Herşey Gülümse(t)mek İçin...:))
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey GuLumse(t)mek İçin.. :)
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey GuLumse(t)mek İçin.. :)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

işTe nickLeR! [bi'tık yeteR aRkiLerim xD]

YazarMesaj
deRya...
Süper Aktif
Süper Aktif
deRya...

Rep Gücü : 694
Rep puanı : 2

Dikkat : Bu kız buRayı çoook sewdii!!

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
işTe nickLeR! [bi'tık yeteR aRkiLerim xD] Img_left0/0işTe nickLeR! [bi'tık yeteR aRkiLerim xD] Empty_bar_bleue  (0/0)
AktifLik:
işTe nickLeR! [bi'tık yeteR aRkiLerim xD] Img_left0/0işTe nickLeR! [bi'tık yeteR aRkiLerim xD] Empty_bar_bleue  (0/0)
GüçLüLük:

işTe nickLeR! [bi'tık yeteR aRkiLerim xD] Empty
MesajKonu: işTe nickLeR! [bi'tık yeteR aRkiLerim xD]   işTe nickLeR! [bi'tık yeteR aRkiLerim xD] Icon_minitimeSalı Tem. 28, 2009 4:37 pm

Senide GÖMDÜM !! Sende ÖLDÜN !! Haddini Bilmeyen Herkese Küstüm !!

Kırıyorsa sözlerim susarım bir daha konuşmam.rahatsız ediyorsa varlığım ölürüm karşına çıkmam.rahatsız eden sevgim ise;ÜZGÜNÜM ONA ENGEL OLAMAM

вєηι ѕєνмєуєη öℓѕüη αz ѕєνєη ѕαкαт кαℓıρ ѕüяüηѕüη

BiR ÖmüR boYu sEnİnlEyim dEsEn De iStEmeM aRtiK. ÇüNkÜ sEn rüzGarin coşTurdUgU birtoz bulutusun, bugün bana esersin …yarin ele

GEÇMŞİ SİLDM..GÜNÜMÜ EZDM..GELCKMİ?GEÇMŞTE..GÜNDE..GELECKTE BNM!BN FZLASYLA RAHTMSZDE RAHT OLUN

ICTIGIM SARAB OLSUN...
CEKTIGIM ESRAR OLSUN...
SEVDIGIM KIZ MUSLUMCUYSE BU CAN ONA FEDA OLSUN.

aLaca KaranLıkta oLsun öLümüm Kısın LambaLarı Kısın aLın GötüRün BüTün umutLarımı Kaderim DünYada KaLsın...okuSun öLüm FeRmanımı SaVcı TopLansın üÇ BeŞ dosT oN YaBaNcı KuruSun aRtıK DaRaĞcı...BeNi HayaLLeRimin BiTTiği YerDe aSın.

Ayağıma prangalar vurulmuş olsa bile. Nemli baltalarda yürüyüşümüz var arkadaş. Ne dostlarım arar ne düşmanlarım sorar. Kaderime terk edilmiş bedenim var arkadaş. Biz öyle insanlarız ki kimimiz park köşelerinde. Kimimiz ise hücre evlerinde yaşarız. Çok konuşma gardiyan sanada bi üçlü sararız..

ßiz isyankar sokaklarda buyuduk kizim. anlamayiz senin gibi balli ekmek yameyi. Biz 17 yasinda dunyaya, 18 yasinda kasip kavuran asklara isyan etmisiz, bilmeyiz kaygan pistte dans etmeyi. Satmayiz 10 kurus icin bize.., bize hakki olan sevenler

YÜREĞİNİN ÇÖLLERİNE NEHİR SAÇLARININ TELLERİNE ESİR OLDUM. BENKİ ASİ BOYUN EĞMEZ BEN Kİ ÇILGIN SÖZ DİNLEMEZ SENİN İÇİN HEMDE KAÇ KEZ YAŞLAR DÖKTÜM İNANMADIN. BAKMA BEN SANA COK KIYMET VERDİM AĞLATTIN İNLETTİN BEN YİNE SENİ SEVDİM KENDİNİ BULUNMAZ İLAHMI ZANNETTİN. SENİDE BIRAKIP GİDENLER OLUR SENİDE TERK EDİP GİDENLER OLUR KAHBECE SIRTINDAN VURANLAR OLUR SENİDE TERK EDİP GİDENLER OLUR...

işTe nickLeR! [bi'tık yeteR aRkiLerim xD]
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» YeteR mi? hyR yetmez xD