Herşey Gülümse(t)mek İçin...:))
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey GuLumse(t)mek İçin.. :)
Herşey Gülümse(t)mek İçin...:))
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey GuLumse(t)mek İçin.. :)
Herşey Gülümse(t)mek İçin...:))
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Herşey Gülümse(t)mek İçin...:))

****
 
AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 Armut Bombasi

Aşağa gitmek 
2 posters
YazarMesaj
İrem
EmeKçi
EmeKçi
İrem


Mesaj Sayısı : 4746
Rep Gücü : 11508
Rep puanı : 103
Kayıt tarihi : 30/06/08
Yaş : 28

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
Armut Bombasi Img_left4450/10000Armut Bombasi Empty_bar_bleue  (4450/10000)
AktifLik:
Armut Bombasi Img_left4500/10000Armut Bombasi Empty_bar_bleue  (4500/10000)
GüçLüLük:
Armut Bombasi Img_left4475/10000Armut Bombasi Empty_bar_bleue  (4475/10000)

Armut Bombasi Empty
MesajKonu: Armut Bombasi   Armut Bombasi Icon_minitimePaz Tem. 06, 2008 11:46 am

Armut Bombasi

MALZEMELER

6 adet Santa Maria armut
1 su bardağı cekilmiş ceviz
2 tatlı kaşığı bal
2 tatlı kaşığı şeker
1 limon rendesi
1/2 paket çekilmiş pötibör bisküvisi
1 paket vanilyalı hazır puding
2 su bardağı süt
Süs için toz tarçın

HAZIRLANIŞI

Armutların sap kısımlarını düz olarak keserek ayırın ve kenara koyun. Tamamını soyun, alt kısmını ayıklayın, kesilen üst kısmından dolma oyar gibi oyularak hazırlayın. Hazırlanan armutlar ve kesilmiş sapları 2 su bardağı su ile bir tencerede şeker ilave edilerek haşlayın. Fazla haşlamamalıdır, yumuşak hale gelmesi yeterlidir. Bir kenarda soğumaya bırakın. Ayrı bir kapta bisküvi, ceviz, limon rendesi ve bal güzelce karıştırın. Pudingi pişirin, soğumasını bekleyin. Pudingin fazla katı kıvamlı olmaması gerekir. Armutları servis kabına dik olarak oturtun. Ilık durumdaki puding bir çay kaşığı yardımıyla armutların içine 1-2 cm. kalınlığında sıvanır. Önceden hazırlanan cevizli karışımla armutları üste 1-2 cm. kalaya kadar doldurun, doldururken kaşıkla üstüne basıp iyice sıkıştırın. En üste pudingi armutun tamamını kaplayacak şekilde dökün. Son olarak sapı kapak gibi üzerine oturtun. Bütün armutları bu şekilde doldurduktan sonra kalan pudingi armutların tümünü örtecek şekilde dökün. En üste tarçın serpin ve buzdolabında en az 6 saat beklettikten sonra servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
d!qmenL€éé
GraFiKer
GraFiKer
d!qmenL€éé


Mesaj Sayısı : 3528
Rep Gücü : 3753
Rep puanı : -21
Kayıt tarihi : 02/07/08
Yaş : 28

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
Armut Bombasi Img_left3495/10000Armut Bombasi Empty_bar_bleue  (3495/10000)
AktifLik:
Armut Bombasi Img_left3500/10000Armut Bombasi Empty_bar_bleue  (3500/10000)
GüçLüLük:
Armut Bombasi Img_left3490/10000Armut Bombasi Empty_bar_bleue  (3490/10000)

Armut Bombasi Empty
MesajKonu: Geri: Armut Bombasi   Armut Bombasi Icon_minitimePtsi Tem. 07, 2008 2:16 am

one kıss boma misafirler gelincee onlaraa bombamı yedirecen fallaa bn korktuum böö tırsııııyoooom Very Happy şoker giibi Very Happy
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
İrem
EmeKçi
EmeKçi
İrem


Mesaj Sayısı : 4746
Rep Gücü : 11508
Rep puanı : 103
Kayıt tarihi : 30/06/08
Yaş : 28

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
Armut Bombasi Img_left4450/10000Armut Bombasi Empty_bar_bleue  (4450/10000)
AktifLik:
Armut Bombasi Img_left4500/10000Armut Bombasi Empty_bar_bleue  (4500/10000)
GüçLüLük:
Armut Bombasi Img_left4475/10000Armut Bombasi Empty_bar_bleue  (4475/10000)

Armut Bombasi Empty
MesajKonu: Geri: Armut Bombasi   Armut Bombasi Icon_minitimeSalı Tem. 08, 2008 3:48 pm

önemli değil
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Armut Bombasi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Herşey Gülümse(t)mek İçin...:)) :: » ● » Pasta-Börek Tarifleri =)=) « ● « :: Tatlılar-
Buraya geçin: