Conrad Moderatör
Mesaj Sayısı : 3099 Rep Gücü : 11975 Rep puanı : 46 Kayıt tarihi : 24/03/09 Yaş : 30 Nerden : İzmir
Dikkat : Olamam Çok Sevsemde Bir Aşkın Kölesi.. Senin Derdin Aşk Benimkisi GALATASARAY Meselesi...
Güç Sistemi Başarı Puanı: (1795/10000) AktifLik: (1800/10000) GüçLüLük: (1790/10000)
| Konu: Bekleyiş Ve Tükeniş.. Perş. Tem. 23, 2009 11:39 pm | |
| Her şeyden uzak bi yeRde Yaşıyorum.. KaLbimin KırıkLarını öLümü BekLerken TopLuyorum.. SévDamı YaşaYarak KaLbime Yazıyorum.. Ateşe Hergün bir adım daha yaklaşıyorum.. Sén ise UzakLaşıyorsun benden Günden güne.. Gitme,, Gitme DiyebiLiyorum sana Sadece.. KaLsan yanımda oLsan Gözlerimi Kapatıp HayaLe DaLsam.. Kendi KuRduğum SeneRyoda BoğuLsam .. Keşke BiR gün HayaLLerim Gerçek oLsa .. Yine Eskisi Gibi oLsak ve Yine UfukLara DaLsak .. Çok mu şey istiyorum gerçektende? Çok Mu zoR beni Sevmek ? ZoR oLan Beni Sevmek DeğiL asLınDa. Senin o Taş KaLbinin Yumuşamasını bekLemek ZoR. İmKansız HaTTa .. Ama BeLki Bi UmuT .. Herkez doğru Bi ben mi YanLışım..? Bu Soru İçinDe TıkıLıp KaLmışım.. Sevmek Suçmu ona değer vermek Suçmu? Zaten insalara Değer vermekLe YanıLmışım.. HakLısın AsLınDa! Senin Gibi oLmak Lazım bu HayaTTa.. DaLgaYa Almak Lazım her şeyi.. Bende öyLe Yapıcam BunDan sonRa.! YokLuğunDa Sevdim Seni Hep DeğeR Verdim.. Ama Artık Ne Verdiysen Geriye iade ETTim. Seni sevmekten Vazgeçtim..
| |
|