Herşey Gülümse(t)mek İçin...:))
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey GuLumse(t)mek İçin.. :)
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey GuLumse(t)mek İçin.. :)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Msn nckler (:

2 posters
YazarMesaj
NefereT
Uzman Moderatör
Uzman Moderatör
NefereT

Rep Gücü : 6986
Rep puanı : 7

Dikkat : Hiç Sewdinmi beni... onu Sevmediqin kadar! Msn nckler (: 532678

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
Msn nckler (: Img_left2875/10000Msn nckler (: Empty_bar_bleue  (2875/10000)
AktifLik:
Msn nckler (: Img_left2900/10000Msn nckler (: Empty_bar_bleue  (2900/10000)
GüçLüLük:
Msn nckler (: Img_left2870/10000Msn nckler (: Empty_bar_bleue  (2870/10000)

Msn nckler (: Empty
MesajKonu: Msn nckler (:   Msn nckler (: Icon_minitimeC.tesi Haz. 20, 2009 10:12 pm

tєℓєƒσηυη тυşℓαяıηα вιя ¢αη єкℓє∂ιм çєкмєуєη şєвєкєуι нαѕяєтℓє ѕüѕℓє∂ιм єууу вυ ηι¢к'ι σкυуαη ѕєηι çσк özℓє∂ιм..

Her günün son günün olacakmış gibi yaşa.. Çünkü bu günlerden birisi son olacaktır..

Уąģ쵴Ļµ کǿќêĶĻąŕđá HêЧąţĮмĮ λгıЧǿŗųм...
bîzî bîR AllÂh bîrDê DostLÂrımız bîLsîN ZâHmêT oLmâZsa qêRîsî îLêrLêsÎn.!!!

Ne yıldızları istiyorum gece yarılarımane güneşi istiyorum karanlığıma çok değil birtanem sadece seni istiyorum
HéRKés Kéndini AR†iS† saniOr.Ama ßiLmiOrLArqi Yöné†mén ßénim.isDéDiqimé RoL wéRiRim isDéDiqimé YoL.!..

ßumuyDu Hayat Déd!q|éry Hayat a$|ınDa q0sq0camaN ß!r rüya Uyan Art|q ß!tt! Rüya

éLé$tiRmé ßéN!.. ßéYéndiYSén takD!R éD....! h0$una qiTmi0r muyum kaFana taq:Ma s**TiR éTT..!

' séninLé i$im ßitmédi ßitméz a$k qün yüzü qörmédi qörméz sana söyLemeye deqmedi deqmez séni ßénim qibi kimsé séwmédi séwméz

né éL!mdn †u††Lr né yüzüMé qüLdüLér ß! qün 0Lsn öLmüné séwdiLr ßén séwd!m ßa$kasna wérd!Lr ßana ßu dünyda mu†LuLq Haramm$ méqéR

iStediğimi verin tøzLu rAfLarImdA ge¢mi$im yAnar ßenim gözLerim daLar derin ßenim hisLerim ßöyLedir yerLi yersiz söyLenir sözLerin ßana ßi simgedir i¢imde mimLenir

GençLigimizi yakanLara Sevdiqimizi eLimizden aLanLara Kolumuza jilet attıranLara Kadehi eLimize tutuşturanLaraher Kuytu köşede esrarı cektirip üçlüyü tersten yaktıranLara isYanım aLLah'a degiL Tüm aLLah'sızLara..! Günahkar SokakLarın tövbekar DelikanLısı

İnanıyorsan savunduklarına arkasında duracaksın..gerek yok cellada cıkarıldığında darağacına tabureye sen vuracaksın !

ßëDëñîM |{å®åñ£ı|{£å®Då ø£åñ §ëñ§îZ£îğë ®µ]¬[µM §åñå åî±

NØk†ayı kØyduğum æN N£ S£nd£n ßir £S£r N£d£ ߣnd£n ßir iz kæLæjæk . . ..

Aklımı kaybetmekten değil bulmaktan korkuyorum..

Sanma ßiLékLér!mdék! jiLét kéSigi 10Lar aŞkImIzIn bédéLi 10Lar zaLim!n diŞ !zLer!

Sêvdâ êktîm îhâñêtî ßî¢îÿørûm ¢øk Sêvmî$tîm î$tê ßûñâ ÿâñîÿørûm vâzgê¢îLmêz Sâñdîñ Sêñ kêñdîñî Sâñâ ñøktâ køÿûÿørûm ..

ÇıKaR YoL hAnGiSi?SeVmEk Mi SeViLmEk MiSaRhOşLuK mU İçKi MiAnLaMaDıM GiTTİ..ÇıKaR YoL HaNgİsİ ?SeN mİ SeNsİzLiK mİYaŞaMaK mI öLmEk Mi???

Emek VeR KuLAK VeR BiLGİ VeR BoRÇ VeR; AmA BoS VeRME! İYİYİ ArAGÜzELİ ArA DOĞRUYU ArA; AmA KuSUR ArAmA!

Hî¢ VaraMaDIM FarkIña Dû$ûñMëDîM kî ¥arIñI UZagI ta$I¥aMaDIM $îMDî ¢ëkî¥øruM îstë kahrIñIYëñî acILar ta$I¥øruM DûñDë kaLañ gôZ ¥a$LarIñI.MutLuLugu satI¥øruM ZararIña kaLDIr ûstûMDëñ Par¢aLa¥añ ø ßakI$LarIñi

CeSarE†imiN ßi††iĞi yErdE £SaRe†iM ßa$Lar

S£wdamızın adı b£rrak Sonu toprak dön£n aLçak oLSun ..§£nd£n ßæ§kæ§I yæLæn §£nd£n §onræ§I öLüm §£nd£n qayrI§Ina yokum !

Hele Bir Kapansın Kapılar ! Sular Durulsun ! bıçak Atacagım Tam 12'Den ! Kısa Devre Yapsın Kalbim ! Ellerım inatla Dokulsun Cıgaraya !

Alemin Derdi oLmusum demekki zamanında ii koymuşum .. !

SiL KıZıM SiL AkLınDaKi O KaRaNLıK ESeRi En KRALINDAN ÜSTÜNDÜR Bu GöRDüYüN SeRSeRi..!

ZaR aTMaM $aNSa iNaNMaM. oRTaDa ßiR $aNs VaRSa oNuDa Ben yaraTıRıM...!

$ë¥tañ'Iñ tëk gûñahI MëLëk'ë øLañ a$k'I¥DI o¥$a acIMasI øLMa¥añ MëLëk'Iñ $ë¥tañ'Dañ FarkI ¥øktur..!

'Sanal Alem İşte daLqasIz denize herkes KAPTAN!

îlk gôrûstê a$kâ înânîrmîSìn yôksà di$arî cìkìp têkrârmî gîrêyîm ?

µmµtLârâ kânmâ µmµtLâr ßîr gûn îmkân§izLâsîr hâyâtî tøz Pêmßê yâ§îyørµm §ânmâhêr Rênk ßîr gûn §îyâhLâ§îr

YakLa$Ma¡UZakLa$¡DîDîk DîDîk ëDërîM ha¥atIñIßëñDëñ ßa$kasIña ¥a$atMaM sëñîtarîhîñî VururuMañILarIñI asarIM¥ûrëgîñë saPLarIM këñDîMî

ßëDëñîñDë ¥atI¥a kaLIrIMtëñîñDë ßëkLërîM gëLëcëgîMî..¥akLa$Ma Daha kû¢ûk a$kLara katLañaMaZsIñ BENÎMLE ÔLÛRSÛN

BiRGüN GuRuRuNu YeNiP BaNa GeRi DöNmEK İsTeRsEn SaKıN DöNmE....ÇüNkÜ; SeNiN GuRuRuNuN BiTTiĞi YeRDe BeNiM Nefretim BAsLAr

Ben Kubar Kadar Asil Deligonca Kadar U¢uk Afgan Gibi Komik Papix Kadar Lüx & Cocaine Kadar Tehlikeliyim !

SözLerin büyük Yüreqin Kûcûk YanLi$Larin Cok DoqruLarin Yok Kendine qöre $anSLisin Fakat Bana qöre ZavaLLisin !

Bir $iseden dókúLen SARAP ' in degiL Bir tek kagitLa SariLan ESRAR ' in degiLSødayLa patLayan HAP ' in degiL Biz DELIKANLI adamin MUPTELA ' Siyiz !
BeyinDe 1 trafkyaraLarm fizikseL deiL pskoLojk

Açtm 1 şampnyA eziyetN 16.yıLı..

İster Lanet okuister çek vur! DertLer bitecekSe beni durdur!!

Kopucaksa KopsN ipbiteckSe bitsN! Beni SevmeyN VarsA Skdr oLup gitsN !!!!

GéLéN Né Gétirdiki GiDén Né Götürsün ßéén HayatımDan Memnunum ßééni Sévméyén ÖLsüüüNnnNnn !!

gözümün yaşını siLdim ben... koşamam kimsenin peşinden... warsın olmasın bu aşkLar...çektikLerim yeter bana...

SuskunLuum yeniLgimden deiL!! Güç topLuorum ben.. ßoynumun bükük oLduuna aLdanma.. Pusuda bekLiorum benn.!!

erken dü$tü masken yüzünden.. Demek sen içimde büyüttüğüm 1 dew deiL 1 hiçtin!! Görüorsun i$te Gittin we ßittin.!!

•:*:• iStiFamı VeRdimm ßu AshKtan KadeRimi YasaRımm En ßasHtaN AnLadım
SeninYüreinn Ya DemiRDenn Yadaa TasHtaNn •:*:•

Wewfasz OLSada yaR sevLr HayRsz OLsda Mrk edLr!!

ßizi ßizden ßaşka kimse iLgilendirmez kimsede ßizimLe ilgilenmesin gerekmez

a$k mı dedin ßana? saçmaLadın! Sni Séviorm diyene inanma yoL ver! ßni ßırakıp qiden de ßni herşeyden çok sevebilirdi..ßoşwerr..

ﻉтяαF'đα Ǻятįѕт ¢σк Ǻмα γöηﻉтмﻉη ßįzįz HαвﻉяŁﻉяį γσк

deLikaNLı kızLAR maNitasıs yaşar

Yine DertTasaKeder Herşey ßeni ßuLur Hayatın AnLamı ßumudur ?

eLLerini ßırak AvucLarımda KaLsın Sen oL yanimda. YıLLar ömrümü caLsın...

Ǻ$k ĐąмąrĿąяįмdą DoĿąگǺή ßįr έtkį ą$ık oĿąмąм ßέή ßέήįмkį έtkįyέ Tέpkį...

ßugüN ağLar YaRın SusaRım Gözümdeki Her damLa Ya$ın H£saßını gün g£Lir SoraRım...

herşei bilmene grk yok haddini bil yeter..

˙·٠٠•●Unut gitsin aksin Gözlerinden bir Damla Yas gibi..Unut ve diren HayataRüzgara duran Tas gibi..·٠٠•●

giDeN diL kAlAndIR tERk edeN gidendE buNuN iÇiN gTmİŞtR
ztN...
Çaresiz bıraktınboşlukta kayboldum ..

Yaraların acısı çok fazla..İnançsızlık sardı seni…Kalbimin sahibi olmasaydın…Kahretmezdin beni…!!!

İsyan etmelimi şu kuralcı düzene…Yasaklarla cezalarla bir büyük mahkeme…hayat benim ne istersem denerim…Bir kez geldim ötesini istemez gidemez elim

öLmeyi ßiLe ßeceremeyeN aptaLın teKiyim..Canım acı0r...ßıçakLa yanmadı ßenim caNım...en ç0k sizin çekTirdiqiniz acıLar caNımı acıTı0r..CANIM ACIORRR..!

Göz çukurLarmda uyuyakaLmş 1 bebeksinbnde ninni*nim. .

Kendimi normal olacak kadar anormal görmüyorum !

bitti demekle bitmiyor birşeyler kalıyor yürekte...

VaKiT kİtLeNdİ......zAmAnıN BiLe zaMaNI KaLmAdI....NERDESİN....?

ђéя séçίş bίя ωazqéçίşтίя..!!

UzaK DuR YaKıNıMa..Bu MesaFe Beni BoZaR.. kimseLeR YaNaŞMaSıN..YaLnızLık PayLaşıLmaZ..

canım sıkkın ßu araLar .. kendi dünyamın çaresizLiği içerisinde daLıp gidiyorum..

Seni seninle yaşamak istiyorum tek başıma değil!!!

ne kuruLucak ßir hayaL ßıraktın nede yaşanacak ßir hayat

hayat da filmler gbi olamaz mıydı?herşey masalsı.. єкѕιкѕιz..acısı bile değerli..

yaşam ve öLüm arasında her nefes bir pişmanLık yaşayanLara acıo öLmüşLere imreniyorum…duygusaL oLarak afaLLadım karşıLığında hissizim biLmektense ve korkmaktansa umursamamayı tercih ederim…

benden nefret edin çünkü sizden deilim….arkamdan hep küfredin….ben kendime kefilim dünyalarımız farklıdır anlaşamiycas eminim…

ßen senin duymaqq istemediqin heR$eim..ßiLipde øLmasını istemediqin her kesinLiqq ßen'im..!!

benı yanlız bırakın..!! lanet olası bazı ınsanlardan nefret edıyorum..

Dışımda KahkaLardan Bir Suret !! İçimde Kan AğLayan Küçük Bir VeLet...

İçiMdeKi bEn haLa seN kRizLerİnDe...

ßundan ßöle sénin giBiléré kaRnım Tøk ! Hayat sénin Rømeø ama aRtık Juliét Yøk...!!!

Kimsé ßana MasaL Anlatmasın Çøcukkéndé Sévmézdim Zatén

adAmnA qörE muameLe yaparm kmnE iyiİ kmnE kötÜü oynarM karakTerm haKkndA yorm yapmYa kaLqmaYn kmsEye qeRçeq benİ tanTmadm (..

şizofrenik sessizliğimin attığı sadist çığlıklar mazoşist umutlarımı kırbaçlıyor yardım etme ölmek istiyorum

Artık kapıyı çalan ben değilim anne ruhuma başkası girdi dünyanın son günü gibiydi sanki tüm dokunduklarım eriyip gitti… Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti….

Neye yararsözcükler!... Kalpleri kanatmaktan başka!...

....Geçici HaYAtımdaN KaLıcı KiM BiLemediM....

hER GüN bİRaz dAHa YOk EDiyoRUm KEndİmİ..!!!! Her GÜn DİbE...daHA dİBe...EN dİBe bATMak Ne ACı..!! bEN müHim DEğiLİm...RUhuMa iYİ baKın...!!!

Yavaş yavaş gidiyor benden hayat; damarlarımdan çekiliyor içimdeki sen ! bense düşüyorum hiçlik ötesi bir hayata

Şimdi...Dayanamaz oldum bu yürek sancılarına artık kaldıramıyor bedenim senin uğruna olsada...

Susmayın biliyorum ben bir yalan dünyada Gürültülü yaşadım sessizce ölüyorum"...

Dü$Lermde pusLu ßi intikam biLeklermde ßayat ßir intahar øySa öLünücek ßir$ey yokmu$ Sen qidnce ya$anacak ßi$ey øLmadıqı kadar!)

ıyılıge daır ne varsa satmıs ınsan oglu seytana

YaRattıĞıN M€L€Ğin €LL€RiNi bıRaKMa...

~√V^√~√V^√V'^~hani senin için atıyodu ya----------------bak durdurdum

=DÜN beni sevdiğini söylüyordun=BUGÜN unut diyorsun=YARIN tekrar deneyelim diyorsun=BAK iyi dinle ben sana ne diyorum...(DÖNEK...)=

Ne Bulduysan İhanette Sen Devam Et OyununaDaglarında Sesi Çıkmaz Bakma Suskun Durduguma...............(-(koptugu yerde bırak)-)

KaLsayDın YokLuğunLa Yok oLmazDı ßu $éHir.KaçmakLa MutLuLukLAr ßuLunMuyor ßunu BiL!

éLimi saLLasam éllisi ama gözüm görmüyor! DéLinin én DéLisi var Hépmi ßéni ßuluyor!

AkıLLısı ßéni ßuLmaz DéLisi ßéndén AyrıLmaz

ßugün Sen!n için ß!r Kurßan Kest!m ß!LekLer!m HaLa Kanıyor Ve Acıyor.

Kapat GozLérini Vé Bana Bak bén! Diyé Né varsa Gordugun i$té O Sénin Yoklugun..

Fani Dunyanin Baki Padisahi Dégiliz Biz parcaLAnmis Gonul HirkaLarini Yamar Dikeriz Biz DostLarLA agLAr DostLarLa GuLEriz.

GozLérDé Yas Yoksa Ruh Gok KusagiNa SaHiP oLaMaz!

ozun Aydin Artik Ozgursun . .Artik ßaGimsizzsin SabaHa Butun uCakLAr Vé KucakLAr Sénin.

Seni Hayatın Kurallarına Göre Değil Kafama Göre Yaşadim
Hãsrêtîm'd!ñ $îmdî îsê Ñêfrêt!m'sîñ duy bunlãrî; kãlbîñê î$lêsîñ sêñ nãsîl bîrîsîñ?

Sen Benim Hem var oluş ; Hemde Yok Oluş Sebebimsin .

Kimse ßir $eyler İma £tmesin Kininiz Varsa Suratıma Kusun Kusamıosanız Susun.!!

Ne çok öğrndi bu gönüL ne çok söndü ne çok yandı.. Her defasnda bu SoN sndı ama aLdndı.. ßu gönüL uyandı bu sabah yndn b$Ldı..!

ßitmez dediğim her $ey bitti gitmez dediğim herkesin gittiği gibi..

Nefret.. Nefret ediorum sndn!! Nefret edeceğim ismini söyLeyenLerden senden bahsedenLerden.!!

SiLdim anıLarımdan seni.. Hiç merak etmiorum sewio musun artık beni.. Kafamruhum bedenim sensiz!! Eminim mutLusundr ßnsiz..!

SnnLe ßen ßu Öykünün Kaybeden iki kahramanıyız.. SnnLe ßen Dünya Denen Cehennemde İki Garip YaLancıyız..!

öLdrecktm sni.. İncitecektim.. Unutacaktım.. Ama Lanet oLsn !! Kı ya ma dım!! Oysa ben seni sewmeLere doyamadım ..
Nèfrètè sevgidèn daha çøk güvènirim demiş Şeytan . . . Çünkü nèfrètin sahtèsi øLmaz!!!

ÄğLâ yârâLı kâLbîm hêpSî yâLân ÄğLâ ß1r Ävµ¢ kûLdûr êLdê kâLân ÄrtIk SâvrµLµp qîtSêndê rûzgârâ ÄğLâ mâzîdîr $îmdî Sênîn ØLân..
bİZ VURULUNCA DEGİL UNUTULUNCA ÖLÜRÜZ

Cehennemin ortasında tek gülüşlük cennetimsin !

ne sevmek ne sevilmek hayatta en güzel şey şırıl şırıl İŞEMEK

AlEmIn dErDi bEn oLmUşUm dEmEkKi zAmNıNdA FeNa kOyMuŞuM

sévén bu kâLbîn çığLıkLârında duâlârındâ bîlê hâlâ sên vârsın hîç mî duymuyorsun?

soranlara yalanız bilenlere kralızşan şöhret sizin olsun biz falan filanızz.
tatLı_qıZ
EmeKçi
EmeKçi
tatLı_qıZ

Rep Gücü : 7418
Rep puanı : 9

Dikkat : tatLı_qıZz büTün FoRumu çq séwiouMm...

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
Msn nckler (: Img_left2450/10000Msn nckler (: Empty_bar_bleue  (2450/10000)
AktifLik:
Msn nckler (: Img_left2500/10000Msn nckler (: Empty_bar_bleue  (2500/10000)
GüçLüLük:
Msn nckler (: Img_left2455/10000Msn nckler (: Empty_bar_bleue  (2455/10000)

MesajKonu: Geri: Msn nckler (:   Msn nckler (: Icon_minitimePaz Haz. 28, 2009 6:58 pm

saq0L qaRDhéşiMm.. Very Happy xD
NefereT
Uzman Moderatör
Uzman Moderatör
NefereT

Rep Gücü : 6986
Rep puanı : 7

Dikkat : Hiç Sewdinmi beni... onu Sevmediqin kadar! Msn nckler (: 532678

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
Msn nckler (: Img_left2875/10000Msn nckler (: Empty_bar_bleue  (2875/10000)
AktifLik:
Msn nckler (: Img_left2900/10000Msn nckler (: Empty_bar_bleue  (2900/10000)
GüçLüLük:
Msn nckler (: Img_left2870/10000Msn nckler (: Empty_bar_bleue  (2870/10000)

MesajKonu: Geri: Msn nckler (:   Msn nckler (: Icon_minitimePtsi Haz. 29, 2009 10:47 am

öNemLi değil askm (:

Msn nckler (:
1 sayfadaki 1 sayfası