PeLL * EmeKçi
Mesaj Sayısı : 4010 Rep Gücü : 9374 Rep puanı : 23 Kayıt tarihi : 07/11/08 Yaş : 29 Nerden : İçeriden x)
Dikkat : Geri DönüS, geri dönüS oLaLı hic böyLe dönüS qöRmedyy!
Güç Sistemi Başarı Puanı: (650/10000) AktifLik: (850/10000) GüçLüLük: (950/10000)
| Konu: Msn Nickleri ~ [Pelin farkıyla , nicklere doyacaksınız !] Paz Ağus. 02, 2009 11:23 pm | |
| ~ başladı aşkımız , son buldu tanışmamız ~Yukardakini ben yazdım .Ben hergün aynı haldeyim, yıkık dökük harabeyim Zırhımı çıkarttım astım portmantoya ♥ Yalnızlık şimdi bir küçük şehir yollarından kar erir gelir... üşütür bizi ıslatıverir ellerindeki yağmur değil... ♥ Ve anılar eski bir kasetle can bulur dudaklarımda... Bir Mumun Ardında Bekleyen Rüzgar Işıksız Ruhumu Sallarda DUrur ...
♥♥Ask oyuncağısın sen oynadıkça bıkılmayan… S e n s i z anlamı yok hayatın Kıymeti yok kurduğum hayallerin ... Verdiğim kavganın anlamı yok...Eylüllerden yaz yap bana..Kurumuş yapraklardan da aşk. Darağacında tek fidansın meyvesiz soluk kalan♥ ♥♥ YanLızLık biLmediqiM 1 YabancıYdı… SimDi birLikte uyuyoruz…! ♥♥SimDi SénDé HéRqéS qißiSin..!Şehrimin ışıklarını söndürüyorum, sana rağmen.. Seni öğütüyorum kalBimde, keşkelere yer wermeden ben sevmedimki seni kalbim sevdi bilseydim seni seveceğini dur demezmiydim sanki acı çekermiydim böyle ağlarmıydım gözlerin aklıma her geldiğinde... Kaymayan bi' yıldızım ben semalarımda senSıranı Beklerken Büyür Acı Beynindeki Bir Ur Gibi Hayat Bazende Tatlı Bir Güzele Yapılmış Bir Kur GibiGidemedim ben hala aynı bıraktığın anılardayım Seni sevdiğim günleri saydım astronomik sayılardayım... şimdi, şimdi yaşadığın yerde kal ve sakın konuşma. Ceplerinde biriktirdiğin bozukluk sevişmelerden biri değilim ben..
Felaketim melaikem bu lanet olsun ayrıldık Sen benimle olamadın yeni yarim yalnızlık GözLe®!ñ qÖzLer!mé DeğiNcé FéLâKéTîm olur,AğLardım...Yoksun kalbim senle gitti yorgunum soluk talan... 'yabancıyım senin cennetine..Kalbimden bir oda verdim sen talan ettin♥ Gündüz gözüyle söylenmeyecek masallar söylemişiz . Sabaha çıkmayacak sözler vermişiz meğer. ♥♥ qöѕℓєяιмι α¢ѕαм ∂α ѕєη ¢ıкѕαη кαяѕıмα qєℓ ßєηι αzα∂ єт кαуßσℓ∂υм кαяαηℓıктα.. ßєη ßιzι υηυтαмαм qιтмєк уαкıѕмαѕ ßαηα уσℓ¢υуυѕ нαуαттα ѕєη qєℓ σтυя уαηıмα.. Devamı sonra ! | |
|