Herşey Gülümse(t)mek İçin...:))
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey GuLumse(t)mek İçin.. :)
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey GuLumse(t)mek İçin.. :)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin.......

+2
NefereT
Milkyhead
6 posters
YazarMesaj
Milkyhead
Gelişmiş Üye
Gelişmiş Üye
Milkyhead

Rep Gücü : 965
Rep puanı : 2

Dikkat : Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin....... 473972urfuggv5ew

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin....... Img_left0/0Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin....... Empty_bar_bleue  (0/0)
AktifLik:
Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin....... Img_left0/0Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin....... Empty_bar_bleue  (0/0)
GüçLüLük:

Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin....... Empty
MesajKonu: Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin.......   Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin....... Icon_minitimeC.tesi Mayıs 30, 2009 10:24 pm

Lütfen. Kullanmayın artık bu sözü. Başka bir şey deyin birbirinize onun yerine. Duygularınıza daha denk düşen bir şey... Benim aklıma gelmiyor ama siz bulursunuz. Ne de olsa sizin duygularınız...

''Seni seviyorum'' öyle ''Kendine iyi bak'' gibi bir söz değildir. Laf olsun diye söylenen...

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde hakkını vereceksiniz.

Bir kere onu gerçekten seviyor olmanız lazım. Yani öyle dokununca geçiverecek arzularla falan karıştırmayacaksınız.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde o biri en az tuttuğunuz takım kadar önemli olacak hayatınızda.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde bir saat eksik uyumayı göze alabileceksiniz onu daha çok görmek uğruna.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde elini tutmak da önemli olacak başka şeyler kadar.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde ''Sevgilimsin'' de demiş olduğunuzu bileceksiniz.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde onu özleyecek düşünecek merak edeceksiniz.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde onun gözü telefonda (evet cep telefonu çıktığından beri kulak değil gözler telefonda) aramanızı beklediğini unutmayacaksınız.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde ona sürprizler yapmayı ufak hediyeler almayı ihmal etmeyeceksiniz.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde ona şiirler okuyacak hatta kabiliyetiniz varsa yazacaksınız da.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde şarkıdaki gibi ellerinizde çiçeklerle kapısında bekleyeceksiniz.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde belki ömrünüzün sonuna kadar değil ama hiç olmazsa yarın öbür gün de seveceğinizden emin olacaksınız.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde aynı zamanda ''Free takılalım'' da diyemeyeceğinizi bileceksiniz.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde o aşktan söz ederken siz ''Ben almayayım alana da mani olmayayım'' demeyeceksiniz.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde ona sürprizler yapmayı ufak hediyeler almayı ihmal etmeyeceksiniz.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde ona şiirler okuyacak hatta kabiliyetiniz varsa yazacaksınız da.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde şarkıdaki gibi ellerinizde çiçeklerle kapısında bekleyeceksiniz.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde belki ömrünüzün sonuna kadar değil ama hiç olmazsa yarın öbür gün de seveceğinizden emin olacaksınız.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde aynı zamanda ''Free takılalım'' da diyemeyeceğinizi bileceksiniz.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde o aşktan söz ederken siz ''Ben almayayım alana da mani olmayayım'' demeyeceksiniz.

Nasıl?

Çok mu zor?

Fazla mı zahmetli?

İnsanın birini sevip sevmediği tam da böyle belli oluyor arkadaşlar. Sevmeyince ''iş'' gibi geliyor bütün bu saydıklarım.

O zaman ''Seni seviyorum'' demeyeceksiniz. Bu kadar basit. Bir gün farkında olmadan bütün bunları yapıyor olduğunuzu görünceye kadar.

Şimdi ''Ne var bunda? Keşke herkes birbirine bolca 'Seni seviyorum' dese'' diye düşünenler olacaktır.

İyi. O zaman birbirini gerçekten sevenler yeni bir söz bulsunlar söyleyecek. ''Seni seviyorum'' orta malı olsun. Zaten oldu olacağı kadar. .
NefereT
Uzman Moderatör
Uzman Moderatör
NefereT

Rep Gücü : 6986
Rep puanı : 7

Dikkat : Hiç Sewdinmi beni... onu Sevmediqin kadar! Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin....... 532678

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin....... Img_left2875/10000Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin....... Empty_bar_bleue  (2875/10000)
AktifLik:
Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin....... Img_left2900/10000Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin....... Empty_bar_bleue  (2900/10000)
GüçLüLük:
Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin....... Img_left2870/10000Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin....... Empty_bar_bleue  (2870/10000)

MesajKonu: Geri: Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin.......   Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin....... Icon_minitimePaz Mayıs 31, 2009 7:20 pm

=) süpermiş aşkısı sağol Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin....... 546249
A R Z U '
Moderatör
Moderatör
A R Z U '

Rep Gücü : 19627
Rep puanı : 45

Dikkat : Tokio Hotel <3

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin....... Img_left1595/10000Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin....... Empty_bar_bleue  (1595/10000)
AktifLik:
Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin....... Img_left1600/10000Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin....... Empty_bar_bleue  (1600/10000)
GüçLüLük:
Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin....... Img_left1590/10000Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin....... Empty_bar_bleue  (1590/10000)

MesajKonu: Geri: Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin.......   Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin....... Icon_minitimePaz Mayıs 31, 2009 7:22 pm

biliyodum bunu saoL Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin....... 532678
http://www.hadisekolik.yetkinforum.com
hiLo$..
ÖzeL Üye
ÖzeL Üye
hiLo$..

Rep Gücü : 4232
Rep puanı : 4

Dikkat : kaRşınıZda FENERli vaR

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin....... Img_left795/10000Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin....... Empty_bar_bleue  (795/10000)
AktifLik:
Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin....... Img_left800/10000Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin....... Empty_bar_bleue  (800/10000)
GüçLüLük:
Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin....... Img_left790/10000Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin....... Empty_bar_bleue  (790/10000)

MesajKonu: Geri: Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin.......   Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin....... Icon_minitimePaz Mayıs 31, 2009 7:40 pm

MeLody* demiş ki:
biliyodum bunu saoL Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin....... 532678
Conrad
Moderatör
Moderatör
Conrad

Rep Gücü : 11975
Rep puanı : 46

Dikkat : Olamam Çok Sevsemde Bir Aşkın Kölesi.. Senin Derdin Aşk Benimkisi GALATASARAY Meselesi...

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin....... Img_left1795/10000Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin....... Empty_bar_bleue  (1795/10000)
AktifLik:
Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin....... Img_left1800/10000Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin....... Empty_bar_bleue  (1800/10000)
GüçLüLük:
Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin....... Img_left1790/10000Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin....... Empty_bar_bleue  (1790/10000)

MesajKonu: Geri: Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin.......   Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin....... Icon_minitimePtsi Haz. 08, 2009 9:50 pm

Çok doğru şeyler.. SaoL (=
||~~aRDam~~||
Süper Aktif
Süper Aktif
||~~aRDam~~||

Rep Gücü : 2107
Rep puanı : 11

Dikkat : AsKmShn...!!! <<3 ~~NéFéSmSin...(:

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin....... Img_left455/10000Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin....... Empty_bar_bleue  (455/10000)
AktifLik:
Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin....... Img_left500/10000Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin....... Empty_bar_bleue  (500/10000)
GüçLüLük:
Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin....... Img_left450/10000Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin....... Empty_bar_bleue  (450/10000)

MesajKonu: Geri: Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin.......   Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin....... Icon_minitimePtsi Haz. 08, 2009 10:08 pm

saoL Cnm...=)

Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin.......
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Seviyorum seni !
» *Seni Seviyorum*
» 101 Dilde seni seviyorum demek
» Sevgiliye Sadece Seni Seviyorum Demek YETMEZ