KREM ŞOKOLA PDF
MALZEMELER
1 kilo süt
2 çorba kaşığı kakao
2 çorba kaşığı nişasta
1 çorba kaşığı pirinç unu
1 su bardağı toz şeker
1 paket vanilya
ÜZERİNİ SÜSLEMEK İÇİN
1 su bardağı soğuk süt
1 paket krem şanti
HAZIRLANMASI
Nişasta,pirinç unu ,kakao ve toz şekeri tencerede karıştırın.
Üzerine sütü ekleyip ocağa koyun.Sürekli karıştırarak kaynayana kadar pişirin.
Ocaktan indirdikten sonra vanilyayı ekleyin ve karıştırın.
İsterseniz kuplara isteseniz kaselere dökün.
Şantimizi sütümüz ile koyulaşana kadar çırpın.
Krem şokolamız dolapta 2 saat kadar bekledikten sonra servis yapacağımız zaman,şantimizle süsleyelim.
Soğuk olarak servis yapalım.
AFİYET OLSUN