Conrad Moderatör
Mesaj Sayısı : 3099 Rep Gücü : 11975 Rep puanı : 46 Kayıt tarihi : 24/03/09 Yaş : 30 Nerden : İzmir
Dikkat : Olamam Çok Sevsemde Bir Aşkın Kölesi.. Senin Derdin Aşk Benimkisi GALATASARAY Meselesi...
Güç Sistemi Başarı Puanı: (1795/10000) AktifLik: (1800/10000) GüçLüLük: (1790/10000)
| Konu: Raffine-Kafam Bulanık Cuma Tem. 24, 2009 2:46 pm | |
| akıl yoğun iş gününde çalışmakta gece vakti tadından yenmez rafi tek bir kelimesi kafi elimde bi tahta var , içinde biraz kömür altınada bir kağıt yatarsa anlatır ömür bilmemek ayıp, öğrenmeden geçen zaman kayıp ders verende bıktı artık notlarım hep zayıf umduğumu ummamam gerektiğini anladığım zaman boşa giden vakit küfretti ağladı çabam kafamda türlü türlü soru işaretleriyle gördüğüm her hayat girdi biçimden biçime usturuplu bu çocuk dediler kabardı babam her konuda bi kaç cümlem vardı filan-falan çok bi kez, gördüklerimi görmeliyim son bi kez gitmeliyim tez , veda etmesemde içimdedir herkes bir gece yarısı bölündü uykum bir rüya ve çıkmazdaki kurgum. durdum yürüdüm yalın bastım taşlara böyle bir aydınlık görmemiştim hiç kapkara çıkardım onu düşmüşken dara beyaza boyamak istemiştim aslında rengi kara..
kafam bulanık hemen kaçmam gerek kanat takıp uçmalıyım 1 saniye bile durmak haram dönüş yolunu bulmalıyım bu gece biraz uzun sürdü sanırım eve dönüp yatmalıyım "kal" deyip gitmemi isteyen herkese kin dolu bir bakış atmalıyım...
ben sana dolu verdim ama sen beni boş ver 1 adımına karşılık 10 geldim boşaymış meğer nasıl varolduysa öyle kaybolur her değer saygı dahi kalmaz, hükmü idam ise eğer gideceğin, geleceğinden belliydi zaten elimde koz yok tozlu müzik setim ve ben bazen görmediğin şeyler vurur seni çürüklerim çoğalmıştı kalmamıştı tazem çimdik at, hayaldeyim sanırım bu kaçıncı kat? aşinasıyım sözlerimin ,elimde lugat bir gökkuşağının içindeyim lakin rengim mat yazılanlar yaşananlardır kulak kabart tadım ekşi limon tuz ile birlikte diline bas yaşım 2*10 bende kelime = hamamda tas durum vahimde olsa,kaçtıklarım izimi bulsa demezdi pas, dünya dahi dursa..
| |
|
~Feyza Moderatör
Mesaj Sayısı : 2539 Rep Gücü : 10605 Rep puanı : 83 Kayıt tarihi : 21/01/09 Yaş : 28 Dikkat :
Güç Sistemi Başarı Puanı: (1900/10000) AktifLik: (1950/10000) GüçLüLük: (1895/10000)
| Konu: Geri: Raffine-Kafam Bulanık Çarş. Ağus. 05, 2009 12:50 am | |
| Sağol.. | |
|