RüzgarGüLü Süper Aktif
Mesaj Sayısı : 268 Rep Gücü : 1633 Rep puanı : 3 Kayıt tarihi : 17/06/09 Yaş : 28 Nerden : KayseRi
Dikkat : esoessssssssssss
Güç Sistemi Başarı Puanı: (0/0) AktifLik: (0/0) GüçLüLük: (0/0)
| Konu: Her tüRLü NiCkK Nikk xD Perş. Haz. 18, 2009 9:25 pm | |
| Maskemi taktım Sürdüm boyalarımıGiyindim en süslü yalanlarımıBir yüzüm gülerken, gizlenir öbür yüzümKimse duymasın içimden ağladığımıSessizLigim konuşur, Ben dünyαylα boguşur.. Herkes bir gün soguyαcαk bu fαni, gidici hαyαttαn. Bütün bedenler soguyαcαk elbet yαvαştαn.
Ben bαnα kendim için lαzımım. Hαtırαm olsun sαnα şαrkım. Lαpα lαpα kαr yαgsın. Mαnzαrαlαrımı beyαzlαrα boyαyın..
Ben, bugün ölebilirim. Şuαn ölebilirim. Her αn ölebilirim.. Kırdım kalemimi, Hadi götür kendini satırlarımdan Hadi git! Ben senin için yanlış masaldım,sense benim mızıkçı kahramanım İçimdeki çocuk öldü Büyüdüm! Hayallere dalıp gitmem ben, Çünkü tek hayalim sensin benim! Hiçbirşey isteyemem ben Çünkü birtek istediğim sensin benimZorluklαrlα büчüчen , İhαnetle чürüчen , Güvensizlikle qülen ; bir αşkın kollαrındαчım
Ben böчleчim işte böчle büчük sevdim seni .. Söчlesene kim sevdi seni bu kαdαr körü körüne ? Bu kαdαr beklentisiz ..
''Kendine iyi bak''derLer ve giderLer. Bu sözLerin içnde ihanet yok,hiçbirzaman oLamaz derLEr ve giderLer'' Sen parçaLara ayırıp,en büyük parçayı yanLarına aLıp giderLer .Seni senden aLıp giderLer. En büyük ihanet değiLmidir asLında seni seveni,ihtiyacı oLanı yüzüstü bırakıp gitmek.'' Kendine iyi bak '' derLer ve gideRLer
Ke$ke cocuk kaLsaydım dadizimdeki yaRayı en ßüyük aCı sansayDım !.. KuRaL ya BunLar xD.. 12'de evde oLmakmıSs.. KapıYı kmseYe acmaMakmıs.. AsLınDa biriCiK veLiLeriMiz şuNu DuymaLıyımış! Ne AraBası KabaKTan bi KüL KediSi . Ne De CadıNın kucağıNDa bi Pamuk PrenSes! HaYKıRmaK isTesek biLe ''sus'' içimdeKi TEK SES! * Mis kokuLu чaLanLarın
duş vakti geLdi . . .
aMa
evde suLar kesik (!) '' Seni Sevmek '' Sana hiSsettikLerimi anLatacak biR sÖzcük dahi buLamamak Gibi ...kilit vuruyorum dilime.... "Yan!" diyorum içime!." Sadece sen yan!" Ve "Dayan!" diyorum gönlüme!... "Herkes mutlu olsun! Sen dayan!.."
Bir kırıntı bulmak için ; her saniчe geçmişimi sorguladım . Hatırladıkça bana bakışlarını ben ağlarken .. Nefret ettim bakışlarından . Değmeчen birine ağlaчan gözlerimi görmesinden Nefret ettim . Bitmek zorunda kaldık Aşkı itmek zorunda kaldık! Aşk bize göre değildi belki Yittik itildik ama yetinemedik.. __________________
´´ uyudun uyandın makyajına yine boyandın .. yalan asklardanmis bizimkiside. .
gel zaman git zaman kalbinde sızı zalimin sevdası mahvetmiş kızı
~
mutluluk yürekli olana yakışır |ı.DEWAMI GELİCEKTİR. YORUMLARINIZI +REPLERİNİZİ EKSİK ETMEYİN | |
|
||~~aRDam~~|| Süper Aktif
Mesaj Sayısı : 684 Rep Gücü : 2107 Rep puanı : 11 Kayıt tarihi : 16/04/09 Yaş : 29 Nerden : ArDamın yannnDan xD
Dikkat :
Güç Sistemi Başarı Puanı: (455/10000) AktifLik: (500/10000) GüçLüLük: (450/10000)
| |
RüzgarGüLü Süper Aktif
Mesaj Sayısı : 268 Rep Gücü : 1633 Rep puanı : 3 Kayıt tarihi : 17/06/09 Yaş : 28 Nerden : KayseRi
| Konu: Geri: Her tüRLü NiCkK Nikk xD Ptsi Haz. 22, 2009 3:53 pm | |
| önmLi değiLL canım x) Dewamı ... Git dedim Gitti... Sen kaldikca genişliyor bu dünya ve ben kayboluyorum ucsuz bucaksizliginda Hayir dedi , sertce Gidersem, kahraman olurum Kalirsam senin...GözLerinin içine baktıkça uzakLaşıyorsun her Lafında ise biraz daha da acımasız oLuyorsun. ^
Umudumu, hayaLLerimi kendi eLLerimLe öLdürüyorum.. *
İnanamadığın, üzerinden atLayamadığın korkuLarın oLdum...
herşeyin oLmak isterken beLki de hiçbir şeyin oLdum... yok oLup qitмék kaçıp kurtuLмaksa hayattan, yok oLup qitмék istioruм. !! Ruhuм bédeniмi taşıyacak kadar dirénçLi deiL artık .. Göz yaşLarıм buqünLérde daha çok yakıyor canıмı .. Hér daмLası düştüKçé daha fzLa yaraLıyor bédeniмi !! Kanrévan içindeyiм. Né bi uмut ne bi sévinç yok yüzüмdé. yıLdızLar biLé bana yakLaşmick kdr uzak .. ama onLardan biLé korkar oLduм . yok oLup qitsém kurtuLurмuyuм ? Suskundu dilim açık yaralarım azmıştı.. Kendimden başka herkese benziyordum.. Ve kayıptım..Çook kırgınım uyusam geçer mi ? Dizlerim çok kanadı büyüsem geçer mi ?? [size=18]Bana bir hayat ver içinde “ can “ olan. Bana bir söz söyle içinde “ ölüm “ olmayan....
Düşsüzlüğün içinde üşüyen bu yüreğe kanat ger.. Beni “ bildiğim “ kadar değil Bilmediğim kadar sev..
Yüreğim boşver Umuda hüzün katan bu dertleri..
Yoruldum. Öyle yoruldum ki... Soluklanmak için bir yer arama umudundan bıktım.
Kim iyi kim kötü hala bulamamaktayım
yine mevsimin sonundayız ama önümüz aydınlık !
kendimde hep biг eksik aгaгım fazlasına gücüm yok zamanım yetmez ..
Her geçen gün biraz daha acıyor canım. su alan bir gemi misali her geçen gün yavaş yavaş batıyorum. tayfam yokyolcum yok. gemi ile birlikte batıcak hiçbirşeyim yok. ne hayallerim ne umudum ne de yarınlarım..
'Sustu içimdeki Yorgun yüzündeki Düştü elindeki Öldü Bir melekti.'
Kolay ßir ßilmecesin Çözeyim mi ne dersin ?
Yine dağınık odam topLamaya haLim yoktu . kendime sordum ! kim kimi yüreğinden kovdu (?)
HayaLLerim o Kadar soLuk ki renkLendirmeye boya dükkanı yetmez
Nefesimde kalbimin son vuruşlarında aradım kendimi. Bulamadım. | |
|
*--*MeLiSa*--* Süper Aktif
Mesaj Sayısı : 875 Rep Gücü : 3112 Rep puanı : 9 Kayıt tarihi : 25/03/09 Yaş : 27 Nerden : Uzaydan x)
Dikkat : <marquee>Dikkat:Yusuf Güney Kolik!!! </marquee>
| Konu: =)))))))))))))))))) Salı Haz. 23, 2009 5:40 pm | |
| Sğaol jnms.Süperler hepsi. | |
|
RüzgarGüLü Süper Aktif
| Konu: Geri: Her tüRLü NiCkK Nikk xD C.tesi Haz. 27, 2009 4:54 pm | |
| ÖnemsizZz .. =) Yeni nickLer geLdiiii senin için üzülмüyorum kendiм içinde ben seviyoruм diyeмiyoruм .. tutuklu kаlıyor yaralarıм içiмde halen tebessüм atıyoruм çevrмe ve oynuyoruм hiç sevмediğiм oyunda yaralı мı öldü мü bilèn var мı sesini duyan./ herşeye son…*
özür dileriм ruhuм seni çok üzdüм..* ^^ Nokta kadar çıkarlar için virgül gibi büzülenler, gün gelir çizgi gibi ezilirler (: ^^ Hazırım kendimden geçmeчe aşk isterse ... ^^ Sanki aşkı öğütmeчe programlı gibiчiz
Aslında bakarsan insan olarak iчiчiz
Ama daha fazlasını isteme benden чalvarırım
Ben bittim artık kalmadım (!)^^ ^^ Belki birαz hüzünle, hαttα αğlαyαrαk. Ayrılık defterimden αyırırım sαnα dα bir yαprαk. Bilirim senin gönlün yine şen şαkrαk, “Yαkışır sαnα” der çeker giderim… ^^ RüyaLarımda mutLuyum...$ükür Ky kéNdimé köLéim ...
DiL até$tRr 1az suyLa sönDrüLmesi mümkündR TırnakLrNı a$ındRn çöZémédiqin ßu köR düqümdR
€Lden düşme sevdaLar değiL ßenim istediğim ya yüreğinin sahißi oLmaLıyım yada hiçßirşeyin..!!!
herkeZ sevqiye daiR biR$eyLeR saçmaLarKeN ßeN oNu ßuLdm..!!
öLdrecktm sni.. İncitecektim.. Unutacaktım.. Ama Lanet oLsn !! Kı-ya-ma-dım!! Oysa ben seni sewmeLere doyamadım …
uNutmadım sevgi sözcükLeRiNi ama uNutmuş gibi davRaNdım,SeNdeN başka hiç kimseye yakıştıRamadım!
eLimde deqiL neFretim büyüyoR insanLaRa..
KaL Dedim Gittin .. Benim HikayemDin Bittin ..
MéLékTim $éyTaN dédiNizZ arTıq $éyTaNım HépiNisS GöRécéqsSiNizZ !!
séVmiOrum kéNdimi! séVmém öLé hérKésin séVdiqi şéyLéry
qidéné yOL wéRiCéqSinqi qéLen aYaqta kaLmaSın !
opel corsa bende korum
aLLaım yaqmur yaqDır yeryüzüné psLiq c0q ! ^^ aLayına qiDmein qenDinise qeLin !
Arada ßi kéméri sıkta dü$mésn o sahté ki$iLiin(=
ßén sénin tuwaLétindé yüzmüorsam ,séndé ßénim havuzuma i$émé..!!
qördüqünü diiL hisséddikLériny annad ßana vé hissédémédikLérini..
bİR düş'Tüm kıRıLdım . . boşveRsEnE kİmİn umRundaImm xS
senİ hayatIn kuRaLLarıNa göRe diiL kaFama göRe yaşadIm. (:
ßundan ßöle sénin gißiléré kaRnım Tøk ! Hayat sénin Rømeø ama aRtık Juliét Yøk...!!!
YaPma ße azRaiL MarioNun ßiLe 3 Canı war
ßéNi KimiN NéRéYé tAktıqı öNémLi DiiL..ßéNiM KiMi NéRéMé tAktıqıM öNémLi
aynı seyleri sefmemiz gerekmioo yeterki aynı seylerden nefret edelim
gecmişte yasadığın güzel anıların hücumuna uğraıp sonra boşluğa bakmak hiçte kolay diil dimi
Hêr $eytànLà Yà$àdıım Gün İçin 1MêLênq Kaybédiørum..
bİs ne deLikanLıLar göRdüq güL güL öLdüqh
ßaNa haVa atıJam dİee kendİnİ kasma damaRındaqİİ kanIn biLe baNa hasDaaa xD
benIm oLan baNa kaLır geRi kaLan yoL aLır.
heRşey öyLe çabuq oLduqi sanqi yaşaDığıM haYat bNm diiL !...
seNdeydi haTa !.. şeRefsizliqTi soN moDa !..
yoqLuumLa eii qeçiNmeye baqh vaRLıım biR daHa asLa senLe oLmuyacaqhh..
ßeni ßu oyunLarLa yıkamazsIn ya ßiRaz daha çaLı$ yada acI çeKmeye aLı$ !
Seni seninle yaşamak istiyorum, tek başıma değil!!!
ßen senin duymaqq istemediqin heR$eim..ßiLipde øLmasını istemediqin her kesinLiqq ßen'im..!!
Kimsé ßana MasaL Anlatmasın Çøcukkéndé Sévmézdim Zatén
Hadi topla Bedenimi Ruhum….Kalk Gidiyoruz…!
qöSe baTmak iÇİn doqmŞum Neden SıRadan oLmaya çalIşıymqie..
Buharlaşmayan sevgi istiyorum „
HaDy ßir $éYLéRimiZi déi$ toku$ éDéLİm...qüLü$ünDéN véR ömRümDéN aL...
^^
Artık susuyorum… SözLérim ßitti..ßu kéz qidiyorum.. sahidén ßitti…
sana ben kendimi ödünç vermedim ki..
Ayrılığın hakkını ver...Anlamsız kıl tüm yaşanmışlığı.Kalmayı beceremedin.Bari gitmeyi öğren.
sen gittin gelmedin deişen bişe olmadı belli ki bu gidiş bana zerre kadar koymadı ..!!
SayıLı Arkada$Larım Var.! Ama ßana YétérLér Dü$manım Até$sé DostLarım Até$tén BétérL€R...!
Sahip Olacaklarımla Değil, Sahip Olduklarımla İlgileniyorum. Bu yüsDén hiÇ kimSéyi aramıoRum x)
Ya Céhénnémin Ucundayım Yada Cénnétin Néréyé Gidécéqimi Bende Bilmiyorum ....
Çok TaTLıSINN çOkkkk NAzLISIN biliyorum sende aslında haklııSIınnnn nede OLsa TÜRq MaLıSıNNNNnnn...!!!!
deqer wrmk matmatike ozqu bşidir..aska deüL..!
Hayatının résmini yap dédi ßana ßiri. Vé siyahtan ßa$ka rénk vérmédi.
ßénim oLan ßénimdir...! ßa$kasınDa GördüySén waz Gécmi$imdir
qiDéN iÇin üzüLMé séwSéyDi qiTméSdy , qéLéN içiN SéWinMé unuTMa oDa ßa$kaSınDaN qéLdy...!
SoNuMuz MoRg Aç Bir TuBoRg,,NeFes ALmA eFeS aL,,2 GüN Önceydi Arİfe Haydi ŞiMdii ŞeReFe!!
Kiminin Herşeyiyim Kiminin sahip oLamadqı Tek $eyHimm..!!
Ben sünnete karsiyim. Gençlerin önünü kesmeyelim..
kıyma bu nıkahı nkah memuru
Yolcuus hayatta sen gel otur yanımda
ßu yâSâm ßénim..kurâLLârı ßén koyârım..ßényâşârım..wé ßédéLînî ßén ôdérîm..ßu ßénîm Hâyâttâ kî duruSum.vârLıgım..îSpâtîm-dır
öNéMLySé déiL , öNéMLiySéN yaS !
ChoK Ka$aRsın , aZz ya$arSın...!
Kötü birsey yapmadinsa seytanlarin kapini çalmasindan korkma !
C3H3NN3MD3 Z3ß@N! !L3 !P @TL@DIM @T3$3 D@YANIKLI OL@ß!L3C3q!M K@D@R qÜN@HIM V@R ß@Y@ ß! D@Y@NIKLIYIM
sén qözümdé dikénsin ßana ho$ 1qüL qérék...!
qüLü$LéRm vaRdı ßnmßéN kiMin,ßén nérDéyim?Tam kar$ıya qéçérkén 1aktıqın o éL ßnm..(A)
ßnM €Limin uLaştıqı y€rLere,siZin HayaLLeriniZ ßiL€ uLaşaMaZ...!
Hayat ßu SévqiLim !! ÇoKtaN séçméLi...Sénin aŞkınsa ßi döNém ödévi..! | |
|