Herşey Gülümse(t)mek İçin...:))
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey GuLumse(t)mek İçin.. :)
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey GuLumse(t)mek İçin.. :)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Komik Okul Anıları . [Alıntı]

4 posters
YazarMesaj
PeLL *
EmeKçi
EmeKçi
PeLL *

Rep Gücü : 9374
Rep puanı : 23

Dikkat : Geri DönüS, geri dönüS oLaLı hic böyLe dönüS qöRmedyy!

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
Komik Okul Anıları . [Alıntı] Img_left650/10000Komik Okul Anıları . [Alıntı] Empty_bar_bleue  (650/10000)
AktifLik:
Komik Okul Anıları . [Alıntı] Img_left850/10000Komik Okul Anıları . [Alıntı] Empty_bar_bleue  (850/10000)
GüçLüLük:
Komik Okul Anıları . [Alıntı] Img_left950/10000Komik Okul Anıları . [Alıntı] Empty_bar_bleue  (950/10000)

Komik Okul Anıları . [Alıntı] Empty
MesajKonu: Komik Okul Anıları . [Alıntı]   Komik Okul Anıları . [Alıntı] Icon_minitimeC.tesi Ağus. 01, 2009 11:37 pm

Yine bir gün müdür yardımcısının odasında.biz

-kızım saçlarını yarın eski haline boyatmadan gelme..okulda sizden başka saç boyayan kaç kişi var
-hocam o boya değil,kına.
-kes sesini her neyse ben işin günahında sevabında değilim saçının rengi değişmiş ya sen ona bak.
-Hem o dudaklar ne öyle boyalı değil mi dudakların senin...
-hayır hocam değil.
-ya kıpkırmızı boya işte((yanındaki bayan hocaya))bakın feraye hanım allah aşkına hadi ben anlamam
diyelim siz bayansınız bu dudaklarda boya yok mu?
(feraye hoca beni çok sever ama ne desin kadıncağız)
-yapmayın kızım ne gerek var yaşınız kaç başınız kaç.ruj sizin neyinize.
müdür yardımcısı:
-evet evet ha feraye hanım ağzına sağlık ruj işte ya düşündüm de adı aklıma gelmedi.Ruj,bu ruj senin
neyine,yaşın kaç daha senin.rujmuş,terbiyesiz okulda bütün öğrencilerin ahlağını bozdunuz bi de
küçükler size özeniyor.aynısını yapıyor.ruj sürüyo hanımefendi büyümüşte..

ve bennnn dayanamadımmm gülmemek için kendimi zor tutarken bu kadar hakaret karşısında biraz da
bozularak tabi aynen şu cevabı verdim...

-Hocam o ruj değiL,parlatıcı...

bu da onlara kapak oldu

sıra arkadasım kopya cekmeyı hıc beceremezdı hemen kızarırdı felsefe sınavında ben cektım kopyamı
arkadasa verdım kagıdı hoca her yanına geldıgınde domatez gıbı kızarıyodu bende kıs kıs alttan
alttan guluyodum... hoca bakıp bakıp gıdıyodu bır kızardı ıkı kızardı derken ben en sonunda
dayanamayıp kahkahayı patlattım hoca da arkadasa sen cok kızardın cıkar kopyaları dedı zaten o an
ben uctum ya sınavı falan bıraktım gulmekten yarıldım... hayatta unutmamm...

ORTAOKULDA YİNE HER ZAMANKİ GİBİ MÜDÜR YARDIMCISI ELİNE MİKROFONU ALMIŞ UYKUDAN YENİ UYANMIŞ
ÖĞRENCİLERİN KAFASINI ÜTÜLÜYORDU...BİRAZ KONUŞTU SONRA BUGÜN SAÇ KONTROLÜ VAR OKULUN KURALLARINA
UYMAYAN ARKADAŞLARINIZLA ÖZEL GÖRÜŞCEZ GİBİSİNDEN ALIŞIK OLDUĞUMUZ BİNLERCE SÖZ SÖYLEDİ...NEYSE
BENDE ALDIM ELİME TOKAYI SAÇIMI TOPLAMAYA ÇALIŞIYODUM...HOCA BANA BAKTI...GİZEM HANIM O İŞİ EVDE
YAPCAKTINIZ DEDİ...BENDE HOCAM SAÇIM TOPLANMIYOO YA ÇOK KISA KATLARI VAR DEDİM...HOCA İNADIMA MI
YAPIYO ANLAMADIM TOPLANIR TOPLANIR DEDİ...HOCAM VALLA TOPLANMIYO DEDİM...TOPLANIR KIZIM DİYO HALA
BANA... BENDE HOCAM SİZİN SAÇINIZ YOK Kİ KELSİNİZ NE ANLARSINIZ BU İŞLERDEN DEDİM...TÜM OKUL KRİZE
GİRDİ... HOCA ÇOK BOZULDU TABİ.. AZ KALSIN OKULDAN KOVULUYODUM...ZOR KURTARDIM
VALLA....

english dersindeyiz ertesi gün sınav var hoca habire çıkıyo sınıftan yaw şunun çantasını bi
karıştıralm dedik...merdivenlere koridora ve kapıya adam diktik...neyse karıştırıyoz abi bulduk biz
soruları hepimiz çıldırdık falan yazıyoz ilk sayfayı yazdk arkaya geççez tam bizmki geliyomuş meğer
hemen toplandık falan neyse zil çaldı biz tabi fotokopiye... sınav günü geldi çattı olduk sınavımızı
bi güzel hoca okurken:yaaa lan hepinizin ilk sayfa ful arkası ohooo rezillik...
bizden de bi saf:hocam biz ön sayfaya çalıştık saadece arkası planda yoktu valla biz de anlamadık
...
bütn sınıf koptuk yaaa .. Komik Okul Anıları . [Alıntı] 780443
Conrad
Moderatör
Moderatör
Conrad

Rep Gücü : 11975
Rep puanı : 46

Dikkat : Olamam Çok Sevsemde Bir Aşkın Kölesi.. Senin Derdin Aşk Benimkisi GALATASARAY Meselesi...

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
Komik Okul Anıları . [Alıntı] Img_left1795/10000Komik Okul Anıları . [Alıntı] Empty_bar_bleue  (1795/10000)
AktifLik:
Komik Okul Anıları . [Alıntı] Img_left1800/10000Komik Okul Anıları . [Alıntı] Empty_bar_bleue  (1800/10000)
GüçLüLük:
Komik Okul Anıları . [Alıntı] Img_left1790/10000Komik Okul Anıları . [Alıntı] Empty_bar_bleue  (1790/10000)

MesajKonu: Geri: Komik Okul Anıları . [Alıntı]   Komik Okul Anıları . [Alıntı] Icon_minitimePaz Ağus. 02, 2009 12:47 am

ay süper şu rujlu ve saç kontrollü olan Komik Okul Anıları . [Alıntı] 284883
PeLL *
EmeKçi
EmeKçi
PeLL *

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
Komik Okul Anıları . [Alıntı] Img_left650/10000Komik Okul Anıları . [Alıntı] Empty_bar_bleue  (650/10000)
AktifLik:
Komik Okul Anıları . [Alıntı] Img_left850/10000Komik Okul Anıları . [Alıntı] Empty_bar_bleue  (850/10000)
GüçLüLük:
Komik Okul Anıları . [Alıntı] Img_left950/10000Komik Okul Anıları . [Alıntı] Empty_bar_bleue  (950/10000)

MesajKonu: Geri: Komik Okul Anıları . [Alıntı]   Komik Okul Anıları . [Alıntı] Icon_minitimePaz Ağus. 02, 2009 12:49 am

deaTh_ demiş ki:
ay süper şu rujlu ve saç kontrollü olan Komik Okul Anıları . [Alıntı] 284883

Önemli değil . Komik Okul Anıları . [Alıntı] 709587
NefereT
Uzman Moderatör
Uzman Moderatör
NefereT

Rep Gücü : 6986
Rep puanı : 7

Dikkat : Hiç Sewdinmi beni... onu Sevmediqin kadar! Komik Okul Anıları . [Alıntı] 532678

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
Komik Okul Anıları . [Alıntı] Img_left2875/10000Komik Okul Anıları . [Alıntı] Empty_bar_bleue  (2875/10000)
AktifLik:
Komik Okul Anıları . [Alıntı] Img_left2900/10000Komik Okul Anıları . [Alıntı] Empty_bar_bleue  (2900/10000)
GüçLüLük:
Komik Okul Anıları . [Alıntı] Img_left2870/10000Komik Okul Anıları . [Alıntı] Empty_bar_bleue  (2870/10000)

MesajKonu: Geri: Komik Okul Anıları . [Alıntı]   Komik Okul Anıları . [Alıntı] Icon_minitimePaz Ağus. 02, 2009 2:53 am

Saç kontrolü süper :) Komik Okul Anıları . [Alıntı] 162502
A R Z U '
Moderatör
Moderatör
A R Z U '

Rep Gücü : 19627
Rep puanı : 45

Dikkat : Tokio Hotel <3

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
Komik Okul Anıları . [Alıntı] Img_left1595/10000Komik Okul Anıları . [Alıntı] Empty_bar_bleue  (1595/10000)
AktifLik:
Komik Okul Anıları . [Alıntı] Img_left1600/10000Komik Okul Anıları . [Alıntı] Empty_bar_bleue  (1600/10000)
GüçLüLük:
Komik Okul Anıları . [Alıntı] Img_left1590/10000Komik Okul Anıları . [Alıntı] Empty_bar_bleue  (1590/10000)

MesajKonu: Geri: Komik Okul Anıları . [Alıntı]   Komik Okul Anıları . [Alıntı] Icon_minitimePaz Ağus. 02, 2009 10:11 am

Ay kooptmm Komik Okul Anıları . [Alıntı] 284883
Sağol canım (=
http://www.hadisekolik.yetkinforum.com
PeLL *
EmeKçi
EmeKçi
PeLL *

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: Komik Okul Anıları . [Alıntı]   Komik Okul Anıları . [Alıntı] Icon_minitimePaz Ağus. 02, 2009 2:53 pm

Önemli değil kızlar . Komik Okul Anıları . [Alıntı] 709587

Komik Okul Anıları . [Alıntı]
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-