Herşey Gülümse(t)mek İçin...:))
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey GuLumse(t)mek İçin.. :)
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey GuLumse(t)mek İçin.. :)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Karışık Nickler -3-

2 posters
YazarMesaj
Conrad
Moderatör
Moderatör
Conrad

Rep Gücü : 11975
Rep puanı : 46

Dikkat : Olamam Çok Sevsemde Bir Aşkın Kölesi.. Senin Derdin Aşk Benimkisi GALATASARAY Meselesi...

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
Karışık Nickler -3- Img_left1795/10000Karışık Nickler -3- Empty_bar_bleue  (1795/10000)
AktifLik:
Karışık Nickler -3- Img_left1800/10000Karışık Nickler -3- Empty_bar_bleue  (1800/10000)
GüçLüLük:
Karışık Nickler -3- Img_left1790/10000Karışık Nickler -3- Empty_bar_bleue  (1790/10000)

Karışık Nickler -3- Empty
MesajKonu: Karışık Nickler -3-   Karışık Nickler -3- Icon_minitimeC.tesi Tem. 11, 2009 8:37 pm

..][..RuHuMDaN BaŞKa DoSTuM oLMaDıVe DeRDiMi DiNLeYeN SaDeCe GöNLüm VaRDı..][..

….En yakın bildiğim vefasız çıktı beni DÜŞMAN değilde dostlarım yıktı

T€k T€s€lLiM k@D€hL€R ß@şK@ ßiR ş€Y İsT€m€z s@rHoŞ €Tsİn Y€T€rkİ r@Kı Ş@r@P F@Rk €TM€z

NaĞmeLeRiN yErİnE bUgÜn SeLa SeSi VaR...sÖyLeYiN aŞıKLaRa AşKıN cEnAzEsİ vAr..

uZuN GeCeLeRDe uYKuMSa ViRGüLüMBu KıSa CüMLeDe SoN NoKTaDıR öLüMüM

GeLeceğiM ßeKLe DeDi... ßeN ßeKLeMeDiM o Da GeLmeDi... öLüm Gißi ßir ŞeYDi aMa KiMSe öLmedi...!

BaZéN sOnLaR Ba$LanGıÇTR KaÇı$Larsa KuRtuLu$..GéRiDe kALnLaRı çÖp Dİé Atmı$M KöPeq oLan bUyuRSN KaRı$tıRSın.!

HaYaT DédiLér OnunLa Olmaq Dédİm UmuT DédiLér Onu Dü$üNméq DédiM Ölméq DédiLér OndaN AyrıLmaq DédiM 'O' Kim DédiLér SENİ SöLédiM!

kaSmaS beNi KaHpE göNüLLeRiN SewGisi aSıL koYaN iSe deeR weRdikLeRimiN siqtR oluP gitMesİi...!

___aLayına qider demedik mi_???cefaLarı çekmedik mi_???ah be kankaa bizde sewmedik mii???

Pazartesi bakistik Sali tanisdik Carsamba arkadastik Persembe iki asik. Cuma alistik Cumartesi tartistik Pazar Ayrildik..

HaYaT YoLLaRDaN ÇiZiLMiŞ oLSa BiLe Bu YoLLaRDaN BiRiNi SeÇeCeKSiN! SeÇDiĞiN YoLDa öLüM oLSa BiLe SeLaM VeRiP GeÇeCeKSiN!!!

a$kmI dedin bana sa¢maLadIn Seni Seviyørum diyene inanma yøL ver beni en son bIrakIpta qIdende bni her$eyden cok severdI bø$hveR

BEN O KULAKLARA GÖRE AĞIZ DEĞİLİM O DUYMAYA ALIŞTIĞINIZ ŞEYLERİ SÖYLEMEYEBİLİRim ..

ÇizDm $iLdm qéÇmisiMzi qLéCéqé Da!R ßtn éSkizLri.$nLé yARnm yoqqi...''hayatımsın'' cMléSndqi qizLi ÖzNe Sanm$tm qéNdimi!

ஐ๑» Nê ô güZêLîm âGLîyOrMûsûN..? êRkêK bûGün sêVêR..yâRîn bêZêR.!SêNîn dêdigiN ô LêyLâ MêCnûN â$kLâRi bû zâMândâ Nê GêZêR«ஐ

HepTe DefoLuLaR ßuLuyor ßeNi yaN SaNayi DeğiL oRjiNaL ßiR a$K aRıyoRuM ! ! !

Hayatta hiç kimse için ağLamaya değmezağLamaya değenLer zaten ağLatmaz...Eğer bir gün ağLaman gerekirse başını dik tut ki:GözyaşLarın seni ağLatan kişi kadar aLçaLmasın..

.
Hayatta hiç kimse için ağLamaya değmezağLamaya değenLer zaten ağLatmaz...Eğer bir gün ağLaman gerekirse başını dik tut ki:GözyaşLarın seni ağLatan kişi kadar aLçaLmasın...

sEnLe BiRlİkTeİkEn SaAtLeRe YeTiŞeMeDiM;SeNdEn AyRıLdIkTaN sOnRa DaKiKaLaRa ErİşEmEdiM

Yoku$u ßen CıkTım YoL $eniN oL$un ZehiRi ßen IctiM $u $enin oL$un ßi tAne ßuLmu$$un HayıRLı oL$un ßi tAne dE ßenßuLdum HaßeRiN oLsun!!!

Ne__PİŞMANLIK___ne__DE__isyan__DERİNDEN__bir__'KE ŞKE'dir___İNSAN...YANLIZLIK___gerçek___DEMEK....ge rçek___BİZİ___çeke cek...

yok hükmünde olacaksınyaşamamış sayılcaksın.hele hele aşkla beraberhiç anılmayacaksın!!!

Madem ayrılığa hüküm giymiş bu yürek ; O zaman ölmek için yaşamak gerek !!!

Şimdi sen kalkıp gidiyorsun. Git Gözlerin durur mu onlar da gidiyorlar. GitsinlerOysa ben senin gözlerinsiz edemem bilirsin

ßiz isyankar sokaklarda buyuduk kizim. anlamayiz senin gibi balli ekmek yameyi. Biz 17 yasinda dunyaya 18 yasinda kasip kavuran asklara isyan etmisiz bilmeyiz kaygan pistte dans etmeyi. Satmayiz 10 kurus icin bize.. bize hakki olan sevenler

[Ctrl+ALT+delete] [Bİle Yaramıor Artık] [Kalbime]Razz[ALT+F4] le Kapandı Tüm [uMuTLaRım bAşArDın] [Güzelim Kutlarım].

ZAmAn DuRDuBuRAya GelEn BiR DAha GiTmEdi vE HiÇ GiDemEYeCek SenDE HoŞ GelDin

aLaca KaranLıkta oLsun öLümüm Kısın LambaLarı Kısın aLın GötüRün BüTün umutLarımı Kaderim DünYada KaLsın...okuSun öLüm FeRmanımı SaVcı TopLansın üÇ BeŞ dosT oN YaBaNcı KuruSun aRtıK DaRaĞcı...BeNi HayaLLeRimin BiTTiği YerDe aSın.

EN BÜYÜK HATAM S€N! $€VM€K D€!!L $€N!N ߀N! $€VM€N! ߀KL€M€KT!..!!

)§IrLãr ΢Îndé ßÎr Dûnyãm vãr BÎrdé §én Vãr§In ΢Îmdé Né §énÎ KãyßédéCék Kãdãr Cé§urum Nédé §énÎ KãzãnãCãk Kãdãr Gû¢Lû!!..

Gideceksen Bahane bulmadan git.! Adam gibi sevmedin.Bari adam gibi Hayatimdan çek GIT..!!

...::benÇokAyrıLıkLarYa$adımOyüzdenßiti$ikYazdımHe r$eyi:::...

ߣN ßiR CaDıyIm SenDe ßeNiM HeRŞeyiM oLaN ßi SüpüRGe..FaRzeTKi SeNDeN vAzGeÇmiŞiM..CaDıLıGıMıN ßi ÖnEmİ KaLıRmI SeNCe...

GeCeYe İnAt GüN AğArMaKtAAğAcA İnAt DaL ÇoĞaLmAkTaÖlÜmE İnAt İnSaNlAr ArTmAkTaBeNsE SaNa İnAt SeNi SeVmEkTeYiMİnAt Bu Ya HePtE SeVeCeĞiM

çéKiNMé éSKiC! iÇéRi ßuYuR ßuRaDa ßiR aŞKıN aTéŞi uYuR ßaKTıKÇa iÇiMiN YaNgıNı ßüYüR aL qöTüR éSKiCi ToPLa Né VaRSa
нαѕяєтℓιк çєкιℓмισя вυ ѕσυк gє¢єℓя∂є ѕєηѕιz нιç уαşαмα∂ıм кι вυ кαнρє вσş şєнιя∂є ѕєηι çσк ѕєωισяυм ѕαηα мє¢вυям...

BeyNimdeKi Tek Güc oLan NefretiME Thank yoU… NefretiMi cekeMeyeN HerkeSe f*ck yoU

Kayßede ßiLecegim Hiç ßi$ey Yokken Kendimi KayßettiM

·٠٠•● ˙·٠٠•● BuNaLıM MoDuNDaYıM EfKaR'ıM HaT SaFhAdA ●•٠٠·˙ ●•٠٠·˙

Bu gece YiNe Uyuyamadım Ya Da Öyle Sandım..Rüyalarıma Da Gelmiyorsun ArTık;hayalmihayatmı;Yanıldım!...

Kırgıήıм ..Kįмέ oĿdцgцήц Nέyέ oĿdцgцήц ßįĿмέdέή Kırgıήıм..ßέĿkį Hąyątą ßέĿkį Kέndįмέ Kırgıήıм Sądέcέ..

kaR$ıLıqsıs duyguLar nefRet kusaR..ßn gidiiim ßu gece buRası ßana Dar !haDe bye bye=))

нαуαттα кαяşιмα çιкαη єη zαναℓℓι ∂öηєкѕιη...!!!!

Belki"lerden "İhtimal"lerden "Keşke"lerden Medet Umuyorum. Senin Büyük İhitmalle Yabancısı Olduğun Düşler Büyüterek... SonsuzLuk Koyuyorum Senin O Güzel Adını...

Seni seviyorum ağır cümledir Herkese söylenmez Bazen yıllarca beklenir o bir çift söz için Dili yakar dudağı yakar bedeni kavurur lime lime eder Velasıl yürek işidir Bi ömür pahasına ilk defa söylenir Keşke bana günde bin defa söylemeseydin ve sonra her bedene uygun bir hırka gibi önüne gelene giydirmeseydin.

ÇoK öZüR DiLiOrUm ELLeRiNi tUttUğUm iÇiN... ÇoK öZüR DiLiOrUm gÖzLeRiNe bAkTIğIm iÇiN ÇoK aMa ÇoK ÖzÜr DiLiOrUm SeNi İnSaN yErİnE KoYuP SeVdİğİm iÇiN..

GönLüm kırGın ve yaraLı Seni unuttum sanma bu gönüL Sana haLa SevdaLı ama bu yürek Seni bir daha anmayacak kadar DeLiKaNLı]

Ben keder üretir dert yaratırım aleme ibrettir herbir sattırım kırk yılın başında halim hatrım sorulsa ne yazar sorulmasa ne !!!

Dost Dediğin ; Dost Ağlayınca Seninde Ağlaman Değil !! Dost Dediğin ; Dostun Ağlayınca Senin Kafana Kurşun Sıkman Demektir

Bu Günler Kötü Olsa Bile... Yarınlar Hep Güzel Olur Derler... Peki Bu Günler Dünlerin Yarınları Değilmiydi...

birR çıqLıqK buLsamM ! hiç sSusmayanN yaDa biR cümLe beniİ anLatanN !

Bir güzel söz istersin!! “içinde benzetmeler olan” kusura bakma sevgilim heybemde sana benzeyecek kadar güzel bir şey yok..

kArAnLıK hApSeDiYoR bEnİgÖrEbİlDiĞiM tEk ŞeYmUtLaK dEhŞeTyAşAyAmIyOrUmÖlEmİyOrUmKıSıLı KaLdIm KeNdİ iÇiMdEkEsİp Al HaYtıMı

senin maRqKa oLduqunN yeRde etiKeti ben koyarRımmM !

Hêr Gêcên Gùn ßirâz Dâha Aciyør Canim.Hêr Geçên Gùn ßirâz Daha Kân Kâybêdiyør HâyaLLêrim...

İnanıyorsan Savunduklarına Arkasında Duracaksın...Gerek Yok Cellada Çıkarıldığında Darağacına Tabureye Sen Vuracaksın!''

yoqK oLmayı qözZe aLdımm ! teKRar senDe doqmaK içhinn !

güLLeRim devRiLiyoR gençLiğim savRuLuyoR vedaLaR yoRdu beni biLdiğin gibi değiL...
Şimdi daha iyi anlıyorum nefes değilmiş yaşamak. Ateşlerde yanmak gibi birşey seni severken sensiz olmak...

Beni sana kavuşturacak tek şeyin ölüm olduğunu bilseydim azraili beklemezdim

DeĞiŞkEn bIr dÜnYaDa BeN SaBiT KaLıYoRuM. hErKeS BaŞkA BaŞkA SeVeRkEn BeN YiNe sEnI SeViYoRuM...

Göz£êrïmdê Pêrdê$ïñ ßâktıqım Hêr ¥êrdê$ïñ ¥âŞâr$âm §êßêßïm Ö£ür$êm Nêdêñïm$ïñ !

aşk o kadar çok şey ifade eder ki bazen bir insanın hayatını bazende bir insanın hayatına girdiği andan itibarenki tüm zamanı

geri dönüp baktığında sadece güzel anılar geleceğinde de koskoca bir boşluk

sєиsiz gєçєи нєr gєcє pαrLαyαи yıLdızLαrα uмuтLα вαктıм.YαLиız sєиi düşüиєrєк gözLєriмi кαpαттıм.RüyαLαrıмα girєrsiи diyє єrкєиdєи yαттıм…

'''ToOpRaKK oLsadaa Tüm vucüDumm'''!!!....''''öLümüne SevmİŞTimm'''' diecek oLurdum...

Aklımı Kaybediyorum We Siz Gözlerinizi Dİkmiş Benim Dünyamın Nasıl Paramparça Olduğuna Bakıyorsunuz...!!!!!

...GüZeL gÜLüşLeRiMi ÇaLdıLaR ANn££eee...

yα вєи fαzLαyıм вu düиyαdα yαdα вu düиyα sєиsiz fαzLα вαиα

BaZeN ŞaRkıLaRıM kEnDiMe AnLaTTıĞıM BiR MaSaLdI.YiNe KeNdİmM DiNlEdİmM

dostum zaman silmiş benim gözümden akan yaşlarıVakitsiz düştüğüm o erken aşklarıCanım çekmiyor artık o eski suçlarıKara kışa direnen bahardan korkar mı?

senin hüznün benim mutluluğum olacaksa sözler basladıgımız yerde duracaksa.. kalp verdıklerının hesabını tutacaksa yok istemem sakın sevme beni...
*h€rkesin ßiras faiLi oLduqu meÇhuL ßir Cinayetim $imdi…!

ÇıKaR YoL hAnGiSi?SeVmEk Mi SeViLmEk MiSaRhOşLuK mU İçKi MiAnLaMaDıM GiTTİ..ÇıKaR YoL HaNgİsİ ?SeN mİ SeNsİzLiK mİYaŞaMaK mI öLmEk Mi???

né éL!mdn †u††Lr né yüzüMé qüLdüLér ß! qün 0Lsn öLmüné séwdiLr ßén séwd!m ßa$kasna wérd!Lr ßana ßu dünyda mu†LuLq Haramm$ méqéR

αѕαмiуσяυм єиğєℓℓєяi ğöζüм καяα ğöиℓüм ∂єℓi вυ αѕκiи ѕєи¢є вє∂єℓi уαѕαмακтαи vαζğєçмєκ мi..!

уιяттιм яєѕмıηı υηυттυм ıѕмıηı αятıк єѕкıѕıηhersey senın yuzunden kahretsın...

ѕєνgιℓιℓєя güzєℓℓιgє zαмαηℓα αℓιѕιρ σηυ gözℓєяιуℓє ∂єgιℓ
∂υуgυℓαяιуℓα göямєує вαѕℓαяℓαя

UMRUMDA DEĞİL ARTIK KİMİ SEVERSEN SEV KAPI ORDA HİÇ DÜŞÜNME ÇEKİP GİDERSENN

ηєƒѕιηι ѕαвяєтмєує αℓιѕтιяαвιℓ∂ιуѕєη σηα zαƒєяℓєяιηι мüנ∂єℓє..

๒เt๓เş ๏l๔ยğย เçเภ คğlค๓ค ๏l๔ยğย เçเภ ﻮül!!ηє кα∂αя ∂єтαуℓı ρℓαηℓαяѕαη кα∂єя ѕαηα σ кα∂αя ѕєт νυяυя…çค๒ค ﻮöรtєг๓є çüภкü єภ เאเ şєאlєг єภ คz ๒єкlє๔เğเภ zค๓คภ ﻮєгçєкlєşเг…

єη вüуüк σℓαуℓαя єη тαηтαηαℓı σℓαηℓαя ∂єğιℓ єη ѕєѕѕιz ѕααтℓєя∂ιя!!

öğгєtเlєภ єภ z๏г ๔єгร ђคאคttค ђคภﻮเ кöקгüאü кยllคภıקђคภﻮเรเภเ אıкคςคğıภ๔ıг…คşк เкเ เภรคภıภ ๒เг๒เгเภє ๒คк๓ครı ๔єğเl ๒เгlเкtє คאภı אöภє ๒คк๓ครı๔ıг….

●●•Günese bakarsan gölgeleri göremezsin. ●●•

PeLL *
EmeKçi
EmeKçi
PeLL *

Rep Gücü : 9374
Rep puanı : 23

Dikkat : Geri DönüS, geri dönüS oLaLı hic böyLe dönüS qöRmedyy!

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
Karışık Nickler -3- Img_left650/10000Karışık Nickler -3- Empty_bar_bleue  (650/10000)
AktifLik:
Karışık Nickler -3- Img_left850/10000Karışık Nickler -3- Empty_bar_bleue  (850/10000)
GüçLüLük:
Karışık Nickler -3- Img_left950/10000Karışık Nickler -3- Empty_bar_bleue  (950/10000)

MesajKonu: Geri: Karışık Nickler -3-   Karışık Nickler -3- Icon_minitimeC.tesi Tem. 11, 2009 11:12 pm

öğгєtเlєภ єภ z๏г ๔єгร ђคאคttค ђคภﻮเ кöקгüאü кยllคภıקђคภﻮเรเภเ אıкคςคğıภ๔ıг…คşк เкเ เภรคภıภ ๒เг๒เгเภє ๒คк๓ครı ๔єğเl ๒เгlเкtє คאภı אöภє ๒คк๓ครı๔ıг….

GüzeL

SağoL meLenq Karışık Nickler -3- 532678
Conrad
Moderatör
Moderatör
Conrad

Rep Gücü : 11975
Rep puanı : 46

Dikkat : Olamam Çok Sevsemde Bir Aşkın Kölesi.. Senin Derdin Aşk Benimkisi GALATASARAY Meselesi...

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
Karışık Nickler -3- Img_left1795/10000Karışık Nickler -3- Empty_bar_bleue  (1795/10000)
AktifLik:
Karışık Nickler -3- Img_left1800/10000Karışık Nickler -3- Empty_bar_bleue  (1800/10000)
GüçLüLük:
Karışık Nickler -3- Img_left1790/10000Karışık Nickler -3- Empty_bar_bleue  (1790/10000)

MesajKonu: Geri: Karışık Nickler -3-   Karışık Nickler -3- Icon_minitimePaz Tem. 12, 2009 1:45 am

önemsiz kuzu :)

Karışık Nickler -3-
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-