Conrad Moderatör
Mesaj Sayısı : 3099 Rep Gücü : 11975 Rep puanı : 46 Kayıt tarihi : 24/03/09 Yaş : 30 Nerden : İzmir
Dikkat : Olamam Çok Sevsemde Bir Aşkın Kölesi.. Senin Derdin Aşk Benimkisi GALATASARAY Meselesi...
Güç Sistemi Başarı Puanı: (1795/10000) AktifLik: (1800/10000) GüçLüLük: (1790/10000)
| |
A R Z U ' Moderatör
Mesaj Sayısı : 4358 Rep Gücü : 19627 Rep puanı : 45 Kayıt tarihi : 23/04/09 Yaş : 27 Nerden : İsssTanbuL *
Dikkat :
Güç Sistemi Başarı Puanı: (1595/10000) AktifLik: (1600/10000) GüçLüLük: (1590/10000)
| Konu: Geri: Ecem'den MSN NİCKLERİ (Güncellendi ## ) Çarş. Haz. 17, 2009 5:44 pm | |
| Çok sağol ecem ya sağooll | |
|
..♥ [masaLperisi] Süper Aktif
Mesaj Sayısı : 610 Rep Gücü : 2360 Rep puanı : 0 Kayıt tarihi : 14/11/08 Yaş : 29 Nerden : Tekirdağ
Dikkat : ρεяi kıζı (=
Güç Sistemi Başarı Puanı: (50/10000) AktifLik: (75/10000) GüçLüLük: (65/10000)
| Konu: Geri: Ecem'den MSN NİCKLERİ (Güncellendi ## ) Çarş. Haz. 17, 2009 5:56 pm | |
| - MeLody* demiş ki:
- Çok sağol ecem ya sağooll
| |
|
Conrad Moderatör
Mesaj Sayısı : 3099 Rep Gücü : 11975 Rep puanı : 46 Kayıt tarihi : 24/03/09 Yaş : 30 Nerden : İzmir
Dikkat : Olamam Çok Sevsemde Bir Aşkın Kölesi.. Senin Derdin Aşk Benimkisi GALATASARAY Meselesi...
Güç Sistemi Başarı Puanı: (1795/10000) AktifLik: (1800/10000) GüçLüLük: (1790/10000)
| |
Conrad Moderatör
| Konu: Geri: Ecem'den MSN NİCKLERİ (Güncellendi ## ) Çarş. Haz. 17, 2009 10:51 pm | |
| | |
|
Mesaj Sayısı : 610 Rep Gücü : 2360 Rep puanı : 0 Kayıt tarihi : 14/11/08 Yaş : 29 Nerden : Tekirdağ
| Konu: Geri: Ecem'den MSN NİCKLERİ (Güncellendi ## ) Perş. Haz. 18, 2009 12:34 pm | |
| - ..Ecem demiş ki:
- Keşke yorumlar daha fazla olsa
saolun kızlar :) sn iste bn yasarm yorm sana Benim için artık sen.. koskoca bir bo$luksun... Dü$ünmeden ya$anılmı$ kötü bir sarho$luksun .. ( bu çk hşmş ) hepsi çk güsel saoL cnm... | |
|
Conrad Moderatör
| Konu: Geri: Ecem'den MSN NİCKLERİ (Güncellendi ## ) C.tesi Haz. 20, 2009 8:32 am | |
| | |
|
Conrad Moderatör
| Konu: Geri: Ecem'den MSN NİCKLERİ (Güncellendi ## ) Paz Haz. 21, 2009 11:38 am | |
| | |
|
Conrad Moderatör
| Konu: Geri: Ecem'den MSN NİCKLERİ (Güncellendi ## ) Perş. Tem. 02, 2009 10:51 pm | |
| EN YENİ EN SÜPER NİCKLER BURADA !!!! yoLLarda Bitti qideceqim Yer beLLi Kara TopRak..!
Tam yeRinDesin KaLBim SenDe SaHibine qeLDin..<3
Daha nei bekLiosub SöyLiyeceqin iKi keLime Hady BekLeTme beni Bee..!
Sénn 0 Haincé védaŋdaŋ SoŋRa ßeŋ çoqtaŋ véda ettm a$qLaяa...
qöZzLéRimi aÇsam Daa Sn ÇıqSaŋ KaR$ıma..
qiTméq Yaqı$maSs Sna..!
KénDiŋ oLmaq vaRqéŋ asLa ßa$qaSıNa ßaqMa...!!
SöZLéRŋ çq aCıTıy0r öLüoRmm...!!
KaLßimi YaLaŋ A$qLa DoLdяmaYa méRaqLı déiLm..!!
RaSt qéLdiim Tüm İnSanLaR Sŋi ßŋa aŋLatяLaR..
KaLßimdé Sna Yér yoq ßnm KaLßm ShnSn!!
Sénn aRqanDn aqLaMam Snn İçiN öLüRm..!!
qéç YaTTım ßüTn aqŞamLaR sNi ßna aNLaTrLaR!!
aRqamDa ßiRçq a$q war!!
İçimdéqi SénSzLiqi Shn ßaşLaTr Shn ßiTiRirsn..!!
aqLımDa KöR ßa$LanqıÇLarn HéPsNdé Shndén ßi$éy war …
Ké$qé Hép Çocuq KaLsqTa KaLpLéRmiZz YéRiné DizZLéRmz KaNaSa..!!
Sni SiLdm Sni qömDm..!!
Snn mutluluqun kalp kırmaq üstünéé!!
Y0qLuunDa öréndm HéR iNSn Téq ßa$ına!!
ßénCiLsiN séWémésSn!!
GüL SuNaN Bir eLde Daİma Bir miktar GüL KoKuSu KaLır.
YakLa$Ma¡ UZakLa$¡DîDîk DîDîk ëDërîM ha¥atIñI ßëñDëñ ßa$kasIña ¥a$atMaM sëñîtarîhîñî VururuM añILarIñI asarIM¥ûrëgîñë saPLarIM këñDîMî
Sαпα üç sözüм wαr
iпsαп oŁ
iпsαn oŁαмyα çαLış
iпsαn oŁмαk içiп urαş
[left] | |
|
Conrad Moderatör
| Konu: Geri: Ecem'den MSN NİCKLERİ (Güncellendi ## ) Cuma Tem. 03, 2009 10:26 am | |
| YENİ BİR GÜN YEPYEPNİ NİCKLER DEDİM =) UMARIM YORUMLARINIZI EKSİK ETMEZSİNİZ.. :)
GözLerMm SeN SeN bKıor Bu aRa...
**TarF ediLeMez Bir MutLuLqum Var Syende.. <3
**Simdİ sen VarsınYa.. MutLu Btün SarkıLar.. x)
**Sadece sen Vrsın hiCc olmamıs Kadar...
**Aşk tutttu elimden Ben^Mm..
**Yüksek doz aşk alıp, burda MutLu ölsek ya..
**Bir İsKambiL fLında, Cıkmıstık Bırbırmıze..
**ßöö!! | Mucks'(: | $?ıM??ıcK??Y! |
-Yarim oLcaksan,yüreğimi sahipLenip yüreğinin oLmama izin vermeLisin...
-KeşKelerLe'''''AcabaLarla'''''bElKilerLe dolu bi hayat benmkisi
-Bir "SeN" Istiyorum Icinde Sadece "BeN" oLan
-éyy Aşk GéLdiysén Üç Kéré titret
-kandırık oyunların mızıkçı velediyim!!!
SıqıLdım héRkésTén ßa$ıßo$ ßrakıLmı$ ipLériniz…iCimdéqi Hayvan sévqisi ßLé qéCérsiz Cünqü sahTesniz… -benden aLdıqLarını nerene soqucaqsn acaba ?? -hayat boktan ama grafikleri güzel -biTmiO hÇ derdim.^^ne karısık bi hayad bu..! -1 qüLümsemen bana yetİor !! O qüLümsemen ßeni sana a$ık edioR..[qözLeriim] sadece Senii qörüyor !! [KaLbiim] sadece sana atiyOr !! -KişiseLLeştiRemeDikLeRiNizdeNim -sefmi0oRm keNdimi!!!! sevmem öLe heRkesiN sefdiqi *********¦¦¦Firar serßest ßende istemeyen çeKer qider ].¦¦-Yine taT yüReim aCıyı..
-Tércümanı yOk séssisLiqimin..!
AsLa KayBettikLeRim OLmaDı wazqeçtikLerim oLdu..!!! ||
?•??•?• Öyle Bir Sevdiki kalbim Seni .!!•?•??•?•
' | Plaч baCk déqiL bu qéяCék sés.Söz мüziK sana чazмaK téяS |
Dönmeye yüzün var mı? Bu kadar kolay mı?... Geçmişe dönüp ağlasan bu kız buna kanar mı?
xX ChéLLéKé RéHéCéLLé ¿
* xX déиqésizZ .. ∂éηgéѕιzιмм çıℓgıηıмм υкαℓαуıмм αмα ¢нσк тαтℓıуıммм ßє «
chiŁéké$h coŁiq »
éyy Aşk GéLdiysén Üç Kéré Wur
Kaybettin Beni !
Ama ÜzüLme ..
Sana çok Kız Var Kaldırım Köşelerinde !
olla Acılarını Bana Jilet çeaaaim koluma içine atayım Dertlerimi yavaşça ver Sevgini bana Kalbimi Çıkarıp Adını kazıyım Kalbimin ortasına.
Piskopat Duygularımın En Saf Hali Seni Sevmekti Bana beklemediğim ihaneti gerçekleştirdi yalan kalbin..
Piskopat Olsamda Gülüm ben Senin için Yaşamayı Sevdim Gülüm…
Seni Düşünürüm geceleri Adını Ezberlerim Sessizce ismini Yazarım her Gece piskopat düşünlerimi silerim seninle..
Serseri gönlüm Seni Sevdi Seni beğendi Senden başkası Olmaz Hayatımda Kalıcı Ebedi Ama Yanlışın OLmasın Çizerim Seni..
Yaralı kalbim seninle düzeldi bir senin için başladı bedenim ayakta durmaya bir senin için güldü yüzüm aşkınla bütün piskopat ve serseri düşüncelerimi sildin saf duygularınla.
Belalı bir kalbim var sevdiğim senin için atar bu kalbim dilberim piskopat olsakta bu alemde seni seçti gözlerim serseri gibi sevdim seni kendim bildim güzelim..
Akşam Yolların olmak isterim sabah yüzüne vurduğun su olmak isterim sinirli anında en piskopat duyguların olmak isterim sevgilim..
bendeki yüreği başkasında bulamazsın benim bükülmez bileğim gibi kimse tutmaz ellerini sen git sosyetik aşklar bul kendine ben piskopatım kaldırmaz sevgin benim duygularımı güzelim..
hayatı Acısıyla tatmayı Sevdim Sen Aldırma Bana Bak işine güzelim Ben Acıyla Sevişmesini öğredim piskopatız biz kaptırmayız kalbimizi güzelim..
Yüzümdeki Çizgiler Hayatın Eseri kalbimdeki Kırıklarda Senin Eserin.
Rakıyı Bardakta Değil Şişede içmesini Severim Esrarı Çarşafla Değil Kağıda Sarıp içerim ben piskopatım gülüm Kimseyi dinlemem çeker giderim..
Beni Ne Alem Tanır Ne Sen tanırsın beni Serseriler tanır Piskopatlar Arkadaşımdır Hayat Vurmuş bize Acısını Piskopatlığım bundandır.
Ben Seni Dertli Olsanda Severim sevgilim benim derdim dünya olmuş senin derdinide üstüne eklerim sevgilim..
Serseri duygularım var benim rüzgar gibi eser dinerim seni sevdim güzelim senden başkasını neylerim..
pikopatlıkla değil seni sevmekle övünüyorum aşkım..
Takım Elbisem Jilet gibi Vurdum Piyasaya kendimi Sözlerim Piskopatın Duygularıdır Alırım Anında ifadeni..
Çek vur beni Sözlerinle Düşüp Kalayım öylece Senin Vurduğun yerde güller açsın mermi işlemez kalbime..
Acıya Kilitlenmiş duygularımın tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
Yalnız Değilim Sadece Seni Seven Serseriyim..
Benim Gözlerim Ağlamaz Bebeğim Sadece Kalbim Ağlar Gözlerim çakdırmaz Sevgilim…
Ben Piskopat Değilim Sadece Duygularım hayata karşı Bir Serseri Okadar.. | |
|
A R Z U ' Moderatör
Mesaj Sayısı : 4358 Rep Gücü : 19627 Rep puanı : 45 Kayıt tarihi : 23/04/09 Yaş : 27 Nerden : İsssTanbuL *
Dikkat :
Güç Sistemi Başarı Puanı: (1595/10000) AktifLik: (1600/10000) GüçLüLük: (1590/10000)
| Konu: Geri: Ecem'den MSN NİCKLERİ (Güncellendi ## ) Ptsi Tem. 06, 2009 1:56 pm | |
| saqL cnm .. Devam et | |
|
Pemßis Moderatör
Mesaj Sayısı : 2399 Rep Gücü : 7798 Rep puanı : 12 Kayıt tarihi : 13/05/09 Yaş : 29 Nerden : Evden x)
Dikkat : Dikkat ! Otomatik cevap çarpar
Güç Sistemi Başarı Puanı: (0/0) AktifLik: (0/0) GüçLüLük: (0/0)
| Konu: :):)::):):):): C.tesi Tem. 11, 2009 6:10 pm | |
| | |
|
Conrad Moderatör
| |
Conrad Moderatör
| Konu: Geri: Ecem'den MSN NİCKLERİ (Güncellendi ## ) Paz Tem. 19, 2009 1:12 pm | |
| Ve İşte Devaaaaaam ~~
ßuranın havaSı bozuLdu ! ßiri ışıqı aÇsın, foTosentez zamanı !
siqaRam vé sen o kadar çok benZiyosunuz ki,2nizide ayaqımın altında raHaTÇa ezebilirim!
sevqim sınıRsız anLayaßilene, dosTLuqum sınırsız payLaşaßilene, sen harikasın ama, ßen olduqum sürece :af:
RahaT oL Geçmiş asLa öLmez ama öLdürür
yaRım kaLan 1şeyLer vaR !
kenDimi normaL oLaCaq kdr anormaL göRmüorum.
iyiLiqe daiR herşeyi saTTım şeyTan'a >.<
döNmeye yüZün vaR mı ? ßu kdR koLay mı? qeÇmişe dönüP aqLasan, ßu kız ßuna kanaR mı ?
kayBeTTin ßeni ama üzüLme, saNa çok kız var kaldırım köşeLerinde!
sonsuZLuq öNümdeydi heP ama..qiDemedim senden uZaqa.
yaRını sayma ßuqün qeÇ biLe.. nedeni y.o.k " kaLßim yok " yine ...
Belki Kurduğumuz HayaLLer Biter Diye DüşLerde Bir Sen Biriktirdim Yüreğime.
Belki de sen yanıldın... Belki de sadece iyi kalpli bir yeteneksizdim ben... Ebedi bir hayal kaçkını...
Özlem geceleri kapımıza dayanacakSevgilim. susturma biz Sürç-ü lisan olmasın bu aşk.
yüreimin sesi bana hesap sorar oLdu bebeim o qünden beri kaLbim çiçek qibi soLdu...
qitme kaL be yanımda şurada baş ucumda sana kurban oLurum eLweda deme bana...
dokunduum hiç bi tende kokun yok aradıqım mutLuLuqu qözLerinde buLdum
yaraLarım artık uzakta biyerde sessizce küllenip savruLuoo
qörmeden duymadan mümkün mü yaşamak eLLerim dokunmadan aşk yaLanmı qerçekmi sen söLe hayat...
artk eski haLim kaLmadı hiç (.)
kaN ve aTeş Küfrediyor Tüm Masallara Yas TutuYor MeLeKLeR KaranlığıMıza Ve Nasırlaşmış YüreğinLe Sen Aciz Dünya...!
YaLnızLığı biLmiyoRsun..YaLnızLığı biLmeden beni yaLnız bıraktın :/
Kendimin ne olduqunu izin verin de sizden daha çok biliyim !
Dewam edeceKsin yaLandan yaşamaya
insanLarLa muhattap oLuyorum(!!)
Dudakdan akacak her bi kelimeden de payını alacak ecelim
kimsenin hakkımızda bisey bilmesine qereq yhoq... herqes haddini bilsin yeter..!
Bir damLa gözyası var eLimde..
Geçti istemem geLmeni, YokLuğunda buLdum seni; Bırak vehmimde göLgeni, GeLme, artık neye yarar?
dünya hayatı bir oyun we oyaLanmadan ibarettir.
Tek bir oyun, sonra kaLkıp gidersin Sen her zaman risk aLmayı seversin Ben inerken en dibe ağır ağır Sen iLk gördüğüm günden biLe güzeLsin
Ben kendim yapamadım bari sen agLat beni (:
HayaL ettikLerinizi, ya$amakLa me$quLüz.. (:
ßizle uqraşmaktan vaZgeçin artık ! iÇinde yaşadıqınız ßatakLıktan değiLiz
DüşLerimin yıkıLdığı gece oturup bütün resimLeri yeniden yapıştırmayı denedim. Her resimde hep bir parça eksik çıktı.
Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben..
Küflenmiş ruhum unutmadı Unutmadı seni hala :/
Gidén gidér,kalan kalır,ölén bilir hayat nédir.?
bu aralar kimseyle konusmam durmam bakmam saglamalar yapmam birazda onlar düşünsün beni hiç kasmam
oLmassa oLmasım_'SEN'_ yokSun işDe :bh:
İçimde dolaşan alkol gibi Sana gitgide sarhoş oluyorum Ruhumu kaybetmiş gibi Nefes bile almadan seviyorum seni
ßekLi0rm.. umudumn ipini çeksn artık!
DuvarLarı maviye ß0yadm..maviyi ç0q seversn..
“ BeLki 1 parça tuhafım. ”
AraMaKlA buLuNmAz AmA buLaNlAr HeP AraYanLarDır..!
UmutLarım YıkıLdı... Senden Sonra Yaşamayı HaRam GöRdüm Kendime... ßu Dünyadan KuRtuLmak İstediysemde... Kaç Defa Sensiz Gidemedim ÖLüme..!
yüreimi : sevdiime gözyaşımı : içime hayaLLerimi : şiirLerime onu : kaLbime kendimi : mezara gömdüm !
Kimseye Soramıyorum Seni KirLenme Diye Hiç Öpmedim ya BeLki Başkasını Seversin diye Hic SöyLemedim sana Sevqimi Boğazımda Düğümsün Yutkunsam gideceksin, Yutkunmasam ÖLürüm :/
saçLarıM ipéK qibi kokuM bébéq qibi.. hey séN né bakıyoSun.. sana geLméDiĞim gÜn diĞéR manitaLarLa gittiĞim gündür güLüm ßén qüLLérimi SoLdurdum Sén Papatyana İi ßak..!
Canım yanıyor... KaLsaydın diye söyLeyemedikLerim .. Gittikten sonra yüregime agır geLiyor.. Simdi ardından sesLendikLerim... Yutkunurken bogazıma takıLıyor.
unut gitsin adımı, arkamdan da ağlama!...
Camdan/dı yüreğimin ayakkabısı zaten... Kırıldı(m)!...
S i z s i z o l u n b e n ö t e k i
Gözlerini kapat. Sus ve, Dinle beni biraz. Anla artik Kaybettim... Kaybettik...
aqLımı.. kaybedmeqden deiL.. buLmaqdaan korkuyorum..x(
avazım çıktığı kadar susuyorum ismindeki sesli harfleri
Ya$ananlara 1 ßeden Küçük Geliyor Artık Hayat :/
unutmayacak bu kaLbim can çıkacak caNımda aşkım kaLacak...
qidişin öLüme eş deqer...
tüm barbi bebeklerimin bacaklarını çoktan kırdım ben; bebekler'l e oyna_mı'yorum artık ...!
Gereksiz artık Anlamı yok sözlerin Bu aŞk Gömülmeli
Mekan Varoşlar,Hayat harap,Köşe başlarında Cigara ve Şarap Ölüm yakın görüyorum izlerini haydi Son Defa tutayım Ellerini (=
Gözlerin gibi Sen de YALAN Söyle_(=
ParLayıp sönen küLLerim..Sönün aRtık raHt ediYm !
Sen yanında ba$kaLarLa..Ben içimde sanCıLarLa..!!
KaLbin kapısı sana kiLitLi..AnahtaRın TatLı sözün..!
Bir keşke Ye daHa Yer Yok kaLbimde..
$uSuyorum .. ßéLqi susuNca qéRi qéLirsn ..
Ya$maq mı ... Hmmm ... ßo$una ..véDé qéRéqsiZ ..
****lci ****lciyé baka bka kararır !! kesiOrm bLeqLerimi öLüM akıOr kan YerİNé ..
..*arTık kıSa cümLeLer kuruy0rum sevDikLerim ,sevmeDikLerim yanımDa kabuLLenDim herŞeyi oLduğu qibi yoLa çıkTım yarınLara(!)..
warLıqıNa aLı$amam..*
ve bn coK zmn snRa anLdm snn bLe qDebiLceini. !
*нiÇ iÇmeDiğim iLk Siqara ve DumanıyLa uÇaCağım(!)..
yaLanLarDa kayBoLmuşLuk var Bu ara herkesDe..
* нani вikere DüşmüşTüm ya parçaLanmışTı yüreim.. * нani Sen TopLamışTın ya peki ŞimDi nerDesin (?)..
yaLanda oLsa kaLsana.. YaraLasanda oLsun.. Bırakmasana Ağrısada.. KaLsana...
Susmadım.. Susturamadım dilimdeki haykırışları.. Yutkunsam ölecek sanki satırlar içimde..
"Yıkılacak üstümüze, çivi çakmaya kıyamadığımız duvarlar..."
nefret et erkek adı duyunca, merhamet etme yalvarınca, seviyor sanma ağlayınca, erkek dönektir bunu sakın unutma ! :bj:
yeniLmiyorum hayır saDece susuyorum. cümLeLerim eskiyor sadece susuyorum..
zébâníLér ârâŜındâ Ўâbâní bír méLéím.
ßir k.u.c.a.k doLusu mutLuLuk .. Yükü.mü aLmı$ üsTümden Geride kaLan C.o.c.u.k.L.u.k ßı.rakma be.ni aniDen ..
küCüK beBein oLaım sLLa bNy ayaqıNda
HaYaTımDan ÇıKarDıqLarım AsLa KaYßım DeiL aKsiné KazanCımDır..!
Sensis Kimse mi Kimsesis miim ßiLmem.. Hiç ßiLmek istemem [!.
YaLnısDım AnLatamadım..Ne Sana Ne De Bi Ba$kasına..
yanLışa qerek yok bnde satana af yokkkk! keyfin bilir şekerim bana hasta olan çok.
ßαşкαLαяıηdαη dєğiL ßєηi ßєηdєη ßiLiη
*Sana Dair.. Bu s0n çizik BırakTıım üsTüne k0rkarım özLeyecek Seni Benim kadar ..DefTerim..
Tek yürek yaŞanmıyor ! DaLqaSız Deniz qiBi heP ç0..k yavaŞ biTiy0r Sanky hasTaLık qiBi..
Ķim$eyi y0Lundan dönDüreCek qüCüm y0..k arTık(!).. *DayanıkSızım 0Lduğun yerDe kaL.. ..H0şÇakaL..
çocuk olsam yeniden... sadece düştüğümde acisa canim
Ne masaLım ne de bir şiir
KeLimeLere anLam yükLemekten vazgeçtim AnLatasım yok AnLayasım yok ÖyLesine işte...
Nasıl geçer bilmem Üstümdeki sen lekeleri Ben olduğum yerde dururken Benden gitmiş aşk sözcükleri
] kalßim buz olmu$ artk kims€yi s£wmiorm s£vsmd£ olmuorm çöz€miorm .. kilit wurulm$ kalßim€ swmiceksn diy£ !
SırıtıYorUM yüsüNüze nefretiMle
GüVeNdIgIm tEk $Ey aYnAyA BaKtIgImDa gÖrDüGüM Ve yUkArIyA BaKtIgImDa gÖrEmEdIgImDiR..!
ßen senin duymaqq istemediqin heR$eim..ßiLipde øLmasını istemediqin her kesinLiqq ßen'im..!!
üserinde isminin yasıLı øLduqu ßi mesAr ta$ıım ßen..!!
Seni Sevmekte Ne Kadar Cesursam Yokluğunda O Kadar Korkağım Artik..
Yarın birgün olaki dönüp bakarsan şaşırma! senin eserin değil miyim nasılsa??
Şimdi anladım Neden yürektir sevgilinin yeri,Çünkü ne zaman Düşünsem seni Sımsıcak olur O an Tam kalbimin üzeri.
bu Son giDisin oLsun söZünü tut ne oLursun?!
KayboLdum Sanki Yiné .. Gören Varmı? Hérşey Bombok vé yiné kmsé yok
Méğér asıL yaLan Bunca zamn inandığm insanLaRmış Farkéttm!
a$k ciddi 1akıL hastaLığıdır..o yüzden ßen piskopatımm=))
her$ey için çok geç demek için ßeLkide çoq geç...
yoq canımın içi kaLbim dayanmzz oLduu $imdi!nede sewmi$im emanet ßu yürek sanki..kaLbim ağLıyor..ta$ deiLki ßu yüreq dayanmıor...!!
öLürqen biLe yanımda oL sewgiLimm..cennet ßiLe çekiLmez snszz ahh ben neyLeyim...
koLay yoL yoq oLmaya giden,ağır ağır yoLa dönüLür eLßet..
geLme bunca yıLın ardından dönme yeniden ba$Layamam..son sözün haLA rüyaLArımda kaLbim yorgun artık dayanamam..yeniden ba$Lamaya..!!
sana deLi gißi a$ıkken tükettiin bu kaLße yan... istersen aL canımıda kurtuLayım..zaten kaLßim oLmadan ne kadar ya$arım..???
korkuorum geLen günden her gün daha fazLa..eLimde deiL nefretim ßüyüyor insanLara......
yüxsek doz a$k aLıp ßurda mutLu öLsek ya..=)
YasakLandın!! Hep SakLandığın bu KaLpten kovuLdun Sen.Isınıp Uyumayı Unut,SarıLıp AğLamayıda Günaydın Gittim Ben....
geçer demek inan Zzor çünkü a$k senin adın.!!!
ßana seni sewen 1kaLp biLe bırakmadın..
Aşk nedir ? Göz kıpırtısı,dudak şapırtısı koryola gıcırtısı,çoçuk cıvıltısı.
% Erkekler kızların ilk aşkı,kızlar erkeklerin son aşkı olmak isterler.
% Aşkımıza nokta koyma sevgilim kuçak dolusu virgül getirdim.
% Aşk bir kot pantalon gibidir yırtıldıkça yamarsın.
% Aşk bakışmaktan ibaretolsaydı öküz trene aşık olurdu.
% Silgin kaleminden önce bitiyor ise yanlışın çok demektir.;
% Dudakların kadar sıcaktı kahveyi bıraktım, Dumanında hayalin vardı sigarayı bıraktım, Rüyalarımda sen vardın uyumayı unuttum, Bir tek seni unutamadım aşkım.
% Bana kalpsiz diyorlar varsın desinler, kalbimin sende olduğunu nasıl bilsinler.
% Yarı dalgalı olmasın deniz, Ya durmalı ya kudurmalı. Yarı sevdalı olmamalı insan, Ya sevmeli ya unutmalı. Yüzüyle gülene değil, kalbiyle sevene inanmalı.
% Hayallerimin suya düşeceğini bilseydim onlara yüzmesini öğretirdim.
% Tanrı kızları yarattı Erkekler Kadınları yarattı.
% Ölüm ne güzel şeydir o yüzden onu sana saklarlar.
% Erkekler jetonlu teleFON gibidir; Ya meşguldür yada bozuk.
% Çok uyuyorum diye bana deli diyorlar, Aptallar rüyamda seni gördüğümü bilmiyorlar.
% Gördüğüm en güzel rüya senin olduğun, Duyduğum en derin sevgi senin eserin, gördüğüm en güzel dünya senin gözlerin, kurduğum en güzel hayal sensin Aşkım.
% Bir romandın okuyupda bitiremediğim, Bir hayaldin isteyip te hükmedemediyim, Bir sendin merhaba diyipte evlada diyemediğim, Tek bir bildiğim var oda seni deli gibi sevdiğim.
% Hani bir kelebek yakalarsın ya avcunun içine, Sonra bakmak görmek istersin yaşıyormu diye, Baksan kaçaçak sımsıkı tutarsan ölecek, İşte böyle birşey seni sevmek.
% Sen umudum,Vaz geçilmez tutkum, Dünüm,Bu günüm,Yarınımsın, Ama en önemlisi biricik aşkımsın.
% Polis inanılmaz tatlı birini arıyor, Seni uyurmak istedim, DİKKATLİ OL.
% Geceleri uzaklara çığlık olur sesim, Denizden çıkan yosun kokusundan keskin özlemin, Bu sabah sırf senin için aralandı gözlerim, GÜN AYDIN herşeyim.
% Bazı geceler gök yüzüne baksanda ayı göremessin, AmA bilirsin ki ay gecenin içinde bir yerlerde saklıdır, Tıpkı yanımda olmasanda kalbimde olduğun gibi.
Çok yaratıcıyımdır, acayip sorun yaratırım
Aşkımızın suya düşeceğini bilseydim, balık olurdum
Her yıldız kaydığında bir insan ölürmüş, bizim Feriha teyze takunyası kaydığı için öldü İnsanlığımı yitirdim, hükümsüzdür
Ne zaman inek görse kaçardı, çünkü ot kafalıydı
Adam olacak çocuk, çocukluk edipte büyümez
Aşk futbol topuna benzer, Tekmeyi yiyince her şey biter
Günü gece olsun diye yaşıyorum, Çünkü gece hayallerime geliyorsun, Seni beklemiyorum çünkü sen hep benimlesin, Hayallerimde ve kalbimdesin,terkedip gitmiş olsanda, unutsanda, UNUTMUYACAĞIM…
» Varmı daha ağır yük, hasreti çekmek kadar. yaşama sebebimsin, ekmek kadar su kadar. Ayrılığın, hasretin her şeyin bir hazzı var. seni anmak da güzel seni özlemek kadar.
» Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen vur kır kalbimi kalbimden akan kan yazacaktır ismini o zaman anlarsın sana olan sevgimi..
» Kalbimdeki aşka, dudaklarımdaki gülüşe, akan gözyaşlarıma, yalnızca sen layiksin.. Çünkü benim için çok özelsin aşkım..
» Hasret kapımda nöbetler tutuyor.. Sevgilim uzak bir $ehirde gözlerim onu arıyor.. Bir ku$ olup gitsem a$sam $u enginleri varsam senin yanına öpsem doyasıya koklasam..
» Geceleri uzaklara çığlık olur sesim, denizden çıkan yosun kokusundan keskin sana özlemim, bu sabah sırf senin için aralandı gözlerim, günaydın benim Her$eyim..
» Bin Ömrüm Daha Olsa! Kollarında Son Bulsa! Sana Kavuşmak Varsa!! Ölmek Bile Düğün Gelir Bana!!! Sensizlikten Çok Korkuyorum! İnan Kendimi Bilmiyorum! Önce ALLAH Sonra Sen Benim İçin! O Bilir Seni Nasıl Sevdim!!!!
» DudakLarın’Da A$kıN YankıSı var SevDan’a KapıLaN BiR KaLBiM var.. Beni Sana BağLayaN BüyüK üMiTLeRim var.. YıkMa DunyaMı SaNa VeRecek SON Bir CaNıM Var!!!
» İki kişi birbirini severse; sevgi olur. Biri kaçar, diğeri kovalarsa: aşk olur. İkisi de sever lakin kavuşamazsa: efsane olur.
» Korkma!Sakın sevmekten korkma.Kurşun sesi kadar hızlı geçer yaşamak ama öylesine zor ki kurşunu havada sevdayı sıcacık yürekte tutmak..
» Sil baştan yaşama şansım olsaydı eğer; kusursuz olmaya çalışmaz rahat bırakırdım yüreğimi korkmazdım çok riske girip sana aşık olmaktan..
» Ne zaman sağır bir ress************ kristal bir zemin üzerine düşen gülün sesinin resmini çizerse,işte o zaman seni unutur bir başkasını severim…
» Yalnızlık gecelerin, umut bekleyenlerin, hayal çaresizlerin, yağmur sokakların, tebessüm dudaklarının, sen ise yalnız Benimsin!
» Şafak vakti yağan bir çiğ tanesi kadar Masum,gün batımında denizlerden esen rüzgar kadar Çılgın ve okyanusun derinlerindeki bir inci tanesi kadar Özelsin.
Sen Bnm Farkımı Fark Edemedin!Ama Artık Farketsende Farketmez!Çünkü bnm farkımı farkedenler senden çok FarkLı
After this,I don't wanna see stupid boys !!!!! Oh Boy,Are You Man Enough For Me ??
Bende Mecnun'dan füzun aşıklık istidadı var Aşık-ı sadık benem Mecnun'un ancak adı var
Şimdi daha iyi anlıyorum ki, Nefes almak değilmiş, yaşamak. Ateşlerde yanmak gibi bir şey, Seni severken,sensiz olmak...
'Gitmeye de bilirim. Gitmeyi de bilirim...'
İçimde dağları deviren gizleri yazdım sana,aslında bu hikayenin de biteceği hep aklımda..Sana veremediğim bütün sözler artık son satırlarımda..
İçimin en iç yanı bendeki bir enkaz yığını Seni terk etmenin bile başkaydı tadı!Sana hasretlenmek ztn bana mübahtı.Baksana bu ayrılık ikimize de çok yakıştı..!
''Nsl Değdi Ellerin Onun Ellerine ?GiT! Bir Daha Dönme Geri,İstemem Bundan BöyLe Ellerini..Git...''
Git..Bir daha Dönme Geri,İstemem Bundan Gayri Ellerini ! Git Yollar Snn olsun Yıllar bnm BıRaK BeNi !!!
Boşwer,Hep aynı MasaL 'Hayat ve BeN' İşte O kdr
Artıq ne gözlerim,ne gülüşüm,ne ellerim ne de KaLbİm snn..Artıq hepsi bnm!
İki rayı gibiyiz bir tren yolunun yakın olması neyi değiştirir son istasyonun ?
Burlarada Senden Çok Bir Görsen AnLarsın..Oralarda Benden Yok Bir Düşünsen Anlarsın !!
Şimdi Sen Gidiyorsun Ya Herkes Sana Benzeyecek !
~S~I~K~I~L~D~I~M~ Y~A~L~N~I~Z~L~I~K~T~A~N~
| |
|
| Konu: Geri: Ecem'den MSN NİCKLERİ (Güncellendi ## ) Ptsi Ağus. 17, 2009 9:23 pm | |
| ooo süpRLr Ecem .. p.i saoL | |
|
A R Z U ' Moderatör
Dikkat :
| |