Numß* Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 71 Rep Gücü : 258 Rep puanı : 1 Kayıt tarihi : 09/08/09 Yaş : 28 Dikkat : Daha kaLiteLi hizmet aLabiLmek icin Üye oLmanızı tavsiye ederim
Güç Sistemi Başarı Puanı: (0/0) AktifLik: (0/0) GüçLüLük: (0/0)
| Konu: İşaret - P.C Cast + Kristen Cast -- Bir Gece Evi Romanı -- Ptsi Ağus. 10, 2009 2:00 pm | |
| Çeviren: Sevinç Tezcan Yanar Yayın Yılı: 2009 Orjinal Adı: Marked Sayfa Sayısı:336 sayfa Kağıt:İthal Kağıt Boyutları:13,5x21 cm Karton Kapak ISBN:6055943783 Dili: TÜRKÇE
YENİ BİR HAYAT, YENİ BİR AŞK... TÜM DÜNYADA GENÇLERİN TUTKUNU OLDUĞU YENİ BİR VAMPİR SERİSİ
'Yüzümü ona çevirdiğimden beri bu kitap beni kendine esir etti. Tamamıyla muhteşem. İŞARET, ateşli, karanlık ve eğlenceli.' —GENA SHOWALTER, Yazar
'İlk paragraftan itibaren bağımlısı oldum. Kitabı bir çırpıda bitirdim.' —MaryJanice Davidson, New York Times bestseller yazarı
Aşırı derecede bağımlılık yapan bir vampir serisi --Romantic Times
On altı yaşındaki Zoey, İz Sürücü tarafından İşaretlendiğinde, eski hayatının geride kaldığını anlamıştı. Şimdi artık, arkadaşlarından ve ailesinden ayrılıp çalışması gereken tek dersin Vampir 101 olacağı Gece Evi'ne yerleşmek zorundaydı.
Zoey Montgomery! Gece seni seçti;ölümün doğuşun olacak. Gecenin tatlı sesine kulak ver. Kaderin seni Gece Evi'nde bekleyecek.
Aşk, İhanet, Gerilim ve Rekabet dolu Gece Evi Serisinin İlk kitabı İŞARET sizi kendisine esir edecek.
GECE EVİ'NİN KARANLIK VE BÜYÜLÜ DÜNYASINA DAVETLİSİNİZ | |
|
~ Esra ~ Süper Aktif
Mesaj Sayısı : 540 Rep Gücü : 1828 Rep puanı : 8 Kayıt tarihi : 20/06/09 Yaş : 28 Nerden : Mars xD
Dikkat : Dikkaaaat !
| Konu: Geri: İşaret - P.C Cast + Kristen Cast -- Bir Gece Evi Romanı -- Salı Ağus. 18, 2009 4:45 pm | |
| Sen verdin bana zaten xD Güzeldi .. :) kısa ve öz oldu sanırım | |
|
Numß* Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 71 Rep Gücü : 258 Rep puanı : 1 Kayıt tarihi : 09/08/09 Yaş : 28 Dikkat : Daha kaLiteLi hizmet aLabiLmek icin Üye oLmanızı tavsiye ederim
| Konu: Geri: İşaret - P.C Cast + Kristen Cast -- Bir Gece Evi Romanı -- Salı Ağus. 18, 2009 6:40 pm | |
| - ~ Esra ~ demiş ki:
- Sen verdin bana zaten xD
Güzeldi .. :) kısa ve öz oldu sanırım beğendiğine sevindim kank xD | |
|