NefereT Uzman Moderatör
Mesaj Sayısı : 3218 Rep Gücü : 6986 Rep puanı : 7 Kayıt tarihi : 04/02/09 Yaş : 29 Nerden : Kayıp Bir KraLLıkk :)
Dikkat : Hiç Sewdinmi beni... onu Sevmediqin kadar!
Güç Sistemi Başarı Puanı: (2875/10000) AktifLik: (2900/10000) GüçLüLük: (2870/10000)
| Konu: sagır adam.. (: Perş. Haz. 18, 2009 3:23 pm | |
| iyi kalpli bir sagır adam , birgün komşusunun hasta oldugunu öğrenir.kendi kendine: -komşum hastalanmış onun ziyaretini yapmam,hal ve hatırını sormam lazım.ama ben sagır bir adamım,o da hasta,sesi çıkmaz.zaten hastaya malümsorular sorulur malum cevaplar alınır.ben nasılsın diyecegim , o iyiyim teşekür ederim,diyecek...ne yiyorsun desem ,elbet bir yemek ismi söyleyecek,bende afiyet olsun derim.Doktorlardan kim geliyor ,diyesorsam birdoktor adı verecek... bende iyidoktorderim olur bitter,diye düşünür hasta ziyaretetmeye gide başucuna oturur: - nasılsınız diye hal hatır sorar . hasta inliyerek: -ölüyorum! diye cevap verince sagıradam: - oh oh memnun oldum oldum,diye karşlık verir. hasta: -bu ne demek adam ölümüme memnun oluyorumdiyor,diye kızar. adam: - ne yiyorsunuz? diye sorar. hasta kızgınlıkla: -zehir!der.sagır onun biryemek ismi söyledigini sanarak : - afiyetolsun! diye karşılık verir.adam:
-doktorlardan kim geliyor?hasta: -hadi be defol!... azrail geliyor diyince sagır: -iyi doktordur.hasta: - kahrol | |
|