héR$éy.TépétaqLaq
Mesaj Sayısı : 32 Rep Gücü : 162 Rep puanı : 4 Kayıt tarihi : 26/03/09 Yaş : 29 Nerden : ßi ßo$LuqDaim..néréyé qiDDiqim ßLrSiz xD
Dikkat : Daha kaLiteLi hizmet aLabiLmek icin Üye oLmanızı tavsiye ederim
Güç Sistemi Başarı Puanı: (0/0) AktifLik: (0/0) GüçLüLük: (0/0)
| Konu: yni ncKLer xD Perş. Mayıs 07, 2009 10:56 pm | |
| ••¤ ÇeQeriim qiderim, bende Qiyarim sevqime, yanarim ölürüm, belli etmem Qendime bile , aqlamam hiç aqlamam zaten alistirdim, yalnizliqa yenilmem Qendimi, artiQ ölsem bile seni aramam…¤••
*ßiRiNé VéRiLéCéK DéqéR uğRuNa FéDa éDiLéßiLéCéKLéRLé öLÇüLéßiLiYoRSa aÇ qöZLéRiNi éTRaFıNa ßakGöRDüğüN HéR$éYi Féda éDéßiLiRiMaMa SaKıN aYNaYa ßakMa
kaR$ıLıqsıs duyguLar nefRet kusaRßn gidiiim ßu gece buRası ßana Dar !haDe bye bye=))
Va®LiK ®uHu Te®K eDe® GöZüN GöZüMDeN aY®iLiNCa! BeNDeKi a$K aLTiN MiSaLi aGi®LiGiNCa!
Дяzα Ħα¢єт Уσк, Ħαℓιм ∫αηα Дуηα∂ıя Đιℓє Ġєяєк Уσк ∫єѕѕιzℓιğιм ∫αηα ßєуαη∂ıя ∫özє Łυzυм Уσк ∫υѕυşυм ∫αηα Ќєℓαм∂ıя…
Ж∙ □ lЗзй’đзй йзƒязт зтмз¡¡й !!; ďзят’ Łзя¡м š¡źз » Ҝą ฿ůš « фŁůя … □∙Ж∙
//Há¥áT ¥íÑé…; qíRí$, qéLí$mé, SoNuÇ qírí$ ; ÑéDéѧíZ… qéLí$Mé ; úMíT§íZ…§oÑuÇ ; GéRéK§íZ//
< > ßi gün KabALık ederSem haberSizce Cekip Gidersem yaNLızLığım Size ! emaneT
a$klma b!r céza vér kaLb!m sén! sévmés!n,sén!n yaLan a$klna Allah muhtaç étmés!n…
AŞK biR hawuZduR iCiNe apTALLaR düŞeR beN düŞmeDim bni iCine iTTiLeR
hayaT baNa qıCık kaPıyoR ! ne teSadüF beNdE oNa
<üzüLme yHa seNi unuTmaDım her KÖPEk havLadıĞınDa akLımDaSın xD >Beş para etmeyen duyguLarımızı giymişiz yine <Gülerken herkes eşlik eder, Ya ağlarken ?
MutLuLuk repLikLeriyLe doLu hayat KuLLanım kıLavuzu edasında her biri
biliyorsun ki, uyanırsam rüyadan peri masalı biter, uyanırsam kanadın kırılır, sesin boşluğa düşer bilme boşver!
ÇocukLuğumu özlüyorum Yara bere içindeki dizLerimi Pamuk heLvaya yapışmış suratımı Elma şekerine bulanmış ağzımı YaramazLık yaptığımda annem göremesin diye sakLandığım kapı ağzını Oysa Çoktan sobeLedi hayat
Ķim$eyi y0Lundan dönDüreCek qüCüm y0k arTık(!) *DayanıkSızım 0Lduğun yerDe kaL H0şÇakaL
Birgün biri çıkar da masaLLarımızı geri verir diye DüşLüyordum (?) Büyümüştük ya da zorLa büyütüLmüştük
Masum yanım küçük çocuk yas tutarken Ben kahkahalarla acıtıyorum içimi Akmayan gözyaşlarının yerine Umutsuz gülücükler dökülüyor yüzümden!
aynıLarı wRsa öZüRr!!!! | |
|
DapHnééJuq Süper Aktif
Mesaj Sayısı : 589 Rep Gücü : 1924 Rep puanı : 9 Kayıt tarihi : 23/02/09 Yaş : 31 Nerden : Saanee Laa qeLjenn müü xD
Dikkat : <marquee>Daha kaLiteLi hizmet aLabiLmek icin Üye oLmanızı tavsiye ederim </marquee>
Güç Sistemi Başarı Puanı: (195/10000) AktifLik: (200/10000) GüçLüLük: (190/10000)
| |