NefereT Uzman Moderatör
Mesaj Sayısı : 3218 Rep Gücü : 6986 Rep puanı : 7 Kayıt tarihi : 04/02/09 Yaş : 29 Nerden : Kayıp Bir KraLLıkk :)
Dikkat : Hiç Sewdinmi beni... onu Sevmediqin kadar!
Güç Sistemi Başarı Puanı: (2875/10000) AktifLik: (2900/10000) GüçLüLük: (2870/10000)
| Konu: kendi kendine konusanlarrrrrr (: Perş. Haz. 18, 2009 2:31 pm | |
| acaba arasammı? -bence ara.. -iyide arasam ne dicem? -nasılsın de.. -bu kadar mı? -özlem öyle dedi nasılsın dicekmişsin.. -sonra ne dicem? -sonrasını o getirirmiş.. -iyi bakalım belki ararım -belkimi?! -evet belki -tamam be ne kızıyosun? -iyi hade kızmadım..sus artık!
ya tuvaletim geldi
-ama saatin buçuk olmasını bekleyim -yok ya gideyim şimdi -buçuğu bekleyim yarım saat lavobada dururum -zaten sonra mesai biter giderimm
-bu forumu ben sevdimm -evettt bendee -ana sen kimsin -ben benim ya sen -????
evlenmem gerekiyormuş -aa neden -büyümüşüm de ondan annem dedi -varmı biri -aslında çok ama karar veremedim imdaaat
-film izliyimmi -izle lan naapcan akşama kadar -boşver nete gir -yok yok sen film izle -o zaman nete giremem - ee diğer türlü de filmi kaçırırım -????
- saçmalamaaaaaaaaaaaaaaa - saçmalayan sensin sevion işte - sevmek die bişi yoq manyakk - sen öle san - sanmıom sahiden öle - onca sene ne kötülüğümü gördünde inanmıon şimdi - lan daha ne kötülüğünü görecem - !!?? - aşık ettin beni o kıza birrrrrr okuldan sebeb çıkarttın ayırdın ikiiiiiiiiii bir yolum vardı ordanda çıkardın üçççççççççç.. - gel lan buraya vurcam gözüne - !!!
-yemek yiyeyimmi? -aman kizim ya bosverrejim yap -yok yok bi cikolatadan bisey olmaz -o zaman yarin başlarsınsözmü?
uMarm begenmissinizdirrr | |
|