| Aşqsız Prenses'ten Tarz Nickler | |
|
+4..♥ [masaLperisi] Selin* PeLL * Aşqsız Prenses 8 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Aşqsız Prenses Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 108 Rep Gücü : 176 Rep puanı : 0 Kayıt tarihi : 21/01/09 Yaş : 29 Dikkat : Ben özLdim qLiba sHeni...
Güç Sistemi Başarı Puanı: (0/0) AktifLik: (0/0) GüçLüLük: (0/0)
| Konu: Aşqsız Prenses'ten Tarz Nickler Çarş. Ocak 21, 2009 2:32 pm | |
| öLüм öиcєsi yorguиLuк vαr gözLєriмdє?göLgєм вiLє вoğмαк içiи fırsαт кoLLuyor
Siz entel dantel işlerle uğraşırken biz arka sokaklarda racon kesiyorduk
Seviyorsan yanımda kal sevmiyorsan ufaktan ufaktan yol al
Hачатιи Ѕоиυиа 5 каLа , GэL Dэŝэм • Gэl¡я міѕіŋ???
HaYaTıMıN GeRÇeK öYKüLeRiNe aYRıLaN Bi FiLMiN SouNTraCkiNdeiM ÖyLe BiR aN YaŞaDıMKi CeNNeTiDe HiSSeTTiM CeHeNNeMiDe
Nereden bileceksin silaHıMıN şarJöRüne mermi DiYe SeNi KoYup DeFalArCa KaLbiMe SıKtıĞıMı???:
O melek yüzün, benim güleryüzüm Şimdi geçmişim hüzün, sensiz yaşanmış her bir gün Senden başka, artık düşemem aşka
dönüşü yoq geLemem artıq geLipde seni ßuLamam artıq ßıraq ßu sevda ßöyLe kaLsın kadere isyan edemem artıq
SiGaRaNıN uCuNdA AşKıN tÜtEr Bu AşK aNcAk MaHsErDe BiTeR BeNdEn BaSKaSıNı SeVeRsEn SeVdİğİnİn KoLLaRıNdA GeBeR
aLoNe DaNcEr PuPpEt
╔╗ ♥ ║║╔═╦╦╦═╗ ║╚╣║║║║╩╣ ╚═╩═╩═╩═╝ coca cola reklamlarındaki penguen gibisinDört kapak versem gelir misin ??
» ßeny çekemeyenLer ''anten'' taKtırSıN « я&в мυѕι¢ ιη мє
-ие $еκіl ісіи ωегеиlе иеde ωегеи ісіи $еκіldeи $еκіle qігеиle і$ім оlмαz!
Geçmi$imi çöpe AttmıKarı$tırın özenTiLEr
-Ben ne erkekler gördümGül gül öLdüm
ºº¢ığLığım boğâzımı késti, kânâ(yâ)mâDım -dé hâLindéyim âcıLârınººº
♣▒▒▓▒▒▒▒▒▒▒▒▓▒▒▒▒▒▒▓▒▒▒▒▒▓▒▒▒▒▒♣
DÜş pé$indeySén düŞ pé$imé
ßana Şımarık Diyenin DiLini Koparır,Eline Veririm !
Her AdımımDa DeriNe ÖLÜYORUM !
**Nikahına beni de çağır Asuman istersen yaparım sana pansuman bu adam kim diye soran olursa dersin sıvacı Osmannnn :d:d:d
erkekler kadınlar önce yaratılmış olabilir ama her şaheserden önce bir kabataslak vardır
acele kan aranıyor grubu fark etmez(imza: vampir
yaLnızLıktan sessiz harfLeR seçeRsin…
^^ hérséЧ b0mb0q wé yiné kimsé y0q!! BirRr köçüçük çocukK vaRmıshHh aLTına sıCar sıCar ağLarmıshHh
ßugünlerde yeni hobim seni üzmek artık zorum alış
aşqq her daqqa qıwırırr <3
taßiri caiz değiL,numunem yoq sende kaLsın asLım!!!
en qüseL çirqin bnmm varmı uLen!!
Lคภєtlเђคtยภ [Kan DamLar Dokunduğun YerLerden!]
darĸneѕѕ qυenCн
×●×●×эѕяђaяħєйqűѕ змǿ×●×●×
HaYaT mOtRoCk HaDi KuDuRoCk
SeytaNa SöLicEm ArtIk $u TüyüNÜ bEnDeN AlSIN
;×___;mëin asKiim;___×;´¯`»WiLL dich niiiie verLiern× (seni asla kaybetmek istemiom)
Wenn du mich siehst sag masallah, wenn du mich willst sag insallah (Beni görünce masallah de, beni istiosan insallah de)
«**•»(¯`»S(¯`• ýcђ ωєýß мєýŋ ђєяż ġєђöяT ŋυя ýђя•´¯)S«´¯)«•**»« (ben biliyorumki kalbim sadece sana ait) | |
|
| |
PeLL * EmeKçi
Mesaj Sayısı : 4010 Rep Gücü : 9374 Rep puanı : 23 Kayıt tarihi : 07/11/08 Yaş : 29 Nerden : İçeriden x)
Dikkat : Geri DönüS, geri dönüS oLaLı hic böyLe dönüS qöRmedyy!
Güç Sistemi Başarı Puanı: (650/10000) AktifLik: (850/10000) GüçLüLük: (950/10000)
| Konu: Geri: Aşqsız Prenses'ten Tarz Nickler Çarş. Ocak 21, 2009 2:39 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 108 Rep Gücü : 176 Rep puanı : 0 Kayıt tarihi : 21/01/09 Yaş : 29 Dikkat : Ben özLdim qLiba sHeni...
| Konu: Geri: Aşqsız Prenses'ten Tarz Nickler Çarş. Ocak 21, 2009 2:40 pm | |
| Beqendine sefindim tatlim =) | |
|
| |
PeLL * EmeKçi
Mesaj Sayısı : 4010 Rep Gücü : 9374 Rep puanı : 23 Kayıt tarihi : 07/11/08 Yaş : 29 Nerden : İçeriden x)
Güç Sistemi Başarı Puanı: (650/10000) AktifLik: (850/10000) GüçLüLük: (950/10000)
| Konu: Geri: Aşqsız Prenses'ten Tarz Nickler Çarş. Ocak 21, 2009 2:41 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Aşqsız Prenses'ten Tarz Nickler Çarş. Ocak 21, 2009 2:44 pm | |
| ßırakıp qiideRSen ßiLkii yaŞamam
iikii sınıR üLkeniin diikenLii teLLeriiyiiz
seßeß(Siz) fıRtına !
özLedim seni ßaLım gözLerin neRde hani ?
unutuRsun demi$tin zamanLa
ßaŞka aŞkLar qißi qeÇer sandın ßak iŞde sen ßurda yanıLdın
yok " canımın iÇiii " !
akLımı firara veRmiŞim !
gözLerinLe yahkk ßeny
qözLeRin [ sakLımda ]
sen ßenim iLk yanıLıŞım
* unutamaDım affedemedimmm *
kapattım pencereSini ömRümün hazıRım ! yhak ßeni
toprağından dönSün yüzüm öLünce Sevemessem seni
kLawuza ßakma ßen ßi iLLetim !
yaŞaSın hayat ßen öLürüm
sensiz ßiten heR cümLeye ßir eyLem oLdu adım !
hasRet OLdu sevgiye Ruhum !
ßatan qüneŞ yine doqaR
Renqi kaÇtı yaŞamın
hayat ßitiyoR 1 qün
qöremesemde kaLßim seni isteR <3
qittim ßak ßen seni seve seve qittim
ßak aynaya we haykıR şimdi o ßoŞLuğa héhé hayat bu at kendini gitsin H€rk€zi B€kL€Rimm
Yok Artık Çok üzgün Herkesi seviyo ama KaLamıyo Elveda
NéRéYé Kadar Bu HavaLAr ? Kim TaKaR ! DévRan DöNéNé kaDar !!xD
ßéLki akLım ßir dénizdi
ßén ßouLdum
Kötü bir alışkanlıktım Sinsice kanında dolaştım Şimdi sana sahip oldum bak
kaLßine zorLa öqreTemessin yaßancı *2 keLime [ ! ]
Acı çékSéMdé aLı$aCaqıM TuZa MüpTéLaDıR YaRaLaRıMm
Polliannayı qören?
- kOyun sayıyorm dURmDn
-biTmiO hÇ derdim^^ne karısık bi hayad bu!
Simşek yiyiip gÖk gürüLtüsü sıÇmaLısın eVLat
ıSsız sokaqın O piS kÖ$eSinde AqLayarak öLmek iSti0rum
AkLımın İpLerini SaLdım !
ßσğαzıм∂α Ќίℓίтℓєηίρ Ќαℓ∂ığı ίçίη ∫öуℓєηмємίş ßίя ∫üяü ∫öz¢üк Vαя ίçίм∂є
γσLLaяda γüяüdüм SaвahLaяa aLLahıм вu ηaSıL 1 düηγa uмuduм γσк γaяıηLaяa
Erken dü$tü masken yüzünden !
Kaybettıklerım;megerse kurtulduklarımmış!
Bir hayat gibi geçtin ömrümdenKısa sürdü! Oku anlarsın dedilerÇevirip durdum sayfalarıHer noktadan sonra bir sen çıkıverdi karşıma
ÇocukLuğumu özlüyorum Yara bere içindeki dizLerimi Pamuk heLvaya yapışmış suratımı Elma şekerine bulanmış ağzımı YaramazLık yaptığımda annem göremesin diye sakLandığım kapı ağzını Oysa Çoktan sobeLedi hayat
ßu ruH öLmüş ßeden Yaşasa Ne AnLamı Varqi ? x
Sıkışmışken yüreğim bir köşeyesenin şehrinde gezinirken gözlerim Ellerini her tuttuğumda titremesini isterdim | |
|
| |
| Konu: Geri: Aşqsız Prenses'ten Tarz Nickler Çarş. Ocak 21, 2009 2:45 pm | |
| ''kendini yok edişlerini dinliyorum !susuyorum! susuşlarımın öznesi !sen! oluyorsun hep''
nokTâ KoNmuŞ ßîtmî$ èn GüzèL hîKâyèm/sîn sèn
Ve ßir qün
ßirßirine sırtını dönmü$ iki yüRek ßu
LduLaR
ßundan daha acı ne oLaßiLirki
кüçüк вє∂єηιм∂є öℓüмℓє ѕαναşıякєη ѕєηι вυℓ∂υм мєℓєğιм''
kızqın diiLim sadece kırqınım :/
küÇüqüM daHa çoK küÇüqüM bU yüZdeN büTün koRkuLarıM GruRum Bu YüzDen bU yüzDeN çoCuK qibi koRuNmasızLıqım
Bitti buraya kadarm$ dedim Unuttum biLe dedim Avuttum kendimi sözde Ama yinede akıô gözyaşLarım IsLatıô yastıımı Seni özlediim geceLrde
Çocukluğumu özlüorumm Yara bere içindeki dizlerimi Elma şekerine bulaşmış ağzımı Yaramazlık yaptığımda annem görmesin die saklandığım kapı arkalarını Oysa çokdan sobeledi hayat beni!
yoksa hayat takLaya mı getirdi biZi ?!
Karşıdan bakarsan görürsün Dostunu !
Aşk için kurduğum "düşlerin" yerini Kocaman "yanılgılar" almış !
Meleğindim yokluğunda uçup kayboLdum !
hani bana biR güL weRmiştin o güL soLunca mutLaka geLeceğim demiştinaLLah seni biLdiği gibi yapsın emii güL pLastik çıktı
bahaRı çiçekLe çayı 2 şekeRLe hayatı seniNLe sewiyoRum [ yeRLere çöp atmayn hawaya atıN bıRakın soRumLusu newton oLsn
/_\ /_\ /_\
bu 3 dağı göRdün mü???BiRi sana oLan sewgimi beLirten dağBiRi sana oLan özLemimi beLiRten dağBiRide beni unutuRsan seni tepesinden atacağım dağ]
yine iç ((göNüL)) şişem kıRıLıp kenaRa düştü
gözLer sewdiğini heR zaman buLuR BiR bahçe düşün oRtasıNda sadece biR güLÖyLe biR güLki dokuNsaN köLesi kokLasan esiRi kopaRsan kuRbanı oLursun işte sen öyLe biR Bahçenin biRicik güLüsün
sen wodafone gibi anı yaşaRken ben turkceLL gibi her zaman her yeRde çekemem senii[
bazen fıRtına bazn yağmuRumsun Bitsin bu hasRet geL ne oLursun Susuz çöL gibi sana susuzum dünyaLar benim oLsada biLki sensiz mutsuzum
gözLeRim köR oLsa göRemesem senii hafızam kayboLsa biLmesem kendimi hiç kimse tanımaz oLsada benii kendimi unutuR yinede unutmam seni bütün kızLarr dostum oLsa mini etek moda oLsa yine dostumu isteRim Demet şeneR kankim oLsa Deniz akkaya sewgiLim oLsa yine dostumu isterim Tuba özay masaL anLatsa ebru şaLLı yemek yapsaa Petek dinçöz çamaşıRLarımı yıkasa yine dostumu isteRim O dostuma sLm oLsun Mini etekLi kızLar ona kuRban oLsun
bahaRı çiçekLe çayı 2 şekeRLe hayatı seniNLe sewiyorM senin sesini gözLeRinin Rengini geLmişini geçmişiNi tutmayın Lan benii sewiyoRm işte senii
__________________ | |
|
| |
PeLL * EmeKçi
| Konu: Geri: Aşqsız Prenses'ten Tarz Nickler Çarş. Ocak 21, 2009 2:46 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Aşqsız Prenses'ten Tarz Nickler Çarş. Ocak 21, 2009 2:47 pm | |
| [ qöLqemdeN qöLqeN kopTu! ] [ k!mse qeR! döNmezZ ] [ TehLıkeLı suLaRda yüzZüyosuN ] [ $eyTan qıT kaNımDaN ] [ deRdıme deRmaN oLsaNa ] [ yüReqım seNdeN onCe kıLıTLı] [ heP seweRım saNdın ] [ bu $eHıRde saNa a$ıK oLan bıRı ya$ı000 ] [ ısTєdıκLєяım Чαиımdα ısTєmєdıκLєяı ЧoLuиdα!] [ ba$ka koLLaRda RaHaT uyuy0 musuN ??] [ kım Ne dese kaNaRımmm ] [ kayBeTmem umuTLaRımı ] [ kaNaT aCTım yuReqıNe uCTum ]
[0 cıLqıN 0 seRseRı kızZ qıTTı]
Dusmanıma dost oLdun Чıktın daqıttın bэni!! nfret oYunnda ßir perde dha :/
insanLıqK öLdü ! katiLi ; mэnfaaT
né oLDum deme ne oLCamDa déMe ne oLuyo naaNn Dé) ehuhueh xD
Ne ypsM oLmuyor anLsana ßu kaLp sNN içiN çaRpıyoRRrr
aşkInız maRkaLaRLa endexLi 2oo8 modéL yüRek kaÇ $ ?
istanßuL ßana daR, $éqLimi değiştiri0R qözLeRin, heRaLde ßu seNin faRkın
yoLa çıkTım yarınLara(!)
0quL m0dé (:
qiDémiorm sénD"n uzaqa!! ·$1'' (·$6: KübRa ·$1 '' ۵
usLanmaZ bu kaLp !
3 qNLuq DunyaDa 3 KurusLuq ınsaNLaRı Cekemem xD
doğrular senindir sakla inatla ! yanlışlar senindir yapma inatla !
wah cici kız ! ciciLi biciLi qiyiniNce sén kendini bişey mi sandın ?
miLLet dışıNı süsLeR - iCiNi takmaz oLmu$
[c=29]٩(●̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶[/c] [c=14]' kayßoLurSunpusLu rüyaLarın ardınDa gurara yoku$ SevdaLardaツ[/c] ' ·$1 héR ЧéR RénqLi øLsada ·$6'KaranLıK'·$1 da né qöRéßiLiRsin' ki?
[c=#E26DDF] * KnKa Bhaqq BisS SsSüFee iqiLiyisShh (: [/c] [a=1][c=#E26DDF] UmRumDDıŞıı - zZzıD*![/c] [/a]
γєηi ηєSiL qєηςLiq FuLL тiмє pćhLiq
axi eSsmehrR^m dadLum <3
aLışMa baNa(!)vazqeÇemezsiN ;-) ^^ Pheim züqTür eddiqLerim miLLetin iLqi aLanu oLmuş ^^
deFoLup qdeBLceqm bi Yerr Faa mı bLdiqin x[
// Oii ! Hasta mı oLuyoum Nee (Bö)! // eFt eFt hasta oLmuşum x( Hapşu | |
|
| |
| Konu: Geri: Aşqsız Prenses'ten Tarz Nickler Çarş. Ocak 21, 2009 2:48 pm | |
| Asq Dediqin nedir qie BeLLü BeLirsiz Bir Sancıı !
· нani вikere DüşmüşTüm ya parçaLanmışTı yüreim * нani Sen TopLamışTın ya peki ŞimDi nerDesin (?)
KanKa baS qaza beN yaNında yükSek dozDa aLkoL kaNımDa kaFam biRaz qüzeL ama qiDen üzMez Kim demiŞ saßaha deK eğLeniLmez RastaLı Prensim! Sni kojamaan kojamaan sebiorm (:
Bir yanım sen, Bir yanım deniz, Bir yanım yokoluş, Bir yanım bitiş, aşqKnn çünküsü oLmadıKie Hiçç !x
caDuLaR sokaqı = KübRa + seMa + eSn + DamLa xL
öLmeq qoLay oLan zoR oLan "yasaMaqtr"
Né tuhaf déqil mi? İçimi acıtan da séndin, Acımı dindirécék olan da
qeRi veRnnn çoçuqKLuuMuu KaLbimNn kıRıLmaSnDnn bıKDmm
Seni seviyorum ama^Larına kar$ıLık ama Seni Seviyorum^Larım var ! uNaaam o ßiRh maNNaqhh!!!
SevqiLi aRanıoR xD
isteme ßeni ; YasakLarLa ßogu$urSun, EngeLLerLe DoLuyum
[c=1]aşqk biDDikDn snRa arkaDş kaLaLmm DerLer peki [c=#E26DDF]=) [/c]qüLe farKLı iSm veRsn deiŞik koKaRmı ?[/c]
kujuMu sebiorM dnyaLar kdaR çöreiMi sbiorM öLçmedM né kdaR babyfaceiMi seBiorM çooK kdR lolitaMı sebiorM blmeM ne kdR josbiéMi & ducKımı séBiorM anlatlaMick kdR dostlarımı seßiorm qendiMi seßdiim qadr!!
ßhen 1 0yunjk ßéßeqTm sNin iÇn haNy cNın sqLdıkCa 0yndRhn yha ßnmLe hatırLıy0r MusuN ? bZen yZüme biLe baqMaSdhn x( sHén qöRmesdn aMa ßhen aqLaRdhm ! SesSizCéé bazénDe seweRdhn beNy (: iÇimm iÇiMee sıĞmasDıı !
ßisden neFret edin chunqu sizden deiLiz !! arqamızdan heß qufredin qendimize qefiLiz !! duny*aLarımız farqLı anLa$amıcaz eminiz !! asadan öLümü cıqaran ustadın nesLiiz biz!!
* єЅη x!
İch bin sehr süss - Çok Tatlıyım
Bi BakısDa aSK oLsayDı öküz TrenLe Dünya eWine qiReRdi xD xD
qüCüqqénn Daha muDLuЧDum PhénnérDén CqDı bu büЧüméqq DuruP DururqéNn?
sn cıtıRsın en baSitinDen kırıLırsınn xD
iCimDeKi bn haLaa sn KrizLerinDe
Sen Bnm Farkımı Fark Edemedin!Ama Artık Farketsende Farketmez! Çünkü bnm farkımı farkedenler senden çok FarkLı xD xD
HayaLLerime SponsoR aRıyorumm !! xD
KaLiteni gösterdinŞimdi SatışLarda mısın?
KorkmaDım sHeytandan MeLenq demeLerinden BnimLe oynaMaLarından KorkMadım onLarDan Bni korkuTMaLarınDan korkmadım Simdi hepsi Chok uzakLaStıLar Yine yanLızlıımDa kaLdım Tek baSıma bir baSıma Korkmadım onLarDan KorkmaDım bni korkutmaLarından | |
|
| |
PeLL * EmeKçi
| Konu: Geri: Aşqsız Prenses'ten Tarz Nickler Çarş. Ocak 21, 2009 2:49 pm | |
| çoq qüzel eline emeğine sağlıkta başqalarının yorumlarını beklemiycekmissin? | |
|
| |
| Konu: Geri: Aşqsız Prenses'ten Tarz Nickler Çarş. Ocak 21, 2009 2:50 pm | |
| Önemli değil yorum yapmaq isteyenler yaparlar =) | |
|
| |
PeLL * EmeKçi
| Konu: Geri: Aşqsız Prenses'ten Tarz Nickler Çarş. Ocak 21, 2009 2:56 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Aşqsız Prenses'ten Tarz Nickler Çarş. Ocak 21, 2009 3:00 pm | |
| :D:D | |
|
| |
PeLL * EmeKçi
| Konu: Geri: Aşqsız Prenses'ten Tarz Nickler Çarş. Ocak 21, 2009 3:01 pm | |
| | |
|
| |
Selin* GraFiKer
Mesaj Sayısı : 2130 Rep Gücü : 5818 Rep puanı : 36 Kayıt tarihi : 19/01/09 Yaş : 29 Nerden : Belirsiz..
Dikkat : Hayley'm Avril'm <3<3<3
Güç Sistemi Başarı Puanı: (1495/10000) AktifLik: (1500/10000) GüçLüLük: (1490/10000)
| Konu: Geri: Aşqsız Prenses'ten Tarz Nickler Çarş. Ocak 21, 2009 3:04 pm | |
| Paylaşım için teşekkürler.Çok güzeller x) | |
|
| |
PeLL * EmeKçi
| Konu: Geri: Aşqsız Prenses'ten Tarz Nickler Çarş. Ocak 21, 2009 3:06 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Aşqsız Prenses'ten Tarz Nickler Çarş. Ocak 21, 2009 3:08 pm | |
| Önemli deqil kızlar baqmanız yeterli =) | |
|
| |
PeLL * EmeKçi
| Konu: Geri: Aşqsız Prenses'ten Tarz Nickler Çarş. Ocak 21, 2009 3:09 pm | |
| | |
|
| |
..♥ [masaLperisi] Süper Aktif
Mesaj Sayısı : 610 Rep Gücü : 2360 Rep puanı : 0 Kayıt tarihi : 14/11/08 Yaş : 29 Nerden : Tekirdağ
Dikkat : ρεяi kıζı (=
Güç Sistemi Başarı Puanı: (50/10000) AktifLik: (75/10000) GüçLüLük: (65/10000)
| Konu: Geri: Aşqsız Prenses'ten Tarz Nickler Çarş. Ocak 21, 2009 5:50 pm | |
| SüqrsN CanmM Devmm DevmmM =))) | |
|
| |
AyŞeGüL Admin
Mesaj Sayısı : 2269 Rep Gücü : 3716 Rep puanı : 22 Kayıt tarihi : 30/06/08 Yaş : 30 Dikkat :
Güç Sistemi Başarı Puanı: (1955/10000) AktifLik: (1975/10000) GüçLüLük: (1950/10000)
| Konu: Geri: Aşqsız Prenses'ten Tarz Nickler Çarş. Ocak 21, 2009 6:13 pm | |
| Çok güzeLLer cnm tşk.Ler...Devamını bekLeriz x) | |
|
| |
Selin* GraFiKer
Mesaj Sayısı : 2130 Rep Gücü : 5818 Rep puanı : 36 Kayıt tarihi : 19/01/09 Yaş : 29 Nerden : Belirsiz..
Dikkat : Hayley'm Avril'm <3<3<3
Güç Sistemi Başarı Puanı: (1495/10000) AktifLik: (1500/10000) GüçLüLük: (1490/10000)
| Konu: Geri: Aşqsız Prenses'ten Tarz Nickler Çarş. Ocak 21, 2009 7:19 pm | |
| | |
|
| |
PeLL * EmeKçi
| Konu: Geri: Aşqsız Prenses'ten Tarz Nickler Çarş. Ocak 21, 2009 7:54 pm | |
| | |
|
| |
eLLa ÖzeL Üye
Mesaj Sayısı : 1878 Rep Gücü : 69 Rep puanı : 15 Kayıt tarihi : 31/07/08 Yaş : 27 Nerden : ...UzaYıN DErinLiKleRinDen...
Dikkat : =)
Güç Sistemi Başarı Puanı: (825/10000) AktifLik: (900/10000) GüçLüLük: (800/10000)
| Konu: Geri: Aşqsız Prenses'ten Tarz Nickler Çarş. Ocak 21, 2009 8:11 pm | |
| waooww hepisini oqudum süferler süfee | |
|
| |
PeLL * EmeKçi
| Konu: Geri: Aşqsız Prenses'ten Tarz Nickler Çarş. Ocak 21, 2009 8:19 pm | |
| | |
|
| |
eLLa ÖzeL Üye
Mesaj Sayısı : 1878 Rep Gücü : 69 Rep puanı : 15 Kayıt tarihi : 31/07/08 Yaş : 27 Nerden : ...UzaYıN DErinLiKleRinDen...
Dikkat : =)
Güç Sistemi Başarı Puanı: (825/10000) AktifLik: (900/10000) GüçLüLük: (800/10000)
| Konu: Geri: Aşqsız Prenses'ten Tarz Nickler Çarş. Ocak 21, 2009 8:20 pm | |
| sn zate katılmıssın katılacaan kada | |
|
| |
| Aşqsız Prenses'ten Tarz Nickler | |
|