hiLo$.. ÖzeL Üye
Mesaj Sayısı : 1278 Rep Gücü : 4232 Rep puanı : 4 Kayıt tarihi : 14/03/09 Yaş : 31 Nerden : yüReqiMi kaYbettiqiM yeRden =(
Dikkat : kaRşınıZda FENERli vaR
Güç Sistemi Başarı Puanı: (795/10000) AktifLik: (800/10000) GüçLüLük: (790/10000)
| Konu: tıp faküLtesi koPya iLe bitiRiLdiyse... Paz Mayıs 31, 2009 12:25 pm | |
| - Doktor neyim var - Tüberküllük olmuşun sen. - Ney ney ? - Yani tübülerler.. - Hocam ne diyosun ? - Tüberkülozmuş yaa.. Verem yani verem.. - Hay senin gibi doktorun..
- Doktor hasta şok geçiriyor acil yetişmeniz lazım .. - Tamam şoku atlatsın ben geliyorum. İlk şok önemlidir yanından ayrılmayın.. - Doktor ne diyosun ? - Tamam tamam şey.. Elektrik verelim diyorum ben ama adı aklıma gelmedi anladı sen..
- Kardeşim bak şu en alttaki harfleri okuyacaksın - Göremiyorum ki doktor bey - Yahu bak 10. satırdaki küçük olanları ne yazıyor orda söylesene be adam! - Bi dakika biraz zorlamam lazım... - Ooo ne bir dakikası ya daha sırada 50 tane hasta var çabuk söyle hadi.. - İstemiyorum gözlük falan
-Birinci aşama hastanın kanayan yerini tespit ediyoruz. ikinci aşama yaranın büyüklüğüne bakıyoruz. üçüncü aşama... üçüncü aşama şeyyyy -Doktor bey çabuk.Hasta kan kaybından ölecek. -Hemşire almayayım ayağımın altına.10dk ya kadar gelir aklıma üçüncü aşama.Sınavda çıkmaz diye çalışmamıştım. -Doktor bey hasta öldü -Oh iyi iyi otopsi derslerine girmiştim
*********************************************** | |
|
Conrad Moderatör
Mesaj Sayısı : 3099 Rep Gücü : 11975 Rep puanı : 46 Kayıt tarihi : 24/03/09 Yaş : 30 Nerden : İzmir
Dikkat : Olamam Çok Sevsemde Bir Aşkın Kölesi.. Senin Derdin Aşk Benimkisi GALATASARAY Meselesi...
Güç Sistemi Başarı Puanı: (1795/10000) AktifLik: (1800/10000) GüçLüLük: (1790/10000)
| Konu: Geri: tıp faküLtesi koPya iLe bitiRiLdiyse... Salı Haz. 09, 2009 10:36 am | |
| Ayyy Süper ya =D | |
|