EdictShw. GraFiKer
Mesaj Sayısı : 4421 Rep Gücü : 10556 Rep puanı : 61 Kayıt tarihi : 05/07/08 Yaş : 28 Dikkat : Fermaaan. (A)
Güç Sistemi Başarı Puanı: (3645/10000) AktifLik: (3650/10000) GüçLüLük: (3640/10000)
| Konu: Alexander Rybak - Funny Little World C.tesi Haz. 13, 2009 6:56 pm | |
| Suddenly I'm famous, -Aniden ünlü oldum And people know my name. -Ve insanlar adımı bilmeye başladı. I've got a thousand girls just waiting -Bin tane kız var beni bekleyen. And therefore it's a shame -Ve yazık oldu That my heart has been captured -Kalbimin fethedilmiş olmasına by your funny little smile. -Senin küçük güzel gülümsemenle. And finally I'm happy, -Ve sonuçta ben mutluyum. if only for a while. -Sadece bir zamanlık olsa bile.
People call me stupid, -İnsanlara bana aptal diyor For treating you like a queen. -Sana bir kraliçe gibi davrandığım için. But I don't even worry, -Ama endişelenmiyorum bile 'Cause you're my unforeseen -Çünkü sen benim umulmazımsın. And I hope that you'll be with me, -Ve senin benimle olacağını umuyorum. if only in my dreams. -Sadece rüyalarda olsa bile. But here you are next to me, -Ama burada yanımdasın. And you're glad, or so it seems. -Ve bundan hoşlanıyorsun ya da öyle görünüyor.
And I don't know for sure -Ve bilmiyorum, emin değilim Where this is going. -Bunun nereye gittiğinden. Still I hope for more, and more. -Hala daha fazlası ve daha fazlası için ümitliyim. 'Cause who would know -Çünkü kim bilirdi That you would treat me like a boy, -Senin bana küçük bir çocuk gibi davranacağını. And I treat you like a girl, -Ve benim sana küçük bir kız gibi davranacağımı In this funny little world. -Bu küçük eğlenceli dünyada.
Don't promise me for ever, -Bana sonsuzluk için söz verme just love me day by day. -Günbegün beni seveceğine dair. No one knows the future, -Kimse geleceği bilmez. We're young, but that's OK. -Genciz ama zararı yok. 'Cause you'll allways be a part of me, -Çünkü hep benim bir parçam olacaksın. Whatever life will bring. -Hayat ne getirirse getirsin. And people have to bear with you, -Ve insanlar seninle beraber katlanmak zorundalar This silly song i sing. -Söylediğim bu şapşal şarkıya.
Your boyfriends might be angry, -Erkek arkadaşların belki sinirlenir. My girlfriends might be blue. -Kız arkadaşlarım belki hüzünlenir. But no one can deny it, -Ama kimse reddedemez from now on I love you. -Bundan böyle seni sevdiğimi. I have to say it's new to me, -Bunun benim için yeni birşey olduğunu söylemek zorundayım This feeling in my heart. -Kalbimdeki bu hissin. Guess i've been kind of lonely, -Tahminimce ben yalnız bir tipim. and you've been kind of smart. -Ve sen akıllı bir tipsin.
And I don't know for sure -Ve bilmiyorum, emin değilim Where this is going. -Bunun nereye gittiğinden. Still I hope for more, and more. -Hala daha fazlası ve daha fazlası için ümitliyim. 'Cause who would know -Çünkü kim bilirdi That you would treat me like a boy, -Senin bana küçük bir çocuk gibi davranacağını And I treat you like a girl, -Ve benim sana küçük bir kız gibi davranacağımı In this funny little world. -Bu küçük eğlenceli dünyada. [x2]
This funny little world. -Bu küçük eğlenceli dünya... | |
|
İrem EmeKçi
Mesaj Sayısı : 4746 Rep Gücü : 11508 Rep puanı : 103 Kayıt tarihi : 30/06/08 Yaş : 28
Güç Sistemi Başarı Puanı: (4450/10000) AktifLik: (4500/10000) GüçLüLük: (4475/10000)
| Konu: Geri: Alexander Rybak - Funny Little World Paz Haz. 14, 2009 3:52 pm | |
| | |
|
EdictShw. GraFiKer
Mesaj Sayısı : 4421 Rep Gücü : 10556 Rep puanı : 61 Kayıt tarihi : 05/07/08 Yaş : 28 Dikkat : Fermaaan. (A)
Güç Sistemi Başarı Puanı: (3645/10000) AktifLik: (3650/10000) GüçLüLük: (3640/10000)
| Konu: Geri: Alexander Rybak - Funny Little World Paz Haz. 14, 2009 6:34 pm | |
| | |
|