Herşey Gülümse(t)mek İçin...:))
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey GuLumse(t)mek İçin.. :)
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey GuLumse(t)mek İçin.. :)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Dj Ateş ft Mc Güneş - Akrep Darbesi

YazarMesaj
A R Z U '
Moderatör
Moderatör
A R Z U '

Rep Gücü : 19627
Rep puanı : 45

Dikkat : Tokio Hotel <3

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
Dj Ateş ft Mc Güneş - Akrep Darbesi Img_left1595/10000Dj Ateş ft Mc Güneş - Akrep Darbesi Empty_bar_bleue  (1595/10000)
AktifLik:
Dj Ateş ft Mc Güneş - Akrep Darbesi Img_left1600/10000Dj Ateş ft Mc Güneş - Akrep Darbesi Empty_bar_bleue  (1600/10000)
GüçLüLük:
Dj Ateş ft Mc Güneş - Akrep Darbesi Img_left1590/10000Dj Ateş ft Mc Güneş - Akrep Darbesi Empty_bar_bleue  (1590/10000)

Dj Ateş ft Mc Güneş - Akrep Darbesi Empty
MesajKonu: Dj Ateş ft Mc Güneş - Akrep Darbesi   Dj Ateş ft Mc Güneş - Akrep Darbesi Icon_minitimeC.tesi Ağus. 01, 2009 8:42 am

İşte geldim repimle,karşınızdayım zehirimle,sessiz dururum arkadan vururum,bana kötülük yapanı elbet sonunda bulurum. Gece gündüz dertliyim,hiçmi yok benim sevenim,ne kadar iyi niyetli olursam yinede olmuyor gerçek sevenim.Şimdiyece sustum artık konuşuyorum,yetti bu kadar haksızlık,yaşadığım yalnızlık,dayanamıyorum artık,dayanamıyorum...
Kötülük bende değil biliyorum,ama yine ben acılardayım anlamıyorum,birini seviyorum karşılığını alamıyorum,hiçmi sevilmeyi hak etmiyorum,tamam kimse sevmesin beni sevilmeyi istemiyorum...
Artık bende iyi olmayacağım,olur olmaz herkesi sırtından vuracağım,ben bunu yaşadım başkalarınada yaşatacağım.Beni buna zorlayan sizssiniz,sürekli beni terslediniz,Akrep darbesini göreceksiniz,nerden sokulduğunuzu bilmeyeceksiniz, ben çok çektim sizde çekeceksiniz,gerçek kötülük neymiş yakında göreceksiniz...
Sevgilim dedim aldattı beni,dostum dedim vurdun beni ama unutmadım bana yaptığınız şerefsizliği.Akrep darbesi sizleride vuracak,dünyanız sayemde kapkaranlık olacak.Sonuçta bir akrep erkeğiyim,hayatınızı bir kalemde silerim,hiç acımam kalbinizi delik deşik ederim,hiç pişmanlık duymam aksine gülerim,çünkü ben bir akrepim...

http://www.hadisekolik.yetkinforum.com

Dj Ateş ft Mc Güneş - Akrep Darbesi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-