Herşey Gülümse(t)mek İçin...:))
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey GuLumse(t)mek İçin.. :)
Herşey Gülümse(t)mek İçin...:))
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey GuLumse(t)mek İçin.. :)
Herşey Gülümse(t)mek İçin...:))
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Herşey Gülümse(t)mek İçin...:))

****
 
AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 ACıBADEMLI MUHALLEBI

Aşağa gitmek 
2 posters
YazarMesaj
İrem
EmeKçi
EmeKçi
İrem


Mesaj Sayısı : 4746
Rep Gücü : 11508
Rep puanı : 103
Kayıt tarihi : 30/06/08
Yaş : 28

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
ACıBADEMLI MUHALLEBI Img_left4450/10000ACıBADEMLI MUHALLEBI Empty_bar_bleue  (4450/10000)
AktifLik:
ACıBADEMLI MUHALLEBI Img_left4500/10000ACıBADEMLI MUHALLEBI Empty_bar_bleue  (4500/10000)
GüçLüLük:
ACıBADEMLI MUHALLEBI Img_left4475/10000ACıBADEMLI MUHALLEBI Empty_bar_bleue  (4475/10000)

ACıBADEMLI MUHALLEBI Empty
MesajKonu: ACıBADEMLI MUHALLEBI   ACıBADEMLI MUHALLEBI Icon_minitimePaz Tem. 06, 2008 11:46 am

ACıBADEMLI MUHALLEBI

MALZEMELER

2 su bardağı süt

4 yumurta sarısı

1 limon

bademyağı

25 gr toz jelatin

4/5 su bardağı toz şeker

3 kedi dili bisküvi

2 çorba kaşığı kuş üzümü

4/5 su bardağı toz şeker

100 gr sütlü çikolata

4/5 su bardağı çiğ krema

100 gr acıbadem bisküvisi

1 çorba kaşığı ince doğranmış meyve şekerlemesi

4 Kişilik

HAZIRLANIŞI

Jelatini içi soğuk su dolu bir kaba yerleştirin. Mikserde toz şekeri ve yumurta

sarılarını çırpıp bir kerede sıcak sütü ekleyin. Kısık ateşte tahta kaşıkla karıştırarak pişirin. Krema yoğunlaşmaya başladığı zaman jelatini katın, karıştırıp ılımaya bırakın.

Bir puding kalıbını yağlayıp dibine iki çeşit bisküviyi ufalayarak döşeyin.

2 çorbakaşığı kuş üzümünü ılık suda yumuşattlktan sonra süzün. Bunu ılık kremaya katın. Sonra meyve şekerlemelerini ve limonun rendelenmiş kabuğunu ilave edip iyice karıştırın.

Kalıbın dibindeki bisküvileri üzerlerine kremayı boşalttıktan sonra yaklaşık 4 saat kadar buzdolabında bekletin.

Bu arada çikolatayı içi sıcak su dolu başka bir kaba oturtarak biraz ısıtın. Çözülüp hafifçe ılınmaya başladığı zaman kalan kuş üzümünü ve hazır çiğ kremayı katın.

Kremayı, çikolata sosuyla beraberce servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
d!qmenL€éé
GraFiKer
GraFiKer
d!qmenL€éé


Mesaj Sayısı : 3528
Rep Gücü : 3753
Rep puanı : -21
Kayıt tarihi : 02/07/08
Yaş : 28

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
ACıBADEMLI MUHALLEBI Img_left3495/10000ACıBADEMLI MUHALLEBI Empty_bar_bleue  (3495/10000)
AktifLik:
ACıBADEMLI MUHALLEBI Img_left3500/10000ACıBADEMLI MUHALLEBI Empty_bar_bleue  (3500/10000)
GüçLüLük:
ACıBADEMLI MUHALLEBI Img_left3490/10000ACıBADEMLI MUHALLEBI Empty_bar_bleue  (3490/10000)

ACıBADEMLI MUHALLEBI Empty
MesajKonu: Geri: ACıBADEMLI MUHALLEBI   ACıBADEMLI MUHALLEBI Icon_minitimePtsi Tem. 07, 2008 2:19 am

teşekkürler cNm€
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
İrem
EmeKçi
EmeKçi
İrem


Mesaj Sayısı : 4746
Rep Gücü : 11508
Rep puanı : 103
Kayıt tarihi : 30/06/08
Yaş : 28

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
ACıBADEMLI MUHALLEBI Img_left4450/10000ACıBADEMLI MUHALLEBI Empty_bar_bleue  (4450/10000)
AktifLik:
ACıBADEMLI MUHALLEBI Img_left4500/10000ACıBADEMLI MUHALLEBI Empty_bar_bleue  (4500/10000)
GüçLüLük:
ACıBADEMLI MUHALLEBI Img_left4475/10000ACıBADEMLI MUHALLEBI Empty_bar_bleue  (4475/10000)

ACıBADEMLI MUHALLEBI Empty
MesajKonu: Geri: ACıBADEMLI MUHALLEBI   ACıBADEMLI MUHALLEBI Icon_minitimeSalı Tem. 08, 2008 3:48 pm

önemli değil
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
ACıBADEMLI MUHALLEBI
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Herşey Gülümse(t)mek İçin...:)) :: » ● » Pasta-Börek Tarifleri =)=) « ● « :: Tatlılar-
Buraya geçin: