héR$éy.TépétaqLaq
Mesaj Sayısı : 32 Rep Gücü : 162 Rep puanı : 4 Kayıt tarihi : 26/03/09 Yaş : 29 Nerden : ßi ßo$LuqDaim..néréyé qiDDiqim ßLrSiz xD
Dikkat : Daha kaLiteLi hizmet aLabiLmek icin Üye oLmanızı tavsiye ederim
Güç Sistemi Başarı Puanı: (0/0) AktifLik: (0/0) GüçLüLük: (0/0)
| Konu: <<NiCq>> Perş. Mayıs 07, 2009 10:31 pm | |
| ÇeqDin qiDDin ßiR HosCaqaL DemeDenn !! ŞmDi ßaqaRım arDınDan YaLnızıM ßenn x( x(
seNsiz De oLuRum Deme. uNuDma, HiÇe sayMa ßaRi o esqi haDıraLarı, esqi qünLeri….
sEnsizz yAŞamaqq yaNmaqDan Da ßeDerr. ßuNu haqeDmeDiimqiee ßenn x( x(
seNi çoqq aMa çoqq sewİoRum aMa DieMemm aRTıqq Dönn qeRyy…
yaNi ßana qüSDün, seN ßenyy üzDün, düZDür arTıqq seNin yoLLarınn x(
Ne aqLım ßaşımDa ne LafDan anLaRımm, ßu ßeniM eN DeLyy çaqLarımm x(
Kaç qeRe koPDu baqq senİnLe yoLLaRımm, ne yaPar eDer baqLarım….
waZqeÇmem waZqeçeMem seNyy De yaqaRımm x((
yaqaLaDım haYaDı yaqaSınDan.Yine De weRmeDyy seNi ßanaa…. x(
oYunCaqqq eDDi aşqıMı HaiN FeLeeqqq x(
sıqınDıLaraa çaRe yoqq, ayRıLıqqLara çaRe yoqq…
ÇaReLer ßiLe çaResiz sn yoqqeN, uzaqLar ßir TüRLü ßirLeşMiooR..
YoqLuqunLa waRsın sn, ßn swqiE açqeN…
ßu sewDam hiÇ mi ßiDmezz sanDın, ßaqq ßuqünn soNa qeLDiimm yuPPyyyY
Dua eDioRumqiee aRDıqq yoqSun
aH qanDım, ßiR haYırSıza aLDanDımm x(
seNyy seWioRqenn DüşMann eDDin kenDine….
qeLeceqSen weR eLini, seweCeqSen weR kaLßimi, qöReceqSen qöR haLimii, yeDeR aRDıqq….
uzaqLarDan sewMeLerinn, ßi qeRe De DiemeDin, ^^qeCe oLDu qünDüsLerimm Dön aRDıqq^^
ßir qüN kaPıyı çeqiP qiDerSemm neReye Die saqıN sorMa, qözLeriNi qözLerİmDenn siLersem neDen Die ^Saqınn ! saqıN ^ sorma….
PhooFF yaLan sewDa,, PhooF ßiDDi Rüaa…snSizz arDıqq DünyaMm x( x( ^^ YhaLann DünnYaa ^^
sN HiÇ aŞıqq oLDun Mu ße kanqaa?? O zMn niEe aqLıoSun Die soRMaa x( qüL qüLemioRum, seweMioRum snSiz ßiDanesİi…
aL yüReqimi aL, küLümü sawuR, naSı oLsa snSizz yaŞamıoRumqieee x(
Şu DiLime koLay aMa yüReqiMe zoR ßi DuRumm x(
yHanqıın waR iÇimDe imDaaDD x(
ßenn ösLeDiim qaLißa sni, ßu yüZDen ßu kaDarr siDemLerim, sn üZüLme acıDan ßu sözLerim, kaRşımDa qöRsemm doLar qösLeriim x( x(
ßu ŞehiR inSana tuZaqq quRuorr, heP qanDırıoR
öyLe saRHoşş oLs***iEe ßiR an seNi unuDsam, unuDsam o qünLeri, yaRınLarı unuDsam… seNi qöRDüqüm qünü sewDiqimi unuDsam, ßi baŞqa DünYa ßuLsam, iÇinDe sn oLmasan….
öyLe sarHoss oLs***iee ßiR daHa uyaNmaSam,herSeyy ßiR rüaa oLsaa, unuDaRaqq uYanSamm….
hiCc sewmEDim kimSeii seNin kaDar, yürEimm yanMadı hiÇ ßu kaDar…
Yoqq söYLemeDenn oLmass, ßen saNa asıqıım x(( eqeR eLinDeyse ne OLurr caL kaPımı, eqeR yüReqinDeySem ne oLur siL qözYasımı….
yoLLaRa KüsMüssün, hisseDDin mi qiEe qiDDiqimi??
seniNLe qüSeL coRumm x))
yaR yüReqinin DeLi ßeqCisiyim, sewDanın kaPınDa nöBeDDeiimm…
heR saaD sesinDe qiDmeLerin koRqusu.. heRqünün soNuNDa ßiR iKi yoqLuqunun TorTusuu x((
DiLimDen DüsMüoR. koLaySa qeL De aL. iCimDen söqüP asqıNı,
zoRLu sewDamm hoscaqaL…x( x(
qeL ßana zaLimm yaR…
yaLanDan Da oLsa ne qüSeLdiLerr söyLeDiqLerinn, yaLanDan Da oLsa ne qüSeL qüLDün ßana…
ßen saDeCe yaLnıss seNi sewDimm x(
ßenDen önCe söYLenmiss sözLerin haqLıLıqına kıZDıqım oLDu zamanınDa, aMa inaNDıqım Da..ömRümDe heR kaPı basqa ßir kaPı acDı, ßu saRqının arDında senn, ßu kaPının arDınDaysa ßenden önCe söYLenmiss sözLer waRDı…
aSıqq oLmaqq kısMeDmiiss yaR, saNa asıqq oLmaqq kısMeDmiss yaR
seCDiqimiz haYaDlar mı ßunLar? secDiqLerimiS mi? ßunCa yoqLuqq, ßunCa kıRıqlIq, ßunCa aCı…secDiqLerimizz eWeD..
haYaD ßu sewqiLim coqdaN secmeLi, senin asqınSa ßi DöneM öDewi..
ÖLümLerden öLüm ßeqeenn, öLeceqim yaR..
Coq canıM yaNıoRDu qöRDüqLerimden we qöReceqLerimDen…
ßu yaRaLar ßereLer sanaDır ßiLeLer…
meqeR coqMusuzz iqimizz ßu ResMe…
qeNar süSü oLDum hayaDınDa. yaNi oLmasamDa oLurDu.. taqMazDınqiee…yoqLuqum ßosLuq yaraDmazDı…
seNi seWioRDum we seN ßiLmioRDunn x( x(
seN ßiLemezSin ne ceqDirioR yoqLuqun ßana sewqiLimm….
seN qiDDiqin anDa caresiZ kaLır, aqLım kaRısır, raHaD eDememm…
heR aN icimDesin, heR an kaLßimDesinn, seNyy sewioRumm (L)
we o aN qeLir de isDe o an ßen yasaYamammm x(
hanqi yöNüNü coqq seWioRum ßiLioR muSun sewqiLimm x))
ßaq ne DİoRum qizLemioRum snsiz yasamaq zoR qeLioR baNa, heR an iCimDesin, heR an kaLßimDesinn ^SENİ SEWiORUMM^
siqaRam, küLLüqüm we hic caLmayan teLeFoNumm…siqaRamı yaqan caqMaqq qißi senSizLiqq iCİmi yaqıOR….
DiLimDe saRqımDın sen, simDi neFReDimsinn... asqıM DemeM saNa seN sıRaDan ßiRisinnn xO
ßuLuDLarım yaqMuR yüqLü ! ßir De ßeCereßiLsem aqLamayı ama NeiNee??
ßen seNi senDen Daha coqq seweRqenn ßıRaqıP qiDDin beni ßi seßep qösDerMeDenn.zamaN iLe anLaDım seN ßeni sewMemisSin,asqıMıza iHaneD LaneDini eqLemisSinn !!
qünLeri qünLerime ßiReR ßiReR eqLeDim, qerCeqi qöRemeDim qeLir deDim ßeqLeDimm.yüZün kaLmamıs seNin. qeLemesSin oqLumm.seNin yeRin ceHenneM sHeyDanDan Da ßeDerSinn…. xD
TaParcaSına sewDim, kaLßimi saNa weRDimm, köR oLmussuN oqLum sewqiMi qöRemeDinn.qöRemezSin koCum taS kaLpLinin teqiSin,sewMeii ßiLemezSinn ezmeqDir seNin iSinn…
seNi seweN kaLßimi neFReDinLe DoLDurDunn x((
ßenim sewDiqim kaDar sen de ßeni sewSeyDin, qüNaHLarDan uzaqDa eßeDieen ߀nimDinn…
NanqöRSün eYy sewqiLim ßu asqıN kaDiLisinn.asqıM deMem ßenn saNa seN sıRaDan ßiRisinn,
Su yaLan DünYamDa senDin ßenim teqq qerCeqim,diLimDe sarqımDın senn simDi nefReDimsinn…
߀Ni yaqDın ßeni yıqDın ߀ni maHveDDinn, ßenim asqıM oLamasSın ßeni qaY߀DDinn
seNi sewEN ßu kaLßimi saNa kaPaDDımm
kapaLı kaLßim arDıqq seNinn qiRisinn yaSaqq. seNin sayenDe ßiDDi ßiDmezz DeDiqimm ßu asqq…
DepRem qißi yıqDın, aTes qißi yaqDınn hayaDıma kaDDım yapayaLNız ßıraqDınn….
…DJ aTeŞş FamiLia TokaT….
aL ßu kaLßim arDıq seNin. seniN oLSun tüM HerSeyimM senLe hayaD ßuLDu DünYamm.ßenimm caNım sewqiLimm x))
uNuD arDıq ßeni esqiSi qißi DıiLimm, kaYßeDDin ßeNi eriDim arDıqq tüqenDimm
aynıLarı wRsa özR diLemri!! | |
|
EdictShw. GraFiKer
Mesaj Sayısı : 4421 Rep Gücü : 10556 Rep puanı : 61 Kayıt tarihi : 05/07/08 Yaş : 28 Dikkat : Fermaaan. (A)
Güç Sistemi Başarı Puanı: (3645/10000) AktifLik: (3650/10000) GüçLüLük: (3640/10000)
| Konu: Geri: <<NiCq>> Paz Haz. 14, 2009 6:51 pm | |
| | |
|