Herşey Gülümse(t)mek İçin...:))
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey GuLumse(t)mek İçin.. :)
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey GuLumse(t)mek İçin.. :)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Karışık Nickler -1-

YazarMesaj
Conrad
Moderatör
Moderatör
Conrad

Rep Gücü : 11975
Rep puanı : 46

Dikkat : Olamam Çok Sevsemde Bir Aşkın Kölesi.. Senin Derdin Aşk Benimkisi GALATASARAY Meselesi...

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
Karışık Nickler -1- Img_left1795/10000Karışık Nickler -1- Empty_bar_bleue  (1795/10000)
AktifLik:
Karışık Nickler -1- Img_left1800/10000Karışık Nickler -1- Empty_bar_bleue  (1800/10000)
GüçLüLük:
Karışık Nickler -1- Img_left1790/10000Karışık Nickler -1- Empty_bar_bleue  (1790/10000)

Karışık Nickler -1- Empty
MesajKonu: Karışık Nickler -1-   Karışık Nickler -1- Icon_minitimeC.tesi Tem. 11, 2009 8:34 pm

Siliyor Dünlerimi Yine Aşk .. ßirbaşıma ßırakıp Da ßeni...DuymazLıktaN GeLiyorsuN ßaK..

ERKEK OLMAK hytına bir sürü kdn girmesi diildr önmli olan kaç tane kdını sevdqndir
ERKEK OLMAK qeniş omuzlara sahip olmak diil önemli olan kaç kadına o omzlara yaslanacak kadar güven verdiqindr
ERKEK OLMAK büyük ve ağır br eşyayı kolayca kaldırablmek diil önmli olan hytn yükünü cesurca taşıyablmektir...

Dertleşmek istiyorsan 1 tuşla birisine sarılmak istiyorsan 2 tuşla eğlenmek için 3 tuşla mutlu olmak için 4 tuşla hepsini istiyorsan benim numaramı tuşla

Ben seni son Rondo bisküvimi verecek vede yolculuğa çıktığında arkandan ülker çikolata yemeyecek kadar çok seviyoyum...

Aşk sözle baslar dudak ile beslenir dokuz ay sonra baba diye seslenir...

Ask bir pencere gibidir. Fazla açarsan havanı alırsın...

Adamin biri birgün eczaneye sinek ilaci almaya gitmis ve eczaci ona "Sineginizin nesi var acaba?" demis

Adamın biri komsuya gitmiş hamile kalmış. çünkü komsu kapıya kadar geçirmiş...

Yok değil bu kalpte kimse yalandan söylenir her şey neyse hüzün hep yanlışımdı belki nedense dudaklar susmayıp konuşsa keşke

Dostlarım vardı hayallerim gibi hayallerim vardı dostlarım gibi ikisi de yalandı sevdiğim gibi...

Kural 1: her zaman haklıyım. Kural 2: haksız olduğumda birinci kuralı uygulayın

3. dünya savaşı insanın kendiyle yaptığı savaştır

Kefeni giyince endişeye gerek yok dünya malını da nerene sokarsan sok

вη кιмѕєуι ѕαтмαм//ѕαтмαк вαηα уαкιѕмαzz//ѕαтιℓмαуι нαкк є∂ισѕα кσуυ νєяιρ//вєℓєѕє νєяιяιιм//!!

)KuraMaDiGim CumLéLérin éN Anlamlı NokTaSiSin . .

gєlєи иє gєтiяdi ĸi gidєи иє göтüяsüи...
вєи нαyαтıмdαи мємиυиυм вєиi sєvмєyєи ölsüи!!!

ONU UNUTTUNMU DİYE SORAN OLURSA UNUTTUM DEMEDEN ÖNCE BENİ HATIRLA!.:.

k€L!m€L€r!n y€Tm€d!ğ! kAdArıMn€ kAdAr AnLaTıR$am AnLaTaYıMAnLaDığIn kAdArImM.!

ßana uMut ßaqLama ßen Topraqa Söz VErdim!
[[[[[[[[[aşk;iLkOkUlDa kOm£d!_______OrTa oKuLdA TrAj?d!____lIs?d£ DrAm____ImAm hAtIpT£ hArAm]]]]]]]

SANMA BASKA Bİ NEFSİ KENDİ NEFSİNE HAMAL KIRBAÇIN DÜSTÜYSE ATTAN İNDE KENDİN AL

Her Başa Taç Olmam AMa Olduğum BAşıda ASla Yere baqTIrmam

[v€fAsIzLaRa KalDıYsA ßu YüReK İ$i ZoR OlsA g€r€k]

KaL Dedim Gittin .. Benim HikayemDin Bittin ..

Şey.. Acaba fazLadan 2 kanadın varsa verebLrmsn ? BenmkiLeri kırdıLarda

Leş Kargalarını Seferber GördümKimini Yer Kimini Bakar Gördüm******** Ellerden ******** Dillerden Şerefe Kalkan Nice Kadehler Gördüm

Beni Tanımıyorsunuz Ahkam Kesmeyin Arkanıza Gölgeİçinize KorkuMezarınıza Konu Olurum

öLdürmék iÇn siLah HanÇer Mi oLmaLı? SaçLar ßağ qözLer siLah qüLüşLer Kur$un oLamaz Mı ?

ßir warMış ßir yoKmu$ die başLar bütÜn masaLLar ßizim ki 0 mishaL

Bir erkekle mutlu olmak için onu çokça anlayıp az da olsa sevmek; bir kadınla mutlu olmak içinse onu çokça sevip anlamaya hiç çalışmamak gerekir.

yanımda kimse olmadığından değil yalnızlığımyalnız olduğumu söyleyebileceğim kimsem olmadığı için yalnızım...

senin neolduğun benm içn önemli deil.sonuçta gözlerimn sanabaktığı kadarsn.ben ogözleri senden çektiğm an hoşbi anı olarak kalrsn

ŞİDDETİ___sevmem;___AMA___kullanmayı___İYİ___b ilirim!!!!

Sattım a$kı Sende kaLsın taLißim Çok Sen yaLansIn. . İstyorsaN öLe oLsUn ßir Dudak ver Üstü Kalsın.

Hådî øyµn øynåyåLIm ; Sén ßénîm DµygµLårImLå ßén Sénîn HåyåtInLå

Mademki varlığım acı veriyor sana yokluğumla daha mutlusun öyleyse yokluğumla kal sevgili ki yokluğum benim bu aşk için büründüğüm son kimlik olsun...

Bileğimi Kestim Kan Var Mı Baktım..
Soğuk Bir Beden Var Duyguları Astım...
Ellerimde Darbeler..Ömür Ömrümü Aştı..
İstesem Beni Öldürür Müsün Aşkım...?

Ne ZaMaN dUraCak biLmem KafaMıN döNMe doLapLarı İNeCeK vaR durDuruN düNYaYı !!!

Doqduqum Kusurdu Ya$antım Hata Ben isYAn Ederim BöLe Hayata..

AsLa KayßettikLeRim OLmaDı wazqeçtikLerim oLdu..!!

Kiminin Herşeyiyim Kiminin sahip oLamadqı Tek $eyHimm..!!

Al sana yeni adres. Oturmaya bekleriz dön dolaş mahallesi arabul
caddesi

TeK KişiLik Dünyamda ÖlçüLü adımLarLa Yürüorum BosverdiM arTıqq MasaLıma qeRi dönüoRumm..!

''``**SusuyoruM artıK dahA fazLa batmamAk içiN karanLığına ama tutAmıyorum kaLbimin incE çığıkLarını yawAş yawAş sağır oLuyorum yokLuğunLa**`

ßo$ ßi Mezar qördm iÇne haTaLrmı diiL hayaTma qirip haTa oLanLarı qömdm VazgeçiLmzmi Sandn kendni o bYk yaLanLrnı kaLbmde söndrdm

Bugün bensem Dün sensin Deli bensem Zincirim sensin Sarhoş bensem Şarabım sensin
Aşık bensem Aşkım sensin ve ben hala yaşıyorsam Sebebi Sensin….

SoNuMuz MoRg Aç Bir TuBoRgNeFes ALmA eFeS aL2 GüN Önceydi Arİfe Haydi ŞiMdii ŞeReFe!!

aL SaTiRi Vur SirTiMa naSil oLsa KahPéLik Son MoDa

Hadi Be!!! Aşkmış Meşkmiş Seviyormuşmuş Yok GeLmezsem YoLumda ÖLüyormuş. Ya Sen Çocukluğunda Çok Masal DinLedin Yada Ben Soğumuşum İnsanLardan Ya Sen Cok Seviyorsun Yasamayı Yada Ben Soğumuşum Yaşamaktan. Boşver; Düşünme ÖyLe Kara Karabu DeVirDé Ask Ta paRa MéşkTé!!.

Karışık Nickler -1-
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-