innoCénTgiRL Süper Aktif
Mesaj Sayısı : 265 Rep Gücü : 242 Rep puanı : 1 Kayıt tarihi : 30/06/08 Yaş : 28 Nerden : Mersin
Güç Sistemi Başarı Puanı: (95/10000) AktifLik: (150/10000) GüçLüLük: (90/10000)
| Konu: Sensiz ne yapacağımı ben anlamıyorum… Paz Tem. 06, 2008 9:10 pm | |
| Bir şiiri kıskandırırdı gözlerin Farkında değildin belki de Ne kadar çok sevildiğinin Hayatımda ilk defa Birisine canım dedim Kırılsa kalemim Ellerim sana yazdı Ne kadar çok sevsem Biliyorum senin için zerre-i miskaldi Beynimde senden kalma uğultular Gözlerim seni arar oldu istasyonlarda Ne taşır bilinmez vagonlar İnsanlar trenlerle umutlara yolculuklarda
Seni unutmak kelime dağarcığımda kayboldu Seni sevmek benim için büyük umuttu Yolları hep iki kişilik gittim Sen gittinBen iki kişilik bittim
Hani sana bir sözüm vardı hatırlar mısın? Yağan yağmurda olsa Kar da olsa Sensiz asla üşümeyeceğim Sen öyle bir anımda Öyle yalnız bıraktın ki Güneşin altında donar oldum Öyle bir anda buralarda öksüz bıraktın ki Soğukta üşümeyi mumla arar oldum
Sana yazmıyorum aslında uzun zamandır Aslında neden yazmıyorum onuda anlamıyorum Yazmak istedikçe gem vuruyorum yüreğime Korkuyorum çünkü Dökersem içimi bütün korkularımın gerçekleşeceğinden Çok korktuğum yalnızlığın Başıma çörekleneceğinden Korkuyorum Seni kaybetmekten… Sensizlikten, evet sensizlikten çok kokuyorum. Yazamıyorum hala Bak sensiz mutluluğa ne kadar da uzak kelimelerim Aslında düşüncelerim ne kadar da basit Söylemek istediklerim o kadar anlamlı ki Yazmak istediklerim o kadar gerçekçi Öyle ki yırtıyor benliğimin tüm zerrelerini Ben yine de susuyorum… Yazmıyorum… Uzun zamandır yazmıyorum. Senin gidebilme ihtimalini öğrendiğimden beri Sana dair hiçbir şey yazamıyorum.
Seni seviyorum ben Çok seviyorum Gitmene göz yumamıyorum anlasana Hatta hani dersin ya hep sen… İzin vermiyorum üzülmene Surat asmana Evet yanlış duymadın beni Bende izin vermiyorum gitmene. Hakkın yok Beni sensiz bırakmaya Beni çaresiz bırakıp gitmeye hakkın yok; Çaresizlik ne demektir biliyor musun? Her gece yastıkla kardeş olup Kanlı gözyaşlarını yastıkla paylaşmak Ne demektir biliyor musun? Her gece pencereye yansıyan ağaç gölgelerini Senin silüetin sanmak Ne demektir biliyor musun? Unutmak sözcüğünü tavan aralarına kaldırmak Seni unutmamak için verdiğim savaşta Kaybettiğim hücrelerimin acılarını Seni kaybetmemek için çıktığım yolda Her köşe başını vefasızlığın Aymazlığın alması ne demektir biliyor musun?
Korkularım iyice su yüzüne çıktı artık Yalnız kalmak istemiyorum Anlamıyor musun? Sensiz kalmak Gözlerinsiz kalmak Nefesinsiz olmak Tadamamak dudaklarını Hissedememek bedenindeki varlığımı Ne kadar berbat anlamıyormusun?
Anlıyor musun verdiğim savaşı Anlıyor musun çıktığım yolun çıkmazlığını Anlıyor musun aşk denilen illetin bedenimi nasıl sardığını Anlıyor musun hayat denilen üç günlük dünyada İki günüme mal olduğunu… Anlamıyorsun… Anlatamıyorum… Hayatımda artık yoksun ya Sensiz ne yapacağımı ben anlamıyorum…… | |
|
İrem EmeKçi
Mesaj Sayısı : 4746 Rep Gücü : 11508 Rep puanı : 103 Kayıt tarihi : 30/06/08 Yaş : 28
Güç Sistemi Başarı Puanı: (4450/10000) AktifLik: (4500/10000) GüçLüLük: (4475/10000)
| Konu: Geri: Sensiz ne yapacağımı ben anlamıyorum… Paz Tem. 06, 2008 9:15 pm | |
| | |
|