DapHnééJuq Süper Aktif
Mesaj Sayısı : 589 Rep Gücü : 1924 Rep puanı : 9 Kayıt tarihi : 23/02/09 Yaş : 31 Nerden : Saanee Laa qeLjenn müü xD
Dikkat : <marquee>Daha kaLiteLi hizmet aLabiLmek icin Üye oLmanızı tavsiye ederim </marquee>
Güç Sistemi Başarı Puanı: (195/10000) AktifLik: (200/10000) GüçLüLük: (190/10000)
| Konu: PhuDa PhnDnn xD Perş. Mayıs 07, 2009 11:36 pm | |
| ßeN A$kı UnuTTuM AyLaR ÖNce.. Diki$ yerLeri atmi$ ßir hayatin tam OrtaSinda , naRkoza MUHTAC ßir kaLp iLe ßiraktiqin o yerLerdeyim..
seN yaLan söyLedin anne..Kime baksam şu sevdiqin gözLerimLe Hepsi yok oLuyor sırıLsıkLam kaLıyorum
Nedenİ Yoksun Arzularimdan BahÇe Yapsam Tohumuma Suyunu Serpedermİsİn
ßitmez dediğim her $ey bitti, gitmez dediğim herkesin gittiği gibi..
Ynmda oLsn $mdi, hiç konu$masak.. AğLasak, bin kere pi$man oLsak !! Sonra yine bozsak yeminLeri, SarıLsak.. ÖyLece kaLsak.. . Sarhoşum Bu Gece Kafam Dumanlı Bana Verdikleri Hayat Yalandı Nefret Ettim Gıpta Ettim Kendim Olmak İstedim Beceremedim !
Varlığımda Kıymetimi Bilmeyenleri, Yokluğumla Terbiye Ederim.!!
sönen mumun emanetiydi sanki gözüme karanlık , dönen şu dünya sanki taş ve biz içinde çorbalık
ßu чα$αм вεйĩм кuяαℓℓαяĩ вεй кøчαяĩм вεй чα$αяĩм ώε вεdεℓĩйĩ вεй ödεяĩм ßu вεйĩм нαчαттα кĩ duяu$uм,ώαяℓĩğĩм,ĩspαтĩм!
SuLtan 0Lmuşh Kahp*Lér.. DeLikanLı 0Lmuşh ----Lér..Hanım Efendi 0Lmuşh Sürtü*Ler.. MumLa Aranır 0Lmuşh ßénim qibiLeR!!
Şàìrè Sørmuş'làr Nèdèn ìçkìyì ßıràk'tın ¿ Şéréfìnè ìçìlìcék àşklàr , Sévgìlér , ìnsànlàr kàlmàdığı ìcìn Démiş..
Bir AğIrLık ÇöKer ÜzeRiNe, ßuLuNduğuN YeRe SıĞaMazSıN..GöRüNüRde HiçßirNedeN YokTur OrTada... BoğaZıNa SarıLanıN Kim, İçiNi DaraLtaNıN Ne oLDuĞuNu ßiLeMezSiN...Ama ßiLDikLeRiN De VarDır eLbeTTe; YaLnızSıNdır, İçiN DaRaLıYorDuR, YüReĞiN ßurKuLuYoR Ve SaVuNmaSızSıNdır...
HeR aŞk ArDıNa SaKlAr AcIsInI yA!... BeN aCıLaRa SaRıLdIm!... SeN yAnImDa OlMaYıNcA!...
Gidiyorum demeden gidişim varya süperdi. O surat ifaden görülmeye değerdi. Nasılda vurdum sana tekmeyi Mor da güzel yakıştı unuttum seni...
яαуıηα кσу∂υм нαуαтıмıη тєк ναgσηℓυ тяєηιηι, gιтмє gєℓмє αℓємιη∂є тєк νє ѕση ѕєƒєя∂єуιм
ιçιм∂є şєƒιηι кαувєтмιş вι σякєѕтяα нüzηü...∂ışıм∂α ¢нαяℓιє ¢нαρℓιη güℓüşü....
KaL deDim qiTTiN ßénim HikAyémDin ßiTTin... oLması gerekenler ztn yanımda siktir oLup gidenLer kimin umrunda
Ne Kadar Seversen Sev, Karşındakinin Sevdiği Kadar SeviLirsin...
ÛMûT BîTMêDî BêÑDê , ÛMûT BîTMêZ BêÑDê , ÛMûT BîTêR§ê...§êÑDê BîTêR§îÑ BêÑDê ....!!
qözya$ım utanmaz ßoynunun inci koLyesi oLsun
Senden sonRa diyE biR haYaT waRsa bEn öLmekLE hüKümLüyümmm!
Aşk NasıL İki kişiLik.. Göz göRe göRe deLiLik..Hani hayaT mü$teRekti Üzüntü neden Tek KişiLik ! ! !
yдzMışSa B0zmдк oLmдz'
Kalbimin Mezarlıktan tek farkı...gömdüklerimin kefensiz olması!؟؟
Ne Zaman qol Die Arkamı Dönsem Elinde ofsayt ßayrağıyla ßekLer Kahp* HAyAt ! ! !
вiя göηüℓ∂є iкi ѕєν∂α σℓмαz..!
ѕєηι ѕєνмєк ι¢ιη ηє кα∂αя ѕєвєρ ναяѕα ι¢ιм∂є ιѕтє ѕєηι ѕєνмємєк ι¢ιη∂є σуℓє!!!
Bana devam et derdin ancak sen bitirdin oyunumu. Bu kalp içinde paramparça sildim attım onurumu.
۰۪۫●۪۫۰YaZıMıZ BцYLeYMiŞ,eLdeN GeLeN BiŞeY YoK,SuSKuNuZ HaYaTa KaRŞı,BaBaLaRa GeLeCeKSiNiZ aZ KaLDı !!!
| |
|
EdictShw. GraFiKer
Mesaj Sayısı : 4421 Rep Gücü : 10556 Rep puanı : 61 Kayıt tarihi : 05/07/08 Yaş : 28 Dikkat : Fermaaan. (A)
Güç Sistemi Başarı Puanı: (3645/10000) AktifLik: (3650/10000) GüçLüLük: (3640/10000)
| Konu: Geri: PhuDa PhnDnn xD Paz Haz. 14, 2009 6:52 pm | |
| | |
|