Herşey Gülümse(t)mek İçin...:))
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey GuLumse(t)mek İçin.. :)
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey GuLumse(t)mek İçin.. :)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

kazaNmak güzeL ama...

YazarMesaj
hiLo$..
ÖzeL Üye
ÖzeL Üye
hiLo$..

Rep Gücü : 4232
Rep puanı : 4

Dikkat : kaRşınıZda FENERli vaR

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
kazaNmak güzeL ama... Img_left795/10000kazaNmak güzeL ama... Empty_bar_bleue  (795/10000)
AktifLik:
kazaNmak güzeL ama... Img_left800/10000kazaNmak güzeL ama... Empty_bar_bleue  (800/10000)
GüçLüLük:
kazaNmak güzeL ama... Img_left790/10000kazaNmak güzeL ama... Empty_bar_bleue  (790/10000)

kazaNmak güzeL ama... Empty
MesajKonu: kazaNmak güzeL ama...   kazaNmak güzeL ama... Icon_minitimePtsi Ağus. 31, 2009 1:11 pm

kazaNmak güzeL ama... 2009-08-30_alexx446

Kaptanımız Alex de Souza Manisaspor'u 2-1 mağlup ettiğimiz maç sonrasında açıklamalarda bulundu. Alex, "Zorlanmamızın iki sebebi vardı. Birincisi kendini savunmaya ve hatalarımızı değerlendirmeye gelen Manisaspor'un oyun anlayışı. İkincisi bizi iyi oynamadık. Oynamamız gerekenin çok altında bir performans sergiledik zor da olsa kazandık. Kazanmak güzel ama daha iyi oynayarak kazanmalıyız.

Herkesin bir fonksiyonu vardır. Bazı oyuncu vardır koşar, bazıları başka şeyler yapar. Ben fazla koşmam ama görevim top bana geldiğinde gönderilmesi gereken yere göndermek. İlk golde Güiza'ya asist yaparak, ikinci golde de topu kaleye göndererek yaptım ama top direkten döndü. Herkes fonksiyonunu yaptıktan sonra bu iş devam eder" diye konuştu

kazaNmak güzeL ama...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Winx Club Karakterleri