Herşey Gülümse(t)mek İçin...:))
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey GuLumse(t)mek İçin.. :)
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey GuLumse(t)mek İçin.. :)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Tom Kaulitz ve Sevgilisi ..

2 posters
YazarMesaj
A R Z U '
Moderatör
Moderatör
A R Z U '

Rep Gücü : 19627
Rep puanı : 45

Dikkat : Tokio Hotel <3

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
Tom Kaulitz ve Sevgilisi .. Img_left1595/10000Tom Kaulitz ve Sevgilisi .. Empty_bar_bleue  (1595/10000)
AktifLik:
Tom Kaulitz ve Sevgilisi .. Img_left1600/10000Tom Kaulitz ve Sevgilisi .. Empty_bar_bleue  (1600/10000)
GüçLüLük:
Tom Kaulitz ve Sevgilisi .. Img_left1590/10000Tom Kaulitz ve Sevgilisi .. Empty_bar_bleue  (1590/10000)

Tom Kaulitz ve Sevgilisi .. Empty
MesajKonu: Tom Kaulitz ve Sevgilisi ..   Tom Kaulitz ve Sevgilisi .. Icon_minitimeÇarş. Haz. 24, 2009 2:39 pm

göremeyenler Interview with Chantelle youtube yazmaları yeter....

Adam: konuşlan dedikodu hakkında,tokio hotelden tomla ilişkin nasıl?
Chantelle: ehm. İyi. O tatlı biri. Biz L.A buluştuğumuz zaman onlar orada kayıttaydı ve aslında onu görmeye gidiyorum,
almanyaya gidiyorum ve öyle.bence bizim orda olduğumuz zaman ordalardı bizde gidiyoruz, öyle bilmiyorum.
Adam: sence Sen, iyi bir şansın olduğunu düşünüryormusun, bazı aşk maceraların olduğu için,birşey?
Chantelle: göreceğiz, demek istedğim o çok tatlı biri ve bilmiyorum. Demek istiyorum, evet. Onlar çok yetenekli müzisyenler.
Adam: yani bir şansın… ( burda chantelle çok güldüğünde bir şey anşılmıyor)
Chantelle: güler
Adam: belki,evet
Chantelle: belki
Adam: bence oda gülüyor ( evette). evet

Tamamen görebildiğiniz gibi, chantelle, dosdoğru kameraya bakıyor ve gülümsüyor. O kesinlikle onun orada olduğunu bilyor. O birkaç kez Tom'u öpmekten hemen sonra onda gülümsüyor.Bu kız çok yapmacık...

Frauke Ludowik (sunucu): "Ve yakalandi! Tokio Hotel'deki Tom Kaulitz bir kizla öpüsürken. Kendine dedigi 'Womanizer' olarak nadir bir durum degil, ama onun flört'ü taninmamis sayilmiyor, ve onun icin dünya'nin diger ucuna ucuyor.
Camilla Bohlander, o öpüscü Tom'un kanit resimleriyle.

Camilla Bohlander (sunucu): "Hmm, ne kadar romantik. Arabasinda Tom Kaulitz bir sarisinla. Görüldügüne göre hos bir konusmanin daha fazlasi. Gecen, hafta sonunda Tokio Hotel Tom ve amerikan sarkici Chantelle Paige Hamburg'un caddelerini gezdiler, bar dan bara gittiler, ve bodyguard eve gönderildiginden sonra, Tom kendisi bu direksyon sopasini aldi ve cabucak sarisinin bogasina degdirdi. Fark edilmislige göre yarim saat, diyor onlari dikizlemis olan fotoragfci.

Heiko Schönborn (Fotoragfci): "Chantelle Stockholm'dan buraya uctu, orda bir konsere katilmisti. Aksam saat 19.15'de indi ve oteline gitti, orda Tom'la beraber bulustu. Sonrasi günde, sonrasi ögleninde tekrar Londra'ya dogru gidiyordu ucusu. Baska bir terminin farkina varmadi. Onun termini sadece Tom Kaulitz'di."

Camilla Bohlander (sunucu): "Ay'in basinda bile 19-yasindaki Flipsyde'in sarkicisiyla gözetlendi. Chantelle Paige, sevimli 21'li, sarisin, amerikan ve Tom'dan tamamen etkilenmis.

Chantelle Paige (sarkici): "Tom gercekten cok tatli, ve Almanya onu onun icin seviyor, onunla hersey cok eglenceli ve komik, o kadar cekiciki."

Camilla Bohander (sunucu): "Ve o öyle bir kazanova, ve o kadar fazla kadin-hikayelerine sahip olmasaydi, Tom'a asik olabilecegini aciga vuruyor Chantelle. Ve simdi onun icin özel buraya uctu.

Heiko Schönborn (Fotoragfci): "Ikisi asik gibilerdi, daha fazla Chantelle mi ona asik, nasil görüldügünü dogrudürüz bilmiyorum."

Camilla Bohlander (sunucu): "Ne yaziki, sabah 5'de yollari ayrilmak üzere. Bu arada bir olan bir flört'ten daha fazla olabilecegi mümkünmü? Cogu beraberlikleri en azindan var. Sadece menejmenleri degil."

Kadin: "Simdi diger konuya gecelim, sen konusmak istermisin, bir bakmaliyim ... ah tabiki, Tokio Hotel'deki Tom!

Adam (sag'daki): "Tokio Hotel, Tokio Hotel"

Kadin: "Aman, simdi yani gercekten bir sevgilisi mi var? Arabanin icinde oldugu ... resimler var."

Adam (sag'daki): "Ama nasil hemde" (gülümsüyor)

Kadin: "Bu kadin, kim bu?"

Adam (sag'daki): "Bu Chantelle, Flipsyde'in sarkicisi. Diyebilecegim tek sey, bu resimler bize göre realistce. Bilerek realistce söylüyorum, cünkü öncesinden biz hepimiz bunu bir reklam sakasi gibi buluyorduk. Hatirladigima göre iki hafta önce onlardan iki tane resim cikmisti. Paparazzi fotografi oldugu söylentiydi, ve bizim gazetelerimize atildigi.. ama öyle bir fotoraf olamazdi, cünkü olsaydi, paparazzi onlarin kucaginda oturmasi gerekmis olurdu. Öyle yani ..."

Kadin: "Belki birbirlerini sadece iyi taniyorlar (gülümser)"

Adam (sag'daki): "Ayni müzik sirketindeler, aslinda reklam'da olabilirdi ..."

Adam (sol'daki): "Knik knak"

Adam (sag'daki): "Ama simdi, nasil bir tesadüf (hepsi güler) Bu simdi gayet gercek gibi görünüyor."

Adam (sol'daki): "Sen bu tüm hikaye hakkinda ne düsünüyorsun? Simdi bile yaani diyorsan ... ?"

Adam (sag'daki): "Yani, Tom kendi Rock 'N' Roll yasam tarzini korudugu denilebilir. Bununla söylemek istedigim, her zaman her kita'da yeni bir kizarkadas. Bunu Chantelle icin degistirecegini sanmiyorum" (gülerler)

Kadin: "Chantelle'e bir karisiligin mi var yani?" (güler)

Adam (sag'daki): "Hayir, yani düsündügüm, onun Chantelle icin bu huyunu öyle kolay kenara atmamasi."

Kadin: "O suan Tokio Hotel hayranlarindan Nefret-Mektuplari alabilirmi? Veya nasil bunu düsünebiliriz?"

Adam (sag'daki): "Hayranlarin, bir kizarkadasi'da gayet cabuk kalblerine almalari, daha cok oluyor. Ve onada hayran- ve imza-dileklerini göndermeleri. Yani gercekten hayranlarin ortaminda böyle bir antipati hissedilmesi daha enderdir."

Kadin: "O zaman bunu umabiliriz sadece" (gülerler)

Resimler :

https://2img.net/r/ihimizer/i/img0025438200.jpg/

https://2img.net/r/ihimizer/i/img0035595474.jpg/

https://2img.net/r/ihimizer/i/img0015753725.jpg/

Tokihotelden tom kaulitz (19) ve Amerikalı şarkıcı Chantelle (21), Hamburg'da bir otoparkta onun Audi R8inde kucaklışıyor, ve aşk-dedkodularını doğruluyor.

Bi otele gidin!

Her ne zaman basit akıllar araba pencerelerinin ardında diğer insanarın birbirlerini nasıl okşadıklarını görmek gibi nadir bir fırsat elde etseler, sonradan onlar hakkındaki gözlemlerini bir zoraki gülümsemeyle anlatır, ve yapışkan sözcük gruplarıyla hikayeye devam ederler "trafiğin en işlek oldugu zamanlar", "trafiğin en yoğun oldugu saatler", "Trafik sıkışıklığı" vb.

Eğer biz, (ve artık sende) burdaki hafif bulanıklaştırılmış resme bakarsak, iki insan görüyoruz,biri araba penceresine yakın olan ve arkasındakini yumuşakça okşayan, ama hiçbir şeye yapışkan demeyiz, sadece "Hoppala" gibi bir şey.

Magdeburglu grup Tokio Hotel fanları olan aramızdakiler,son haberde buna ek olarak epeyce etkilenmiş ve bağırıyorlar.. “Donnerwetter” (= VOV! lanet olsun!”) yada “full-krass” yada “geilo” (= “tatlı!”), yaşlarına ve sosyal hayatlarına bağlı olarak.

İlk resimde,tokio hotelden tom kaulitz(19) açıkca bir kadını öpüyor.
Bu kadın Chantelle Paige (21), Amerikalı grup “flyside”'ın şarkıcısı (geçerli şarkı: "When it was good").

Los Angeles'e Stockholm'da bir performanstan sonra geri uçmak yerine, Önceki yeri Hamburg'a Tom'u ziyaret etmek için geliyor. . sadece 18 saat için , 7 saati gitarist tom'la.

Öpücük-protokolü, birinin bilgisinin en iyisine kaydedilen ve inanç, ve zorunlu uyarıyla:

Chantelle SAS 2645 sayılı Scandinavian Airlines uçuşuyla pazartesi akşamı 7:15 hamburg hava alanına indi.

Oradan şehre doğru sürdü,merkez istasyonun yanında 3 yıldızlı Suitehotel Hamburg City'de kontrollerini yaptırdı .Tom 10:00da gümüşi Audi R8siyle onu aldı. Elbe'ye sürdü, beraber İtalyan resturantı “la vela”ya gittiler, “uçmak” anlamına gelen yere.

Sonra çift “gittikten ” daha sonra, kendilerine ''Doğu'' otelinin barında bir kaç şey içmek için izin verdi ve şarkıcının oteline döndü.Otel odasında kaybolmanın yerine,
Tom ve Chantelle, birbirlerini arabada neredeyse yarım saat öptüler,kapalı camlar bağışlayıcı bir şekilde buğulanıncaya kadar.

Sabah 3ten sonra sonunda “düşürülen-çapa” otelde. Chantelle yuksek topukluluarıyla kaldırım taşlarını gerçekten kötü bir şekilde kordine edebilirdi,
tom'da bu durumu kanıtladı,gerçek bir kibar olduğu için onu kollarına aldı ve yolda tökezlememesi için ona yardım etti

İki saat sonra Tom Audsiyle oteli terk etti. Chantelle, Londra'ya 1:30de uçtu.oradanda los angeles’taki evine.

3 Haziran'da Tom ve Chantelle'nin beraber ilk resmi vardı. Ama şu Zarasız/masum ifade “ biz sadece arkadaşız..” 'a inanıldı.

İki hafta önce chantelle centilmen hakkında:”kesinlikle o benim tipim. Ama beni arkdaşlarım uyardı. Söylediler,o her hafta başka biriyle”

Şimdi farklı: chantelle LA uçuşu internete yayılmadan önce twitter’a: dün akşam yemek yedim ve Alman otobanlarında aşırı hız yaptım .Çok eğlenceliydi.Yakında California'ya uçucam.Özledim sizi '' yazdı.

Tom'un hakkında sonraki haberlerin çıktığı arka evde:” ben harika bir gece daha almanyada olmayı isterdim.”

Bu tabiî ki olabilir. Ama bir sonraki sefere otele gitmeniz muhtemelen daha iyi olacaktır. Ön koltukta öpüşmek, gerçekten özel hissettirir.
Ama odada sonradan birde otel görevlisi gelir.

Bugünlerde 'Bild makalesinde Billin hakkında fazladan bir tane makale vardı.
Neden Tom'un erkek kardeşini kızlarla öpüşürken görmüyoruz?
Tom kaulitz tokio hotelin “maçosu” – erkek kardeşi ise tam karşıtı. O büyük aşkı arıyor, hala öpüşmedi.
“ Bunu beni çok üzüyor,19um,bunu elimden kaçırdım. Ben gerçekten, bir kız arkadaşa sahip olmayı isterdim,yaşamımı onunla paylaşabilicegımı herşeyen anlayan,ne yaptıgımı söyleyebiliceğim birini..''dedi röportajda.
İnternet forumlarında yine ve yine dedikodu. Bill gay.sebeb onun andırojen görünüşü.
Bill derginin okuyucuları tarafından dünya çapında 30 erotik kadın listesinde oylandı.

Özel röpotaj: Chantelle'le TH Tom hakkında!
Flipsyde şarkıcısı Chantelle Paige Tom kaulitz ile buluşmasını bize anlattı! Tom onun tipimi? Ne hakkında konuştular? Cevabı burada

Bu görüşmeyi daha önceden tom biliyormu, veya o ve tokio hotel hakkında daha fazla şey dıuymuşmuydun?
Chantelle : Tomla daha önce önce hiç buluşmadım,bu bir süprizdi :-) ancak, daha önce tokio hoteli duydum ve şarkılarını biliyorum. Bunlar aşırı denercede yetenkli çokuklardır!

Otel barında senin Tomdaki ilk izlenimin neydi?
Chantelle : O, çok büyük ve etkileyiciydi!onun tarzını beğeniyorum,, gerçekten benzersiz, Ama özellikle onun büyüleyici aksanı! "

Ne hakkında konuştunuz?
Chantelle : müzik hakkıda çok konuştuk, ve benim gurubum olan Flipsyde'yi söyledim, ve çıkan albümümüzden (”State Of Survival”). Yeni vidomuz olan ‘When It Was Good’ gördüğünü ve beğendiğini söyledi. Sonra bana hangi almanca kelimeleri bildigimi sordu. [ Flipsyde, bir buçuk ay boyunca Sarah Connor'la Almanya'daydı] ve sonra bildiğim bi kaç Almanca kelimeyi şakıdım, bana yardım etti ve bana birkaç yeni sözcüğü öğretti! Ve hatta daha çok, uzun bir süre konuştuk. o çok tatlı ve kesinlikle eğlendiiryor!

Numarısını aldınmı ve birbirizi tekrar görmeyi planyormusnuz?
Chantelle: ;-)

Tom senini tipinmi? ve Ve diğer çocuklar karşılaştırıldığında onda ne gibi özellikler var?
Chantelle: Fiziksel olarak değil ama kişilik olarak daha çok.İyi görünse bile kişiliği ile daha fazla ilgleniyorum. O öğrenmeye hevesli ve nazik. Onunla konuşmak için çok zevkli. Ve onu ilginç yapan şeyde on derece yetenekli ve motive olması. Dikkatimi tutmak zordur,ama o bunu yapıyor! Ve Tom'unkinide tutmanın zor olduğunu herkes biliyor ama..Wink onunla tanıştığım için mutluyum ve bundan daha fazlasını söylemeye gerek bile yok.

Resim:

http://www.myimg.de/?img=th1fd110.jpg

Tüühh ! Çok büyük kayııp Tom Kaulitz ve Sevgilisi .. 794304
http://www.hadisekolik.yetkinforum.com
BadCompany
Süper Moderatör
Süper Moderatör
BadCompany

Rep Gücü : 1374
Rep puanı : 9
Dikkat : &#9829;&#9829;&#9829; FOREVER HEADBANG FOREVER METAL &#9829;&#9829;&#9829;

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
Tom Kaulitz ve Sevgilisi .. Img_left795/10000Tom Kaulitz ve Sevgilisi .. Empty_bar_bleue  (795/10000)
AktifLik:
Tom Kaulitz ve Sevgilisi .. Img_left800/10000Tom Kaulitz ve Sevgilisi .. Empty_bar_bleue  (800/10000)
GüçLüLük:
Tom Kaulitz ve Sevgilisi .. Img_left790/10000Tom Kaulitz ve Sevgilisi .. Empty_bar_bleue  (790/10000)

MesajKonu: Geri: Tom Kaulitz ve Sevgilisi ..   Tom Kaulitz ve Sevgilisi .. Icon_minitimeÇarş. Haz. 24, 2009 2:57 pm

Kız güzelmişşş Tom Kaulitz ve Sevgilisi .. 709587
A R Z U '
Moderatör
Moderatör
A R Z U '

Rep Gücü : 19627
Rep puanı : 45

Dikkat : Tokio Hotel <3

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
Tom Kaulitz ve Sevgilisi .. Img_left1595/10000Tom Kaulitz ve Sevgilisi .. Empty_bar_bleue  (1595/10000)
AktifLik:
Tom Kaulitz ve Sevgilisi .. Img_left1600/10000Tom Kaulitz ve Sevgilisi .. Empty_bar_bleue  (1600/10000)
GüçLüLük:
Tom Kaulitz ve Sevgilisi .. Img_left1590/10000Tom Kaulitz ve Sevgilisi .. Empty_bar_bleue  (1590/10000)

MesajKonu: Geri: Tom Kaulitz ve Sevgilisi ..   Tom Kaulitz ve Sevgilisi .. Icon_minitimeÇarş. Haz. 24, 2009 3:11 pm

Tom Kaulitz ve Sevgilisi .. 794304

Hiçte değil Tom Kaulitz ve Sevgilisi .. 794304
http://www.hadisekolik.yetkinforum.com

Tom Kaulitz ve Sevgilisi ..
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Tom Kaulitz Resimleri
» Tom Kaulitz Resimleri
» Tom Kaulitz Biyografi
» Bill KauLitz .. Kauu :)