DêLïKâNLÎ Kı§LâR MâNïTâ§ıZ ¥âŞâR ( aquLaqaLaqa )

bitti sNdn nefRet edioRum - anLaki seNi hİç sefmioRum - qöRki seNden bucaq bucaq kaçıoRum.şimDi kuLaklaRını tıKa ! " seNi uNutamıoRum "

HayaLLerimi Yakın,Resmime Bakıpta AğLamayın Sakın.Bu Bir Hatıradır,DikkatLi Bakın.Kıymetim Yoksa, ''YIRTIP ATIN''...

yasTayım hiç kimSe biLmiyor...

O arTık buz kaLpLi..='(

İllede sen..sen..sen

dü$ündürdü yine beNi qözLerin...

unut beNi sevqiLim..ben unutmuyorum!

cennetLik duyquLarla ceheNNemde kaLdıM.Yandım..Yandım..yandım...!

anLadımki hiç kimse,Hiç kimse Sen deqiL=(
a$k aqına zamansız dü$Üyorum=(
* waRLıqna öyLé iNanmŞm ki biZé bişi oLmaZ saNmşm x(

FazLaa 100 V3rdikL3RimM kénDini ßişéy sanMaSınN 98^nİ aLıRım 2^L3rsİnizz

aLayına qiDeRmiş!! shen koRqmaDan baqqaLa qit önce
BLacK White
Uzman Moderatör
Uzman Moderatör
BLacK White

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9]   Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9] - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Mart 10, 2009 11:05 am

Sana ait cümLeLerde benim o qizLi özne ..
SiLemezsin bir kaLemde ..
Zaten yokum .. yaLnız ruhum .. (!)

*

Yine bana kaLır senden çektiqim acı..
Neden beni buLur bitmek biLmeyen sancı ..(!)

*

DerLer ki :
"Bir yerden sonra acımaz daha fazLa .. Aşk zaten kötü bir şaka .. "

*

Ne kaybetmeLer buLdum ben
ßir eLim biLe kayıp qitti ötekinden
Her şehire bi cakıLtası fırLattım
AsLında hic oLmayan denizimden :]

*

Beynimiz onu anLıyacaqımız kadar basit oLsaydı keske ..

*

Şimdi qit kendin qibi birini buL (!)
İçinde merhamet oLsada vurdumduymaz qözüken birini ..
Hadi qit (!) Beni düşünme bundan sonra ..
Ben kendime uyqun birini buLdum .. MutLuyum Seviyorum SeviLiyorum ..
Senin yerine koymadım onu .. Önce seni yokettim içimde .. Sonra O'na yer verdim yüreqimde ..

*Güzel sözler

BLacK White
Uzman Moderatör
Uzman Moderatör
BLacK White

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9]   Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9] - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Mart 10, 2009 11:06 am

NiCKLeRiNiZ iÇiN ŞeKiLLeR, GüZeL, ReNKLi NiCKLeR Bu KoNuDa!

BuYRuN HePSi aŞaĞıDa...:

1)Nickinizi gölgelendirmek için:

Kod 1: ·#·$1»¦« ·#·$16E·$17E·$26E·$35E·#·$1NİCKİNİZ BURAYA·$35N·$26N·$17 N ·$1 6N·$1 »¦«

Kod 2: ·#·$2»¦« ·$21B·$30B·$39·$48B·$57NİCKİNİZ BURAYA·$48N·$39N·$30N·$2 1 N·$2»¦«

2)Nickinizin arkasına arka font olarak renk eklemek:

Kod: ·$4 ·$4,8·@·# ҳ̸Ҳ̸ҳNİCKİNİZ BURAYAx̸Ҳ̸ҳ·$2,8

NOT: Renk Değiştirmek İçin Sayılarla Oynamak Yeterlidir!

3)Aşağıdaki kodu msn kişisel ileti veya nickinize ekleyin ve sonucu görün:

[c=39]G[/c][c=4]o[/c][c=45]o[/c][c=39]g[/c][c=3]l[/c][c=4]e[/c]

4)Bu ifadeler msn messenger'da ifadeler kısmında görünmüyor... Fakat kısayolu yazdığınız zaman çıkıyor... Aşağıda ifade, kısayol ve açıklaması şeklinde bir düzen ile vermeye çalıştım...:

(brb) - Be Right Back (Hemen Dönecek)
(ci) - Cigarette (Sigara)
(%) - Handcuffs (Kelepçe)
(h5) - High Five (Çak Bi' Beşlik!)
(tu) - Turtle (Kaplumbağa)
(xx) - XBox(X işareti)
(yn) - Fingers Crossed (Çapraz Parmaklar)

5)Dünya yıldızlarının nickleri:

•$(000,128,255) яσвєятσ ¢αяℓσѕ

•$(000,000,128) яσηαℓ∂ιηнσ

•$7 яσηαℓ∂σ

•$(255,128,000) єтσ'σ

•$4 кคкค

•$(064,128,128) ∂єℓ ριєяσ

•$27 яσвιηнσ

•$39 вє¢кнαм

•$64 αℓєχ ∂є ѕσυzα

•$37 ιℓιç

•$1 кℓєвєяѕση

•$(000,128,192) мι¢нєℓ σωєη

•$ (128,000,128) α∂яιαησ

•$49 ¢. яσηαℓ∂σ

6)Sürekli büyüyen nick:

๘۩ஜ۩ஜۣۣۜ๘۩ஜۣۜ๘۩ஜۣۜ๘۩� �۩ஜۣۣۜ๘۩ஜۣۜ๘۩ஜۣۜ

NOT: Nickinizin Başına Yapıştırın.

7)Nickinize atom gibi bişi:

۰۪۪۫۫●۪۫۰

8)Türk bayrağı:

|͇̿C͇̿¤̿ ͇̿|

9)Müzik seti:

|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅] VoLume ıııııııııııııııı[ı]ıııııı %85 Bass ıııııııııııııııııı[ı]ıı %95 |̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅]

10)Kalp ritmi:

~√V”^√~√V^√V’^~———-

11)Tersten love yazısı:

[̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅]

12)Dikkat tabelası:

·$4·@/!\·$4·@

13)Garip şekiller:

ツ Havalı gülümseme

(•ิ_•ิ) Bakınıyo öyle

&:^,) Temizlikçi Kadın

:-X Dili tutulmuş

{- _ -}zz Uyuyan bebek var!

:-... Kalbi kırılmış

@>-'-,-- Gül veriyor

(:-) Sevimli bir tip

:-)))) Kahkaha Atıyor

;-) Göz Kırpıyo / Şaşı Adam

:-) Gülüyor

(8-) Gözlüklü biri

3:-o Mööö

:-' Sigara içiyor

:-)) Kahkaha atıyor
BLacK White
Uzman Moderatör
Uzman Moderatör
BLacK White

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9]   Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9] - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Mart 10, 2009 11:06 am

'keşke' diyebiLeceim bişi varsa 'sen' olursun.ama 'gitmeseydin' o adi mevkii de değil kalbimde olurdun ,)

sebeb-i haLim başka..Kalp kırık dökük,yenik aşKa.

Git tamam..nedenini sormuyoruM.Dönmeyeceğini biLe biLe sükunetimi koruyoRum.

bi umut vardı ^önceden^ sen postayı koyuP gitmedeN.

Tamam kabuLLendm dingiL bi çifttik,,ama en azından birbirimize aiTTik

Allah Yürü Ya Kulum Dese Bende Arabanı Satarsın.böyLe bi insan aşkımı nasıL anLasın

barbie değiL harbiym*
hoşlanma ile ilgili msn nickleri

Vazgeç sesini duyan Yok /:

biLiyorum sen beni unuTTun.biLmeni isterim sahip olduğum -TEK- umuttun..

yüz üstü bıraktı beni salak.biLmiyoki bénim gibisi buLunmicaK.ona aTcaım tokadın izini hep taşicak

Tek diLeğim tek oLmak sana..

I will not be drowned by your thoughtless screaming!.

ben güzeLe güzel demem kafam güzel olmadıkça ,,xD

now or never.

zorsa başarırım.imkansızsa biraz zaman aLır ,)

savaş fiLmLerinde oLur ya..yaraLı yaraLı dewam etmişim..

seni sorana herşeyim deriM.ve dahada ekLerim geçmiş zaman ekLerini..
Hayran nickleri

seyrederken hayaTı en önden..kendme bi roL yakaLadım.sokak köşelerinin istişhamLı sahneLerinde yer aLdım.

* Taş yerinde ağır.Ağır ağır gazla diyarımdan.Ey iştahı maymun nefis cekil gıyabımdan

bİr bEnmİ anlar Severim Gölzerinden Öperim alTındaki arabYı sat soNra gÖrÜşElİm

bir fincan kahve olsam kırk yıl hatırım vardı ömrümü ben sana verdim dönüp baksan ne vardı...;D

bir fincan kahve olsam kırk yıl hatırım vardı ömrümü ben sana verdim dönüp baksan ne vardı...

sonumuz morg aç bi tuborg ,)

his is the first day of the best of my life...
BLacK White
Uzman Moderatör
Uzman Moderatör
BLacK White

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9]   Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9] - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Mart 10, 2009 11:18 am

ÇocukLuğumu özlüyorum
Yara bere içindeki dizLerimi
Pamuk heLvaya yapışmış suratımı
Elma şekerine bulanmış ağzımı
YaramazLık yaptığımda annem göremesin diye
sakLandığım kapı ağzını
Oysa
Çoktan sobeLedi hayat

Ķim$eyi y0Lundan dönDüreCek qüCüm y0..k arTık(!)..
*DayanıkSızım
0Lduğun yerDe kaL..
..H0şÇakaL..

Elvedayla süslenmiş bir yaRınıın dünündeyim
Kim Bilir belki Doğmamış Melekler Rolündeyim..
Keşkelerle dolu sonbaharın demindeyimm..
Bilinmez yolların özleminde Tam Önündeyim

kaLsaYdın Dié syLéYémédikLerm..
qittiktén snra Yüréqime aqrr qLioo..
$imdi ardndn SésLendkLérm
YutkuNurqén ßoqasıma takıLıo..

Gec oLdu ama anLadım..

Kimse giderken götürmüyor sevgiLeri yanında

YanıLqıLarımı yüzüme vurmayın
İcimdeki cocuqun masaL saatine denk geLdi aşk
AnLadım dedim ya
Daha fazLa yormayın.. ...

Ben GidérKéN BoşLuğum KaLpté KaLır..
Yér!mide Çok Az K!ş! aLır'
Bén GittiKtéN SonRa Bazı' İnsanLar Yérimi aLmaya ÇaLışır.
BéN Hayat'mda VarLı KaLbini IsıtırKéN*
Ben Gittiğimde İsé Géride KaLanLar ArKada BıraKtığımın
Yatağını IsıtıR..!!

Lane†Lenmi$ bedenımın qu†saL qunLerNde ..
qayıp ruhLar qhendiLeryne bi yoL buLuor!!!
qunahLarım in†ihar susu vermi$qhen..
saqımdaqii meLeqLere herbiri cehennemde
benım icin dua edior !!!

yava$ yava$ dağıLır buLutLar karanLıkLar . .
yine duvarLar örünür tenine yeni umutLar süzüLür yüreğine . .
bir damLa gün ı$ığı yüzüne yasak !
gözya$ı umut hep sana tuzak eLin koLun bağLı a$k sana yasak her yeni sabah gecene tutsak . .
. . hep sana uzak .

Özlem nickleri , özlenilen sözler

Vazgeçemediğim bi sen vardın şu Hayatta..
Bir de kırmızı pabuçlarım eskimiş dolapta..
Özlemekten yorulmakta varmış bak hayatta (!)
KaranNlıkta Ağlamakta . . .
BLacK White
Uzman Moderatör
Uzman Moderatör
BLacK White

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9]   Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9] - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Mart 10, 2009 11:18 am

ѕαηкi вiяαz ραяçαℓı вυℓυтℓυ giвi *
яαнαтѕız є∂iℓмєк iѕтємiуσ...вiяαz нυzυя..υzαααα!!!
уєηi уüzℓєя тαηıмαк iѕтємiуσ нαуαтıη∂αкiℓєя σηα уєтєя..*
∂üηуα υмяυη∂α ∂iiℓ..

Güneş varsa en uçTa...
Morali bozuk nickler , moralsiz msn nickleri
GözLerimde bir yoL varsa bitmiyor tükenmiyorsa

Eğer, bi cennet varsa en uçta

GözLerimi her kapattığımda

Seni duysam sadece başucumda..! (:

HayaLden de oLsa

ѕαℓℓαηıяѕα∂α уıкıℓмαz тαнтıм (:

İnsan bazen kaybolmak ister.
kendi kendine kalmayı özler.
Hayaller kurmayı sever.
Gerçekler bazen az gelir,
Bu dünya bazen dar gelir,
Bu hayat boş gelir,
keyifLi bi qün.
Yinede keyifLi bi qün
..

küÇüKLüğüMdeN beri hep merak eTTim gök kuşaının 7 Rengının hıkayesıNı..sonra anLadm bızım hayatımızda gök ku$aının renkLeri ..' Her qüN dei$ik RenkLeriN içiNde ya$ııoRz..yagmur yagdıkdan soNra güNe$n cıkmasının anLamsızLıgı gbi. .

Bi Süre yaLnızLıa,SessizLie ihtiyacım Var sanırım.Bu denLi aqıR ŞeyLeri tek başıma kaLdıramıyorum.

BıraKında Kendime RenkLi Bi Dünya Yaratıyım.Sadeceo ve ben.Dünyanın Bütün renkLeri Ve biz.MutLuLuk oLsa qerek bunun adı.

FarkLı bi hayaLdi

İ$keNceyDi bazEN
BazeN Çok güzeL di..

amaa,

NokTa konmu$ bitmi$
EN güzeL hiKayem.

[Kan DamLar Dokunduğun YerLerden..!]

Sorgusuzca başına buyruk doğrularını savunuyorsun
Yanlış fikirlerden yanlış bir sen yaratıyorsun
Sen abartıyorsun rahat yaşamla sapıtmayı
İstanbul üstünden geçmiş bırak kendini korumayı
İyiden iyiye bakıyorumda yoldan raydan çıkmışsın
Tenine dokunan ellerden bir koleksiyon yapmışssın

Bir tiyatro sahnesidr bütün dünya
Kadınlar da erkekler de sadece birer oyuncu..
Sahneye bir girer,bir çıkarlar.
Ve tek insan,ömrü boyunca pek çok rol oynar...

"yıldızlar kıyamet gibiydi kaldırımlarda
çünkü biraz evvel yağmur yağmıştı
adam bulut gibiydi,
hatırladı adamın ayaklarının altında
yıldızların yıldız olduğu vardı
adam yıldızlara basa basa yürüdü
çünkü biraz önce yağmur yağmıştı.."

öyle tutkuluydun ki hαyαtα bαşlαrken
Şimdiyse küçük bi çiçek teselli ediyor seni.
Arαdαki o büyük boşluğun adı
αşşk olsα gerek : )

Çok kolαy silerim hαyαtımdαn,
Nefretimi kαzαnmα .)

Yoksa artık süresi mi var sevgilerin? Süre bitti, sevgi gitti..!!
Değişen nedir peki? Nerede o unutulmaz sevdalar, aşklar, vazgeçilmezlikler?
Gerçekten artık sadece filmlerde, romanlarda ve şarkılarda mı arayacağız?
Umudumuz kırılıyor yavaş yavaş..
Aldanmalar, aldatmalar...Acıyı sevda sanmalar...

"Senden sonra kirmizi kirmizi degil, artik gokyuzu mavi degil, agaclar yesil degil."

Bir kelime yeterlidir, gerisi laftır.

Kaç kere inandım boşa çıktı sevincim...
Yırtılmış kara kalem resimler gibiydim...

şimdi acemi sözcüklere elimi sürdüm, küskün bir masal
yorgun bir hayal, yoksul çokça zaman yazacağım sana
sessizliğe çığlıklarım küfür olup taşmışken hem de.
sen şimdi boşver, hani akıl fikir var,
dudaklarıma karlardan besili kopuk şarkılar,
baygın bir hikayeye varır da seslenir mi?

$eytan onun yerini aLırken
çığLıkLarını duyuorum..
o masum safLığın kararıyo
içim avına qiden yıLan qißi yawa$ we sinsice...
hayatın ba$ındayken gücümü kayßetmek,
yitip qitmek ..
BLacK White
Uzman Moderatör
Uzman Moderatör
BLacK White

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

Geride bıraktıqım onca saçmalık .

Şimdi hep bekledqim şeч huzur , 1 adım uzaqımda .

Sade , duru , katkısız , чalansız , чanlışsız , 1 bebek qibi .

Tükenmedi umudum .

Hissediчorum qüzel olacak herşeч ..

Zaman çabuk qeç ..

Çabuk qelsin en guzel zamaN

Senin virqüllerine meчdan okuчup , keskin bir nokta ile bitiriчorum haчatimda

“ sen ” le baslaчan tüm cümleleri

Sevmekten korktun ...
Bu haчatın чokmuчdu bizede bir şansı .
O vermiчorsa biz alamazmıчdık zorla .

Ben herşeчe katlanırdım herşeчi qöze alırdım uqruna ama ,

Sen hiç qüç vermedin bana . Hiç чanımda olmadın . Vazqeçen sendin .

Biz zaten bitmiştik ...

İsчαnım vαr bilirim feleqin tekerinden qeçtim ,

αчnı qüce αчnı чürek чetmiчor öqrendim .

dilεqıиı тυтмυş ѕαчαя ѕσиѕuzdαи qεяı
чαиαякεи чαиαкlαяı uşuямυş εllεяı . .

herseye__raqmen .._

sana sunduğum değerleri
karşılıkların içinde büyütmedim!!

buqün yok ki.. yarın olsun..
düşünmee kaybolursun..

Bekleчecek ve qöгeceğim
Hep чαlлız чüгüчeceğim
Bu kocα kαlαbαlık чollαгdα
Belkide tükeлeceğim
Yemiлim vαг ve de tutαcαğım ,
Ömüг boчu dαчαлαcαğım
Bu köг kαrαлlık kuчulαrdα
Belkide boğulαcαğım ...

Bir adam severken
Bir adam qiderse
Bir adam qülümserken
Biri ölürse
Gözyaşım düşerken
Sözlerin biterse
Ardindan uzanırken
Ellerin titrerse
Öyle kal , öyle kal ; ask hep sende [..]

Umurumdα mı düичα
Kαlbiиi hissєdєrkєn ..

Düşün bєndєn bαşkα şαnsın mı vαг ?

İçi boş tadi чok biranda bile [ sen v ben ] ..
mutluчduk rüчada qibiчdik
bu ne hoş ne qüzel ne umut dolu şeч derken
su içip чine de sarhoş qibiчdik

herşeч чalan qerçek olan
unutmadim hiç bir zaman [ ! ]

Bu aci чok olan zamanda bile [ sen v ben ] ..
qerçeğe dönüşen düşler qibiчdik
kurulmadi hayat daha nice senelere
el ele ölüme qider qibiчdik

herşeч чalan qerçek olan
unutmadim hic bir zaman [ ! ]

Sαnα nє kαdαг lαfım vαгdı
Biçoğu чαгım kαldı .
Sєviчoгum onlαг hєp sєndєn
Gєгiчє kαlαnlαгdı [ .. ]

Bilinmєzlik içindє çözüm αгαчışlαrımlα kαчboldυm bu чollαгdα ..

Kader nickleri , kaderle ilgili sözler , msn nick

Üzülmem αrtıк чeter ! Demeк кi böчle kαder ,)
BLacK White
Uzman Moderatör
Uzman Moderatör
BLacK White

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9]   Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9] - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Mart 10, 2009 11:22 am

Bekler o şimdi beni
Çok geç kaldım
Buluşmam lazım
Bağdat Kafede

Herkes yalnızz yalnız yalnızız aslında..

Günlerin getirdiği senin yitirdiklerin

Ne olursa olsun
Yaşamaya mecbursun

Akıyorsa göz yaşım kurumasın

Hiç bi kere hayat bayram olmadı
>ya da<
Her nefes alışımız bayramdı

Ben hudut sen haydut

Çikita muz çikita muz
Çikta çikta çikta çikta
çiki çiki çiki çikitaa

Fok gibiyim fok fok
Yok gibiyim yok yok

senle beraber olsamda sevgilim
ayrılsakta ölsekte bu yoldu

Gülde sussun bu sessizlik...

geri vericek mi buharlaşan sevgimizi ?

Bu sabah yağmur var İstanbul da
Gözlerim dolu dolu oluyor
Bilmem niye
Bir siqαrα чαktım zehrine inαt .
Чine чαşαmαklα dαlqα qeçercesine
Dumαnı resmini чαkıp qeçerken
Düşündüm ..
Senden dαhα zehirli olαmαz diчe .

Üzqünüm ...

Gülerek kaчbettiklerini aqlaчarak kazanamazsın .

İstemem sahte чanlış sözlerini !

Ve biliyor musun?
Bir meleğin içine aşk acısı girdi mi zehir gibi kanatlarını çürütebilir ..

Yine de sen tek bildiğim
Yollarına aşk tohumları serdiğim
Bu can buna hayran
Sevişine kurban
Alıştırmasaydın insafsız
Bu can sana hayran
Gülüşüne kurban şimdi vazgeçemem ben inan !
Kurşun adres sormazki !
Yaktın beni en derinden ..

Zaman, koşarak geç, dört nala geç istersen ömrümün üzerinden.. Mevsimleri savur , istersen senelerini yığ yoluma.. Sen elleri kan içinde bir katilsin... Hüzün kadar gerçek, aşk kadar yalansın..

bana lükslerimi verin‚gereksinimlerim olmadan da yaşarım....

ANaliz ettiM kiMler arkasiNda kiNler ve iNleRin karanligiNda güNesi kiM bekleR ve geRide kalaN o düNler kiMe gülümseR? KiMe iyiMser?KiMe kötüMseR YaRının bugündeN çıkaRı Ne?
Ve aNaliz ettim heR duada gerçegiN biR payini bulduM, kudretiNde puslu kisilik ayıplaRı ve düseNe tekMe atan o insan kayıplaRı, çıkaRa dayalı,pahalı zamanıN harcanışı. Bugünün yarindan çikari ne?.. :///

gidin kumda oynayın....!

ne ağladım ne ağladımm . ..

zor olsada toparladımm

çok zor. .

bu ayrılığın nedeni asla ben değilim . .

ama yalnızlığımın tek sebebi sensin . . (!)

oysaki çok istemiştim kalbimin sahibi olmanı . .

anladımki senin o taş kalbin,

hiç sevmeyecek hiç istemeyecek beni...

bende yokum artık sende,

eğer buysa istediğin . .

Yine o gitmeler sonrasını ben bilirim. .

Ne yarın ne de dünler acımı eskitmediler. .

Bir canım var al senin olsun (!)

Bin ahım var yüreğin duysun. .

Allah şahit yandım aşkına (!)

Allah şahit yıllarıma. .

Yüreği sürmelim sürmelim sana. .

Ağlasam inlesem ne fayda. .

Faydalı msn nickleri , yararlı sözler, nick

Yolun yarısı ; beni kendime getiren a$k acısı. .

Güller dayanılmaz oldu senden uzak oldu

Baka baka doyamadım hem kokladımda..

Şarkılarla düşünmek seni bana getirmezki...

Dev ArşivvvvWw [KaçRn üzüLüo Müth$ $özLeR qeLdiiiy syF 7-8-9]
2 sayfadaki 5 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki