Herşey Gülümse(t)mek İçin...:)) **** |
|
| başka nick isTeyen eL kaLdıRsın 1,2,3,4...........258 tmm indiRin xD | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
deRya... Süper Aktif
Mesaj Sayısı : 206 Rep Gücü : 694 Rep puanı : 2 Kayıt tarihi : 25/07/09 Yaş : 28 Nerden : Odamdan xD
Dikkat : Bu kız buRayı çoook sewdii!!
Güç Sistemi Başarı Puanı: (0/0) AktifLik: (0/0) GüçLüLük: (0/0)
| Konu: başka nick isTeyen eL kaLdıRsın 1,2,3,4...........258 tmm indiRin xD Salı Tem. 28, 2009 4:39 pm | |
| *eğer intikam alabilseydim seni affederdim
*ßizi ßizden ßaşka kimse iLgilendirmez kimsede ßizimLe ilgilenmesin gerekmez
*kendin kadar akLımdasın
*çıkışlar hep daralmış ruhum dar sokaklarda
*BiR ÖmüR boYu sEnİnlEyim dEsEn De iStEmeM aRtiK. ÇüNkÜ sEn rüzGarin coşTurdUgU birtoz bulutusun, bugün bana esersin ...yarin ele
*Nereden bileceksin silaHıMıN şarJöRüne mermi DiYe SeNi KoYup DeFalArCa KaLbiMe SıKtıĞıMı???:
*Hayatımın gerçek öyküLerine ayrıLan ßi fiLmin soundTrack'indeyim
*kaLßin kadar konuş...!!!
*Bu gün ben sensiz isem inanki yarın sende bensiz kalacaksın *a$kmI dedin bana sa¢maLadIn Seni Seviyørum diyene inanma yøL ver beni en son bIrakIpta qIdende bni her$eyden cok severdI bø$hveR
*Vicdanla ßirlikte Şerefte Ararım Sevdiklerimde Herzaman Doğru Değildir Elbet Seçimlerim Zaman Gelir Şerefsizleride Severim!!!
Senin Yerini ßaşkası aLır,ßeni araSanda eLin ßoş kaLır,Sen Sevmedikten Sonra Seni Kim Tanır,yolun aCık oLsun git güLe güLe
*ßazıLarı kendini artis sanıyo ama ßiLmiyoLarki onLarın artis oLduğu yerde yönetmen ßenim
*ßen seninLe toprağa giderim diyenLeri Çok gördüm ..ßen öyLe diyenleri toprağa hep yalnız Gömdüm..:
Sen yaLanLarLa a$k satanLarın iLk adresi..ßen sattığın son a$kın ta kendisi
*HAYATINDAN TAMAMEN SİLEMEZ BENİ KİMSE, YA KALBİNDE VARSA YÜREĞİNDE YA DA BEDENİNDE MUTLAKA BİR İZİM KALIR GERİYE..
*Gittim! Şimdi ßİr Mevsim Değil, ßir Hayat Girdi Aramıza, Ne Sen Döneßilirsin Artık Geriye, Nede ßen Kapıyı Açaßilirim Sana..
a$klma b!r céza vér kalb!m sén! sévmés!n,sén!n yalan a$klna Allah muhtac étmés!n...!:
*İşini Şansa ßırakmak İstiyorsan ßir Zarda Sen At Zarlar ßenim Elimde Oyunu ßen Kurarım Sıkılırsam Senden Oyunu ßen ßozarım!!
*canım sıkkın ßu araLar .. kendi dünyamın çaresizLiği içerisinde daLıp gidiyorum..ßir yerLerde ışık war;görüyorum ama dokunamıyorum
qönüL kims€siz yapamaz s€veßiLeceqi ßir dost arar,ta$ın kaLßi y0ktur ama Onu ßiLe y0sun Sarar...
*___:::: --ßéN AdI YaLaNa KaRıŞıP AsLıNDa DoĞrU oLaNLaRDaNıM_!! :::____
*SoytarıLar KraL OLmuş Kahpeler SuLtan.. Dost ßiLdiğimiz Herkes YaLan OLmuş YALANNN!!!!
*ne kuruLucak ßir hayaL ßıraktın nede yaşanacak ßir hayat
tak ßoğazıma ipini yada kes ßiLeğimi sensizLikLe ya$ayacağıma öLüme gideyim daha iyi..
pich oLup imparator oLucağına $erefLi oLup hiç oL...!!!!:
*ÖnemLi değiL kaç kez yeniLdiğin; önemLi oLan, kaç yeniLgiden sonra yeniden doğruLaßiLdiğin
*DağLar önümde diz çökerken kayaLara yaLvaramam...NehirLer ßana akarken ßir damLayLa uğraşamam..!!!
Seninle tattım ben her mutluluğu,bırakıp gidersen bil ki yaşamam,canımdan ömrümden ne istersen al,GüLü SUSUZ SENİ AŞ KSIZ BIRAKMAM
Tek tesellim kadehler başka birşey istemez ssahoş etsin yeter ki rakı şarap fark etmez..
ÖLüMü TeSLimALDı HüZüN İçİmDe SeNdeN KaLaN CaM KıRıKLaRı AyNaDa SenSiz HüzüN SeNSiz HiçKiMSe DinDiReMeDi Bu HıçKıRıKLaRı BiRGeCe YaRıSı AnSıZıN GöReCeKSiN KöŞe BaŞıNdA NöBeT TuTuYoRDu HüzüN ÖyLe KoLaY DeĞiLDiR BeNi UnUtMaK HaLa SoKaKLaRıMDaDıR AYaK İzİM..
Yok, Bu Kez Bakmayacağım, Rahat Ol Sarılmayacağım Da Ama Ne Olur Cevabını Söyle Ve Git.. Senin Kadar Dayanıklı Olamayacağım Için Git.. Vazgeçeceksinki Vazgeçilmez Olasın
A$k Yarı yoLda kaLdı N€yL€yim ?! Korkmuorum ߀n ßuyum, ßöyL€yiM !!!
A$k'La SakLanßaç oYnuorm !! En iisi içimdn 9'a kadar saymaK we onu oLduğu Yerde Unutmak...!
Ãlëm Øyµñ Ølmµ§ §økâklâ® §âhñë
DµRµCam ßµRda ~ GiDi$ini SeyRedîCem ~kIpIrtIsIz ~ SâKin Qîßi GôRünCem ~ KavGasIz ØLaCaK ~ ƒIrtInAsIz ØLaCaK ~ Sa¢ma Sapan ØLaCaK ~ ØrGanLârIm ~ ß!Rß!R!ne VµRacak ~ ÂRkanDan SêSsiz ßakICam ~ ßen Ÿine Sana ÄğLIcÄM..!
MiLLet KüLhan ßeyi Olmu$ , Etraf| ßo$ ßırakt|k ÇakaLLar Dolmu$, ßizim Yürüdüqümüz Gayri Meçhul YoLmu$ , aLem DedikLeri Şey Meğersem Buymu$. Harbiden HaLimiz DumAn OLmuŞh .
ßêñî Kã§mã ßøğmã ¥ø®mã KîtLêmê §ıKıñTı ¥ã®ãTmã ..! ¢øK §ø®µ §ø®mã Hã¥ãTıÕñêm ®zêdêñ ßî§ê¥ ¥øK§ã ®ãhãT$ız Êtmê ...! §µ§kµñkêñ ¢øk GûzêL§îñ ßµñµ ßøzmâ ...!
| |
| | | ||~~aRDam~~|| Süper Aktif
Mesaj Sayısı : 684 Rep Gücü : 2107 Rep puanı : 11 Kayıt tarihi : 16/04/09 Yaş : 29 Nerden : ArDamın yannnDan xD
Dikkat :
Güç Sistemi Başarı Puanı: (455/10000) AktifLik: (500/10000) GüçLüLük: (450/10000)
| Konu: Geri: başka nick isTeyen eL kaLdıRsın 1,2,3,4...........258 tmm indiRin xD Salı Tem. 28, 2009 9:42 pm | |
| | |
| | | A R Z U ' Moderatör
Mesaj Sayısı : 4358 Rep Gücü : 19627 Rep puanı : 45 Kayıt tarihi : 23/04/09 Yaş : 27 Nerden : İsssTanbuL *
Dikkat :
Güç Sistemi Başarı Puanı: (1595/10000) AktifLik: (1600/10000) GüçLüLük: (1590/10000)
| Konu: Geri: başka nick isTeyen eL kaLdıRsın 1,2,3,4...........258 tmm indiRin xD Salı Tem. 28, 2009 10:04 pm | |
| | |
| | | deRya... Süper Aktif
Mesaj Sayısı : 206 Rep Gücü : 694 Rep puanı : 2 Kayıt tarihi : 25/07/09 Yaş : 28 Nerden : Odamdan xD
Dikkat : Bu kız buRayı çoook sewdii!!
| | | | Conrad Moderatör
Mesaj Sayısı : 3099 Rep Gücü : 11975 Rep puanı : 46 Kayıt tarihi : 24/03/09 Yaş : 30 Nerden : İzmir
Dikkat : Olamam Çok Sevsemde Bir Aşkın Kölesi.. Senin Derdin Aşk Benimkisi GALATASARAY Meselesi...
Güç Sistemi Başarı Puanı: (1795/10000) AktifLik: (1800/10000) GüçLüLük: (1790/10000)
| Konu: Geri: başka nick isTeyen eL kaLdıRsın 1,2,3,4...........258 tmm indiRin xD C.tesi Ağus. 01, 2009 10:52 pm | |
| | |
| | | NefereT Uzman Moderatör
Mesaj Sayısı : 3218 Rep Gücü : 6986 Rep puanı : 7 Kayıt tarihi : 04/02/09 Yaş : 29 Nerden : Kayıp Bir KraLLıkk :)
Dikkat : Hiç Sewdinmi beni... onu Sevmediqin kadar!
Güç Sistemi Başarı Puanı: (2875/10000) AktifLik: (2900/10000) GüçLüLük: (2870/10000)
| Konu: Geri: başka nick isTeyen eL kaLdıRsın 1,2,3,4...........258 tmm indiRin xD Ptsi Ağus. 03, 2009 3:55 am | |
| | |
| | | Pemßis Moderatör
Mesaj Sayısı : 2399 Rep Gücü : 7798 Rep puanı : 12 Kayıt tarihi : 13/05/09 Yaş : 29 Nerden : Evden x)
Dikkat : Dikkat ! Otomatik cevap çarpar
| Konu: Geri: başka nick isTeyen eL kaLdıRsın 1,2,3,4...........258 tmm indiRin xD Ptsi Ağus. 03, 2009 10:22 am | |
| | |
| | | | başka nick isTeyen eL kaLdıRsın 1,2,3,4...........258 tmm indiRin xD | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|