héR$éy.TépétaqLaq
Mesaj Sayısı : 32 Rep Gücü : 162 Rep puanı : 4 Kayıt tarihi : 26/03/09 Yaş : 29 Nerden : ßi ßo$LuqDaim..néréyé qiDDiqim ßLrSiz xD
Dikkat : Daha kaLiteLi hizmet aLabiLmek icin Üye oLmanızı tavsiye ederim
Güç Sistemi Başarı Puanı: (0/0) AktifLik: (0/0) GüçLüLük: (0/0)
| Konu: [color=red][b]=>> NiCK <<==[/b][/color] Çarş. Nis. 29, 2009 10:19 pm | |
| Ben sana kıyarmıyım o kadar hiyarmiyim
Yüreğim ßoştu Çünkü Sen Yoktun Sen Geldin Ve Yüreğime Girdin Sen ßeni Sevmedin Ateşin Suyu SEvmediği Gibi Ağlatacaksın Geceleri
FOrMat ATtım ANıLaRıma.........
BnDEn YeNİ Bİr BEn BEkLiYOrSan HaTaLıSın......
qiTmé n'Olr qiTmé iTrZlar éLmdé Déİl YaLNzm Yalnz YanLIzkLAr éLmdé Déil
NaSL ßr $éwdAYsha ßu Kr$hı kOyamam DayNmam KısKnrm $éni PayLa$hamaM
O qÖnl qöNlüMé ß0$h DiéMi qiRdi SöLé qöNLm $héN sÖLé Na$HL SéwDiqiM!
ßu KaLaßılıın İÇnDé YapAYlNz H!$$éTMéqTéNsHé DünYnn ßr Ucnda Téq ßa$ıNaYm
SEniN iÇİN aKaN gÖzyAŞlaRıM kUrşuN oLSUN...senn bnİ vUrDUğN gBi kAlbNdn vURSuN...HERşEyİ biİRKtiRdiM içMdE tEk kElİmEyLE bRlEştİRdiM sOnUNdA....defollllll!!!!!!
Tüm hücrelerime sen yazılmıştın yar. Çoğalıyordun... Bu çoğalışı durdurmak için yavaş yavaş öldürüyordum kendimi.
Sonra..
##
Kime ηe kαrmαηçormαη hαyαtımdαη! Kime ηe yαLαη doLαη masaLLαrımdαη Kime ηe sevdαLımdαη ? Beη mutLuysαm
##
Seni seviyorum'Larım vardı.. gittikçe devrikLe$ti.. SiLdim hépsini..
Yarın yarın gibi olduğunda Göreceksin ki bugünden başka bir şey değil sahip olduğumuz …
##
sık boğaz etmesene hayat kalakala tek sıkımlığım...
##
Kayıp Aranıyor düşlerim kimde?
##
s(b)ensizim. kendimin katili olmaya meyilsiz ellerim yoksa beş vakte kalmadan sökerdim yüreğimden seni...
##
İnsanlık Giyinmeyin'de tanıyayım sizi!...
Bir bavul dolusu cümle var defterimde. Sen yollarina 29 harfle acı döşeyen bir şahsa 'yara'değilde 'yar' diyebilir misin ?
віг şαгκι σldυи dіlімdε вικмαdαи ѕöчlεdіqім..
aynıLaRı wRsa özR diLeR^mm.. --aLntı-- | |
|
EdictShw. GraFiKer
Mesaj Sayısı : 4421 Rep Gücü : 10556 Rep puanı : 61 Kayıt tarihi : 05/07/08 Yaş : 28 Dikkat : Fermaaan. (A)
Güç Sistemi Başarı Puanı: (3645/10000) AktifLik: (3650/10000) GüçLüLük: (3640/10000)
| |
LaRSuLRich Uzman Moderatör
Mesaj Sayısı : 3157 Rep Gücü : 6709 Rep puanı : 18 Kayıt tarihi : 30/07/08 Yaş : 30 Nerden : türkiyeden xD
Dikkat : ♥Edward cullen♥
Güç Sistemi Başarı Puanı: (2950/10000) AktifLik: (3000/10000) GüçLüLük: (2955/10000)
| |