Herşey Gülümse(t)mek İçin...:))
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey GuLumse(t)mek İçin.. :)
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey GuLumse(t)mek İçin.. :)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Minik Kızın Hikayesi ;)

2 posters
YazarMesaj
PeLL *
EmeKçi
EmeKçi
PeLL *

Rep Gücü : 9374
Rep puanı : 23

Dikkat : Geri DönüS, geri dönüS oLaLı hic böyLe dönüS qöRmedyy!

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
Minik Kızın Hikayesi ;) Img_left650/10000Minik Kızın Hikayesi ;) Empty_bar_bleue  (650/10000)
AktifLik:
Minik Kızın Hikayesi ;) Img_left850/10000Minik Kızın Hikayesi ;) Empty_bar_bleue  (850/10000)
GüçLüLük:
Minik Kızın Hikayesi ;) Img_left950/10000Minik Kızın Hikayesi ;) Empty_bar_bleue  (950/10000)

Minik Kızın Hikayesi ;) Empty
MesajKonu: Minik Kızın Hikayesi ;)   Minik Kızın Hikayesi ;) Icon_minitimeCuma Tem. 31, 2009 3:31 pm

Bir gece babamla birlikte yattık. babam yorgun olduğu için hemen uyudu. Bense bir türlü uyuyamıyordum. İçim kıpır kıpır, enerji doluyum. Bir saat kadar geçmiş bu şekilde. (Babam söylüyor, yoksa ben bir saati zihnimde somutlaştırabilecek bir düşünce dünyasına sahip değilim.) Bir ara babam gözlerini açtı ve bana,
- "Uyuyamadın mı güze kızım?" dedi. Sonra cevap vermemi beklemeden "İstersen odana git resim yap!" dedi. hemen kalkıp odama gittim. Resim kağıtlarımı, çeşit çeşit boyalarımı aldım ve bu en mutlu olduğum deryaya attım düşünce dünyamı. İnsanlar, evler, dağlar, güneşler... Neler neler çizdim. Adeta denizde sörf yapıyor gibiydi düşünce dünyam.
Bir ara babam geldi. Ben hala resim yapıyordum. Bana dedi ki;
- "Güzel kızım sen daha uyumadın mı? sabah oldu. Bence hemen yat. Annen duyarsa kızar."
Hemen toparlandım ve yatağıma koştum.
Tam 6 saattir odamda resim yapıyormuşum meğer... Şşşt, annem duymasın:) Tevekkeli okulda da çok uykum gelmişti o gün.
O geceki maceramı hatırlıyorsunuzdur. O günden sonra babam ve annem benim resim konusundaki yeteneğimi daha da ileri düzeyde geliştirmem için benimle ilgili bir takım kararlar almışlar. (Tabi ki annemin hala o geceden haberi yok.) Babam başlamış güzel bir resim kursu araştırmaya. En sonunda babamın Halk Oyunu Öğretmeni arkadaşı Süleyman Beyin tavsiyesiyle Bağcılar Halk Eğitim Merkezindeki Yağlı Boya Resim Kursuna kayıt ettirmeye karar vermişler. bana tebliğ edildikten ve onayım alındıktan sonra bu karar uygulamaya konuldu.
Babamla birlikte bir cumartesi günü Halk Eğitim Merkezine gittik. Yağlı Boya Resim sınıfına çıktık. Sempatik bir şekilde karşılandım. Babam durumumu aktarırken ben içeride neler olup bittiğine bir göz attım. Eğlenceli bir yere benziyordu. Acaba derste bir şeyler yiyip içmemize izin veriliyor muydu? Tuvaletim gelince dışarıya çıkabilecek miydim? ben bunları düşünürken öğretmen;
- "Daha çok küçük ama!" deyince zihnimde dolaşan soruların uçuşup yok olduğunu fark ettim. Sanırım kabul edilmemiştim. Eh, üzüldüm tabi ama gene de daha önce hiç gelmediğim bir kurstu. Bu nedenle üzülmemi gerektirecek somut anılarım olmamıştı hiç. Babam cevap verdi;
- "Biliyorum ama, resim yapmayı çok seviyor. Değerlendirmek istiyoruz." deyince öğretmen;
- "Bir süre gelsin bakalım. Uyum sağlayabilir mi bakalım birlikte!" deyince olmayan anılar ve az önce uçuşup giden sorular tekrardan zihnimin içine doluşmaya başladılar. Şu yan taraftaki resmi kim yapmış acaba diye düşünürken öğretmenim ihtiyaç listesini babama verdi.
Güzel ve büyük bir kırtasiyeye gittik ve tüm ihtiyaçları satın aldık. iki tane kocaman poşetle çıktık. Ciddi biçimde heyecanlanmaya başladım. Neyle karşılaşacağımı düşünüp dururken bir taraftan da malzemeleri gözden geçiriyordum. Eve varana kadar babama aklımdan geçen tüm soruları sordum...
Ertesi gün kurstaki ilk günüm olacaktı. Tüm malzemelerimi Kerem'den kıskanmadım desem yalan olur. Onlar benimdi çünkü, benim...
A R Z U '
Moderatör
Moderatör
A R Z U '

Rep Gücü : 19627
Rep puanı : 45

Dikkat : Tokio Hotel <3

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
Minik Kızın Hikayesi ;) Img_left1595/10000Minik Kızın Hikayesi ;) Empty_bar_bleue  (1595/10000)
AktifLik:
Minik Kızın Hikayesi ;) Img_left1600/10000Minik Kızın Hikayesi ;) Empty_bar_bleue  (1600/10000)
GüçLüLük:
Minik Kızın Hikayesi ;) Img_left1590/10000Minik Kızın Hikayesi ;) Empty_bar_bleue  (1590/10000)

MesajKonu: Geri: Minik Kızın Hikayesi ;)   Minik Kızın Hikayesi ;) Icon_minitimeCuma Tem. 31, 2009 3:35 pm

Sonunu pek getiremeiş kim yazdıysa ama sağol canım =)
http://www.hadisekolik.yetkinforum.com
PeLL *
EmeKçi
EmeKçi
PeLL *

Rep Gücü : 9374
Rep puanı : 23

Dikkat : Geri DönüS, geri dönüS oLaLı hic böyLe dönüS qöRmedyy!

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
Minik Kızın Hikayesi ;) Img_left650/10000Minik Kızın Hikayesi ;) Empty_bar_bleue  (650/10000)
AktifLik:
Minik Kızın Hikayesi ;) Img_left850/10000Minik Kızın Hikayesi ;) Empty_bar_bleue  (850/10000)
GüçLüLük:
Minik Kızın Hikayesi ;) Img_left950/10000Minik Kızın Hikayesi ;) Empty_bar_bleue  (950/10000)

MesajKonu: Geri: Minik Kızın Hikayesi ;)   Minik Kızın Hikayesi ;) Icon_minitimeCuma Tem. 31, 2009 3:40 pm

Minik Kızın Hikayesi ;) 709587
MéLody * demiş ki:
Sonunu pek getiremeiş kim yazdıysa ama sağol canım =)

Önemli değil .
Zaten bir blogda gördüm .
Hikayem diye yazmış . Minik Kızın Hikayesi ;) 780443

Minik Kızın Hikayesi ;)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ay'in hikayesi