NefereT Uzman Moderatör
Mesaj Sayısı : 3218 Rep Gücü : 6986 Rep puanı : 7 Kayıt tarihi : 04/02/09 Yaş : 29 Nerden : Kayıp Bir KraLLıkk :)
Dikkat : Hiç Sewdinmi beni... onu Sevmediqin kadar!
Güç Sistemi Başarı Puanı: (2875/10000) AktifLik: (2900/10000) GüçLüLük: (2870/10000)
| Konu: msn azcık nick (: C.tesi Haz. 20, 2009 10:26 pm | |
| Nefret et benden !! Bayılıyorum buna (= !
hayaL kurmak hayaL oLdu
Gözya$Larını SiLéßiLécéin Ték Yér ELinin Térsi Akmasın Gözya$Ların IsLanmasın Ne GözLérin Ne Dé ELinin Térsi
'
TopLa Önümé Attıqın ßozuk SözLéri ßén ßunLardan Anlamam!
"Sana İhtiyacım Var GeL!!!" Diyebilmekmiş Güçlü Olmak Sana "Git" Dedigimde Anladım
Seviyorsan Seviyorsundur AMA' sı oLmaz Bu işin ÜsteLik Bir Cümlede AMA Varsa Bir Önceki Yargının Hiç Bir Hükmü Yoktur Artık
senin havanın olduqu yerde ßenim rüzqarım yeter senin çırpınıp varolmaya çalıştığın yerde ßenim varlıqım yeter!!!
Ya zamnından erkn qelrim dünyaya qeldğim gibi ya da zamnındn çok qeç seni bu yşta sevdiğim qibi… Mutluluğa hep geç kalırım, erkn qiderm mutsusluğa… ya herşy bitmştr çoktn yada hiçbişy bşlamamştr… öyle bir zamnda qeldim ki ölüme erken sevqiye qeç… yine qecktm bağışla sevqilm sewqiye on kala ölüme beş……
denize düşen yılana sarılır DENİZ hanginiz? YILAN hanginiz?
̅
_̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̅ ̲a̲̅я̲̅l̲̲̅̅b̲̅o̲̅r̲̅ o̲̅̅_̅_̅_̅()ڪ:BIZDEKI ALISKANLIK!!! (bunu nicke yapıştır sigara olsun)
ҳ̸Ҳ̸ҳ нιç кιмѕєує нαкєттιğιη∂єη ƒαzℓα ∂єğєя νєямє уα σηυ кαувє∂єяѕιη уα ∂α кєη∂ιηι мαнνє∂єяѕιη ҳ̸Ҳ̸ҳ | |
|
tatLı_qıZ EmeKçi
Mesaj Sayısı : 3086 Rep Gücü : 7418 Rep puanı : 9 Kayıt tarihi : 16/02/09 Yaş : 29 Nerden : q0nia..
Dikkat : tatLı_qıZz büTün FoRumu çq séwiouMm...
Güç Sistemi Başarı Puanı: (2450/10000) AktifLik: (2500/10000) GüçLüLük: (2455/10000)
| Konu: Geri: msn azcık nick (: Paz Haz. 28, 2009 6:35 pm | |
| ҳ̸Ҳ̸ҳ нιç кιмѕєує нαкєттιğιη∂єη ƒαzℓα ∂єğєя νєямє уα σηυ кαувє∂єяѕιη уα ∂α кєη∂ιηι мαнνє∂єяѕιη ҳ̸Ҳ̸ҳ
snDn biLioum sReny saq0Ll.. anLADın sn oni.. xD | |
|