A R Z U ' Moderatör
Mesaj Sayısı : 4358 Rep Gücü : 19627 Rep puanı : 45 Kayıt tarihi : 23/04/09 Yaş : 27 Nerden : İsssTanbuL *
Dikkat :
Güç Sistemi Başarı Puanı: (1595/10000) AktifLik: (1600/10000) GüçLüLük: (1590/10000)
| Konu: çirkin miyim xD Paz Haz. 14, 2009 10:05 am | |
|
- ben cirkin miyim? - hayir canim nerden cikariosun bunu??? - ama guzel de deilim degil mi? - yoo guzelsin - ama cirkin miyim deince "hayir guzelsin" demedin - aklima gelmemistir canim tamamen benim essekligim kusura bakma - sen beni begenmiosun - ya sacmalama nolur tabi ki begeniorum - begenmesen cikmican yani benle?? - nee? - guzel olmasam cikmicam diosun yani... ii tamam anladim ben. - offf - hic ciddi konusulmuo senle! - git bi kendi kendine konus allah askina - ne dedin sennn?? - hic! - vidi vidi vidi vidi vidi vidi vidi vidi di di di di ...
-ben çirkin miyim ördek kardeş? -çirkinsin aynı zamanda piçsin olum sen!
-ben çirkin miyim hayrican? -güzellik kavramı zaman ve mekana göre değişir nurtanem.mesela bi uzaylıya göre sen güzelsin belki. -pis pis pis...
-cevat abi ben çirkin miyim? -mükemmellik paradokslarla gizlenmiştir benjamin. -yani çirkinim? -bi sus mna koyim, bi sus. saatimin ayarı kaymış, nasıl çıkarım toplum içine!
- ben cirkin miyim? - nasil denir... hmmm
kimi sozler kacis icindir bazen karsinda dag gibi duran bir gercekten heyhat korkmak ve kacmak bosuna tanrinin ibret derslerinden
cirkin sozu yetebilseydi eger varligini tanimlamaya minik bir fare gormek yeterdi tum ormani anlamaya
cirkinlik izafidir, diyenleri kurtarmali bu cehaletten yoksun kalmislar demek ki senin gibi orneklerden
-cirkinmiyim abidin? -bilmem? kese kagidi cikar da bi bakalim
- sence çirkin miyim ? - bilmem şimdiye kadar hiç dikkat etmemişim, dur sana bir alıcı gözüylen bakayım.
- çirkinim de mi? - daha kötüsünü görmüştüm.
- çirkin miyim? - seni görmediğim zamanlarda değil.
- çok mu çirkinim? - ne kadar çok?
- çirkin miyim? - güzelliğin on para etmez şu bendeki aşk olmasa... - ah şair ruhlu erk.. e... eee bi dakka şimdi.. iyi bişi dedin di mi sen? - sevgilim? - hı? - tanıdığım gözleri beyninden büyük tek hayvan sensin biliyo musun? - sensin hayvan!*
bu ve buna benzer birçok soru tek bir cevap duymak için söylenmiştir. "hayır elbette değilsin, nerden de çıkarıyorsun böyle şeyleri" böyle bir cevabın hiçbir anlamı yoktur. karşınızdaki insanı etkilemek için beklenmeyen cevaplar vermelisiniz.
- saruman ben çirkin miyim? - hmm ne desem ki? eminim doğduğunda doktor seni değil "bu ne be!" diyip anneni tokatlamıştır.
- saruman bu elbise beni şişman gösteriyor mu? - yoo bence elbise gayet güzel. seni şişman gösteren o aşure kazanı gibi kıçın.
- off ya saruman ben yakında sumocular gibi olucam galiba - demek sonunda rejime başladın. kutluyorum.
- bak saçlarımı kestirdim güzel olmuş mu? - saç kavramından söz etmek için biraz fazla kel değil misin sen?
- makyajımı beğendin mi? - harika, kim yaptı rick baker mı?
bu tip cevaplar karşısında her kadın etkilenir hatta derhal ne kadar etkilendiklerini size gösterirler.
-cirkin miyim? -hayir ceren. cirkin ceren yoktur bakımsız ceren vardır.
-çirkin miyim? -gözlerin renkli olsa daha güzel olursun.
- ben çirkinmiyim erdener? - mi ayrı yazılır meymenetsiz kadın.
-esmeralda ben çirkin miyim?.. -su ister misin?..
| |
|
Conrad Moderatör
Mesaj Sayısı : 3099 Rep Gücü : 11975 Rep puanı : 46 Kayıt tarihi : 24/03/09 Yaş : 30 Nerden : İzmir
Dikkat : Olamam Çok Sevsemde Bir Aşkın Kölesi.. Senin Derdin Aşk Benimkisi GALATASARAY Meselesi...
Güç Sistemi Başarı Puanı: (1795/10000) AktifLik: (1800/10000) GüçLüLük: (1790/10000)
| |