Herşey Gülümse(t)mek İçin...:))
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey GuLumse(t)mek İçin.. :)
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey GuLumse(t)mek İçin.. :)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

serenayımaaaaa ----> Muckkkk

3 posters
YazarMesaj
*--*MeLiSa*--*
Süper Aktif
Süper Aktif
*--*MeLiSa*--*

Rep Gücü : 3112
Rep puanı : 9

Dikkat : <marquee>Dikkat:Yusuf Güney Kolik!!! </marquee>

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
serenayımaaaaa ----> Muckkkk Img_left0/0serenayımaaaaa ----> Muckkkk Empty_bar_bleue  (0/0)
AktifLik:
serenayımaaaaa ----> Muckkkk Img_left0/0serenayımaaaaa ----> Muckkkk Empty_bar_bleue  (0/0)
GüçLüLük:

serenayımaaaaa ----> Muckkkk Empty
MesajKonu: serenayımaaaaa ----> Muckkkk   serenayımaaaaa ----> Muckkkk Icon_minitimeCuma Ağus. 07, 2009 1:55 pm

Senin kadar değerli değil tabi sen çok daha iilerine layıksın.Ama elimdne geleni yaptım.İşte hediyen:
serenayımaaaaa ----> Muckkkk 3349

Sad Hiç güzel olmadığını biliorum ama kimse bana hediye yapmayoınca ben yapim dedim.. Eğer beğenmediysen baştan yaparım. Bunu photobrush'tan yaptım googlede hiç dersini bulamadığım için kendi kendime öğrenmeye çalışıyorum neys elafı çok uzatmim.Kullanmak zorunda dğeilsin tatlışım
http://gruphepsifan08.yetkinforum.com
A R Z U '
Moderatör
Moderatör
A R Z U '

Rep Gücü : 19627
Rep puanı : 45

Dikkat : Tokio Hotel <3

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
serenayımaaaaa ----> Muckkkk Img_left1595/10000serenayımaaaaa ----> Muckkkk Empty_bar_bleue  (1595/10000)
AktifLik:
serenayımaaaaa ----> Muckkkk Img_left1600/10000serenayımaaaaa ----> Muckkkk Empty_bar_bleue  (1600/10000)
GüçLüLük:
serenayımaaaaa ----> Muckkkk Img_left1590/10000serenayımaaaaa ----> Muckkkk Empty_bar_bleue  (1590/10000)

MesajKonu: Geri: serenayımaaaaa ----> Muckkkk   serenayımaaaaa ----> Muckkkk Icon_minitimeCuma Ağus. 07, 2009 5:09 pm

Güzel olmuş canım serenayımaaaaa ----> Muckkkk 587738

Ellerine sağLık serenayımaaaaa ----> Muckkkk 551459
http://www.hadisekolik.yetkinforum.com
*--*MeLiSa*--*
Süper Aktif
Süper Aktif
*--*MeLiSa*--*

Rep Gücü : 3112
Rep puanı : 9

Dikkat : <marquee>Dikkat:Yusuf Güney Kolik!!! </marquee>

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: serenayımaaaaa ----> Muckkkk   serenayımaaaaa ----> Muckkkk Icon_minitimeC.tesi Ağus. 08, 2009 6:24 pm

Beğenmene sevindim.Acaba Serenay beğenecek mi.
http://gruphepsifan08.yetkinforum.com
NefereT
Uzman Moderatör
Uzman Moderatör
NefereT

Rep Gücü : 6986
Rep puanı : 7

Dikkat : Hiç Sewdinmi beni... onu Sevmediqin kadar! serenayımaaaaa ----> Muckkkk 532678

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
serenayımaaaaa ----> Muckkkk Img_left2875/10000serenayımaaaaa ----> Muckkkk Empty_bar_bleue  (2875/10000)
AktifLik:
serenayımaaaaa ----> Muckkkk Img_left2900/10000serenayımaaaaa ----> Muckkkk Empty_bar_bleue  (2900/10000)
GüçLüLük:
serenayımaaaaa ----> Muckkkk Img_left2870/10000serenayımaaaaa ----> Muckkkk Empty_bar_bleue  (2870/10000)

MesajKonu: Geri: serenayımaaaaa ----> Muckkkk   serenayımaaaaa ----> Muckkkk Icon_minitimeSalı Ağus. 11, 2009 12:25 am

oyhhhhhh cnmmmmm begenmez olurmuyummm düşünmen yeter ! :) evet bana bu ara hediye qelmediqide doqru zaten forumdan ayrılmayı düşünüyorum bu arlar neyse cnm Wink cok tsk ederim serenayımaaaaa ----> Muckkkk 532678 mcxxx xD

serenayımaaaaa ----> Muckkkk
1 sayfadaki 1 sayfası