A R Z U ' Moderatör
Mesaj Sayısı : 4358 Rep Gücü : 19627 Rep puanı : 45 Kayıt tarihi : 23/04/09 Yaş : 27 Nerden : İsssTanbuL *
Dikkat :
Güç Sistemi Başarı Puanı: (1595/10000) AktifLik: (1600/10000) GüçLüLük: (1590/10000)
| Konu: Senden Elektrik Alamıyorum :D Ptsi Tem. 13, 2009 12:39 pm | |
| *.-senden elektrik alamiyorum -ben pil degilim!
*.-senden elektrik alamiyorum kamil -yok oyle bele$e!
*.-senden elektrik alamıyorum ilhan -başka bişey vereyim?
*.- senden elektrik alamıyorum... - çok zorlama, çarpılacaksın...
*.senden elektrik alamiyorum -bi saniye izin ver? ben simdi duygularimi yogunlastirma karari aldim sen de elektrigin kralini alacaksin.
*.-senden elektrik alamıyorum? -nasıl vermemi istersin?
*.- senden elektrik alamiyorum punky. - sen sok ayagini su legene ben veriyorum elektrigi.
*.-senden elektrik alamiyorum -sana kablo takmaya niyetim yok da ondan
*.-ay ben senden elektrik alamıyorum ayhan. -yüksek gerilim hattı mıyım lan ben!! -ay ne bağırıyorsun beee.. -çarparım
*.-senden elektrik alamıyorum meltem -parmaklarını burnumdan çıkarır mısın
*.- senden elektrik alamiyorum berkecan - entelim ben o yuzdendir cerengul. - hmmm bu neden meteliksiz oldugunu da acikliyor.
*.-senden elektrik alamıyorum duke. --matrix i çok izledin, ondandır. pil miyim lan ben elektrik vereyim? -e ama...yapay zeka...bizi...pile çevirmek..yani..matrikis... --eeeaah..sıktın ama.
*.- senden elektrik alamıyorum - plastik cerrahinin nimetlerinden biraz fazla yararlandığından olmasın sakın? biz veriyoruz elektriği ama geçmiyor ki
*.-senden elektrik alamıyorum tamer. -önemli olan voltaj değil akımdır...
*.- senden elektrik alamıyorum tamer?? - iyi de önce şalteri kaldırman lazım
-senden elektrik alamıyorum -dur sarj olup geliyorum
-senden elektrik alamıyorum -taze bitti be bacım
-senden elektrik alamıyorum -ip.eyim, ondandır.
-senden elektrik alamıyorum -senden öncekilerde alamamıştı
-senden elektrik alamıyorum. -TEK ten almaya ne dersin janım
-Senden elektrik alamıyorum -ben de senden elektrik alamıyorum -napacaz? -s.t.ir et eskiden elektrik mi vardı sanki..
- senden elektirik alamıyorum * lastik terliklerini çıkartsana
- senden elektrik alamıyorum - ya meltem sen yalıtkansan benim suçum ne?
-senden elektrik alamıyorum -ben vermek istemiyorum da ondandır.
- senden elektrik alamıyorum - makine soğuk.. (bkz CMYLMZ)
-meltem senden elektrik alamıyorum. - rıza fişi tak..
-senden elektirik alamıyorum -ben de senden alamıyorum -e niye birlikteyiz o zaman -ben başka bi şey alıyorum, o yüzden - terbiyesiz
- senden elektrik alamıyorum.. + iletken yerimden tut.. - hayvansın rıza... + sende manalı manalı konuşma melahat..
- senden elektrik alamıyorum sevgilim.. + seni çarpmaktan korkuyorum bitanem..
_senden elektrik alamıyorum necati -bi kere versen neler neler alacaksın neriman ama vermiyon ki
- senden elektrik alamıyıyorum rıza... + hava bulutlu ondandır..
+ senden elektrik alamıyorum ayşe... - oha bu benim sorumdu... sen niye sordun ki... + sen bana sorma diye...
-Senden elektrik alamıyorum pikaçu -pikaaaçuuuuuuuu..
| |
|
Pemßis Moderatör
Mesaj Sayısı : 2399 Rep Gücü : 7798 Rep puanı : 12 Kayıt tarihi : 13/05/09 Yaş : 29 Nerden : Evden x)
Dikkat : Dikkat ! Otomatik cevap çarpar
Güç Sistemi Başarı Puanı: (0/0) AktifLik: (0/0) GüçLüLük: (0/0)
| |
NefereT Uzman Moderatör
Mesaj Sayısı : 3218 Rep Gücü : 6986 Rep puanı : 7 Kayıt tarihi : 04/02/09 Yaş : 29 Nerden : Kayıp Bir KraLLıkk :)
Dikkat : Hiç Sewdinmi beni... onu Sevmediqin kadar!
Güç Sistemi Başarı Puanı: (2875/10000) AktifLik: (2900/10000) GüçLüLük: (2870/10000)
| Konu: Geri: Senden Elektrik Alamıyorum :D Ptsi Tem. 13, 2009 1:12 pm | |
| -Senden elektrik alamıyorum pikaçu -pikaaaçuuuuuuuu.. :)) Bi Carpsın anacım seni :))- senden elektrik alamıyorum.. + iletken yerimden tut.. - hayvansın rıza... + sende manalı manalı konuşma melahat.. töbe töbee.. - senden elektrik alamıyorum sevgilim.. + seni çarpmaktan korkuyorum bitanem.. :) << bu sprmiş_senden elektrik alamıyorum necati -bi kere versen neler neler alacaksın neriman ama vermiyon ki bunuda beğnmedm :)) YiNEdE saol cnm :) mcx! | |
|
Pemßis Moderatör
Mesaj Sayısı : 2399 Rep Gücü : 7798 Rep puanı : 12 Kayıt tarihi : 13/05/09 Yaş : 29 Nerden : Evden x)
Dikkat : Dikkat ! Otomatik cevap çarpar
| Konu: :):):):):):))::):):):):):) Ptsi Tem. 13, 2009 1:14 pm | |
| buda güzel sağoL canım =)=) | |
|
*--*MeLiSa*--* Süper Aktif
Mesaj Sayısı : 875 Rep Gücü : 3112 Rep puanı : 9 Kayıt tarihi : 25/03/09 Yaş : 27 Nerden : Uzaydan x)
Dikkat : <marquee>Dikkat:Yusuf Güney Kolik!!! </marquee>
| Konu: =))))))))))))))))))))))) Ptsi Tem. 13, 2009 8:43 pm | |
| | |
|