Conrad Moderatör
Mesaj Sayısı : 3099 Rep Gücü : 11975 Rep puanı : 46 Kayıt tarihi : 24/03/09 Yaş : 30 Nerden : İzmir
Dikkat : Olamam Çok Sevsemde Bir Aşkın Kölesi.. Senin Derdin Aşk Benimkisi GALATASARAY Meselesi...
Güç Sistemi Başarı Puanı: (1795/10000) AktifLik: (1800/10000) GüçLüLük: (1790/10000)
| Konu: Karışık Nickler -4- C.tesi Tem. 11, 2009 8:41 pm | |
| [b]Hayat bi sınavdan ibaretse adımı soyadımı yazar çıkarım GéCééLrin
KaRanLiği YéTMéZ Gibi GunDuzLérimi Dé KaRarTTin KapanSin KapiLar UstuMé KaRanLikLArDa Vé SoGukLarda YaSamaYa AlisTim
Ben senin ilkokul yıllarında sık sık yere düşürdüğün kursun kalemin gibiyim! Dıştan bakıldığında sapasağlam ama içi paramparça..
bzeN soNLr başLNqıçtıR kaçışLrsa kurtuLş..geRide kaLaNLrı çöP die aTmışım bN köpeq oLaN buyuRsuN kaRışTırsıN
Kimİ aSkere gİder kİmİ Rast gehLe bİz aSkerden gehLdİk Şimdİ hayat terS geLe ^^ana^^ benİ aFFet hayat yaLLan dünya doLLan ^^baba^^benİ Üzme MekanIm yaLLan genÇLigim haram ^^abi^^benİ üzme arkadaŞım SathTE kIz arkadaŞım kahbEEE oLmuŞŞ
HiC ß! MaN!Ta Bana ayaq CekemeD! ceqSé Bıle ayaq†a qezeMeDı
Ben 'SeN SeN' die bittim oğLum ! Hadi UnuT UNuTaBiLirSeN..!Ben Seni Yudum Yudum İçtm oğLumHadi oL Eskisi Gibi
DµRµCam ßµRda ~ GiDi$ini SeyRedîCem ~kIpIrtIsIz ~ SâKin Qîßi GôRünCem ~ KavGasIz ØLaCaK ~ ƒIrtInAsIz ØLaCaK ~ Sa¢ma Sapan ØLaCaK ~ ØrGanLârIm ~ ß!Rß!R!ne VµRacak ~ ÂRkanDan SêSsiz ßakICam ~ ßen Ÿine Sana ÄğLIcÄM..!
Ayakta olmek diz ustu yasamaktan daha cok onur vericidir...!
Seni İçeReN masaLLarım anLatıLacak kadar kısa degiLLer
*…Kısacık ßir A$kTı ßu YaşadığımıZ TatLı ßir Oyundu Oynadığımız…
TUTKULARM VARDIR VAZGEÇMEM BAZEN ÇOK SEVERİM AMA SÖYLEMEM HADDİNİZİ BİLİN DOSTLARIMA LAF ETTİRMEM UKALAYIMDIR AYRICA MÜTEVAZİYİMDİRDE GİDİYOSAN EĞER ÇOK ÖZLESEM BİLE DÖN DEMEM ARTK KİMSEYE KOLAY KOLAY GÜVENMEM BİDAHA GÜVENMEDKÇE SEVMEM!.
Hayatı komedi sananlar son espriyi iyi düşünsünler
Senin içinde ßen ßitmi$ oLsaydim ßenim içimde sen yai$iyor oLmazdin..
qenc Ya$ımda kaLßimi a$k'a Dü$man Edemem.. ßeni ßiLirsin kararLıysam dünya Dursa Dönmem! Cok qeciktin Her$ey için Artık Vursanda öLmem!
insanlar ne kadar az düşünürlerse o kadar çok konuşurlar.
|-|@y@t ß!R P© 0Yu|\|uYS@ $!|\/|D! ßÖ|_Ü|\/| G3ÇM3 Z@|\/|@|\|!
Sessizlik cinayet işler bazen; ne bir tanık ne bir kanıt bırakmaz arkasında;bazen bizim gibi sessiz bazen tırnaklarını toprağa geçirerekhayatımızdan çıkıp gider insanlar; bazen anlamamanın bazen anlaşılmamanın acısını duyarlar.Ve fark etseler de etmeseler de kimse güvende değildir artık;oysa güvende olmak için tercih edilir susmak!Ve vicdanımızın tek düşü olur; deliksiz uyumak!
yÜrEğİm IsLaKtIr BeNiM//kUyTuLaRdA aĞlAmAkTaN//vE hAfİf UçUkTuR rEnGi//KuRuSuN dİyE kAç KeZ//gÜnEşE aSıLmAkTaN
Ne yıldızları istiyorum gece yarılarımane güneşi istiyorum karanlığımaçok değil seni istiyorum yalnızlığıma
Yokluğunda varlığını özlemem gerekirken varlığında yokluğuna hasret bıraktın.
Sevmek Olmektir Bence Bende Sevmiştim Olmeden Once
sadece çocuklar ağlar ve allah affeder eğer bir gün dönersen çocuk deilim ağlamam allah deilim affetmem
sÖzLerin Büyük Yüreğin Küçük.. yanLıŞLarın COk DOğRuLarın yOk .. Kendine GÖre şansLıssın Bana Göre Zavallısın
KolaY oLmıcaK SeNi uNutmaK... ßelKi GeCe GündüZ aĞlıcaM... Ne oLurSa oLsuN ßirtaneM SensiZ YaşamaYa aLışcaM...
seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istiyosan dışarı çık yağan yağmurun tutamadığın damlaları kadar seni çok seviyorum
hayat bi oyunsa bizde jeton cok
****Kimine Göre Kralım Kimine Göre Yalanım Rahat olsun Herkes Adamına Göre Adamım***
SANMAKİ SENİ GERÇEKTEN SEVEN SANA SENİ SEVİYORUM DİYENDİR SENİ GERÇEKTEN SEVEN SANA SENİ SEVİYORUM DEMEYE ÇEKİNENDİR!!!(
İsmİ KoNuLmAmIş AşK 3. TeKİLllere MuhTAçtır
====HERŞEYİ BİLMENE GEREK YOK HADDİNİ BİL YETER====
Duymak nedir bilir misin? Duymak ama anlatamamak Çemberini kıramamak kelimelerin. Tam dilinin ucuna gelmişken söyleyememek 'Seviyorum'diyememek Yani ölümü yaşamak nedir bilir misin?
ßizi satanLarı ßiz ßeLe$e veririz.....!!!! Bir Ağaç Kurur Bir Fidan Dikeriz Bir Can Alır Bin Can Veririz
KıR KalbiMi GönlüN oLsuN.. aL HeR ŞeYi GözüN DoysuN.. ŞimDi ßaşKa KollardayıM …ßu D SaNa KapaK OlSuN
BiZiM BiR aDıMıZ VaR eZaNLa KoNDu SeLaYLa SiLiNiR. BiZ iKi GüNLüK aDaMLaRa iSiM SiLDiRMeYiZ
Bir bakışın manası hiç bir sözde yok ..! Bir bakış bazen zehir bazen şifa verir. Bir bakış bir bakışı aslından emin eder. Unutma bir tanem sevenler daima gözleriyle yemin eder.
§ëñ¥ §ëVDîgîM KåDåR ¥å$å§å¥DîM..ôLûM§ûzLûgûñ åDîñî å$k Kø¥åRDîM..¡
ßazıLarı kendini artis sanıyo ama ßiLmiyoLarki onLarın artis oLduğu yerde yönetmen ßenim !!
...$èyTañín Tek gùnahì MèLèğe øLan A$kìymî$...
Seni asil insanların basit sevgileriyle değil basit insanların asil sevgileriyle sevdim. Bu güzel aşkımıza nokta koyma sana kucak dolusu virgül getirdim
SENI UZAKTAN SEVMEYISANA BAKMADAN GORMEYISENI DUYMADAN DINLEMEYIGOZYASLARIMLA GULMEYIKAVUSMAK ICIN SABRETMEYI OGRENDIM AMA SENSIZ OLMAYI ASLA …
SeN HaYaLLeRiMiN CeLLaDi uMuTLaRiMiN KaTiLi Ve ZaVaLLi BiR öMRüN aCiMaSiZ aZRaiLi BeYNiMDeKi TeK KuR$uNLa VuRDuM KeNDiMi GeLiP aLaBiLiRSiN eMaNeTiNi
€ziLmi$ ßir Kentin SokakLarında Sevdası YasakLanmı$ Vede umutLarI Kur$unLanmı$ GeceLerin İsyanKar SerSerisi...
Acı Çekerek Geldik Bu GünlereBoyun £ğmeyiz KimselereKanmayız Sahte GülücüklereSaygı Şeklinde ÖvmelereHerkesin Ölüm Diye KorktuğunuBiz Sokakta Oyun Diye Oynarız...
Biz Biz Olduqumuz Için S£viLdik ßizi SatanLarı KaLbimizden Bir Bir SiLdik . Geride 3-5 Kişi kaLdık ama içimiz rahat MutLuyuz . Çünkü Bu yaşımıza kadar Hiç Adam SATMADIK .! KraL OLmayanLara Taç taktık İşte En Buyuk Hatayı da ßurda Yaptık.!
HisLerimdeN emiN değiLimbeLki pLatonik! FazLa sakindi Bu çocuK şimdi BirAkoLick!
Ne varsa aradığım bilki sende bulmuşum..Senden öncesi yoktuseninle var olmuşum..Sende bütün umutlarsende bütün duygular..Beni sende aramaben artık senin olmuşum
Ben aklı gel git olanlardanım.ne kadar sewmedm deselerde ben o dienlern eski AŞKLARIIM .ben gün glr herkesn aklında sabahlarım!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bilir msn bizde dostluk ndr??nefesin kesilirse al bu can senndr.yoln sonu uçurumsa dostum geri dön ilk adm bnmdr…
ßiZ aĞıR DeğiLiZ MiLLeT HafiF !
hâyât 3.5 îlê 4 ârâsîndâdîr yâ 3.5 âtârsîn yâdâ 4 dôrtlûk yâsârsîn GiDene KaL déMek ZawaLLılaRa kaLana qit deMék TerßiyésizLeRe DönMeyene DöN demeK AciZLeRe HakedéNe YoL VeRMek Size YaKı$Ir
En Yitik Anımdayım... Dokunmayın Bana... Şiirlerimin Bir Mısrasına... Meze Olursunuz Sonra
içimin en iç yanı bendeki bir enkaz yığını Seni terk etmenin bile başkaydı tadı!Sana hasretlenmek ztn bana mübahtı.Baksana bu ayrılık ikimize de çok yakıştı..!
Yüz verdikçe yüz isteyen ne yüzler bilirim yolu yokuşa süren ne düzler bilirim. Dünya ****ün üstünde mi bilmem ama dünyanın üzerinde çok ****ler bilirim...
KOPAN BİR İPE SIMSIKI BİR DÜĞÜM ATARSIN İPİN EN SAĞLAM YERİ ARTIK BU DÜĞÜMDÜR.AMA İPE HER DOKUNUŞUNDA CANINI ACITAN TEK NOKTA YİNE O DÜĞÜMDÜR.
Erkekler mi daha akıllı yoksa kadınlar mı? Cvp vermek çok zor ama siz hiç Bacakları güzel diye bir erkeğin arkasından koşan kadın gördünüz mü?
Kimileri seviyorum der çünkü ezberlemiştir Kimileri diyemez çünkü gerçekten sevmiştir...
Zaman ne çıkarır ne böler. Fakat öyle bir toplar ki çarpma bile; bunun yanında etkisiz kalır.(
üZüLMeYe DEĞMeZ BiR __********MiŞSiN__BuNu GeÇ AnLaDıM.GöZLeRiM DoLuYeNi BiR uFKa YeLKeN aÇTıM..
Evlilik bir kale gibidir. Dışardakiler oraya girmek için içindekilerde; dışarı çıkmak için uğraşuırlar dururlar.
Ben seni mi Sevmişim Sana mı Yanmışım Sana mı inanmışım Sana mı aldanmış kanmışım Ben Ne Kadar Aptalmışım...!
Sevdamı €n Çok Anlatmak İstediğim Suskunluğumsun Artık...Sustum..Oysa Anlatacak Ne Çok Şey Wardı..!
' Göremezler... İzin Wermessem Üzemezler... Çözemezler... Benim Bir Düşüm War ki Asla Bilemezler...!!!
SiLDiKLERiM vardir bir de !!!onlar YANLI$LARIM ve Pi$MANLIKLARIMdir Adlari anilmaz hatirlari sorulmaz Sadece ""BEDDUALARIMDIR..
Ya gözlerin aklımda Yada aklın adımda Ya hayalin karşımda Ya sesin kulağımda Ya ben çıldırıyorum Yada çok seviyorum Yada sevmek çok güzel yada sevilen ÇOOKKK özel:
karıncaya sormuşlar nereye gidiyorsun demişler oda sevdiğime demiş bu ayaklarla nasıl gidersin demişler olsun kavuşamasam da yoluna ölürüm demiş
| |
|
PeLL * EmeKçi
Mesaj Sayısı : 4010 Rep Gücü : 9374 Rep puanı : 23 Kayıt tarihi : 07/11/08 Yaş : 29 Nerden : İçeriden x)
Dikkat : Geri DönüS, geri dönüS oLaLı hic böyLe dönüS qöRmedyy!
Güç Sistemi Başarı Puanı: (650/10000) AktifLik: (850/10000) GüçLüLük: (950/10000)
| |
Conrad Moderatör
Mesaj Sayısı : 3099 Rep Gücü : 11975 Rep puanı : 46 Kayıt tarihi : 24/03/09 Yaş : 30 Nerden : İzmir
Dikkat : Olamam Çok Sevsemde Bir Aşkın Kölesi.. Senin Derdin Aşk Benimkisi GALATASARAY Meselesi...
Güç Sistemi Başarı Puanı: (1795/10000) AktifLik: (1800/10000) GüçLüLük: (1790/10000)
| Konu: Geri: Karışık Nickler -4- Paz Tem. 12, 2009 1:43 am | |
| | |
|