NefereT Uzman Moderatör
Mesaj Sayısı : 3218 Rep Gücü : 6986 Rep puanı : 7 Kayıt tarihi : 04/02/09 Yaş : 29 Nerden : Kayıp Bir KraLLıkk :)
Dikkat : Hiç Sewdinmi beni... onu Sevmediqin kadar!
Güç Sistemi Başarı Puanı: (2875/10000) AktifLik: (2900/10000) GüçLüLük: (2870/10000)
| Konu: NickleriiiiMm (: C.tesi Haz. 20, 2009 10:34 pm | |
| *DaHa BoYuN bi karış Beyfendi OLmaYa çalışş..PeşiMde DoLaşma OtuR DeRsİNe Çalış ....!!!
*HeR Söze VeReceK CEvABım VaR...Ama bi Söze BaKaRım Söz mü die BirDe SöyleyeNe BakaRım Adam mı die...!!!
* Bizde BiliRdik SevgiLiye PıRLanTa ALmaSını...Ama DosTlarımız Açtı Yedİk içtİk PıRLanta PaRaSıNı....!!!
*Há¥áT ¥íÑé...; qíRí$, qéLí$mé, SoNuÇ.. qírí$ ; ÑéDéѧíZ... qéLí$Mé ; úMíT§íZ...§oÑuÇ ; GéRéK§íZ/
*a$klma b!r céza vér kalb!m sén! sévmés!n,sén!n yalan a$klna Allah muhtaç étmés!n.. '
*HaYaTTa HiC SeVMe SeVeRSeNDe BeLLi EtMe CüNKü SeVeN SeViLMeZ SeViLeNDe KiYMeT BiLMeZ
*aKLiMDa_KaLaN**GiDi$iN_DeGiL**GeRi_GeLMeYi$iN
*''''Gel KaLBiMDe YaŞa KiRa iSTeMeM''''
*Benİm NedeNLerİm Senin NedenLerin...
*kimisi kırdı umudu.. lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu
ҳ̸Ҳ̸ҳ нιç кιмѕєує нαкєттιğιη∂єη ƒαzℓα ∂єğєя νєямє уα σηυ кαувє∂єяѕιη уα ∂α кєη∂ιηι мαнνє∂єяѕιη ҳ̸Ҳ̸ҳ.
*sEn bEnİm fArkImI fARkeTmeDiN AmA ArTıK FaRKeTseNde faRKeTMeZ ÇüNkü BeNiM FaRKımı FaRKeDeNLeR SeNdEn Çok FaRKLı...!!!
*çéKiNMé éSKiC! iÇéRi ßuYuR ßuRaDa ßiR aŞKıN aTéŞi uYuR ßaKTıKÇa iÇiMiN YaNgıNı ßüYüR aL qöTüR éSKiCi ToPLa Né VaRSa ..
*Вιяâkмâk ỌkâDâя kоℓâỳмι Ŝєпι ŜєωDιkтєп Sọпяâ
*< .. > ßi gün KabALık ederSem.. haberSizce Cekip Gidersem... yaNLızLığım Size ! emaneT
*B¡ттім Tüкэиdім Aятικ● Hачатιи Ѕоиυиа 5 каLа , GэL Dэŝэм • Gэl¡я міѕіŋ???«
| |
|
tatLı_qıZ EmeKçi
Mesaj Sayısı : 3086 Rep Gücü : 7418 Rep puanı : 9 Kayıt tarihi : 16/02/09 Yaş : 29 Nerden : q0nia..
Dikkat : tatLı_qıZz büTün FoRumu çq séwiouMm...
Güç Sistemi Başarı Puanı: (2450/10000) AktifLik: (2500/10000) GüçLüLük: (2455/10000)
| Konu: Geri: NickleriiiiMm (: Paz Haz. 28, 2009 6:30 pm | |
| saq0L bébéim çq qüSéLLéRr ama DiqéRLéRinDn kıSa oLmu$.. | |
|