A R Z U ' Moderatör
Mesaj Sayısı : 4358 Rep Gücü : 19627 Rep puanı : 45 Kayıt tarihi : 23/04/09 Yaş : 27 Nerden : İsssTanbuL *
Dikkat :
Güç Sistemi Başarı Puanı: (1595/10000) AktifLik: (1600/10000) GüçLüLük: (1590/10000)
| Konu: İmzalık Nickler Perş. Tem. 23, 2009 11:04 pm | |
| Ellerimi güneşte ısıttım bugün Çünkü benim bildiğim İnsan yaşadıkça bir hayal inşa ederdi // Bence en önemli isteği kolay yoldan Elde etmemekti saadet, onur. . . Pazarlar sanki içime kurulur Akşamın fakirliği gündüzün gürültüsüyle yoğrulur + Anne böyle kız mı doğrulur? Özlemin yüzümde kavrulur, kal be gitme ne olur !! . . .Aylak saat durur. .
Sen bir biLsen keşke bilselrdi Herkesn tek hâkkı vâr. . .Ömrü âLtn sepeti sânmâ Sepete konuln
En sonundâ ruhsuz bir cesed olur. . . Beklediğin bi medet olur dünya ölüm üzerinde bir iki ânlık misafirdir ömür!! Bu neşenin sonudr elbet derin bi bâş âğrısı . .Kâhkâhâlr bugün senin. peki yâ bundân sonrâsı Gün geçer dost göçer. . . âzdır yândâş sâyısı. .
iÇinDe Bir | KaÇak | VaRSa KüRTajLa aLDır . . .
ÇünKü MontajLa DüZeLMeyeN TeK $eY HaYaTTır !
qünLér süsüm , biLqim madénim,akL|m can|m, qöz bébéqimdén qérék öqrénmém !
bak bana doyas|ya! hayat éLi sopaL| bir öqrétmén . . .
siyah saç ak déftérLé qéLdin . . .
ak saç siyah déftérLé + qidiyosun !
| . . . Benim qerçekLiqimin öLümsüzüLüqü ya$atmakta hüznümü . . . | Kendimi kendime hediye ederek kutLadım son doqum qünümü İnanmasanda qeçer zaman, nöbet vaktin doLacak / asLan sabrın tadıda acı da oLsa, tatLıdır ya mevyan . . Bakacaqım tek yön öLüm Doqru notayı izLer gözüm Rüzqara emanet sözüm, hasretLerLe yandı gönLüm YaLnızLıqım kaLbime zuLüm, korkutmakta heran öLüm . . | . . . BeN BiR PeMBe DiZiYiM HeRqüNüM öLüMm . . . |
ãŘτıK βΰYΰdΰM ãηηε!…. ‘Uyu!’ dεdiη, uyudum ãηηε ,’ yüŘü!’ dεdiη, yüŘüdüm…YãqmuŘĻãŘ kεsτi yøĻumu, fırτıηãdã yıkıĻmãdım… I$ıqã dikτim gözĻεrimi, kãrãηĻığã ãĻdırmãdım… ÖyĻε çok yürüdüm ki, dãqĻãrã kãηmãdım, yøĻĻãrã døyãmãdım… Kø$ãcãkτım,ãmã,’düşεrsiη,yøruĻursuη’, dεdiη…… Yürümεdim… Durdum ãηηε!…
♥♥ Tüm uygunsuz şartlara rağmen kurulan köPage Rankingüler yıkılalı çok oluyor O kocaman enkazın altında kalıp da aldığım yaralar artık iyileşiyor Zaman acıyan yanlarıma üflüyor sanki , yangınım soğuyor Yeni köPage Rankingüler kurmalı artık !! Temelleri sapasağlam olan yeni köPage Rankingüler ... Ne kadar sarsıntı yaşarsa yaşasın hiç yıpranmayacak köPage Rankingüler ...
| |
|
NefereT Uzman Moderatör
Mesaj Sayısı : 3218 Rep Gücü : 6986 Rep puanı : 7 Kayıt tarihi : 04/02/09 Yaş : 29 Nerden : Kayıp Bir KraLLıkk :)
Dikkat : Hiç Sewdinmi beni... onu Sevmediqin kadar!
Güç Sistemi Başarı Puanı: (2875/10000) AktifLik: (2900/10000) GüçLüLük: (2870/10000)
| Konu: Geri: İmzalık Nickler Çarş. Ara. 09, 2009 6:52 pm | |
| saoL tatLm eLLeriNe SagLk.. (= | |
|
NaiLə Süper Aktif
Mesaj Sayısı : 892 Rep Gücü : 2809 Rep puanı : 3 Kayıt tarihi : 27/03/09 Yaş : 29 Nerden : AzeRbaycaN.........!!
Dikkat :
Güç Sistemi Başarı Puanı: (0/0) AktifLik: (0/0) GüçLüLük: (0/0)
| |