Herşey Gülümse(t)mek İçin...:))
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey GuLumse(t)mek İçin.. :)
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey GuLumse(t)mek İçin.. :)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kalbimin Kalemi...

2 posters
YazarMesaj
Milkyhead
Gelişmiş Üye
Gelişmiş Üye
Milkyhead

Rep Gücü : 965
Rep puanı : 2

Dikkat : Kalbimin Kalemi... 473972urfuggv5ew

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
Kalbimin Kalemi... Img_left0/0Kalbimin Kalemi... Empty_bar_bleue  (0/0)
AktifLik:
GüçLüLük:

Kalbimin Kalemi... Empty
MesajKonu: Kalbimin Kalemi...   Kalbimin Kalemi... Icon_minitimePerş. Mayıs 21, 2009 9:52 pm

SonsuzLuk..SensizLik..HicLik..SessizLik..

Yine sen varsın içimde..Köpek gibi havLayan yaLnızLığım..Ve sen varsın...Suyum bütük ekşieLLerim soğuk..Yanımda oLmadın mı 'Seviyorum Seni'...AğLıyorum...GözLerimden sicim sicim yasLar iniyor..SüzüLüyor yanakLarımdan dudakLarıma..Dindiremiyorum gözyaşLarımı..Acıkaderkinaşk ve nefretLe büyüyorum...Acı'm ve Aşk'ım sana karşı...DiğerLeri umrumda oLmayan Dünya için..

Bilmiyorum...

ÖLüyorum...

15 yaşımda değiLim artık...Acı'yLa büyüdümçok büyüdüm..ÇocukLuğumun verdiği düşüncesizLikLe kaybettim seni...Ama büyüdüm zır zır ağLamıyorum artık...Sessiz sessiz ağLıyorum...Sessiz sessiz bağırıyorum...Ve sessiz sessiz 'Seviyorum'...GözLerim karanLıkta ağLıyor...Acıyarak sevmeBeni ben oLdugum için ve sevdiğin için sev...

Bilmiyorum...

ÖLüyorum...

Sevdiğim renkLer siyah oLdu..Sevdiğim siyah biLe siyah oLdu..Sen gidince hayatımın tüm renkLerini kaybettim..''Rengarenk dünyada siyah-beyaz yaşıyorum''...Tenim ruh gibi beyazLadı..İşte seni sevmenin cezasını hayatımın tüm renkLerini kaybederek çekiyorum...Ama inan çekiLecek gibi değiL..

Bilmiyorum...

ÖLüyorum...

Seni geri istemeye hakkım yok..Yüzüm yok..BiLe biLegöre göreistemeye istemeye kaybettim 'Seni'..Bitiyorum artık..ÖLüyorum..Kara defterim seninLe doLdu..Senden başka bişey yazamaz oLdum..KaLemim seni yazmaya yeminLi saki..Bıktım bekLemekten..YoruLdum...Herşeyden çekiLiyorum artık...Tükendi gözLerim...AğLamaktan yoruLdum...Yavaş yavaş bitiyorum..Unuttuysan ne mutLu..Unutmadıysan bende unutmadım...Gün geçtikce tükeniyorum...

Bilmiyorum...

ÖLüyorum...

Gecenin karanLığında seni düşünüyorum..YıLdızLar üzüLme dermiş gibi parLıyor..Hatta sanki seni diLemem için bir yıLdız kaydı...DiLedim..BeLkide bu yazdıkLarımı görmeyeceksin..Ama görürsen biLki yazdıkLarım ''KaLbimin KaLemi'' 'nin eseri....
MeLankoLia
Uzman Moderatör
Uzman Moderatör
MeLankoLia

Rep Gücü : 16360
Rep puanı : 49

Dikkat : Bitti.Game OveR

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
Kalbimin Kalemi... Img_left2095/10000Kalbimin Kalemi... Empty_bar_bleue  (2095/10000)
AktifLik:
Kalbimin Kalemi... Img_left2100/10000Kalbimin Kalemi... Empty_bar_bleue  (2100/10000)
GüçLüLük:
Kalbimin Kalemi... Img_left2090/10000Kalbimin Kalemi... Empty_bar_bleue  (2090/10000)

Kalbimin Kalemi... Empty
MesajKonu: Geri: Kalbimin Kalemi...   Kalbimin Kalemi... Icon_minitimeCuma Mayıs 22, 2009 1:16 pm

Çok güzeL.Diğer metinLeride bu kz yazmışSa 15 yasında büyük işLer basarmış doğRusu.Ne büyük aŞk..SaoL cnm cok qsl.
Milkyhead
Gelişmiş Üye
Gelişmiş Üye
Milkyhead

Rep Gücü : 965
Rep puanı : 2

Dikkat : Kalbimin Kalemi... 473972urfuggv5ew

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

Kalbimin Kalemi... Empty
MesajKonu: Geri: Kalbimin Kalemi...   Kalbimin Kalemi... Icon_minitimeCuma Mayıs 22, 2009 4:48 pm

Valla canım netten buldum... Razz Ve yollayan kişileR farklı bunu başka biri yazmış...(:

Kalbimin Kalemi...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kalbimin Sahibi