PeLL * EmeKçi
Mesaj Sayısı : 4010 Rep Gücü : 9374 Rep puanı : 23 Kayıt tarihi : 07/11/08 Yaş : 29 Nerden : İçeriden x)
Dikkat : Geri DönüS, geri dönüS oLaLı hic böyLe dönüS qöRmedyy!
Güç Sistemi Başarı Puanı: (650/10000) AktifLik: (850/10000) GüçLüLük: (950/10000)
| Konu: Kadınlar Neden Kolay Ağlar . Cuma Tem. 24, 2009 9:37 pm | |
| >>>ÇÜNKÜ BEN BİR KADINIM >>> >>>Küçük bir erkek çocuk annesine sordu. >>>"Niçin ağlıyorsun?". >>>"Çünkü ben bir kadınım" diye cevapladı annesi. >>>"Anlamadım!" dedi çocuk. Annesi çocuğu kucaklayıp, >>>"Ve hiç bir zaman anlamayacaksın!" dedi. >>>Babasına "Baba, annem niçin ağlıyor?" diye sordu. >>>Baba "Bütün kadınlar sebepsiz ağlayabilen yapıdadır" diye >>>cevapladı. Küçük >>>oğlan büyüdü, yetişkin adam oldu, hala kadınlarin niçin >>>ağladıklarını >>>keşfedemedi. >>>Nihayet öldukten sonra cennete gittiğinde Allah'a sordu. >>>"Allahım" dedi. >>>"Kadınlar niçin bu kadar kolay ağlayabiliyorlar?" >>>Allah dedi ki... >>>"Ben kadınları özel yarattım!... Tüm yaşamın ağırlığını >>>taşıyabilecek >>>kuvvette olmasına rağmen başkalarına teselli verecek kadar yumuşak >>>omuzlar, >>>doğumun acısına olduğu kadar doğurdukları evlatlarının >>>nankörlüğüne >>>dayanabilecek iç kuvvetini verdim. Başkalarının kuvvetinin >>>kalmadığında >>>devam edecek azmi, ailesinin hastalığında yorgunluğa papuç >>>bıraktırmayacak >>>kudreti verdim. Her türlü şart altında ve hatta annelerini çok >>>kötü >>>incitselerde, cocuklarını sevmek duygusallığını verdim. Bu >>>duygusallık her >>>yaştaki çocuklarının yaralarını sarmalarına, sorunlarını dinleyip >>>paylaşmalarına yardım ediyor. Kocalarına tüm kusurlarıyla sevmek >>>kudretini >>>verdim. Erkeğin kaburgasından onları erkeğin kalbini korumaları >>>için >>>yarattım. >>>Onlara iyi bir eşin asla incitmeyeceğini fakat bazen destek ve >>>kuvvetini >>>deneyecek davranışlarda bulunacağını anlayacak duyarlı bir zeka >>>verdim.Tek >>>zayıflık olarak kadınlara birer gözyaşı verdim. >>>Tamamen kendilerinin sahip oldukları, ihtiyaçları olduğunda >>>kullanmak >>>üzere... İnsanlık için bir gözyaşı..." diye cevapladı | |
|
Selin* GraFiKer
Mesaj Sayısı : 2130 Rep Gücü : 5818 Rep puanı : 36 Kayıt tarihi : 19/01/09 Yaş : 29 Nerden : Belirsiz..
Dikkat : Hayley'm Avril'm <3<3<3
Güç Sistemi Başarı Puanı: (1495/10000) AktifLik: (1500/10000) GüçLüLük: (1490/10000)
| Konu: Geri: Kadınlar Neden Kolay Ağlar . Cuma Tem. 24, 2009 10:30 pm | |
| | |
|
PeLL * EmeKçi
Mesaj Sayısı : 4010 Rep Gücü : 9374 Rep puanı : 23 Kayıt tarihi : 07/11/08 Yaş : 29 Nerden : İçeriden x)
Dikkat : Geri DönüS, geri dönüS oLaLı hic böyLe dönüS qöRmedyy!
Güç Sistemi Başarı Puanı: (650/10000) AktifLik: (850/10000) GüçLüLük: (950/10000)
| Konu: Geri: Kadınlar Neden Kolay Ağlar . Cuma Tem. 24, 2009 10:43 pm | |
| Önemli değil . | |
|