NefereT Uzman Moderatör
Mesaj Sayısı : 3218 Rep Gücü : 6986 Rep puanı : 7 Kayıt tarihi : 04/02/09 Yaş : 29 Nerden : Kayıp Bir KraLLıkk :)
Dikkat : Hiç Sewdinmi beni... onu Sevmediqin kadar!
Güç Sistemi Başarı Puanı: (2875/10000) AktifLik: (2900/10000) GüçLüLük: (2870/10000)
| Konu: imzalık nickler (: 2 C.tesi Haz. 20, 2009 10:20 pm | |
| ßéNliğimi kaybédéné kadar yaNıNdayıMm Ölümün göbek adı olsa da ”yokluğun”… İşini çok iyi biliyor zalim sessizlik…
korKtuĞum YitiRmek deiLki vaZgeçeMemeKti beLKi de istediğiM tek bir reNKti ama siYah deiLdi
Tüm ya$anmı$LıkLarı unutturur mu zaman ? MutLuLugumu geri verebiLir mi ?
Resmettiqinz mutLuLuk EN az dieRLeri kdr SAhteydi !
kuLaqmda qürüLtüLer uyurkén teLevzyon acık kaLmş bir üLkénin bodrum katında kirLi bir savaş varmş midém buLanıyor qaLiba Dünya tuttu
yaşadıkLarım ve anımsadıkLarımdan ibaretim ben !!! UmursadıkLarım sadık oLanLardışLadıkLarım özüne bağLı kaLmıyanLar
Artık hayaLLér kurmuyoRum éskisi giBi déğiLim mutLuda déğiLim sanıLdığı giBi ama ağLamıyoRum arTık saRsıLan bişéyLér var içiMdé topaRLayamıyoRuum arTık kiMséyé güvénMiyorum!!! sadécé SUSUYORUMM !!
Benim Güneşim Tekrar Doğmak İçin BatarNØk†ayı kØyduğum æN N£ S£nd£n ßir £S£r N£d£ ߣnd£n ßir iz kæLæjæk
EvLenip baLayına gideceğime bekar kaLıp aLayına giDeRiM !!_??
Hangi MaSkeyi tAkarSan tak Artık aLtundakinin Sen oLduĞunu ßiLiorum
BaK iBReT Al YeRe Dü$eN YapRaGaOdA SeNiN GiBi YuKaRiDaN BaKiyOrDu ToPRagA!
******ßeni YormayIn! --> çOk ü$engeCim ßana yaLan söyLemeyin ! --> Nefret Ederim! ßana ßi$ey sOrmayIn! --> ßiLmiOrum! Ciddi oLmayIn --> ßen güLüyorum iÇeLim Demeyin! --> DayanamIyorum! GideLim Diyin! --> GeLiyorum! Dalga geÇeLim --> ßayıLıyorum ! Derdinmi var ¿ --> DinLiyorum çOk mu zOr¿ --> Ugra$Iyorum! ßana a$Ik oLma! --> ßen oLamIyOrum !!! >>km ne derse desin ben böleimm degisemiyorum<<*** ByOquz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
değiLim siZin qiBi oLmamDa qökDéLenLerDéN tüküRüCém suraTınıZa aLayIna x)
baZén kaDéRi beLirLér yaZı yaDa tuRa
giderim bu diyardan yüreim bana kalmışsa (!)
Bilip söyledikleriniz yasadıklarımı ifade etmez
Ya$amayI çok seviyorum bana bula$mayan herkesi de çok seviyorum =]
kırSanDa birÇok kéZ kaLbimi faRkeDér mİ séRseRy ?
inSan oğLu naNkördüR değer weRmez kimseye bende inSan'm sonuçta fasLasıNı bekLeme
Oyunun adı aşkkan ve gül - Sen katilsin bense maktül - Çek hançerini son kez öp ve beni öldür
kaLßine zorLa öqreTemessin yaßancı *2 keLime [ ! ]
né oLDum deme ne oLCamDa déMe ne oLuyo naaNn Dé) ehuhueh xD
Kendi mutLu dünYamda muDsuz yaSıOm ben
Benim iLgileNmeDikleRim Sizin PeşiNden KoştuklaRınızdır Alayına YOL xD
CeHenneM boş BüTün ŞeyTanlaR buRda x)
kimiN eLinDéSin unuTuLdun mu seNDé sinSiCé çöZüm senDé cNm zoR mu qéLDi bu sonsuZ biLmeCé ?
*taNrı hepiNize birer yüz weRmi$ ama siz oNu ba$ka yüZLere çeviriy0rsunuZ
ÇizGiLere BaSmaDan YürüYen inSanLarDAnım
İtLe köpekLe uğraşıcak vaktim olsaydı veteriner olur inSan qißi qöRünen haywanLarı tedavı ederd*m
tanrı DeiLim ama taPanLar war cahiL DeiLim ama sewmeyi biLmeyişLerim war meGaLoMan DeiLim ama BÜYÜLEYİCİ bi béN vaR
- aRTiSt mi?? DeiLim ama ''muhte$em oLMAK'' kanımda war^^
hapSσLмuş haγaLLєяiм
iηaтςı düzєηLєяiм haLвuкi вєη кiмiм ηєγiм кaвuL єdєяiм γaηLız кaLdıγSaм γa γaηLız кaLdığıмı SaηdıγSaм вσмвσş вiя düzєηdєγiм qizLєηмiş SєωєηLєяiм haLвuкi вєη γiηє вєηiм
Sewilirken Uyuyordun! Şimdi SEN Sew Böl Uykunu!
sNa hersmnkinden çoq ihtiacım war!
Yarim sen yokken ben herqün incitiLdim Binbir parça binbir hayaL içinde eziLdim
Küçük bir çocuğun şekerde bulduğu mutluluk gibi 0na sarıldığımda bulduğum huzur gibi Heyecan gibi aşk gibi
Bugün Burda Cumartesi Ben senin SaçLarını SuçLar bakışLarını Geveze SusuşLaRını biLe ÖzLedim ^^
bİr anLIk mutLuLuğum sİzİ çok mu üzdü?
baBam deDi ki - doĞmaSayDın keŞké benDé dedim ki dĞdum uLanSs işTé xD
Hayat ya$ıcaam şeyleri sana kıyak geçiorm yazçizoyna Hiç bi bok istemedim istemiorm
Şimdi artq tek başımayım Hiç değiLse hakkını veriyorum yaLnızLığın iki kişilik kocaman bir boşLuktansa sensizLiqi* ve yalnızLığı tercih ediyorum Emin oL şimdi dahada mutLuyum(!)
Düşlerim başka şeyler Ağlarım hiç bıkmadan Giderim çok uzaklara Ardıma hiç bakmadan
clean family girl temiz aile kızı
geL aşk geL
Anlat onlara peri masalının kötü bittiğini
Sinirle topladım tüm eşyalarını! Ne olur almaya gelme Bırak izlerin kalsın bende
öLdürmeyen acı güçLendirirßeni güçLendiricek her$eye warım
ßeni üZen her deTaydan unuTarak KurTuluyorum
kmse anLamaz ßiliorumm canımı yaqsada hayat qüLüorumm:/
GeL ßaK ßiR eLimde göKyüzü vaR haLa ÖteKinde kayıp giden yıLdızLar KorkuLarda ßenim umutLaRda *Beni ßıRaKma*
yıLLarı Önüme Kattım YoLa KoyuLdum TaqvimDeqi YapRaqLar Benim UmuDum Hep SevDim SevDim Sayı Unuttum SıqıLdım HayaDDan Choq YoruLdum..
eĞer Bi Gün FarketmeDen iStemeden Seni KırdıySam ÖzRün eFendiSi eN Yakınım oLur DiLer YoLuma Devam eDerimm.. | |
|
tatLı_qıZ EmeKçi
Mesaj Sayısı : 3086 Rep Gücü : 7418 Rep puanı : 9 Kayıt tarihi : 16/02/09 Yaş : 29 Nerden : q0nia..
Dikkat : tatLı_qıZz büTün FoRumu çq séwiouMm...
Güç Sistemi Başarı Puanı: (2450/10000) AktifLik: (2500/10000) GüçLüLük: (2455/10000)
| Konu: Geri: imzalık nickler (: 2 Paz Haz. 28, 2009 6:48 pm | |
| =D jnm kuıLLnıRım ama biRaSs imSamDaqiéni kuLLanııMDa... oqé".. muJXx saqoL xD | |
|