Herşey Gülümse(t)mek İçin...:))
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey GuLumse(t)mek İçin.. :)
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey GuLumse(t)mek İçin.. :)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

PhuDa PhnDnn xD

2 posters
YazarMesaj
DapHnééJuq
Süper Aktif
Süper Aktif
DapHnééJuq

Rep Gücü : 1924
Rep puanı : 9

Dikkat : <marquee>Daha kaLiteLi hizmet aLabiLmek icin Üye oLmanızı tavsiye ederim </marquee>

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
PhuDa PhnDnn xD Img_left195/10000PhuDa PhnDnn xD Empty_bar_bleue  (195/10000)
AktifLik:
PhuDa PhnDnn xD Img_left200/10000PhuDa PhnDnn xD Empty_bar_bleue  (200/10000)
GüçLüLük:
PhuDa PhnDnn xD Img_left190/10000PhuDa PhnDnn xD Empty_bar_bleue  (190/10000)

PhuDa PhnDnn xD Empty
MesajKonu: PhuDa PhnDnn xD   PhuDa PhnDnn xD Icon_minitimePerş. Mayıs 07, 2009 11:36 pm

ßeN A$kı UnuTTuM AyLaR ÖNce..

Diki$ yerLeri atmi$ ßir hayatin tam OrtaSinda , naRkoza MUHTAC ßir kaLp iLe ßiraktiqin o yerLerdeyim..

seN yaLan söyLedin anne..Kime baksam şu sevdiqin gözLerimLe Hepsi yok oLuyor sırıLsıkLam kaLıyorum

Nedenİ Yoksun Arzularimdan BahÇe Yapsam Tohumuma Suyunu Serpedermİsİn

ßitmez dediğim her $ey bitti, gitmez dediğim herkesin gittiği gibi..

Ynmda oLsn $mdi, hiç konu$masak.. AğLasak, bin kere pi$man oLsak !! Sonra yine bozsak yeminLeri, SarıLsak.. ÖyLece kaLsak..
.
Sarhoşum Bu Gece Kafam Dumanlı Bana Verdikleri Hayat Yalandı Nefret Ettim Gıpta Ettim Kendim Olmak İstedim Beceremedim !

Varlığımda Kıymetimi Bilmeyenleri, Yokluğumla Terbiye Ederim.!!

sönen mumun emanetiydi sanki gözüme karanlık , dönen şu dünya sanki taş ve biz içinde çorbalık

ßu чα$αм вεйĩм кuяαℓℓαяĩ вεй кøчαяĩм вεй чα$αяĩм ώε вεdεℓĩйĩ вεй ödεяĩм ßu вεйĩм нαчαттα кĩ duяu$uм,ώαяℓĩğĩм,ĩspαтĩм!

SuLtan 0Lmuşh Kahp*Lér.. DeLikanLı 0Lmuşh ----Lér..Hanım Efendi 0Lmuşh Sürtü*Ler.. MumLa Aranır 0Lmuşh ßénim qibiLeR!!

Şàìrè Sørmuş'làr Nèdèn ìçkìyì ßıràk'tın ¿ Şéréfìnè ìçìlìcék àşklàr , Sévgìlér , ìnsànlàr kàlmàdığı ìcìn Démiş..

Bir AğIrLık ÇöKer ÜzeRiNe, ßuLuNduğuN YeRe SıĞaMazSıN..GöRüNüRde HiçßirNedeN YokTur OrTada... BoğaZıNa SarıLanıN Kim, İçiNi DaraLtaNıN Ne
oLDuĞuNu ßiLeMezSiN...Ama ßiLDikLeRiN De VarDır eLbeTTe; YaLnızSıNdır, İçiN DaRaLıYorDuR, YüReĞiN ßurKuLuYoR Ve SaVuNmaSızSıNdır...

HeR aŞk ArDıNa SaKlAr AcIsInI yA!... BeN aCıLaRa SaRıLdIm!... SeN yAnImDa OlMaYıNcA!...

Gidiyorum demeden gidişim varya süperdi. O surat ifaden görülmeye değerdi. Nasılda vurdum sana tekmeyi Mor da güzel yakıştı unuttum seni...

яαуıηα кσу∂υм нαуαтıмıη тєк ναgσηℓυ тяєηιηι, gιтмє gєℓмє αℓємιη∂є тєк νє ѕση ѕєƒєя∂єуιм

ιçιм∂є şєƒιηι кαувєтмιş вι σякєѕтяα нüzηü...∂ışıм∂α ¢нαяℓιє ¢нαρℓιη güℓüşü....

KaL deDim qiTTiN ßénim HikAyémDin ßiTTin... oLması gerekenler ztn yanımda siktir oLup gidenLer kimin umrunda

Ne Kadar Seversen Sev, Karşındakinin Sevdiği Kadar SeviLirsin...

ÛMûT BîTMêDî BêÑDê , ÛMûT BîTMêZ BêÑDê , ÛMûT BîTêR§ê...§êÑDê BîTêR§îÑ BêÑDê ....!!

qözya$ım utanmaz ßoynunun inci koLyesi oLsun

Senden sonRa diyE biR haYaT waRsa bEn öLmekLE hüKümLüyümmm!

Aşk NasıL İki kişiLik.. Göz göRe göRe deLiLik..Hani hayaT mü$teRekti Üzüntü neden Tek KişiLik ! ! !

yдzMışSa B0zmдк oLmдz'

Kalbimin Mezarlıktan tek farkı...gömdüklerimin kefensiz olması!؟؟

Ne Zaman qol Die Arkamı Dönsem Elinde ofsayt ßayrağıyla ßekLer Kahp* HAyAt ! ! !

вiя göηüℓ∂є iкi ѕєν∂α σℓмαz..!

ѕєηι ѕєνмєк ι¢ιη ηє кα∂αя ѕєвєρ ναяѕα ι¢ιм∂є ιѕтє ѕєηι ѕєνмємєк ι¢ιη∂є σуℓє!!!

Bana devam et derdin ancak sen bitirdin oyunumu. Bu kalp içinde paramparça sildim attım onurumu.

۰۪۫●۪۫۰YaZıMıZ BцYLeYMiŞ,eLdeN GeLeN BiŞeY YoK,SuSKuNuZ HaYaTa KaRŞı,BaBaLaRa GeLeCeKSiNiZ aZ KaLDı !!!

EdictShw.
GraFiKer
GraFiKer
EdictShw.

Rep Gücü : 10556
Rep puanı : 61
Dikkat : Fermaaan. (A)

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
PhuDa PhnDnn xD Img_left3645/10000PhuDa PhnDnn xD Empty_bar_bleue  (3645/10000)
AktifLik:
PhuDa PhnDnn xD Img_left3650/10000PhuDa PhnDnn xD Empty_bar_bleue  (3650/10000)
GüçLüLük:
PhuDa PhnDnn xD Img_left3640/10000PhuDa PhnDnn xD Empty_bar_bleue  (3640/10000)

PhuDa PhnDnn xD Empty
MesajKonu: Geri: PhuDa PhnDnn xD   PhuDa PhnDnn xD Icon_minitimePaz Haz. 14, 2009 6:52 pm

Saol dfn..

PhuDa PhnDnn xD
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» PhunLaRdaa PhnDnn x))